Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Le kell cserélni mindenkitAndris írta: Persze végigpöröghetnék Pedrotól kezdve oroszlánszívű Carlesen (aki még egy hátrapasszt is csak félve kockáztat meg) keresztül Fabregasig mindenkin kritikával, de ezeken a területeken sok újat már nem írhatnék, természetesen nem csak az edző nyakába varrnám a kilátástalan produkciókat
Andris írta:hülye majom.
Ugye Te sem gondolod, hogy ez így volt?!Andris írta:Válogatott szünet után, idegenben, a spanyol liga egyik legnehezebb stadionjában, kihagyja a kezdőből a csapat legjobbját, aki mellesleg a legfrissebb és legpihentebb.....
teljesen egyetértek...hova túróba rotálunk október közepén???Andris írta:Válogatott szünet után, idegenben, a spanyol liga egyik legnehezebb stadionjában, kihagyja a kezdőből a csapat legjobbját, aki mellesleg a legfrissebb és legpihentebb, és akinek a leginkább szüksége volna játékpercekre, mert hetek óta nem játszott.
Tökélyre fejlesztette a rotációt, hülye majom.
Nekem egyből Bill Belichick jutott az eszembe. Arról se rohad le sose az a mackó.Messa írta:Hatalmas forma az öreg, nagyon csípemGareth Tello írta:Tatát megkérdezték arról a bizonyos zöld ruhadarabról:
"A feleségem vette nekem azon a napon, amikor megérkeztünk Barcelonába. Az egyik meccsen felvettem, nyertünk, aztán még egyszer felvettem, megint nyertünk, és így tovább. Egyébként szerintem divatos ingről van szó, sok emberen láttam már ilyet a városban."
Vegye fel minden meccsen, ha csak ez kell a győzelemhez.
Akkor ízléstelen és babonás?Messa írta:Hatalmas forma az öreg, nagyon csípemGareth Tello írta:Tatát megkérdezték arról a bizonyos zöld ruhadarabról:
"A feleségem vette nekem azon a napon, amikor megérkeztünk Barcelonába. Az egyik meccsen felvettem, nyertünk, aztán még egyszer felvettem, megint nyertünk, és így tovább. Egyébként szerintem divatos ingről van szó, sok emberen láttam már ilyet a városban."
Hatalmas forma az öreg, nagyon csípemGareth Tello írta:Tatát megkérdezték arról a bizonyos zöld ruhadarabról: