Premiership / The FA Cup
-
- aka Game90
1. félidőben kiegyenlített volt a meccs, mindkét csapatnak voltak gólhelyzetei. Hirtelen 4 MU helyzet ugrik be az 1. félidőben: amikor 2x középre gurítottak ill. a 2 gól.ozsimiki írta:Game-től kérdezném (ő objektívabb,mint Mikaos),h szerinte is 1 helyzetünk volt e az első félidőben?és szerinte nem érdemeltük e meg a győzelmet?
Fabregastól nem igen láttam azt a húdenagyklasszis teljesítményt, Villa ellen nem láttam a meccseteket,ott az volt?
Ez a meccs is ugyanúgy alakult, mint a Chelsea elleni: nem játszottunk rosszul, meg is szerezhettük volna a vezetést (Arshavin...), de a MU hirtelen lőtt 2 gólt és gyakorlatilag el is dőlt a meccs.
Fabregas nem játszott jól, de még így is kiemelkedett a mai Arsenalból. Amúgy mindenki tőle várja a megváltást, de azért van egy Nasri, Rosicky, Arshavin is a csapatban, igaz, ők nincsenek valami nagy formában. Amúgy a Villa ellen nem volt rossz, de ott is hiányoztak a társak (+ volt egy kapufája).
Végül még néhány észrevétel:
1. MU kezdője nem volt a legerősebb (Brown, Scholes, Park...), de még így sem sikerült egy x-et kihozni a Senalnak.
2. Wenger mikor veszi észre, hogy Almunia és Denilson nem Arsenal szint?
3. meglepő, hogy Arshavin és a MU játékosok nem kaptak lapot.
4. megérte kiesni az FA-Kupából...
Gekkodan, te miért utálod ennyire Fabregast?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.01.31. 19:40:01-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Director del Fútbol
Hát Fabregas megint hatalmasat alkotott...Óriási klasszist játszott nem?
Az Arsenal vezére olyan szürke volt, mint egy egér. Bár mondjuk a társaság sem az igazi, abból könnyű nagyzolni, hogy lerohannak egy Boltont.
Jól megérdemelték az oktatást a foghíjas védelemmel játszó United ellen, kicsit visszavesznek a szárnyaikból, Wengerrel az élen.
Fabregas meg nem kell ide nekem továbbra sem, főleg nem ennyiért és főleg nem egy saját nevelésért. Nincs posztja a csapatunkban és nem ér fel Xavi vagy Iniesta szintjére. Nyugodtan mehet Madridba Katalónia helyett.

Az Arsenal vezére olyan szürke volt, mint egy egér. Bár mondjuk a társaság sem az igazi, abból könnyű nagyzolni, hogy lerohannak egy Boltont.
Jól megérdemelték az oktatást a foghíjas védelemmel játszó United ellen, kicsit visszavesznek a szárnyaikból, Wengerrel az élen.
Fabregas meg nem kell ide nekem továbbra sem, főleg nem ennyiért és főleg nem egy saját nevelésért. Nincs posztja a csapatunkban és nem ér fel Xavi vagy Iniesta szintjére. Nyugodtan mehet Madridba Katalónia helyett.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nah, hát ez sajnos meglepően sima volt. Aki nézte a meccset az látta hogy 0-2 után nem sok sansza volt (sajnos) az ágyúsoknak. Természetesen nem vagyok csalódott mert nem vagyok egy elvetemült Arsenal drukker, csak őket kedvelem a leginkább a PL-ből, ennyi az egész.
Ma egy kicsit halványabb,és pontatlanabb volt támadásban az Arsenal, Fabregastól többet vártam. Denilson harmatgyenge volt csakúgy mint Nasri és Clichy. A MU meg Hajdú B. szavaival élve kegyetlen volt,és ennek meg lett az eredménye!
Eddig a két rangadóból 1 pont a mérleg. Nem éppen jó előjel. Azt viszont nem jelenteném ki hogy a szokásos fél évi kipukkanásról van szó, és azt sem, hogy elúszott a bajnoki cím. Szerintem nem kell pánikolni. Ha jövőhéten legalább egy pontot el hoz az Arsenal, majd otthon veri a 'Poolt akkor nem lehet gond.
Ma egy kicsit halványabb,és pontatlanabb volt támadásban az Arsenal, Fabregastól többet vártam. Denilson harmatgyenge volt csakúgy mint Nasri és Clichy. A MU meg Hajdú B. szavaival élve kegyetlen volt,és ennek meg lett az eredménye!

Eddig a két rangadóból 1 pont a mérleg. Nem éppen jó előjel. Azt viszont nem jelenteném ki hogy a szokásos fél évi kipukkanásról van szó, és azt sem, hogy elúszott a bajnoki cím. Szerintem nem kell pánikolni. Ha jövőhéten legalább egy pontot el hoz az Arsenal, majd otthon veri a 'Poolt akkor nem lehet gond.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ozsimiki
- Adminisztrátor
könnyű erre ráfogni mindent, megnézel évente 4db M.U.meccset,aztán általánosítasz,ehhez értesz.Mikaos írta:különbözőek vagyunk.
Barcából indulok ki, sorry![]()
megnéznéd mind,rájönnél,h bőven van szépség,és lendület a M.U.ban is,na meg ÉSZ,ami miatt szintén lehet szeretni a focit, de neked nem magyarázok, negatívan vagy elfogult.
nem azt írom,h annyit támad a M.U.,mint az Arsenal,mert nem igaz,de ennyi erővel a Földön csak a BARCA meg az Arsenalnak lennének szurkolói,és a többi csapatot meg hányingerre minősíted,hát gratulálok. bár megértelek, téged mint ugye aki ŐS M.U.s biztos fáj most neked,h kikapott az Arsenal

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah megnyertük.
Rafael,Evans,Brown védelemmel szép kis teljesítmény volt hátul is, előbbi kettő klasszis lehet könnyen. Evra ugye már az.
Okosan játszva,megérdemelt győzelem.
Game-től kérdezném (ő objektívabb,mint Mikaos),h szerinte is 1 helyzetünk volt e az első félidőben?
és szerinte nem érdemeltük e meg a győzelmet?
Arsenal helyzetek azért nem olyan hú de kijátszott szituációk voltak, többnyire kellett egy megpattanás,egy védő,h nagy helyzet legyen,na meg azért mert mellé lövöldözik a NEM TISZTA lehetőségeket,nehogy már a M.U. legyen a hibás.
jah és elég nagy vendég lehetőségek is kimaradtak,amivel kivégzés lett volna kb.
Fabregastól nem igen láttam azt a húdenagyklasszis teljesítményt, Villa ellen nem láttam a meccseteket,ott az volt?
nincs igen miről beszélni, otthon kikapni simán a Chelseatől,és M.U.tól is, a két legnagyobb vetélytárs ellen, nem hiszem hogy belefér,és még beszélni kellene róla.

Rafael,Evans,Brown védelemmel szép kis teljesítmény volt hátul is, előbbi kettő klasszis lehet könnyen. Evra ugye már az.
Okosan játszva,megérdemelt győzelem.
Game-től kérdezném (ő objektívabb,mint Mikaos),h szerinte is 1 helyzetünk volt e az első félidőben?

Arsenal helyzetek azért nem olyan hú de kijátszott szituációk voltak, többnyire kellett egy megpattanás,egy védő,h nagy helyzet legyen,na meg azért mert mellé lövöldözik a NEM TISZTA lehetőségeket,nehogy már a M.U. legyen a hibás.
jah és elég nagy vendég lehetőségek is kimaradtak,amivel kivégzés lett volna kb.
nincs igen miről beszélni, otthon kikapni simán a Chelseatől,és M.U.tól is, a két legnagyobb vetélytárs ellen, nem hiszem hogy belefér,és még beszélni kellene róla.

Vége.
Az Arsenal nem fog semmit se nyerni addig amig Wenger rá nem jön arra, h idősebb, tapasztaltabb játékosok nélkül nem lehet eredményt elérni ezen a szinten. Arra jók, h a kis- és középcsapatokat verjék, néha oktassák, de amikor jönnek a derby-k az igazán fontos meccsek, akkor egyszerűen kevés amit az Arsenal nyújt.
Pár naja, hete szó volt arról, h Fabregas mekkora formában van stb. stb. Ezen a meccsen is látszott, egy egy MU ellen nem képes hozni azt a szintet és még nagyon sokat kell fejlődjön. Persze az is igaz, h még nagyon fiatal és még van ideje, de úgy érzem, h jelenleg kicsit túl van értékelve.
Marad a MU és Chelsea a bajnoki cimért tartó versenyfutásban. Az Arsenal reális célja a harmadik hely lehet, ezt minden bizonnyal meg is szerzik majd.

Az Arsenal nem fog semmit se nyerni addig amig Wenger rá nem jön arra, h idősebb, tapasztaltabb játékosok nélkül nem lehet eredményt elérni ezen a szinten. Arra jók, h a kis- és középcsapatokat verjék, néha oktassák, de amikor jönnek a derby-k az igazán fontos meccsek, akkor egyszerűen kevés amit az Arsenal nyújt.
Pár naja, hete szó volt arról, h Fabregas mekkora formában van stb. stb. Ezen a meccsen is látszott, egy egy MU ellen nem képes hozni azt a szintet és még nagyon sokat kell fejlődjön. Persze az is igaz, h még nagyon fiatal és még van ideje, de úgy érzem, h jelenleg kicsit túl van értékelve.
Marad a MU és Chelsea a bajnoki cimért tartó versenyfutásban. Az Arsenal reális célja a harmadik hely lehet, ezt minden bizonnyal meg is szerzik majd.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- miihii
- KHAL
5 perc ráadás van,pedig nem ég a MU.Lehet,h nem is olyan egyedülálló dolog ez Angliában?!
Ez a szemét bíró ellenpéldát szolgáltat a jól begyakorolt szövegre,h mindig akkor van sok plusz,amikor nem vezetünk...
Na,ez megvan.
Sz.rszemét MU megint helyzet nélkül,bunkerezve,labda nélkül,érdemtelenül nyerte meg elég simán a rangadót a csodálatosan játszó,az ellenfelet lefocizó,fenomenális Arsenal ellen.
Ég is a pofám rendesen
GLORY MU!

Ez a szemét bíró ellenpéldát szolgáltat a jól begyakorolt szövegre,h mindig akkor van sok plusz,amikor nem vezetünk...

Na,ez megvan.
Sz.rszemét MU megint helyzet nélkül,bunkerezve,labda nélkül,érdemtelenül nyerte meg elég simán a rangadót a csodálatosan játszó,az ellenfelet lefocizó,fenomenális Arsenal ellen.
Ég is a pofám rendesen

GLORY MU!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2010.01.31. 18:57:50-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Director del Fútbol
Háhá mekkorát kapnak a londoni tacskók
Remélem egy kicsit megint elcsendesülnek majd az Arsenal-sztárolók. Ez a csapat még mindig nem PL-bajnok szint, ahogy azt 3-4 napja is írtam.

Remélem egy kicsit megint elcsendesülnek majd az Arsenal-sztárolók. Ez a csapat még mindig nem PL-bajnok szint, ahogy azt 3-4 napja is írtam.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Bocs, tényleg... lehet hogy volt 2ozsimiki írta:volt bőven olyan periódus, kettő is (nem csak 1-2perc),amikor mi szorítottuk be az Arsenalt, két életveszélyes középregurítás is volt már az első 10percben is, szal inkább a hazaiak örülhettek ott,h nem 0-2,de ami késett...
1 helyzet? ennyire vagy komoly kb![]()

attól még az nekem továbbra sem tetszik. tőlem lehet magyarázni évekig ezt a fajta focit, nekem akkor is hányinger marad. különbözőek vagyunk.ozsimiki írta:jah és gondolom egy ilyen fontos rangadón,idegenben minden más csapat végigtámadna,perszeeee
hehe 0-3kontra,ahogy kell, itt,ilyenkor. a focit ésszel is kell játszani. ennyit erről.
Barcából indulok ki, sorry

-
- aka Game90
Na jó, nekem most volt elég, három MU-s viszi a labdát Clichyre és Almuniára... kb. NBII-es színvonal ez a védelem. És honnan indult az egész? Denilson nem tudta átvenni a labdát...
Chelsea meg a MU oktat minket.
Viszlát bajnoki cím...
Szerk.: amúgy kezd Wengerből is elegem lenni
Denilsont 60 percig láthattuk alibizni, Walcott jött be a helyére.
Chelsea meg a MU oktat minket.
Viszlát bajnoki cím...
Szerk.: amúgy kezd Wengerből is elegem lenni

Denilsont 60 percig láthattuk alibizni, Walcott jött be a helyére.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
jaj megint te mit nézel?Mikaos írta:Arsenal fölény, Manchester vezetés. Mint az őszi fordulóban is.
Csak magát hibáztathatja az Arsenal (és főleg Arshavin), hogy 20 perc alatt nem volt már 2-0.
60-40% labdatartás volt, 5 helyzet vs 1 helyzet.
Innentől lehet zakó is, mert a MU csak kontrázni fog.
volt bőven olyan periódus, kettő is (nem csak 1-2perc),amikor mi szorítottuk be az Arsenalt, két életveszélyes középregurítás is volt már az első 10percben is, szal inkább a hazaiak örülhettek ott,h nem 0-2,de ami késett...
1 helyzet? ennyire vagy komoly kb

jah és gondolom egy ilyen fontos rangadón,idegenben minden más csapat végigtámadna,perszeeee
hehe 0-3

GO M.U.!
Chelsea után mi is megmutatjuk...

