Gerardo Martino

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted jó döntés volt 'Tata' kiválasztása

A szavazás 2013.08.22. 13:14:28-kor befejeződött.

Igen
75
86%
Nem
12
14%

Szavazatok száma: 87
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.10.19. 23:31:41

Abban egyetértek, hogy ez ellen az Osasuna ellen Pamplonában, ahol minden évben szívunk eleget, kezdenie kellett volna Messinek, de lehet, hogy ha 95 percig van a pályán, akkor is x lesz, csak nem 0-0, hanem 1-1. Nem lehet biztosra tudni semmit, csak annyit, hogy ez a meccs döntetlen lett, nem nagy tragédia.
Amire én igazán kíváncsi vagyok, hogy majd mit fog nyilatkozni, mert amennyire sikerült megismerni, biztosan nem azt fogja majd mondani mint amit Tito meg Pep mondana, hogy ez volt eddig a legjobb meccsünk, nagyon jók voltunk, csak a gól maradt ki stb...
De azt is remélem, hogy nem veszi véresen komolyan ezt a 0-0-át.
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.10.19. 22:46:33

Andris írta: Persze végigpöröghetnék Pedrotól kezdve oroszlánszívű Carlesen (aki még egy hátrapasszt is csak félve kockáztat meg) keresztül Fabregasig mindenkin kritikával, de ezeken a területeken sok újat már nem írhatnék, természetesen nem csak az edző nyakába varrnám a kilátástalan produkciókat
Le kell cserélni mindenkit :mrgreen: Egyébként láttuk mostanában, hogy igen könnyen sérül Messi (sajnos). És szerintem Martino be se akarta hozni,, csak hát muszáj volt..
De az tény, hogy sokan értékelhetetlenek voltak ma..
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Andris
Adminisztrátor

2013.10.19. 22:39:24

Érdekel is engem a bukott pont.. legalább 2szer már a jószerencsének köszönhettük csak hogy nyertünk, pontosan ugyan ilyen okokból.
Én nem értem, hogy miből következne a., hogy megsérül b., hogy 90 percet játszik. Ha egyszer pihent és makk egészséges, ami a becseréléséből és annak indítékaiból egyértelműen kiderül..

Egyébként meg hagy szidjam már, ha jól esik. :) ha egyszer baromságot csinál szerintem, akkor engedtessék meg. Írd le ha másképp gondolod, csak azt ne mond meg hogy én mit írjak vagy gondoljak.
Persze végigpöröghetnék Pedrotól kezdve oroszlánszívű Carlesen (aki még egy hátrapasszt is csak félve kockáztat meg) keresztül Fabregasig mindenkin kritikával, de ezeken a területeken sok újat már nem írhatnék, természetesen nem csak az edző nyakába varrnám a kilátástalan produkciókat.

Ha már elkezdtem, a történethez tartozik hogy Busquetset és Bartrát szó nem érheti ma sem. A többiek még most se találják a játékukat.

(vagy elszoktam a fórumtól már :D vagy mindig is ilyen bunkó paréjj voltam. de a határokat csak óvatosan átlépve, nem nagyon szeretek finomkodni, régi motoros ide vagy oda :) )
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.19. 22:32:16

Andris írta:hülye majom.
:D huh, egy kissé megleő a fórum egyik legrégebbi motorosától ilyet hallani. vétett egy hibát, ez van. sajnos azt hitte h az osasuna majd lefekszik és kész, hát nem így történt.

sztem az sokkal nagyobb hiba volt a jó formában lévő sanchezt kihagyta. mindenestre vhogy én is ugy érzem, h kicsit kezd túlzásokba esni a rotációt illetően, ha egy ember kimarad, de mikor 3-4 kimarad, az már kicsit soknak tűnik
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.19. 22:27:08

8 győzelem után egy döntetlen.

Van elképzelés, vannak változtatások.

Ne szidjuk már...
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.10.19. 22:20:41

Most ez komoly, hogy első bukott pont a bajnokságban, és máris hülye majom? :O.. Jobb lett volna, ha játszik 90 percet és megint megsérül? Akkor se a Milán, se a Madrid ellen nem léphetne pályára.. =D>
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Andris
Adminisztrátor

2013.10.19. 22:09:24

Tudsz mondani egyet is? :D Hogy ugyan mi oka lehetett? Szükség volt rá, úgyhogy pánikmegoldásként behozta, hogy hajtsa meg és lőjön gólt. Ha a 70.ben be lehetett dobni a mélyvízbe, akkor az elején is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.19. 22:05:30

Andris írta:Válogatott szünet után, idegenben, a spanyol liga egyik legnehezebb stadionjában, kihagyja a kezdőből a csapat legjobbját, aki mellesleg a legfrissebb és legpihentebb.....
Ugye Te sem gondolod, hogy ez így volt?!

Ha Messi valaha nem játszik/kezd, annak oka van :!: És nem a rotáció...
Pavel
Entrenador del Barça

2013.10.19. 22:03:59

Nálam ma nagyon elásta magát.
A láthatatlan ember több, mint 70 percet játszott.
Még arra lennék kíváncsi, hogy mit mondott szünetben. Nem lennék meglepve ha Egerváry-szindróma lépett volna fel nála.
Nem Ede72
Jugador del Barça

2013.10.19. 21:59:14

Andris írta:Válogatott szünet után, idegenben, a spanyol liga egyik legnehezebb stadionjában, kihagyja a kezdőből a csapat legjobbját, aki mellesleg a legfrissebb és legpihentebb, és akinek a leginkább szüksége volna játékpercekre, mert hetek óta nem játszott.

Tökélyre fejlesztette a rotációt, hülye majom.
teljesen egyetértek...hova túróba rotálunk október közepén???
Mondjuk, ha Pedrót a 30. percben lecseréli, az is késő lett volna....ilyen meccseken kellene egy csatár, mert Fabregas nem az, ez tisztán látszott ma is. Xavi, Cesc, Ini hetek óta sötét gödör....Pedro és Montoya pedig már régen máshol kellene hogy focizzon..
Andris
Adminisztrátor

2013.10.19. 21:53:55

Válogatott szünet után, idegenben, a spanyol liga egyik legnehezebb stadionjában, kihagyja a kezdőből a csapat legjobbját, aki mellesleg a legfrissebb és legpihentebb, és akinek a leginkább szüksége volna játékpercekre, mert hetek óta nem játszott.

Tökélyre fejlesztette a rotációt, hülye majom.
- József Attila
MatyiG
Adminisztrátor

2013.10.18. 15:48:05

bennike123
Jugador del Barça

2013.10.17. 21:42:16

ott van a Barca Regal meccsein
Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.11. 16:36:13

Messa írta:
Gareth Tello írta:Tatát megkérdezték arról a bizonyos zöld ruhadarabról:
"A feleségem vette nekem azon a napon, amikor megérkeztünk Barcelonába. Az egyik meccsen felvettem, nyertünk, aztán még egyszer felvettem, megint nyertünk, és így tovább. Egyébként szerintem divatos ingről van szó, sok emberen láttam már ilyet a városban."

Vegye fel minden meccsen, ha csak ez kell a győzelemhez. :D
Hatalmas forma az öreg, nagyon csípem 8)
Nekem egyből Bill Belichick jutott az eszembe. Arról se rohad le sose az a mackó.

Én egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve. Neymart nagyon jól beépítette, ami iszonyú fontos volt és a cseréi mellett tetszik a rotáció. Így talán nem fogunk tavaszra annyira kifulladni. Nem tudom mennyire van benne a keze, de már nem is annyira Messi függő a csapat, a góljaink sokkal jobban eloszlanak a játékosok között, mint az utóbbi években.
Mondjuk inkább majd tavasszal lehet érdemben véleményt mondani a munkájáról, de eddig bíztató. Kicsit féltem, hogy olyan edző lesz, akit idehoznak és meghúzza magát, nem változtat semmin, csak ugyanúgy felküldi a játékosokat a pályára és ennyi. Erre eddig alaposan rácáfolt.
Forca Barca!!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2013.10.11. 16:04:50

Messa írta:
"A feleségem vette nekem azon a napon, amikor megérkeztünk Barcelonába. Az egyik meccsen felvettem, nyertünk, aztán még egyszer felvettem, megint nyertünk, és így tovább. Egyébként szerintem divatos ingről van szó, sok emberen láttam már ilyet a városban."

