Sziasztok
a tegnapi meccsen csak nekem tunt fel hogy a reálosok alattomos , brutális focit nyomnak ?
Na ezért zseniális José ... ha valaki állandóan azt nyomja hogy a bíró igazságtalan hogy kiállítja mindig a reálosokat a barca ellen annak az az eredménye ami tegnap is volt ...
s nem mellékesen a madrid gólja ... Pintonak mennyi centire ment el keze mellett ? ... valahol olvasom hogy jól helyezett fejes ... hát én állítom ezt Pinto szívta be
Azt írod, hogy simán nyernetek kellett volna, meg a centizgetés, hogy így ment be, meg így maradt ki. (Ott volt a Pepe fejes amiről elfelejtkeztél.) A fociban nincs "ha".
Sokan írják, hogy ez nem foci, meg be volt tojva a Madrid, meg erre nem lehet büszkének lenni. Van benne igazság, mert valóban nem egy szép játék volt, és én is azon voltam, hogy jajj csak legyen már vége, mert aludni akarok (persze nem tudtam elmenni a tv mellől). DE! A mostani Barca ellen nem tudok olyan csapatot felhozni amelyik azért nyert volna mert olyan igazán jó taktikájuk volt.
Persze kikaptak az Arsenaltól meg a Herculestől. De ott nem azért mert ennek a két csapatnak olyan nagyon jó taktikája lett volna, hanem éppen minden összejött nekik. MOurinho nem akarta a véletlenre bízni, és nem esett még1szer abba a hibába mint ősszel. ( Egy Totthenam ellen fel lehet küldeni a csapatot 2 kvk-val de a Barca ellen ez öngyilkosság lenne. )
Arra akarok kilyukadni, hogy nem feltétlen a foci diadala volt, hanem egy minta arra, hogy lehet ezt a Barcat kicsit megfékezni ( nem, nem megállítani, mert ha megállítottunk volna akkor nem lett volna olyan a 2. félidő amilyen).
S azt mondom, minden madridista büszke lehet arra, hogy sikerült legyőzni ezt a Barca-t. Abból indulok ki, hogy legutóbb mikor vertük el, és abból hogy ebben az évben hányszor játszottunk 3 kvk-val és mégis szinte, mintha egész évben így játszottunk volna, na erre vagyok büszke.