Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.04.14. 14:37:07

grecki írta:Hát, ha ezt a bajnokságot megnyerjük, akkor nem azért, mert Rijkaard jó volt...
Nem is azért, mert a csapat jó volt.
Hanem azért, mert a többiek a béka segge alatt teljesítettek, és rengeteg pontot elhullajtottak.
Ha lett volna egy értelmes/jó formában lévő ellenfelünk, akkor Rijkaard [auto_cenzúra] miatt már régen 10 pontos hátrányban lennénk.
De nincsen ilyen csapat, és ha ennyi elég a bajnoksághoz, akkor ennyi kell. Jelenleg nekem bőven elég, ha nyerünk. A játék is megjön majd ha az eredmények is. Majd talán jövőre, ha pár embert lecserélünk, akkor talán a játék is jobb lesz.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.14. 14:07:21

Hát, ha ezt a bajnokságot megnyerjük, akkor nem azért, mert Rijkaard jó volt...
Nem is azért, mert a csapat jó volt.
Hanem azért, mert a többiek a béka segge alatt teljesítettek, és rengeteg pontot elhullajtottak.
Ha lett volna egy értelmes/jó formában lévő ellenfelünk, akkor Rijkaard [auto_cenzúra] miatt már régen 10 pontos hátrányban lennénk.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.14. 14:04:06

Szerintem nem kellene leváltani a mestert.
Nincs olyan csapat, ami folyamatosan a csúcson lenne.
Tény, hogy vannak hülyeségei, de azért csak nyerjük sorra a címeket. Nem mindet, de azért nem panaszkodhatunk olyan nagyon.
Utóbbi években a Barca az egyik legsikeresebb csapat...

Na meg Scolari. Sokan akarjátok itt. De nekem komoly fenntartásaim vannak vele. Európai klubcsapatot még nem is irányított. Válogatottal jól megy neki tényleg, meg brazil csapatokkal, de pl Luxemburgónak is jöttek a sikerek egészen addig amíg Európába nem szerződött...
Aztán, lehet hogy beválna...

Ha mégis elküldi Laporta Rijkaardot (amit nem hiszek), akor nekem Juande Ramos lenne a vágyam a kispadra. Úgyis van már barcelónai múltja.

De az első, hogy maradjon Rijkaard!
otto'o
Barça B

2007.04.12. 21:07:58

lionelmessi19 írta:Remélem nem lesz kivétel a dolgok alól Dinho, Deco ...stb.
dinnyót csak úgy lehet motiválni ha ledagadtozza a média
(tényleg létezik az aranylabda szindróma?)

26 fordulóból 21 után mi álltunk az élen
most már nem kéne elfuserálni
hogy ki hova akar menni, azt meg majd utána meglássuk
a bajnoki címet most kell megvédeni
barca, barca, baaar-ca
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.12. 16:27:53

otto'o írta:kiváncsi vagyok mi fog változni ettől a "szigortól"
szerintem csak megromlik a kapcsolata a játékosokkal
ami eddig működött már nem
sajnos nem könnyű motiválni az ilyen sztárokat, akik annyi mindent nyertek
(gudjohnsennek igaza volt)
most mit mondassz ronaldinhonak? beállítom helyetted santit
rijkaardot mindenki csak méginkább hülyének nézné
ezért hiányzik annyira eto'o, ő mindig mozog
vele sokkal dinamikusabb a támadójátékunk
csak jöjjön rendbe, vele nem veszíthetünk
Akinek nem tetszik a szigor, és az hogy mostmár a bajnokság vége fele vmit várnának is tőlük akkor annak el lehet menni Milánóba vagy A chelseahez vagy bárhova.
De én azért hiszem és remélem hogy nem lesznek itt gondok attól hogy Rijkaard végre kinyitotta a száját. Végülis ezt(is) akartuk :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.12. 16:14:57

Örülök a szigor dolognak, nyomják csak a fiúk, elég pénzt kapnak, és azért normális renszerességű edzés mellett is van idejük bőven...