Akkor ízléstelen és babonás? :lol:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.11. 15:29:26

legközelebb remélem a kék zakóról tudhatunk meg titkokat :lol: ezt a kombit tolja, zold ing+fehér gatya, meg a kék farmer+kék zakó :lol: bár multkor már mintha más is lett volna rajta vmelyik meccsen :D nem hiába noh, fejlődik a mester 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.10.11. 15:26:23

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.10.11. 15:17:40

Áhám szal az asszony vette ezért viselni kell... :D Már nekem is feltűnt,hogy mondom nincs ennek az embernek más ruhája...Meg hát eléggé kriminál zöld az az "ing",mondjuk inkább póló... :D Dehát az asszony vette ezért divatos és szép... :D Amúgy meg pont le.arom legyen rajta az mindíg azt húzzuk be a 3/3at...

Amúgy pedig nagyon tetszik a munkássága nálunk,már írtam korábbiakban is...Profi,kimért következetes,és határozott elképzelései vanak,amik rendre működnek...Előszőr úgy voltam vele hogy hogy külső edző nem biztos hogy nálunk beválik,de kellett azért hogy felkavarja az állóvizet...Túlságosan kialakult bebetonozott kezdő,csere emberek voltak,ami hosszú távon nem tesz jót...Egy belső ember ehhez nem nyúlt volna hozzá...Bezzeg ő rotál,padoztatja Messit is akár...Másik részről meg nem esztelenül kapkod hogy kell még 5védő,hanem gondolkodik,megnézi hogy válnak be a mostaniak,Barthra pl...Bízik azokban akik vannak,és ezt a bizalmat meghálálják...Barthra ha így folytatja,ő lehet az új Pique...És nem ez a mostani meccsenként adok 2 gólpasszt az ellenfélnek fajta,hanem a 2009es,amikor lényegében egymaga kivédekezte a MU-t...

Sajnos idén a legnagyobb problémánk ő...Néha hibázik ez,néha az...De hogy Pique mindíg minden meccsen 2-3kritikusat...És ő a fix pontunk erre a legbizonytalanabb...Vmit kell vele kezdeni,mert nagycsapatok ellen ha behibázza a szokásosakat,akkor az 0-2...Ha végre felépülnek a centerek,kiváncsi vagyok Tata lerakja e padra...Mert eddig nem volt rá lehetősége,kényszer volt,de jót tenne neki is egy kis pihenő,hátha magához tér fejben,mert nyílván ott a baj...

De összeségében Neymart jól építi be Tata,jól rotál,jól cserél,Alexist úgy néz ki sikerül helyrehoznia...Jó lesz ez...Vicces hogy sokan leírják a Barcát mint BL esélyes,ellenbe a Realt meg annak tartják...Vicc...Mindenki fixnek veszi hogy a védelmünkön majd a nagyok átrohannak...Ha megnézzük az Atletico elleni Szuperkupa meccset,szal az a lelkesedés,lendület és minőség amivel az Atletico játszott,nem gondolnám hogy sokkal többet tudna mutatni bárki is ellenünk...És azért ott is hoztuk amit kellett,pedig szezon kezdet,és még epphogy megérkező edző,Neymar volt,és azt játszották ellennük amit utálunk amivel elvileg meg lehet verni minket...És igen nagyon is mérvadó az Atletico,mert amit ott hoztak pláne idegenben,annál jobban nem fog tudni játszani ellenünk senki, max a Bayern,de arra se vennék mérget,mert képességekben sokkal nem gyengébb az Atletico,fizikálisan sem,viszont az a tűz ami ott bennük égett,az páratlan volt...

Itt megjegyezném,hogy ez az Atletico olyan szinten összeérett és jó,hogy én 4be várom őket a Blben...Azért nem véletlen hogy sokan beszéltek már erről hogy simán odaérhetnek a végére...Anno az EL győzelem sem volt az,az sem ahogy kivégezték a Bl győztes Chelseat,nomeg az sem hogy hogy legyőzték a Realt a királykupában,pedig az egyetlen cím volt amit szerezhetett a Madrid,és Mou volt még...No meg most otthon is lelépték őket...És hát történelmi rajtot vettünk,ennek ellenére ugyan annyi pontjuk van,őki is hibátlanok...Ezek ne véletlenek...Nagyon jók...

Sokan azt felejtik el,hogy 10évben egyszer megtörténik hogy ennyi sérülésünk van,meg ilyen rossz formában játszanak a játékosaink mint tavaly,meg hogy nincs edzőnk...Kétszer nem...Persze lehet mérvadónak venni a tavalyi évet,csak aki ezt teszi nagyot fog koppani... Most van edzőnk,mégpedig olyan aki nagyon ért a védekezéshez,és meccsről-meccsre hozzátesz vmi apró kis rafinériát ha jól megfigyeljük...Elől párja nincs a csapatnak,középpályán sincs,innentől nem tudom miből gondolják hogy bárki labdába fog érni ellenünk...Igen persze a vágyálmok,hogy már leáldozott az időnk...Megértem én...De messze van ez a realitásoktól...Ha 80%ot tudunk nyújtani akkor már nincs ellenfél,csak a Bayern...Ott meg kis dolgok fognak dönteni ha összekerülünk,kb 2 egyformán erős csapat...De ott is,ha középpályán jól fogunk pörögni,nem úgy mint tavaly,és elől megkapja szituban Messi-Neymar-Alexis akkor megint sírni fog MR adócsaló Uli a félidőben a lelátón,mint 2009ben... :D Amiben jobb ez a Bayern az a védekezés,de ne legyenek illúziók,ha elől jól pörög a Barca,akkor azt nem lehet levédekezni,számtalanszor láthattuk már...Pláne ha a Neymar-Messi kettős elkapja a fonalat,akkor bohócot csinálnak bármelyik védelemből...Ahogy SAF mondta: "ha így játszik a Barcelona akkor ne tudunk mást csinálni, csak nézni és tapsolni..." :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.11. 13:53:08

Tatát megkérdezték arról a bizonyos zöld ruhadarabról:

bali 15
Director del Fútbol

2013.10.03. 08:57:05

Remekül leírtatok előttem mindent :)

Nekem is tetszik az, hogy igyekszik 2 lábbal a földön járni: ha valaki nincs 100%-os formában azt igenis pihentetni kell, még akkor is ha Messi az.

Örülök még, hogy például megszűnt Busuqets privilégizált szerepe a vkp poszton. Song szerintem túl jó az állandó padozáshoz, játszon ő is!
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.03. 08:42:34

Nagyon tetszenek a nyilatkozatai: higgadt, reális, közben tudja is, mit kell mondani és hogyan. Senkit nem ajnároz, valamint végre nem beszél félre, mint az elődei. :D
noname
Llegenda del Barça

2013.10.02. 07:51:18

Egyre jobban bírom.
Elég sok újítást hoz ő a csapathoz.
1. presszing - meccsről meccsre hatékonyabban támadunk le mind védekezésben, mind támadásban
2. védekezés - a védekezésünk, bár még mindig nem a legjobb, de sokkal szervezettebb, mint volt az utóbbi időben. Pique, Masch és Bartra is meccsről meccsre stabil teljesítményt nyújtanak és egyre nehezebben konteráznak le minket.
3. pár játékos eddig sose látott formában van: Bartra először nyújt igazán stabil játékot a karrierje során. Adriano jobb, mint valaha, Neymarral remekül bánik. Song szerintem jelenleg jobb mint Busquets. Valdes- no comment. Fabregas is nagyon jó.
4. a cserék. Tegnap is: megszereztük a vezetést- azonnal jön le Fabregas a darálóból és jön be helyette Tello, aki szinte kizárólag kontratámadásnál hasznosítható.
5. megköveteli a tiszteletek. bátran rotál és cserél le bárkit.

