Először is Te kezdtél el ítéleken lovagolni, meg linkelgetni, én egy szóval se említettem egyet sem, tök felesleges rájuk részletesen kitérni. Most meg Te is bevallod, h toltak minket...azt se mondtam, h emiatt nyertünk BL-t, annak a csapatnak reálisan BL címet kellett volna védenie, de amit a sors adott 2009-ben, azt 2012-ben visszvette, mégha a mi idiotozmusunk miatt is nem védtük meg a címet.Mihu írta:De ki mondja, hogy azok az ítéletek, amikről beszél itt mindenki 8 éve, azok nem voltak hibás ítéletek? Aki azt mondja, hogy pl. Piqué kezezése a Chelsea ellen nem volt tizi, az teljesen vak. De szerintem egyébként ilyen ember nincs a földön.recrea írta: Mihu, azzal, h itt bizonygatod, h mennyit tévedtek ellenünk kb az jön le, h érzed Te is, h valamai nem stimmelt azért azokon a meccseken.
Amúgy 2006-ban Shevcsenko tök szabályos góljára gondoltam.
De úgy írtad, hogy legyünk csendben, mert toltak rajtunk. Toltak, de előtte azért jócskán vissza is húztak. Nem azért nyertünk BL-eket, mert segítettek a bírók, ugyanis legalább annyit, ha nem többet vissza is húztak rajtunk ugyanezeken a párharcokon.
Mindezeket figyelembe véve én nyugodtan bírózok, mikor egy csapatot sokkal nagyobb mértékben segítenek a bírói tévedések, mint amennyit elszenvedtek...
Másodszor ez full szubjektív, h nagyobb mértékben meg kisebb mértékben, ezt mégis ki határozza meg? Nekem más a véleményem, az a Chelsea elleni visszavágó pl a világ mákja volt (ahogy a Psg elleni is), helyzet nélkül jutottunk tovább, de nálam jobban senki nem örült neki, az tuti.
Valaki beir valami nem tetszőt, aztán sipákoltok beírva olyat, amit senki nem állított. De bírózz nyugodtan, ha Te ettől jobban érzed magad. Én spec nem.
Emiatt a meg nem adott gól miatt jutottunk tovább tutira, pedig annál szabályosabbat nehéz lett volna lőnie. Ha ez nem volt segítség, akkor semmi. Szóval se mondtam, h bármiféle tudatos segédletről van szó, azt mondtam, h nincs okunk bírózni, mi is megkaptuk, amikor kellett.Rivaldo11 írta:Az pedig nem jó példa. Az egy idegenbeli 1:0-ás győzelem után max csak meccsnullt jelentett volna, ráadásul volt még hátra bőven a meccsből, nyerhettünk volna simán. Akkora tolásnak azt messze nem gondolnám.recrea írta: Amúgy 2006-ban Shevcsenko tök szabályos góljára gondoltam.
Én mindig azt írom, h ezek hosszútávon kiegyenlítik egymást. Kapunk is, el is vesznek tőlünk. Ennyi, de h nekünk aztán semmi okunk az elmúlt 15 évben bírózni, az hét szentség, mert halomra nyertük magunkat (nem miattuk!), amit elcsesztünk, azt meg főleg magunknak köszönhetjük.
Tudom, h nagyon fáj nektek, ha a Real kupákat nyer, de könyebb, ha elengeditek a dolgot, engem egyáltalán nem érdekel. Engem a Barca érdekel.