Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Soha nem lesz olyan klubvezetés akivel megleszünk elégedve! Ez fix! Én ködbérezném a kivitelezőt. De egyébént nagyon sokat talányozunk meg kimondunk, de egyébként csomó mindenről sejtelmünk sincs!gránit írta: ↑2025.08.10. 23:06:00Ekkora késést semmi nem indokol. Csődbe ment az acélgyár? Szerezzenek máshonnan, nem egy acélgyár létezik a világon. Oldják meg. A vis maior nem megoldható, piszlicsáré dolgokat takar. Nem történt földrengés, aszteroida-becsapódás, szökőár, vulkánkitörés, semmi olyan armageddon nem következett be, hogy ennyit késlekedjenek. Időjárás? Spanyolországnál szerencsésebb hely nincs. Ha azt mondják, Alaszkában nem tudnak télen dolgozni, még el is hiszem. De Spanyolországban? Télen is jó idő van, lehet télen is haladni a munkálatokkal, mint a nyíl.
Csak a szokásos töketlenkedés a klubvezetés részéről. Ez a nagyszerű csapat nem ilyen klubvezetést érdemel.
Èn is lelèpnék a ligából, mert a leejtő már vilagos. Simi ismét utolsó napokig szivatva minket végül regezve lesz mindenki.. azt én sem értem, h Laporta mièrt nem ködbérezi meg őket?gránit írta: ↑2025.08.10. 15:41:23Nekem nem kell bemutatnod a Ligát, én már évek óta azt mondom, hogy ott kéne hagyni a francba. Ilyenkor meg jönnek a litániák arról, hogy miért is kellene a Liga szoknyája alatt maradnunk. Döntsük el, hogy mit akarunk.
Én mindössze azt állítom, hogy regisztrálva lesznek a játékosok. Lehet, hogy egy nappal a rajt előtt is ül még rajta a Liga.
A bevételek növelésével egyetértek. Például tessék érvényesíteni a késedelmi kötbért a Limakon. Kifogások helyett várjuk a határozott intézkedést az elnök úrtól.
Az egész liga szenved.
Semmi olyasmi nem következett a hozzásólásomból, amit beleláttál. Mindössze annyi, hogy (véleményem szerint) regisztrálva lesznek a játékosok.
Na ezért van mindig vita. Már eladták a jövő egy részét, hogy gombnyomásra regisztrálni tudjuk a saját neveléseinket, és az igazolásokat, hogy versenyképesek maradjunk, hogy tudjuk növelni a bevételeket.
Ez mondjuk nem oszt, nem szoroz, más sportág, más szabályrendszer. Ráadásul más földrész, amerikai szokásokkal, hiszen az európai rögbiben nincs bemikrofonozott bíró, nincs sisak, zenebona és szerintem challenge sincs.
Az NFL már évtizedek alatt így működik. Elég sűrűn nézek amerikai focit és tökéletes a működése, bár lehet, hogy azért mert ott már teljesen beépült a játékba. A különbség annyi (itt a teniszt is meg lehet említeni), hogy ott nem futóóra van, így egy kicsit könnyebb megoldani. (Bár ott is lehet szívatni az ellent, hogy gyorsan elindítják a támadást, hogy ne dobhassa már be), . Illetve annyiban tér el, hogy szubjektív ítéleteket (értsd. holding stb. szabálytalanságok) nem lehet challengelni, csak ami objektíven megállípítható, (ahogy a teniszben is).. Lent volt-e a térd, áthaladt-e a labda a vonalon és hasonlók. Itt pedig ugyanúgy a bírónak kell eldönteni egy kezezést, sárga lapot, ami szintén megítélés kérdése. Előbbi esetében is folyamatosan megy a vita még azután is, ha használták a VAR-t. És akkor még az is plusz nyomást helyez a bíróra és befolyásolja, hogy ha nem változtat ítéleten nemcsak a visszanézendő döntés marad helyben, hanem egy challenge lehetőséget is elvesznek a csapattól, tehát gyakorlatilag duplán "bünteti".bence0330 írta: ↑2025.08.01. 14:26:08Igen, szoktam nézni, legalábbis azokat az adásokat, amik érintenek minket.Ja oké, köszi! Minden ilyen yahoo sport meg hasonló oldal La Ligára írta, de gondolom akkor ez a szájról szájra módi volt. De ha már tesztelik, az is valami, gondolom akkor már így is gyanús, hogy hamar bekerül a "nagyok" közé is a rendszer, akár év közben is bevezethető lenne, gondolom.
De kicsit akkor is durva belegondolni, hogy a teniszben pl. ez 20 éve jelen van, amcsi sportágakban nem vagyok otthon, de felteszem, ott is jó régóta.
Az én ízlésemnek már így is nagyon sok a játékmegszakítás. Még közel sincs annyi, mint pl. a vízilabdában, ahol a bírók megállás nélkül fütyülnek. De nagyon sok ahhoz képest, hogy én folyamatos, minél ritkábban megállított, időhúzásmentes, és ennek köszönhetően minél rövidebb hosszabbítással járó focit szeretek nézni. Például a lesek le nem fújása és másodpercekkel későbbi visszafújása vagy a mozgó labdával elvégzett szabadrúgások visszarendelése is fölöslegesen megakasztja a folyamatos játékot, lehetőséget ad az ellenfélnek a visszaállásra, és növeli a toporgás és a hosszabbítás perceit.
Persze, írtam is.
Ritkán néztem vízilabdát, de azért ott nagyon sok esemény van gondolom, mert sok a gól, stb. Itt ugye ez meccsenként kettő lenne, semmit nem számítana kb a meccsidőbe, de közben meg láttuk, mennyi evidens eset felett siklik el egyszerűen a tekintete a szobában ülőknek, az ilyen meccseket eldöntő eseteket ki lehet kérni.brazilfan írta: ↑2025.08.01. 14:32:15A vízilabdában ősszel vezették be, mondjuk ott hetente vannak új szabályok, követhetetlen, hogy épp melyik van érvényben.
A futballban szerintem nincs értelme, mert ha a VAR magától nem jelez a bírónak, akkor nem hiszem, hogy az edző kérésére égetnék magukat.
Egyébként a nyári vízilabda vb-n inkább éreztem időhúzásnak, ritmuskizökkentésnek, mint az igazságos ítélet utáni vágynak.
A vízilabdában ősszel vezették be, mondjuk ott hetente vannak új szabályok, követhetetlen, hogy épp melyik van érvényben.
Igen, szoktam nézni, legalábbis azokat az adásokat, amik érintenek minket.davi10 írta: ↑2025.08.01. 14:13:26Talán a Que Pasa podcastben mondták (amit amúgy a Laporta 10 főbűne c. résszel ismertem meg és meglepően jó, tudom ajánlani), hogy a harmadosztályban és a női ligában fogják csak tesztelni.bence0330 írta: ↑2025.08.01. 14:11:13Már vagy 15 éve léteznie kellene a futbal
A La Liga elvileg bevezeti idéntől a tenisz-szerű challenge rendszert! Minden edzőnek lesz két lehetősége meccsenként, amikor kikérheti. Ugyanúgy, mint teniszben, ha a kikérés sikeres, tehát a bíró úgy dönt, hogy az edzőnek volt igaza, akkor az a lehetősége nem vész el, hanem továbbra is megmarad.
Talán a Que Pasa podcastben mondták (amit amúgy a Laporta 10 főbűne c. résszel ismertem meg és meglepően jó, tudom ajánlani), hogy a harmadosztályban és a női ligában fogják csak tesztelni.bence0330 írta: ↑2025.08.01. 14:11:13Már vagy 15 éve léteznie kellene a futbal
A La Liga elvileg bevezeti idéntől a tenisz-szerű challenge rendszert! Minden edzőnek lesz két lehetősége meccsenként, amikor kikérheti. Ugyanúgy, mint teniszben, ha a kikérés sikeres, tehát a bíró úgy dönt, hogy az edzőnek volt igaza, akkor az a lehetősége nem vész el, hanem továbbra is megmarad.
Mivel szerencsére kicsit összeszedte magát a szezonban így én felajánlanék neki egy EG-környéki bruttó 6 milliós szerződést, ha sikerül megegyezni vele max bruttó 7m-ért akkor maradhat, ha meg nem megy bele akkor mehet a lelátó a szezonra, főleg hogy a nagy ígéret Bernal végre bevethető lesz és megkapja a Flick-féle alapozást, szerintem így De Jong harmadszámú választás lesz Casado és Bernal mögött, de még Christensenen is elgondolkozhat ott Flick.
Ez jópofi, mert a foci (is....
Jó pénzért nyakamat teszem rá, hogy elsózhatatlan, de én rossz pénzt is nagy örömmel látnék belőle.