-
- aka Game90
Csak a szokásos, mindenki az Arsenal ellen játszik élete formájában/lövi az élete gólját...kanty írta:Nani hatalmasat játszik, én még igy futballozni nem láttam a portugált, egyszerűen minden összejön ma neki.
Hát nem sikerülGame90 írta:Ha Rooneyt és Nanit sikerül semlegesíteni, akkor nyerhetünk. 2-1-et tippelek!

MU nem játszik jobban, csak náluk van két bombaformában lévő játékos, ill. belőtték a helyzetüket. Arsenal részről Almunia, Clichy, Denilson 0, Arshavin nagyon él, de a gólhelyzeteknél szerencsétlenkedik.
Félidőben behoznám Bendtnert Denilson helyére, a 60. perc környékén pedig Walcott-ot. Ha a 2. félidő elején nem sikerül gólt szerezni, akkor inkább átkapcsolok a kézire...
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Elég bosszantó volt számomra az első félidő
Az Arsenal jól játszott csak a kapu előtt kevesek. A MU meg azt játssza amit kell. A kontra zseniális volt, Nani előtt meg le a kalappal. Almunia remekül asszisztált és ha jól látom az ő neve mellé írták be a találatot, legalábbis az eredmenyek.com-on!
Hajtós,jó meccs. A 2. félidőben ugyanezt várom Arsenal fordítással megfűszerezve
Gondolom jelen pillanatba nem sokan nézik az ANK döntőjét?!

Gondolom jelen pillanatba nem sokan nézik az ANK döntőjét?!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Eddig nagyon sima. KB ezt vártam, a MU hozza a tőle megszokott profi játékot, kihasználva minden egyes helyzetet, az Arsenal pedig szépen játszik, de legtöbb esetben veszélytelenül.
Nani hatalmasat játszik, én még igy futballozni nem láttam a portugált, egyszerűen minden összejön ma neki.
Ahogy már irtam is az Arsenálnak nagyon hiányzik egy klasszikus befejező csatár, aki mindig a kapu előtt ólálkodik.
Ha sikerül a félidő elején gól szereznie az Arsenalnak akkor még szoros lehet, ha kihúzza kb 60-65-ik percig a MU akkor nagyon sima lesz.

Nani hatalmasat játszik, én még igy futballozni nem láttam a portugált, egyszerűen minden összejön ma neki.
Ahogy már irtam is az Arsenálnak nagyon hiányzik egy klasszikus befejező csatár, aki mindig a kapu előtt ólálkodik.
Ha sikerül a félidő elején gól szereznie az Arsenalnak akkor még szoros lehet, ha kihúzza kb 60-65-ik percig a MU akkor nagyon sima lesz.

Arsenal fölény, Manchester vezetés. Mint az őszi fordulóban is.
Csak magát hibáztathatja az Arsenal (és főleg Arshavin), hogy 20 perc alatt nem volt már 2-0.
- miihii
- KHAL
WAYNE ROOOOOOONEYYY!
Naná,h hozzáteszi a magáét
MEgvan a 100. találata a Pl-ben,respekt!
Micsoda kontra volt
Nani eddig MoM
GOOO MU,GOOOO!
Naná,h hozzáteszi a magáét

Micsoda kontra volt

Nani eddig MoM

GOOO MU,GOOOO!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
GYÖNYÖRŰ KONTRA! ROONEYYYY 
még nem akarok elkiabálni semmit sem..még
nah azért figyeljünk,előbb majdnem szépítettek, Arshavint nem szabad 1 az 1be hagyni,főleg nem Brown-al.

még nem akarok elkiabálni semmit sem..még

nah azért figyeljünk,előbb majdnem szépítettek, Arshavint nem szabad 1 az 1be hagyni,főleg nem Brown-al.

Vezet a United. Nani szenzációs volt, a gólon kivül még volt pár szép mególdása.
Az Arsenalnak nagyon hiányzik előlről egy Adebayor tipusú játékos. Arshavin eddig aktiv, de egyedül nem megy semmire, a többiek Fabregassal az élén még sokat nem mutattak.
Az Arsenalnak nagyon hiányzik előlről egy Adebayor tipusú játékos. Arshavin eddig aktiv, de egyedül nem megy semmire, a többiek Fabregassal az élén még sokat nem mutattak.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
NANIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PICI GÓÓÓÓL
első 10percben nyomtunk,majd Arsenal vette át a kezdeményezést,utána megint volt pár lendületesebb támadás, és lett egy góóól. így tovább!!
GO M.U.!

első 10percben nyomtunk,majd Arsenal vette át a kezdeményezést,utána megint volt pár lendületesebb támadás, és lett egy góóól. így tovább!!
GO M.U.!