Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. félidőben kiegyenlített volt a meccs, mindkét csapatnak voltak gólhelyzetei. Hirtelen 4 MU helyzet ugrik be az 1. félidőben: amikor 2x középre gurítottak ill. a 2 gól.ozsimiki írta:Game-től kérdezném (ő objektívabb,mint Mikaos),h szerinte is 1 helyzetünk volt e az első félidőben?és szerinte nem érdemeltük e meg a győzelmet?
Fabregastól nem igen láttam azt a húdenagyklasszis teljesítményt, Villa ellen nem láttam a meccseteket,ott az volt?
könnyű erre ráfogni mindent, megnézel évente 4db M.U.meccset,aztán általánosítasz,ehhez értesz.Mikaos írta:különbözőek vagyunk.
Barcából indulok ki, sorry![]()
Bocs, tényleg... lehet hogy volt 2ozsimiki írta:volt bőven olyan periódus, kettő is (nem csak 1-2perc),amikor mi szorítottuk be az Arsenalt, két életveszélyes középregurítás is volt már az első 10percben is, szal inkább a hazaiak örülhettek ott,h nem 0-2,de ami késett...
1 helyzet? ennyire vagy komoly kb![]()
attól még az nekem továbbra sem tetszik. tőlem lehet magyarázni évekig ezt a fajta focit, nekem akkor is hányinger marad. különbözőek vagyunk.ozsimiki írta:jah és gondolom egy ilyen fontos rangadón,idegenben minden más csapat végigtámadna,perszeeee
hehe 0-3kontra,ahogy kell, itt,ilyenkor. a focit ésszel is kell játszani. ennyit erről.
jaj megint te mit nézel?Mikaos írta:Arsenal fölény, Manchester vezetés. Mint az őszi fordulóban is.
Csak magát hibáztathatja az Arsenal (és főleg Arshavin), hogy 20 perc alatt nem volt már 2-0.
60-40% labdatartás volt, 5 helyzet vs 1 helyzet.
Innentől lehet zakó is, mert a MU csak kontrázni fog.
Csak a szokásos, mindenki az Arsenal ellen játszik élete formájában/lövi az élete gólját...kanty írta:Nani hatalmasat játszik, én még igy futballozni nem láttam a portugált, egyszerűen minden összejön ma neki.
Hát nem sikerülGame90 írta:Ha Rooneyt és Nanit sikerül semlegesíteni, akkor nyerhetünk. 2-1-et tippelek!