HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
A provident egy utolsó mocskos patkány banda, de nem ők a probléma okozói. A vállalkozásoknak, cégeknek több tíz, százmilliós hitelekre van szükségük, olyanokat meg most pláne nem osztanak.
Magyarországon nem látok rá semmilyen esélyt, hogy javuljon a helyzet. Én már úgy tanulok, hogy nem itt akarok élni és dolgozni. Lehet hazaárulónak tartani.
Magyarországon nem látok rá semmilyen esélyt, hogy javuljon a helyzet. Én már úgy tanulok, hogy nem itt akarok élni és dolgozni. Lehet hazaárulónak tartani.
Nem fogják fel!
A másik fele akiknek kölcsönöznek azok, akik a létminimumon élnek és nem tud a gyereknek ennivalót adni! Felveszi a kölcsönt, aztán majd lesz valahogy....
Na hát nálam ők nem tartoznak az épeszű kategóriába. ha gyereket vállal, akkor ne 2 hetes távlatba gondolkodjon
amúgy szeritem egyértelmű volt a véleményem a providentről
Ez mind szép és jó, hogy épeszű ember nem folyamodik providenthez, az uzsoracéghez, viszont magyarázd már el egy parasztbácsinaknéninek, hogy az rossz lesz neki végülis.
Ő azt látja, hogy meg tudják venni a kishűtőt vagy a szép új műhelyajtót. Azt nem, hogy a 4-szeresét kell visszafizetnie pár hónapon belül!
Nem fogják fel!
A másik fele akiknek kölcsönöznek azok, akik a létminimumon élnek és nem tud a gyereknek ennivalót adni! Felveszi a kölcsönt, aztán majd lesz valahogy....
És ezért undorító ez a "bank", mert kihasználja az embereket és főként ezt a helyzetet.
Bezzeg amióta a híradóban szerepelt hogy esetlegesen beperelik őket, azóta már új reklámjuk van amiben szépen levezetik mennyi is az annyi. De a pofátlan 388%-os THM-en nem változtatnak, mert tudják hogy így is úgy is lesznek ügyfeleik.
Ő azt látja, hogy meg tudják venni a kishűtőt vagy a szép új műhelyajtót. Azt nem, hogy a 4-szeresét kell visszafizetnie pár hónapon belül!
Nem fogják fel!
És ezért undorító ez a "bank", mert kihasználja az embereket és főként ezt a helyzetet.
Bezzeg amióta a híradóban szerepelt hogy esetlegesen beperelik őket, azóta már új reklámjuk van amiben szépen levezetik mennyi is az annyi. De a pofátlan 388%-os THM-en nem változtatnak, mert tudják hogy így is úgy is lesznek ügyfeleik.
-
- Director del Fútbol
Most hallottam egy kollégától, hogy vágják át az embereket.Badi írta:A providnetet meg kell szüntetni, undorító, ahogy beállítják magukat, viszont: akármennyire is pofátlan az ajánlatuk, minden reklámban ott van világosan, hogy a thm 3-400%. Ezek után épeszű ember nem nagyon áll szóba velük
Kivételes, akciós hitelkihelyezés: 150 ezret kapsz akciósan. Az akció keretein belül az első héten kamatmentesen visszafizetheted a pénzed, ha mégsem kell. Ez minden provident cuccnál így van. Csak aztán a 150 ezer helyett csak 130-at kapsz, mert 20 rugót visszafognak előtörlesztés címén, tehát kézhez sem kapod. Ezzel szépen megszüntetik a visszafizetési akciót és a kamat + kezelési költségek kiszámítása a 150-re történik és a tőketartozásod is 150.
Tehát gyakorlatilag első vállból 2x b*sznak át. Remekjó. A sor folytatható.
Pl. azzal, hogy amennyiben elfelejtesz fizetni, rá 1 hétre megjelennek nálad és elkezdik elvinni a cuccaidat. Olyan behajtókkal dolgoznak, hogy a látványukra valszeg azt is odaadod, ami már nem a tiéd. Ráadásul a hitelszerződés megkötésekor számtalanszor fényképet készítenek a cuccaidról, lakásodról.
Én ilyeneket hallottam.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Cali, sokakhoz csatlakozva én is sok szerencsét kívánok neked az új munka keresésében, ílletve annak mihamarabbi találásához. Remélem hamarosan újra dolgozhatsz.
Provident: A Provident ihasználja az embert, akinek gyorsan kell pénz. Ő azoktól tényleg 250%-400% terjedő kamatot kér ami hatalmas. Ezt nem lenne szabad engedni.
Provident: A Provident ihasználja az embert, akinek gyorsan kell pénz. Ő azoktól tényleg 250%-400% terjedő kamatot kér ami hatalmas. Ezt nem lenne szabad engedni.
A providnetet meg kell szüntetni, undorító, ahogy beállítják magukat, viszont: akármennyire is pofátlan az ajánlatuk, minden reklámban ott van világosan, hogy a thm 3-400%. Ezek után épeszű ember nem nagyon áll szóba velük
ÉS hány ember veszi igénybe a "szolgáltatásukat"... :SLG írta:Meg azért ilyenkor engem pl. nagyon földihetenek a hiteles reklámok, főleg a providentes, hát az undoritó.
Undoritó a Provident azt biztos.
Cali,
Sok sikert, szívből sajnálom ami veled történt.
Sajnos Magyarországon ez a helyzet.
Bűnözésből fog élni egyre több ember ,és jobb nem lesz.
Múltkor hallotam,hogy ha 2004-ben nem Csatlakoztunk volna az EU-ba,már csőd lenne.

Ezek a sorok, amiket most tőletek olvastam, kicsit jobb kedvre derítettek. Jó tudni, hogy ennyire normális emberek járnak ide a fórumra és, hogy tagja lehetek ennek a társaságnak!
Meg azért ilyenkor engem pl. nagyon földihetenek a hiteles reklámok, főleg a providentes, hát az undoritó.
-
- Director del Fútbol
Hajrá Cali!Cali írta:Nem vagyok olyan ember, aki sajnáltatja magát, de most ez kikívánkozott belőlem... Köszönöm a a kedves szavakat és a bíztatást Tamásnak, Andrisnak és mindenkinek...
Megható volt ez a kis történet, együtt érzek veled, mert nagyon sok hasonló sztorit hallok az ismerőseimtől. Pedig jellemzően nem a szegénységben élő körökben mozgok. Ennek ellenére több diplomával, sikeres vállalkozással és gyarapodó vagyonnal a háta mögött kerülnek emberek utcára, létbizonytalanságba!
Amit különösen becsülök benned, hogy szakmád van. Nagyon kevesen vannak ezzel így, hiányolom is. Mindennél jobban tisztelem, ha valaki ért egy területhez és abból él, akár fizikailag, akár szakmailag.
Nagyon sok sikert kívánok és fel a fejjel! Egyet tudj: akkor van vége, ha Te is úgy akarod. Aki akar az fentmarad, aki pedig küzd, az gyümölcsözni fog. Kicsit naívnak hangzik és idealistának, de én úgy vagyok az élettel, hogy amit el akarsz érni, azt nagy százalékban el fogod. Minden a motiváción, a szemléleten és az energián múlik. Fiatal vagy, egészséges és remélsz! Csináld meg, én drukkolok és hiszek benned

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Cali: ez valóban szörnyű, remélem mihamarabb találsz másik munkát!
A reményt sose add fel, aki keres az talál és ez a legnagyobb válságban is igaz!
A reményt sose add fel, aki keres az talál és ez a legnagyobb válságban is igaz!

Nem vagyok olyan ember, aki sajnáltatja magát, de most ez kikívánkozott belőlem... Köszönöm a a kedves szavakat és a bíztatást Tamásnak, Andrisnak és mindenkinek... 