Remélem nem lesz kivétel a dolgok alól Dinho, Deco ...stb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.12. 14:06:47

otto'o írta:kiváncsi vagyok mi fog változni ettől a "szigortól"
Egy kis szigorra szükség van :wink: Nem emlékszek nagyobb büntetésre (bár nem is volt rá ok), kivéve Eto'o hisztijénél :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.12. 08:11:36

Kluivert55 írta:Még jó, hogy ti ilyen okosak vagytok már régen!!!
Még jó, hogy korrepetálok, majd szólj, ha te is rászorulsz... :wink:
otto'o
Barça B

2007.04.12. 00:17:53

kiváncsi vagyok mi fog változni ettől a "szigortól"
ami eddig működött már nem
sajnos nem könnyű motiválni az ilyen sztárokat, akik annyi mindent nyertek
(gudjohnsennek igaza volt)
most mit mondassz ronaldinhonak? beállítom helyetted santit
rijkaardot mindenki csak méginkább hülyének nézné
ezért hiányzik annyira eto'o, ő mindig mozog
vele sokkal dinamikusabb a támadójátékunk
csak jöjjön rendbe, vele nem veszíthetünk
barca, barca, baaar-ca
Kluivert55
Barça B

2007.04.11. 23:22:51

varga tamás írta:
grecki írta:Megvan a koncepció, megnyerem a lottót, és az egész vaskos summát odaadom bármelyik csapatnak, csakhogy elvigyék Rijkaardot. Fizetek, mint a katonatiszt, csak ezt a pojácát ne lássam többet a kispadon szerencsétlenkedni.

Már szóhoz sem jutok, nem értem, hogy lehet még ennél is mélyebbre süllyedni. A vezetőséget sem értem, meddig akarnak még csukott szemmel járni a világban.

Teljes letargiába süllyedtem. Ennél még Tornyi Barna is többet tenne a csapatért, pedig ő is gyakran a kritikáim célkeresztjében találja magát...
Engem még egy hónapja is majdnem megköveztek az ehhez hasonló hsz-ok miatt. Két hete pedig kitiltással fenyegettek, mikor azt találtam írni, h Rijkaard takarodjon. Igaz, én már decemberben ezen a véleményen voltam, azóta ez az érzésem csak erősödött.
Magunk között szólva, már azt sem értettem, hogy 2003 nyarán hogyan esett rá a választás. Sosem szerettem, de a sikerek miatt elfogadtam. Mára bebizonyosodott: taktikailag, emócionálisan, mentálisan messze van a Barcelona színvonalától.
Még jó, hogy ti ilyen okosak vagytok már régen!!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.04.11. 22:36:40

varga tamás írta:Két hete pedig kitiltással fenyegettek, mikor azt találtam írni, h Rijkaard takarodjon.
Tamás! Azért ez nem teljesen igaz!
Nem azért szóltunk, mert ezt írtad, hanem ahogy. Szólásszabadság van, itt is, azt írsz, amit akarsz, arról írsz, amiről akarsz.
De bizonyos normákat be kell tartani, senki nem küldhet el senkit a pébe, fakalapozhat le, stb., márpedig te ezt tetted, amit nemcsak a nyomdafesték nem tűr, mi sem.

...Csakhogy tisztába tegyem a félreértéseket.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.11. 22:26:31

A pojáca főosztó szó :D :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.11. 20:27:34

varga tamás írta: Kedves ozsimiki: majd túllépek a dolgon, ha látom az egyenlő bánásmódot. Ennyi. S ha unalmas, akkor nem kötelező elolvasni. Nota bene.
Egyenlő bánásmódhoz,egyenlő minőségű hsz dukál :wink:

Ha szerinted grecki is oly módón fejezte ki mondandóját,mint Te,akkor elég rossz a memóriád :!: :arrow: erről ennyit...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.11. 20:21:56

Tamás!

Mi volt a problémád az én hsz-emmel? Nem tudom, téged miért fedtek meg, de szerintem az én írásomban semmilyen sértő nem volt. Maximum a "pojácát" vehetted ennyire a szívedre, de szerintem ez bőven belefér a kultúrált eszmecsere keretei közé. (Hozzáteszem, nekem is sikerült már bőven túllépnem ezen a határvonalon.)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.11. 20:08:28

ozsimiki írta:Varga Tamás!

Túlléphetnél már a dolgon! Teljesen jogosan lettél figyelmeztetve :wink: Nem azért mert nem bírod Franket,hanem ahogy megnyílvánúltál :wink:

Szóval ne ragaddj már le ennél a témánál,kicsit unalmas...

Boccs az Offért...
Kedves ozsimiki: majd túllépek a dolgon, ha látom az egyenlő bánásmódot. Ennyi. S ha unalmas, akkor nem kötelező elolvasni. Nota bene.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.11. 19:11:04

Varga Tamás!

Túlléphetnél már a dolgon! Teljesen jogosan lettél figyelmeztetve :wink: Nem azért mert nem bírod Franket,hanem ahogy megnyílvánúltál :wink:

Szóval ne ragaddj már le ennél a témánál,kicsit unalmas...

Boccs az Offért...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.11. 18:59:58

grecki írta:Megvan a koncepció, megnyerem a lottót, és az egész vaskos summát odaadom bármelyik csapatnak, csakhogy elvigyék Rijkaardot. Fizetek, mint a katonatiszt, csak ezt a pojácát ne lássam többet a kispadon szerencsétlenkedni.

Már szóhoz sem jutok, nem értem, hogy lehet még ennél is mélyebbre süllyedni. A vezetőséget sem értem, meddig akarnak még csukott szemmel járni a világban.

Teljes letargiába süllyedtem. Ennél még Tornyi Barna is többet tenne a csapatért, pedig ő is gyakran a kritikáim célkeresztjében találja magát...
Engem még egy hónapja is majdnem megköveztek az ehhez hasonló hsz-ok miatt. Két hete pedig kitiltással fenyegettek, mikor azt találtam írni, h Rijkaard takarodjon. Igaz, én már decemberben ezen a véleményen voltam, azóta ez az érzésem csak erősödött.
Magunk között szólva, már azt sem értettem, hogy 2003 nyarán hogyan esett rá a választás. Sosem szerettem, de a sikerek miatt elfogadtam. Mára bebizonyosodott: taktikailag, emócionálisan, mentálisan messze van a Barcelona színvonalától.
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.04.11. 15:55:16

Kép
:cry:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.11. 12:46:30

Megvan a koncepció, megnyerem a lottót, és az egész vaskos summát odaadom bármelyik csapatnak, csakhogy elvigyék Rijkaardot. Fizetek, mint a katonatiszt, csak ezt a pojácát ne lássam többet a kispadon szerencsétlenkedni.

barca0417
Entrenador del Barça

2007.04.10. 20:21:00

nem tudom mi baja van Rijkaardnak de régen nem volt ilyen mint most...hogy csak ül a padon magábaroskadva, azelőtt mindig lelkesítette, felrázta a játékosokat, mindig volt valami jó húzása együttélt a játékkal, nem tudom mi változott meg de ez így nem jó. a tavalyi edzőnk jobban tetszett, persze Tenk hiánya is érezhető de Rijkaardot én tarom akkora edzőnek hogy nélküle is boldoguljon.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.10. 19:30:28

Enrique írta:Amúgy Neeskens helyett azért látjuk néha Eusébiót a kispadon, mert a holland ekkor - ha jól tudom - a nézőtéren foglal helyet.
Ezt a múltkor énis észrevettem. :wink: Persze alvilági egyből Neeskensnek mondta... :roll:

Én sokkal jobban örülnék Eusébió vagy Neeskens helyett Ten Cate-nak.Vele ért el igazán nagy sikereket Rijkaard. :)
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.10. 17:28:18

Nem tudom mit keres nálunk ez a Neeskens. Nagy játékos volt de a modern focihoz nem sokat érthet. A másik meg az, hogy a játékosok fegyelmezésében és tüzelésében kb. olyan szinten van mint Rijkaard. Két csöndes kis emberke ül a padunkon, meg is látszik...
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.04.10. 13:42:35

FC Zug
FC Stäfa
FC Singen
Netherlands (assistant manager)
NEC Nijmegen
Australia (assistant manager)
FC Barcelona (assistant manager)
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.04.10. 13:36:18

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.10. 13:31:42

Szerintem ez csak amolyan duma. Vagy lehet h Neeskensel is elhitették, h neki a lelátóról kell jegyzetelni... Szerintem annak a fazonnak halvány fogalma nincs a modern futball-ról, meg aztán arra is kiváncsi volnék, h hol volt ő eddig edző, vagy mi az a képzettség, ami neki van h leültették 2.edzőnek.... :?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt