Áhám szal az asszony vette ezért viselni kell...

Már nekem is feltűnt,hogy mondom nincs ennek az embernek más ruhája...Meg hát eléggé kriminál zöld az az "ing",mondjuk inkább póló...

Dehát az asszony vette ezért divatos és szép...

Amúgy meg pont le.arom legyen rajta az mindíg azt húzzuk be a 3/3at...
Amúgy pedig nagyon tetszik a munkássága nálunk,már írtam korábbiakban is...Profi,kimért következetes,és határozott elképzelései vanak,amik rendre működnek...Előszőr úgy voltam vele hogy hogy külső edző nem biztos hogy nálunk beválik,de kellett azért hogy felkavarja az állóvizet...Túlságosan kialakult bebetonozott kezdő,csere emberek voltak,ami hosszú távon nem tesz jót...Egy belső ember ehhez nem nyúlt volna hozzá...Bezzeg ő rotál,padoztatja Messit is akár...Másik részről meg nem esztelenül kapkod hogy kell még 5védő,hanem gondolkodik,megnézi hogy válnak be a mostaniak,Barthra pl...Bízik azokban akik vannak,és ezt a bizalmat meghálálják...Barthra ha így folytatja,ő lehet az új Pique...És nem ez a mostani meccsenként adok 2 gólpasszt az ellenfélnek fajta,hanem a 2009es,amikor lényegében egymaga kivédekezte a MU-t...
Sajnos idén a legnagyobb problémánk ő...Néha hibázik ez,néha az...De hogy Pique mindíg minden meccsen 2-3kritikusat...És ő a fix pontunk erre a legbizonytalanabb...Vmit kell vele kezdeni,mert nagycsapatok ellen ha behibázza a szokásosakat,akkor az 0-2...Ha végre felépülnek a centerek,kiváncsi vagyok Tata lerakja e padra...Mert eddig nem volt rá lehetősége,kényszer volt,de jót tenne neki is egy kis pihenő,hátha magához tér fejben,mert nyílván ott a baj...
De összeségében Neymart jól építi be Tata,jól rotál,jól cserél,Alexist úgy néz ki sikerül helyrehoznia...Jó lesz ez...Vicces hogy sokan leírják a Barcát mint BL esélyes,ellenbe a Realt meg annak tartják...Vicc...Mindenki fixnek veszi hogy a védelmünkön majd a nagyok átrohannak...Ha megnézzük az Atletico elleni Szuperkupa meccset,szal az a lelkesedés,lendület és minőség amivel az Atletico játszott,nem gondolnám hogy sokkal többet tudna mutatni bárki is ellenünk...És azért ott is hoztuk amit kellett,pedig szezon kezdet,és még epphogy megérkező edző,Neymar volt,és azt játszották ellennük amit utálunk amivel elvileg meg lehet verni minket...És igen nagyon is mérvadó az Atletico,mert amit ott hoztak pláne idegenben,annál jobban nem fog tudni játszani ellenünk senki, max a Bayern,de arra se vennék mérget,mert képességekben sokkal nem gyengébb az Atletico,fizikálisan sem,viszont az a tűz ami ott bennük égett,az páratlan volt...
Itt megjegyezném,hogy ez az Atletico olyan szinten összeérett és jó,hogy én 4be várom őket a Blben...Azért nem véletlen hogy sokan beszéltek már erről hogy simán odaérhetnek a végére...Anno az EL győzelem sem volt az,az sem ahogy kivégezték a Bl győztes Chelseat,nomeg az sem hogy hogy legyőzték a Realt a királykupában,pedig az egyetlen cím volt amit szerezhetett a Madrid,és Mou volt még...No meg most otthon is lelépték őket...És hát történelmi rajtot vettünk,ennek ellenére ugyan annyi pontjuk van,őki is hibátlanok...Ezek ne véletlenek...Nagyon jók...
Sokan azt felejtik el,hogy 10évben egyszer megtörténik hogy ennyi sérülésünk van,meg ilyen rossz formában játszanak a játékosaink mint tavaly,meg hogy nincs edzőnk...Kétszer nem...Persze lehet mérvadónak venni a tavalyi évet,csak aki ezt teszi nagyot fog koppani... Most van edzőnk,mégpedig olyan aki nagyon ért a védekezéshez,és meccsről-meccsre hozzátesz vmi apró kis rafinériát ha jól megfigyeljük...Elől párja nincs a csapatnak,középpályán sincs,innentől nem tudom miből gondolják hogy bárki labdába fog érni ellenünk...Igen persze a vágyálmok,hogy már leáldozott az időnk...Megértem én...De messze van ez a realitásoktól...Ha 80%ot tudunk nyújtani akkor már nincs ellenfél,csak a Bayern...Ott meg kis dolgok fognak dönteni ha összekerülünk,kb 2 egyformán erős csapat...De ott is,ha középpályán jól fogunk pörögni,nem úgy mint tavaly,és elől megkapja szituban Messi-Neymar-Alexis akkor megint sírni fog MR adócsaló Uli a félidőben a lelátón,mint 2009ben...

Amiben jobb ez a Bayern az a védekezés,de ne legyenek illúziók,ha elől jól pörög a Barca,akkor azt nem lehet levédekezni,számtalanszor láthattuk már...Pláne ha a Neymar-Messi kettős elkapja a fonalat,akkor bohócot csinálnak bármelyik védelemből...Ahogy SAF mondta: "ha így játszik a Barcelona akkor ne tudunk mást csinálni, csak nézni és tapsolni..."