2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem ha Cescnek nem lenne barcelonai múltja, akkor igenis érthető lenne a Madridba igazolása.Sanama írta:Daffy,
Cesc miért akarna Madriba menni?(tekintsünk el barcelonai múltjától) Kupák? mikor volt az utolsó?(most minden rosszindulat nélkül mondom).
Az Arsenallal kb. ugyanannyi esélye van BL-re,mint a Realnak volt az elmúlt években.
Szóval még azt sem lehet mondani,hogy a trófeszerzés lenne csábító, legalábbis szerintem.
srácok,valamit tisztázzunk. én nem hiszem azt,hogy a realt kéne választania a barca helyett. tudom és látom,hogy ti kinevelitek a világsztárokat,mi pedig megvesszük. nagyon sok érv szól mellettetek. én csupán azt mondom,hogy a real most adna érte egy zsák pénzt,így az arsenal most fog a leginkább elgondolkodni az eladásán. nekik értelem szerűen számít a pénz,így nem fognak egyértelműen nemet mondani egy 60 milliós ajánlatra,hanem megvárják,míg ti is adtok 40-50et és a játékos kérésére a tiéteket fogadják el. ez arra remek a realnak,hogySanama írta:Daffy,
Cesc miért akarna Madriba menni?(tekintsünk el barcelonai múltjától) Kupák? mikor volt az utolsó?(most minden rosszindulat nélkül mondom).
Az Arsenallal kb. ugyanannyi esélye van BL-re,mint a Realnak volt az elmúlt években.
Szóval még azt sem lehet mondani,hogy a trófeszerzés lenne csábító, legalábbis szerintem.
Nálam Benzema overrated. De a 30+ gólos CR és a 25+ gólos Higuain mellett nem könnyű neki.daffy írta: más: mi a véleményetek benzemáról? a válogatottban nagyon ügyes,madridban egyelőre nem annyira. oka?
Jó kérdés.daffy írta: más: mi a véleményetek benzemáról? a válogatottban nagyon ügyes,madridban egyelőre nem annyira. oka?
Ha csak a madridi szereplése alapján kéne véleményt mondanom, akkor azt mondanám hogy egy fogalmatlan falábú.daffy írta: más: mi a véleményetek benzemáról? a válogatottban nagyon ügyes,madridban egyelőre nem annyira. oka?
Pl. én anno egyáltalán nem értettem, hogy miért vette meg a Madrid, főleg 35 misiért. Nem tartom egyáltalán jó játékosnak. Olyan, mint Bojan. Nagy tehetség, 1-2 meccsen kijön neki a lépés meg 5-6 gólos győzelmeknél vág egy-kettőt aztán ezen kívül semmit se csinál az egész szezonban. Sztem a válogatott sem olyan nagy szám. Ugye nyáron a franciák lebőgtek, most meg egy olyan brazil válogatottat sikerült megverniük az ő góljával, ahol az alap kezdőből Julio Cézar, Dani Alves és Robinho volt ott. Úgyhogy ahogy kitűnik én annyira nem bírom Benzemát. Tényleg fontos gólokat lőtt a Sevilla ellen, meg a Mallorca ellen, de a játéka messze nem hasonlítható egy klasszis csatáréhoz.daffy írta:más: mi a véleményetek benzemáról? a válogatottban nagyon ügyes,madridban egyelőre nem annyira. oka?
ne haragudj,de pont ezen megy most a vita. ha alves megkapja a kívánt fizetését,akkor elindul egy hullám,amit nem bír a klub.csababarca írta:
Azért Daffy,túlzásokba ne essünk már...
Nem fogunk csődbe menni egy igazolás miatt.
Egyébként meg felesleges most rágódni, majd kiderül hogy mit csinál Cesc a nyáron.
szerintem a legfontosabb dolog madridban,ahol elvileg játszani kéne,nem csak nyerni. nálatok xavi és ini is rendkívül eszes(egy gondolattal az ellenfél előtt jár),így tudják mozgatni a csapatot.Ez lehet így van,de nem döntő tényező.
Nézd meg a tavalyi intert,ott még annyi ész sem volt,mint a mostani madridban. Sőt!!
Ezzel a résszel nagyon egyetértek. Thiágo nagyon tehetséges, minden esélye megvan rá, hogy pótolja majd egyszer Xavit, sőt nála azt is lehetségesnek találom, hogy "varázsoljon" a pályán, ami nekem egy kicsit hiányzik a mostani csapatból, de azért az is benne van a pakliban, hogy nem lesz rá képes. Ezzel szemben Fabregas már egy kész játékos, aki szinte 100%, hogy tudná pótolni Xavit, így biztosabb megoldásnak tűnik, viszont sokkal drágább is egyben.peterphank írta:
amúgy a padról annyit, hogy 60 meccs van egy évbe, jövőre ráadásul EB is van, és a világon az egyetlen játékos, aki érdemben tud pótolni egy 32 éves Xavi Hernandezt, és emellé a középpályán bárkivel felvenné a versenyt a Barcában... úgy hívják, hogy Cesc Fabregas.
daffy írta:pont ezért tudná megfizetni a real,nektek már a mostani keret fizetése is nagyon nehéz.peterphank írta:nem hiszem, hogy a madrid lényegesen jobban megfizetné fabregast, mint az arsenal (madridnál csak 1-2 eszement fizetés van, a többi mélyen a barca fizetések alatt van) szóval ilyen szempontból nem mondanám, hogy nagyon erős csapat lenne
Ez lehet így van,de nem döntő tényező.daffy írta:ja meg egy szatyornyi ész,ugyanis a jelenlegi keretnek nem jutott elegendő
pont ezért tudná megfizetni a real,nektek már a mostani keret fizetése is nagyon nehéz.peterphank írta:nem hiszem, hogy a madrid lényegesen jobban megfizetné fabregast, mint az arsenal (madridnál csak 1-2 eszement fizetés van, a többi mélyen a barca fizetések alatt van) szóval ilyen szempontból nem mondanám, hogy nagyon erős csapat lenne
És csak azért igazolna madridba mert besértődik a Barcára, hogy miért nem igazoltál le? Ebben az esetben biztos találna magának másik nagy csapatot, ha már ennyire az elvek embere. De ha meg elfogadja a madridi ajánlatot akkor meg bele kell törődnie hogy mostanában nem igen lesz spanyol bajnok (legalábbis amíg ez a tendencia tart)
És csak azért igazolna madridba mert besértődik a Barcára, hogy miért nem igazoltál le? Ebben az esetben biztos találna magának másik nagy csapatot, ha már ennyire az elvek embere. De ha meg elfogadja a madridi ajánlatot akkor meg bele kell törődnie hogy mostanában nem igen lesz spanyol bajnok (legalábbis amíg ez a tendencia tart)daffy írta:nyilván,viszont ha ti meg tudjátok oldani xavi pótlását házon belül,cesc meg azt mondja,hogy nem akar madridba menni,akkor ott rohad meg londonban... gondolom neki az a vágya,hogy a barca vezére legyen,de ha idén oda igazol,akkor thiago előtt bezárul a kapu.
nyilván,viszont ha ti meg tudjátok oldani xavi pótlását házon belül,cesc meg azt mondja,hogy nem akar madridba menni,akkor ott rohad meg londonban... gondolom neki az a vágya,hogy a barca vezére legyen,de ha idén oda igazol,akkor thiago előtt bezárul a kapu.torrentkiller írta:1 dolog mindig elfelejtetek a szomszédban.daffy írta: erre csak azt tudom mondani,hogy sok ellenérvet láttunk már és nem is kell messzire menni. a pénz meg nagy úr,ha nem fabregasnál,akkor az arsenalnál. meglátjuk mi leszAttól, hogy az Arsenal elfogadna pl egy 60 millás ajánlatot, attól még kitörölheti Perez papa a szebbik felét a pénzével, ha Cesc nem akar oda menni és nem fogadja el az ajánlatot. Szóval ez nem csak azon múlik hogy mennyire tudjátok megvesztegetni a cukros bácsit.
1 dolog mindig elfelejtetek a szomszédban.daffy írta: erre csak azt tudom mondani,hogy sok ellenérvet láttunk már és nem is kell messzire menni. a pénz meg nagy úr,ha nem fabregasnál,akkor az arsenalnál. meglátjuk mi lesz
erre csak azt tudom mondani,hogy sok ellenérvet láttunk már és nem is kell messzire menni. a pénz meg nagy úr,ha nem fabregasnál,akkor az arsenalnál. meglátjuk mi leszCapon írta:Na hát ez az. Inkább maradna Londonban mintsem, hogy Madridba költözzön.Sanama írta:ez a Cesc megy Madridba sztori minden évben előjön... Ha ti elhiszitek,az a ti dolgotok...
de akkor már szerintem inkább marad Londonban
Na hát ez az. Inkább maradna Londonban mintsem, hogy Madridba költözzön.Sanama írta:ez a Cesc megy Madridba sztori minden évben előjön... Ha ti elhiszitek,az a ti dolgotok...
de akkor már szerintem inkább marad Londonban
daffy írta:az számomra egyértelmű,hogy a barca nem tud versenyezni a reallal pénzügyileg. ha mi 60 milliót adunk érte,ti nem tudjátok felülmúlni. ezen kívül van egy nagy fegyverünk,benzema. korábban is voltak hírek,hogy wengernek tetszik a fiú,most akár meg is kaphatja. én azt mondom,hogy idén nyáron 50-50%-kal indul a real és a barca fabregasér,jövőre 75-25 nektek,utána 99-1 a barcának. világos,hogy ez most vagy soha helyzet a realnak. az egyetlen esélye,hogy okos játékost szerezzen a jórészt buta keretbe