15 oldalt átpörgettem, nem láttam. Lehet hogy átfutott rajta a szemem. Mindegy.gekkodan írta:Pár oldallal arébb megtettem már ennek az ügynek kapcsán, amikor épp nem jött a gáz. sztem ebben a topicban ráadásul, szal nézz vissza
A világválságról és arról amit rákennek...
Nos sajnos "könnyű" rákenni. Mert rengeteg cégnek nem voltak / nincsenek tartalékaik. Vagy nem hajlandóak a profitot csökkenteni, ezért a válságra hivatkozva bocsátják el az embereket. És igazuk is van, mert valójában tényleg amiatt bocsátják el őket... persze amikor 5 éve egy Amerikában élő magyar tudós és piacelemző kifejtette, hogy legjobb esetben 2010 környékén világválság lesz, mindenki elengedte a füle mellett... senki sem rendezkedett be, nem halmozott fel tartalékokat és mohón folytatták a bankok azt az utat amit elkezdtek.
Persze az már a sok okos agyáig nem jutott el, hogy az emberek nem tudják majd fizetni a törlesztőrészleteket.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Őszintén együtt érzek Veled! Nem lehet egyszerű átélni ezeket a napokat. Ép emberi ésszel felfoghatatlan, ami itt folyik ebben az országnak nevezett romhalmazban. Emberek ezrei kerültek az utcára, a helyzetük eléggé kilátástalan, a vége meg nem is látszik. Senki sem érezheti magát biztonságban, az egyszerű emberek biztos nem.Cali írta:Egy világítástechnikai cégnél dolgoztam gépkezelőként. A keresetem elég jó volt, de azt nem szeretném elmondani, hogy pontosan mennyi.
Az a legnagyobb baj most, hogy anyukám is ugyanezen a helyen dolgozik minőségellenőrként. Mind a ketten két műszakban voltunk, de most annyi embert küldtek el, hogy le tudják csökkenteni egy műszakra. Ez azt jelenti, hogy anyu fizetéséből lejön a 2. műszak pótléka. És lejön az én teljes fizetésem, mivel kirúgtak.
Ami a "legszebb az egészben: megemelték a hitelünket pár napja.
Nagyon remélem, hogy senki nem kerül ilyen helyzetbe és, hogy mi is ki tudunk majd belőle lábalni.
Sajnos, a hitelhelyzet meg még ráadás erre az egész állapotra. Nagyon nehéz ezt átélni, kibírni, mind idegileg, mind fizikailag. Nagyon sok elkeseredett emberrel találkozni ma.
Nagyon bízom benne, hogy a sorsod rövid időn belül visszatér a helyes kerékvágásba. Ehhez kívánok jó erőt, egészséget és türelmet!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Őszintén együtt érzek Veled! Nem lehet egyszerű átélni ezeket a napokat. Ép emberi ésszel felfoghatatlan, ami itt folyik ebben az országnak nevezett romhalmazban. Emberek ezrei kerültek az utcára, a helyzetük eléggé kilátástalan, a vége meg nem is látszik. Senki sem érezheti magát biztonságban, az egyszerű emberek biztos nem.Cali írta:Egy világítástechnikai cégnél dolgoztam gépkezelőként. A keresetem elég jó volt, de azt nem szeretném elmondani, hogy pontosan mennyi.
Az a legnagyobb baj most, hogy anyukám is ugyanezen a helyen dolgozik minőségellenőrként. Mind a ketten két műszakban voltunk, de most annyi embert küldtek el, hogy le tudják csökkenteni egy műszakra. Ez azt jelenti, hogy anyu fizetéséből lejön a 2. műszak pótléka, és lejön az én teljes fizetésem, mivel kirúgtak.
Nagyon remélem, hogy senki nem kerül ilyen helyzetbe és, hogy mi is ki tudunk majd belőle lábalni.
Sajnos, a hitelhelyzet meg még ráadás erre az egész állapotra. Nagyon nehéz ezt átélni, kibírni, mind idegileg, mind fizikailag. Nagyon sok elkeseredett emberrel találkozni ma.
Nagyon bízom benne, hogy a sorsod rövid időn belül visszatér a helyes kerékvágásba. Ehhez kívánok jó erőt, egészséget és türelmet!

Egy világítástechnikai cégnél dolgoztam gépkezelőként. A keresetem elég jó volt, de azt nem szeretném elmondani, hogy pontosan mennyi.
Az a legnagyobb baj most, hogy anyukám is ugyanezen a helyen dolgozik minőségellenőrként. Mind a ketten két műszakban voltunk, de most annyi embert küldtek el, hogy le tudják csökkenteni egy műszakra. Ez azt jelenti, hogy anyu fizetéséből lejön a 2. műszak pótléka, és lejön az én teljes fizetésem, mivel kirúgtak.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Mivel ilyen egészséges a hozzáállásod, ezért nagyon szurkolokLG írta:Az a baj, h mint általában mindent, ezt is szegényebb emberek szivjá meg legjobban, nekik bizony nagyon kemény lesz az elkövetkező éveket túlélni. Ilyenkor hálát adok, h pl. a fateromnak stabil munkahelye van. + a továbbtanulásra a középsuli után is elég erős motiváció ez a válság számomra.lionelmessi19 írta:Sajnos egyre inkább elér ide is a hullám... a politikának viszont jóljött a dolog, a sok 'mit is' ? eddig is rá lehetett fogni már vagy fél éve, pedig sehol sem volt. De még így sem érinti a mi kis nulla gazdaságunkat közel sem úgy mint szinte bármely másik európai országot..
Mégis a csapból is a világválság folyik, agyamra megy... komoly visszaesést idéz elő, nade azért pofám leszakad attól hogy mindent rá lehet kenni. Ugyanúgy a gazdasági összemolás szélén lenne az ország enélkül is. Rengeteg munkahely, vállalkozás szűnik meg, de mostmár úgy beszélnek róla mintha minden rossznak az lenne az oka.
Cali: mit dolgoztál? sajnálom..
Neked, hogy minden sikerüljön, amit elterveztél!
A saját erődből, saját magadért sikeresen megvívott csatáid
gyümölcsét mielőbb arassad le!
Minden Eurobarca-használónak melegen ajánlom a soraidat!
K.
Az a baj, h mint általában mindent, ezt is szegényebb emberek szivjá meg legjobban, nekik bizony nagyon kemény lesz az elkövetkező éveket túlélni. Ilyenkor hálát adok, h pl. a fateromnak stabil munkahelye van. + a továbbtanulásra a középsuli után is elég erős motiváció ez a válság számomra.lionelmessi19 írta:Sajnos egyre inkább elér ide is a hullám... a politikának viszont jóljött a dolog, a sok 'mit is' ? eddig is rá lehetett fogni már vagy fél éve, pedig sehol sem volt. De még így sem érinti a mi kis nulla gazdaságunkat közel sem úgy mint szinte bármely másik európai országot..
Mégis a csapból is a világválság folyik, agyamra megy... komoly visszaesést idéz elő, nade azért pofám leszakad attól hogy mindent rá lehet kenni. Ugyanúgy a gazdasági összemolás szélén lenne az ország enélkül is. Rengeteg munkahely, vállalkozás szűnik meg, de mostmár úgy beszélnek róla mintha minden rossznak az lenne az oka.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Hát igen, a válság...
Az milyen lenne már, ha az emberek annak alapján kapnák
a fizetésüket, hogy az általuk kedvelt futballklub csapata milyen
eredményes?
Nekünk most havajdizsinapfény lenne!
A másik pedig mekkora lenne, ha az Eurobarca fórumára írók
közül az kapna nagyobb fizetést, aki szép helyesírással, okosan,
a másik felé toleránsan nyilvánulna meg a topikok által határolt
témákban?
Milyen szép lenne, ha azért versenyeznénk, hogy ki tud méltó
lenni az Eurobarcához?
Ne álmodozzak, mi?
K.
Az milyen lenne már, ha az emberek annak alapján kapnák
a fizetésüket, hogy az általuk kedvelt futballklub csapata milyen
eredményes?
Nekünk most havajdizsinapfény lenne!
A másik pedig mekkora lenne, ha az Eurobarca fórumára írók
közül az kapna nagyobb fizetést, aki szép helyesírással, okosan,
a másik felé toleránsan nyilvánulna meg a topikok által határolt
témákban?
Milyen szép lenne, ha azért versenyeznénk, hogy ki tud méltó
lenni az Eurobarcához?
Ne álmodozzak, mi?
K.
- Andris
- Adminisztrátor
Sajnos egyre inkább elér ide is a hullám... a politikának viszont jóljött a dolog, a sok 'mit is' ? eddig is rá lehetett fogni már vagy fél éve, pedig sehol sem volt. De még így sem érinti a mi kis nulla gazdaságunkat közel sem úgy mint szinte bármely másik európai országot..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Csodálatos volt az elmúlt két napom... Tegnap bejelentették, hogy a gazdasági világválság miatt elküldenek munkahelyről... Ma még bementem dolgozni, de el is küldtek haza idő előtt...
Köszönöm a bankoknak, hogy előidézték ezt a sz*rt...
Köszönöm a bankoknak, hogy előidézték ezt a sz*rt...
-
- Director del Fútbol
Pár oldallal arébb megtettem már ennek az ügynek kapcsán, amikor épp nem jött a gáz. sztem ebben a topicban ráadásul, szal nézz visszaAprieto írta:gekkodan kifejtenéd a mondandód?
Mert az, hogy nem az ukránok hanem az oroszok... Ez önmagában nem vélemény.

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
gekkodan kifejtenéd a mondandód?

-
- Director del Fútbol
Nehogy elhidd már, hogy az ukránok vanank a dologbanVarga Tamás írta:http://index.hu/gazdasag/vilag/2009/02/ ... _gazcsapot_/
Na, ez még hiányzik a boldogságunkhoz...
Az ukránok meg pusztuljanak meg! Ne politikai csatározásaikkal foglalkozzanak, hanem fizessenek.

Speciel az "o" betűvel kezdődő és "rosz" -ra végződő szóra gondolok, amit más néven ruszkinak is hívnak

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
http://index.hu/gazdasag/vilag/2009/02/ ... _gazcsapot_/
Az ukránok meg pusztuljanak meg! Ne politikai csatározásaikkal foglalkozzanak, hanem fizessenek.