Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nincsen ilyen csapat, és ha ennyi elég a bajnoksághoz, akkor ennyi kell. Jelenleg nekem bőven elég, ha nyerünk. A játék is megjön majd ha az eredmények is. Majd talán jövőre, ha pár embert lecserélünk, akkor talán a játék is jobb lesz.grecki írta:Hát, ha ezt a bajnokságot megnyerjük, akkor nem azért, mert Rijkaard jó volt...
Nem is azért, mert a csapat jó volt.
Hanem azért, mert a többiek a béka segge alatt teljesítettek, és rengeteg pontot elhullajtottak.
Ha lett volna egy értelmes/jó formában lévő ellenfelünk, akkor Rijkaard [auto_cenzúra] miatt már régen 10 pontos hátrányban lennénk.
dinnyót csak úgy lehet motiválni ha ledagadtozza a médialionelmessi19 írta:Remélem nem lesz kivétel a dolgok alól Dinho, Deco ...stb.
Akinek nem tetszik a szigor, és az hogy mostmár a bajnokság vége fele vmit várnának is tőlük akkor annak el lehet menni Milánóba vagy A chelseahez vagy bárhova.otto'o írta:kiváncsi vagyok mi fog változni ettől a "szigortól"
szerintem csak megromlik a kapcsolata a játékosokkal
ami eddig működött már nem
sajnos nem könnyű motiválni az ilyen sztárokat, akik annyi mindent nyertek
(gudjohnsennek igaza volt)
most mit mondassz ronaldinhonak? beállítom helyetted santit
rijkaardot mindenki csak méginkább hülyének nézné
ezért hiányzik annyira eto'o, ő mindig mozog
vele sokkal dinamikusabb a támadójátékunk
csak jöjjön rendbe, vele nem veszíthetünk
Egy kis szigorra szükség vanotto'o írta:kiváncsi vagyok mi fog változni ettől a "szigortól"
szerintem csak megromlik a kapcsolata a játékosokkal
Még jó, hogy ti ilyen okosak vagytok már régen!!!varga tamás írta:Engem még egy hónapja is majdnem megköveztek az ehhez hasonló hsz-ok miatt. Két hete pedig kitiltással fenyegettek, mikor azt találtam írni, h Rijkaard takarodjon. Igaz, én már decemberben ezen a véleményen voltam, azóta ez az érzésem csak erősödött.grecki írta:Megvan a koncepció, megnyerem a lottót, és az egész vaskos summát odaadom bármelyik csapatnak, csakhogy elvigyék Rijkaardot. Fizetek, mint a katonatiszt, csak ezt a pojácát ne lássam többet a kispadon szerencsétlenkedni.
Már szóhoz sem jutok, nem értem, hogy lehet még ennél is mélyebbre süllyedni. A vezetőséget sem értem, meddig akarnak még csukott szemmel járni a világban.
Teljes letargiába süllyedtem. Ennél még Tornyi Barna is többet tenne a csapatért, pedig ő is gyakran a kritikáim célkeresztjében találja magát...
Magunk között szólva, már azt sem értettem, hogy 2003 nyarán hogyan esett rá a választás. Sosem szerettem, de a sikerek miatt elfogadtam. Mára bebizonyosodott: taktikailag, emócionálisan, mentálisan messze van a Barcelona színvonalától.
Tamás! Azért ez nem teljesen igaz!varga tamás írta:Két hete pedig kitiltással fenyegettek, mikor azt találtam írni, h Rijkaard takarodjon.
Egyenlő bánásmódhoz,egyenlő minőségű hsz dukálvarga tamás írta: Kedves ozsimiki: majd túllépek a dolgon, ha látom az egyenlő bánásmódot. Ennyi. S ha unalmas, akkor nem kötelező elolvasni. Nota bene.
Kedves ozsimiki: majd túllépek a dolgon, ha látom az egyenlő bánásmódot. Ennyi. S ha unalmas, akkor nem kötelező elolvasni. Nota bene.ozsimiki írta:Varga Tamás!
Túlléphetnél már a dolgon! Teljesen jogosan lettél figyelmeztetveNem azért mert nem bírod Franket,hanem ahogy megnyílvánúltál
![]()
Szóval ne ragaddj már le ennél a témánál,kicsit unalmas...
Boccs az Offért...
Engem még egy hónapja is majdnem megköveztek az ehhez hasonló hsz-ok miatt. Két hete pedig kitiltással fenyegettek, mikor azt találtam írni, h Rijkaard takarodjon. Igaz, én már decemberben ezen a véleményen voltam, azóta ez az érzésem csak erősödött.grecki írta:Megvan a koncepció, megnyerem a lottót, és az egész vaskos summát odaadom bármelyik csapatnak, csakhogy elvigyék Rijkaardot. Fizetek, mint a katonatiszt, csak ezt a pojácát ne lássam többet a kispadon szerencsétlenkedni.
Már szóhoz sem jutok, nem értem, hogy lehet még ennél is mélyebbre süllyedni. A vezetőséget sem értem, meddig akarnak még csukott szemmel járni a világban.
Teljes letargiába süllyedtem. Ennél még Tornyi Barna is többet tenne a csapatért, pedig ő is gyakran a kritikáim célkeresztjében találja magát...
Ezt a múltkor énis észrevettem.Enrique írta:Amúgy Neeskens helyett azért látjuk néha Eusébiót a kispadon, mert a holland ekkor - ha jól tudom - a nézőtéren foglal helyet.