Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Legtöbb játékosnak azért valamilyen szinten mindegy, h milyen mez van rajta, mindegyik futballista elsősorban sikeres akar lenni. Mindenki nem lehet annyira szerencsés, h a nevelőegyesületében érhet el sikereket.barca99 írta: Ha tetszik, ha nem nem, kilóra megvett (pénzzel és jövőképpel, lehetőségekkel) játékosokról van szó. Nekik igazából mindegy, hogy milyen mez van rajtuk, ha anno a West Bromot veszik meg, és ott épülne ez a projekt, akkor most ott játszanának.
És a kettő hol üti egymást?ozsimiki írta:A zsoldos szót meg már kinőtték szerintem, most már rengeteg kreatív,szép focit játszó ,és nem utolsó sorban posztra érkező játékossal erősítettek, akik sikerre éhesek.
Jogosozsimiki írta:Szerintem amúgy Arsenal fan, legalábbis aláírásából kiindulva.
A MUnal nem pénzért játszanak? DE.messideco írta:kanty:
Szerintem a City egy többségében túlsztárolt, zsoldosokból álló sereg, akiket a pénz vezérel. Semmi több. Nem lesznek bajnokok, egyáltalán. Manchesterben csak egy csapat lesz bajnok. És az a UNITED.

Jelenleg szerintem ez már egyáltalán nem igaz. Most már címekért küzdenek, jó csapatuk van, egységesek is viszonylag, a Premier League élklubjai közé tartozik. Igenis megéri odamenni, a legnagyobb probléma a fullos keret, igazán jónak kell lenni ahhoz, hogy kezdő legyen vki.messideco írta:kanty:
Szerintem a City egy többségében túlsztárolt, zsoldosokból álló sereg, akiket a pénz vezérel. Semmi több. Nem lesznek bajnokok, egyáltalán. Manchesterben csak egy csapat lesz bajnok. És az a UNITED.
Még szerencse hogy ezt csak az ország egyik része a gondolja.messideco írta:kanty:
Igazából már vártam ezt a kérdés valakitőlInitom írta:Megkérdezhetem( ne értsétek félre) ,hogy miért is szimpatizáltok 'ezzel' a csapattal?
Nem a pénzük miatt. Hanem mert most nem annyira költekeztek, mint máskor, hanem inkább egységesíteni próbálják a csapatot. Agüero leigazolásának szintén örültem, Nasri is egy szimpatikus játékos. Szerethető csapattá váltak. (Nem vagyok City drukker.Isten ments, csak tetszik a játékuk)Initom írta:Megkérdezhetem( ne értsétek félre) ,hogy miért is szimpatizáltok 'ezzel' a csapattal?Firefox írta:
Ezt az idézetet kitörlöm, így már csak kettő, szabályszerűen.
Remélem a City bajnok lesz.
Visszakérdezek. Mi tettek a JÁTÉKOSOK, h ne lehessen ennek a csapatnak drukkolni?Initom írta:
Megkérdezhetem( ne értsétek félre) ,hogy miért is szimpatizáltok 'ezzel' a csapattal?
Megkérdezhetem( ne értsétek félre) ,hogy miért is szimpatizáltok 'ezzel' a csapattal?Firefox írta:Remélem a City bajnok lesz.elbandi írta:Most értem haza nézem az eredményeket,azért kicsit megdöbbentem.
Szegény Arsenal kapott egy kisebb fajta verést![]()
Gratulálok a vörösöknek.Gondolom a sok gól mellé szép játék is párosult.
Ha lesz időm végig nézem a meccset![]()
Szerencsére a City is kiütötte a londoni bagázst.Ezt a meccset is megfogom
tekinteni,de ha már 5 gólt lőttek az magában nem rossz.
Nasri gyerek is belelendült.Dzeko meg végre megmutatta hogy
tud annál többet amit eddig nyújtott.
A bajnokságot viszont úgy érzem behúzza a Mu.Örülnék ha a 2. helyet
a City húzná be![]()
3.-4. helyért érzésem szerint a Chelsea,Pool kettős fog versenyezni.
Arsenal,Tottenham meg örülne szerintem egy európa ligás helyezésnek is.
Hajrá City
Remélem a City bajnok lesz.elbandi írta:Most értem haza nézem az eredményeket,azért kicsit megdöbbentem.
Szegény Arsenal kapott egy kisebb fajta verést![]()
Gratulálok a vörösöknek.Gondolom a sok gól mellé szép játék is párosult.
Ha lesz időm végig nézem a meccset![]()
Szerencsére a City is kiütötte a londoni bagázst.Ezt a meccset is megfogom
tekinteni,de ha már 5 gólt lőttek az magában nem rossz.
Nasri gyerek is belelendült.Dzeko meg végre megmutatta hogy
tud annál többet amit eddig nyújtott.
A bajnokságot viszont úgy érzem behúzza a Mu.Örülnék ha a 2. helyet
a City húzná be![]()
3.-4. helyért érzésem szerint a Chelsea,Pool kettős fog versenyezni.
Arsenal,Tottenham meg örülne szerintem egy európa ligás helyezésnek is.
Hajrá City
Ez érdekelne engem is!kanty írta: Off: Honnan töltöd? jöhet privátba is.![]()
Off: Honnan töltöd? jöhet privátba is.Lionel85 írta:Meglepődtem, amikor láttam az eredményt. Kicsit elkerekedett a szemem. Azonnal elkezdtem letölteni a meccset. Wenger túlzott takarékoskodása visszaütött. Megérdemelte.
Azért nem mindegy, hogy a legerősebb, jó formában lévő kezdővel mossák fel a padlót (aminél nincs is sokkal erősebb Európában) vagy egy Arsenal B/C-vel, ahonnan vagy eligazoltak a normális játékosok, vagy sérültek. Persze nem akarom csökkenteni a MU érdemeit, de az tényleg az a nap volt, amikor minden bejött. Young és Rooney tökéletes tekerései... ez magában négy gól.ferninho írta:lehet, hogy hülyén hangzik, de én is erre gondoltam egyből...sjd írta:Szégyellem magam a Barca helyett is, hogy csak 5öt rúgtunk a Realnak tavaly, a Manchester újradefiniálta az alázás fogalmát![]()
nem is olyan gáz az az 5-0![]()
sőt...![]()