Negatívumok: pár játékos nehezen találja a helyét.
Montoya nem sok lehetőséget kap, amikor kapott, akkor nagyon lebőgött.
Xavi pedig nem tudja megszokni, hogy előre kéne passzolni. Szerintem rosszabb statisztikái vannak, mint bármikor az utóbbi években és még csak nem is veszélyesebb.

Akik kérdőjelesek:
Alves-most épp a mindenkiafejétfogjaolyanpontatlanvagyok fázisában van, amit minden évben eljátszik kb kétszer, ez nem az edző hibája.
Iniesta-ő igazából csak simán pocsék formában van. Martino taktikája még jobban passozl is neki, mint az eddigiek és Neymar a tökéletes játszótárs. Vannak villanásai, de nem bánom h most jön a válogatott szünet h egy kicsit kizökkentse.

Egyelőre több a pozitívum és ez a statisztikákon is látszik. Xavi kéne igazán megtalálja a helyét.
A Fifa egy szégyen
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.09.22. 18:13:29

Martino eddig nekem nagyon szimpatikus edzőnek tűnik. Amióta itt van, sosem kertel, tiszteletben tartja a Barcelona hagyományait, erre építve hozta saját elképzeléseit, amiket vegyítve valami nagyot szeretne alkotni. Ami szembeötlő pozitívum számomra, az a rotáció, amit alkalmaz idény eleje óta. A kulcsemberek megkapják azt a pihenőt, amit Pep és Tito nem alkalmaztak, csak akkor játszott más helyettük, amikor már sérültek voltak. Lassan, de biztosan a fiatalok is lehetőséget kapnak, sértődésre nem adhat okot az edzői döntés, hogy nem kap lehetőséget az adott játékos. Itt egy Montoyának, egy Tellónak vagy egy Songnak van annyira fontos szerepe, mint Alvésnek, Neymarnak vagy Busquetsnek. És ettől jó edző Martino. Mindenkiben megtartja a reményt, jól cserél és mindig meglátja a fejlődésre való lehetőséget.

Nagy tisztelet jár neki ezért és azért, mert családi gondok közepette is képes a munkára koncentrálni 100%-ban.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.21. 21:52:01

mester szegény mindig ugyanabban a két ruciban nyomja :lol: vagy a zöld póló fehér gatya kombi van, vagy a farmer a kék zakóval :D micsoda meglátások :D

amugy ma is felfedeztem egy uj elemet, vv rugdossa kifelé a labdákat mint gép. nincs az, hogy hátulról építkezünk
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2013.09.19. 22:46:22

Most néztem meg a tegnapi meccsünket jó minőségben, hogy lássam is ki kicsoda és ki mit csinált...
Messi 3 gólja mellett a meccs embere még VV is, aki védet vagy 4-5 jó kis lövést. Az eredményt figyelembe véve ez kicsit elkeserítő, hogy 4-0ás meccsen a kapusunk volt az egyik ha nem a legjobb a csapatban. Nagyon komoly gondok is lehetnek itt erős ellenfelekkel szemben.
Tata nagyon jókat mond, megnyugtató, hogy látja mi a probléma, de ez ugye koránt sem elég, ki is kell tudni javítanunk a hibáinkat.
Én ami a játékot illeti sok pozitív dolgot látok, néha tényleg hihetetlen labdajáratásokat láthatunk, vagy nagyszerű letámadást, de utána mindig jön is valami bődületes nagy hiba.
Továbbra is teljesen súlytalannak érzem a KP-t, (nem véletlen sem Xavi sem Ini gyengélkedése sem) a játékunk továbbra is a két 16os előtt zajlik. Ha az ellenfél ki tudja hozni a labdát a kapuja elől, akkor máris a mi 16osunknál vannak. Középen átjáróház van, ezt a csapatrész még nem sikerült a taktikánkhoz "beállítani".
A védelemre nem is akarok külön kitérni, mert az úgy rossz ahogy van, ezt csak a csapatvédekezéssel tudjuk orvosolni, HA tudjuk majd.
Fizikálisan még mindig rengeteget kell fejlődni, mert nagyon 1 félidős a csapat. Biztos sokat is dolgoznak rajta, remélem mihamarabb meg lesz az eredménye.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt