Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2011.09.11. 23:42:31

L.Messi 10 írta:Adta az Isten! Palermo-Inter 4-3! Imáim meghallgattattak! 8) És most hogy helyén van az összes csapat a tabellát illetően, Forza Juve! La Vecchia Signora!
Vajon meddig? :lol: :roll:

Jó kis meccs volt, de Gasperini hamar ki lesz rúgva, ha sokáig erőlteti a 3-4-3-at. Ehhez a felálláshoz lassú a védelem, Sneijder-nek nincs helye, most is csak csere volt, Zárate helyett jött be a 30. perc környékén. De legalább a csatárok jó formában vannak, Milito 2, Forlán 1 gól.

Összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=g2hpJxiYfTQ

Pinilla nagy gólt vágott!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.11. 22:40:04

Adta az Isten! Palermo-Inter 4-3! Imáim meghallgattattak! 8) És most hogy helyén van az összes csapat a tabellát illetően, Forza Juve! La Vecchia Signora!
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.09.11. 18:58:41

Eddig jól alakul az olaszoknál a hétvége :) Lazio x a Milannal, Juve-győzelem. A remény felerősödött bennem :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.11. 17:20:46

első félidő: nagyon langyos volt a játék, alig volt mozgás, helyzetek 1-2 volt max, aztán a félidő második felében felpörögtek az események, voltak már szépen helyzetek is, labdabirtoklási fölény is. mint említettem Osvaldo nagyon béna volt, nem egy ígéretes lehetőség halt el miatta, Pjanic meg kitartóan tüzelt kapura, de a Cagliari kapusa szépen védett. Bojan teljesen kiszorult a jobb szélre, akkor volt többet játékban, mikor átment a félidő végén a bal oldalra, ott José Angel nagyon élt, a csapat egyik legjobbja volt mind védekezésben, mint támadásépítésben. a félidő végén volt az ellenfélnek egy kapufája, de összességében esetlegesek voltak a Cagliari támadásai.

második félidő: a fölény továbbra is megvolt, José Angel egyre bátrabb lett, Pjanic viszont egyre pontatlanabb. kezdett kiegyenlítődni a labdabirtoklás, ekkor LE lehozta Bojant, beküldte Boriellot, aki azonnal helyzetbe került, Osvaldo viszont továbbra is homály maradt... Heinze nem merészkedett sokszor előre, ő amolyan Piqué-Abidal hibrid játékot hozott, nem volt vele gond, ahogy Burdissoval sem. aztán megtörtént a baj, José Angel odafejelte a labdát Bruno Conti fiának, aki kilőtte a bal alsó sarkot... a bűnbakot ki is szórták utána.

összességében: maga a játék az kimondottan biztató volt, labdabiztos passzolgatás, súlypontáthelyezések, egészen jó szélsőbekk-teljesítmények és ami még hatalmas pozitívum: Totti nagyszerűen osztogatott!

én mindenképpen bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, látszik a csapaton a tudatos koncepció, ezért mindenképpen dicséretet érdemel LE, hiszek bennük! csak legyen meg a türelem vele szemben!
Forza Roma!
albicelesteX
A Vadász

2011.09.11. 17:06:16

Fecooo írta:nem látod a meccset, de azért lehúzod Bojant... :roll:

egyébként José Angelt dicsérni akartam, de a gólnál kib. nagy hibát vétett... :?

magáról a meccsről: LE21 koncepciója látszik, az más kérdés, h Osvaldo totálisan idegen test a csapatban, Pjanic viszont nagyot játszott. Bojan nem tudom mit keres a jobb szélen, de ott esélye sem volt megint a védők ellen, volt 1-2 ígéretes beadása, melyeket egy normális csatár gólra váltott volna, de Osvaldo egyelőre semmi! a kicsinek Boriello-val kellene együtt játszania...

a helyzetek megvannak, csak kimaradnak, aztán az ellenfél ezt kegyetlenül megtorolja, ismerős szitu... jó lesz ez, csak gyakorolni kell! :)

amúgy meg ez a "rühellem a Romát, ezért nem nézem a meccsüket" érdekes felfogás, mert ugyan ki nem állhatom a Madridot, mégis nézem a meccsüket az első 1-2 gólig... :roll:
Nem láttam sajna a meccset de látom az nso-n 0-2...Kicsit elkeserít,mert nem tudom mennyire lesznek türelmesek mind a szurkolók,mind a vezetőség Enrique-vel.Egy pár mondatban leírnád,a meglátásaid a csapatról?Van remény?
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.11. 16:56:41

Fecooo írta:nem látod a meccset, de azért lehúzod Bojant... :roll:
amúgy meg ez a "rühellem a Romát, ezért nem nézem a meccsüket" érdekes felfogás, mert ugyan ki nem állhatom a Madridot, mégis nézem a meccsüket az első 1-2 gólig... :roll:
Az elsőhöz annyit, hogy nem azt mondtam, hogy rosszul játszik, hanem hogy nem hiszem, hogy sok esélye lesz az olasz védők ellen. A másodikhoz meg annyit, hogy elkap a hányinger ha meglátom a roma mezét, már csak azért se nézem a meccset. Nekem pontosan elég, hogy 3pontos hátrányba került a Juventushoz képest a roma.
Milan-Lazio 2-2 8)
Juventus-Parma 4-1 8)
Roma-Cagliari 1-2 8)
Catania-Siena 0-0
Chievo-Novara 2-2
Fiorentina-Bologna 2-0
Genoa-Atalanta 2-2
Lecce-Udinese 0-2
20:45 Palermo-Inter a Digi Sporton.
Erre a fordulóra eddig nem lehet panasz: 24gól és 4piros.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.11. 16:40:22

nem látod a meccset, de azért lehúzod Bojant... :roll:

egyébként José Angelt dicsérni akartam, de a gólnál kib. nagy hibát vétett... :?

magáról a meccsről: LE21 koncepciója látszik, az más kérdés, h Osvaldo totálisan idegen test a csapatban, Pjanic viszont nagyot játszott. Bojan nem tudom mit keres a jobb szélen, de ott esélye sem volt megint a védők ellen, volt 1-2 ígéretes beadása, melyeket egy normális csatár gólra váltott volna, de Osvaldo egyelőre semmi! a kicsinek Boriello-val kellene együtt játszania...

a helyzetek megvannak, csak kimaradnak, aztán az ellenfél ezt kegyetlenül megtorolja, ismerős szitu... jó lesz ez, csak gyakorolni kell! :)

L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.11. 16:21:57

shutterisland írta:
megkérdezhetem, miért ? mármint az elvik ok. :D

amúgy én gépezek, közben megy a háttérben, krkic nevét nem sokszor hallottam.
Nagyon egyszerű, rühellem a Roma-t :lol: Egyébként én úgy gondolom, hogy nem kell sok sót megennie Bojannak az olasz védők mellett.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.11. 16:14:56

L.Messi 10 írta:
sjd írta:Roma meccset érdemes nézni? Jól játszanak?
Elvi okokból nem nézem, de eddig igencsak lehúzzák. Mondjuk mielőtt lefújták az első félidőt volt egy Cagliari kapufa... Csak adná Isten, hogy a következő befelé pattanjon...
megkérdezhetem, miért ? mármint az elvik ok. :D

amúgy én gépezek, közben megy a háttérben, krkic nevét nem sokszor hallottam.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.11. 16:00:05

sjd írta:Roma meccset érdemes nézni? Jól játszanak?
Elvi okokból nem nézem, de eddig igencsak lehúzzák. Mondjuk mielőtt lefújták az első félidőt volt egy Cagliari kapufa... Csak adná Isten, hogy a következő befelé pattanjon...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.09.11. 15:55:44

Roma meccset érdemes nézni? Jól játszanak?
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.11. 15:53:16

messibarca írta: Nem láttam a meccset, de ez alapján az összefoglaló alapján sztem jól.Szép gólok ,főleg az első és a 4. .

http://www.hatharom.hu/article/8c25d8-n ... ujat-video
Pont most akartam belinkelni az összefoglalót :D Azért Vidal gólja nagyon kemény :D Ilyet Megye I-ben nem látni :lol:
Kép
messibarca
Jugador d'estrella

2011.09.11. 15:46:43

Barcaman14 írta:
L.Messi 10 írta:Juventus-Parma 4-1
Gól:Lichtsteiner, Pepe, Vidal, Marchisio és Giovinco.
Erről van itt szó 8) Viszont kiállították De Cegliet, jövőhéten jöhet a világklasszis Grosso....
Kezdésnek nem rossz. Egyébként jól is játszott a Juve?
Nem láttam a meccset, de ez alapján az összefoglaló alapján sztem jól.Szép gólok ,főleg az első és a 4. .

http://www.hatharom.hu/article/8c25d8-n ... ujat-video
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.11. 14:55:10

messibingyo írta:Valaki linket tud aaz as roma cagliari meccsre???
http://www.rojadirecta.me/goto/planetag ... gspot.com/
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.11. 14:51:16

Barcaman14 írta:
Erről van itt szó 8) Viszont kiállították De Cegliet, jövőhéten jöhet a világklasszis Grosso....
Volt 1-2 hiba, de összességben jól. Pirlo szenzációsan osztogatott, az iramra és a játékra, na meg a hangulatra nem lehet kifogás.
Kép
messibingyo
Jugador del Barça

2011.09.11. 14:50:24

Valaki linket tud aaz as roma cagliari meccsre???
bingyo
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.11. 14:44:40

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.11. 14:36:11

Juventus-Parma 4-1
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.09.09. 18:03:59

Még egy Lazioért szurkoló. Szerintem a bajnoki cím álom, de egy Bl-hely talán elcsíphető. A nekem tetsző sorrend ez lenne :) Juve,Lazio,Milan,Inter
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.09. 17:32:22

Barcaman14 írta:
Pirlo már a Juvéban van! De teljesen egyetértek! :wink:
Igaz. :)
Hát igen sem Kaká sem a Milan nem különösebben járt jól, h a brazil eligazolt. Főleg Kaká járt rosszul.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.09. 17:16:40

kanty írta: Igazából egy jó irányító kellene ebbe a Milanba, egy olyan Kaká fajta. Persze a milános Kakára gondolok, aki kicsit felpörgetni a játékot. Mert se van Bommel, se Gattuso, se Pirlo már nincs abban a korban, h egy ilyen csapat játékát megszabja.
Pirlo már a Juvéban van! De teljesen egyetértek! :wink: Alapvetően egy jó kerettel rendelkezik a Milán a 2011/12-es idényre. Az olaszok közül talán a legjobb. Elől klasszis játékosokkal, hátul sincsenek gondok, de egy igazi klasszis játékos, aki a hátára veszi a csapatot nincsen. Volt Pirlo, volt Kaká, de jelenleg senkiben nem látom azt amit bennük. Aquilani félmegoldásnak tűnik. Egy olyan emberre lenne szükségük mint amilyen az Internek Snejder!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
robertfcb
Capitá del Barça

2011.09.09. 16:58:44

Ma elkezdődik a bajnokság egy nem is kis meccsel. Nem titkolt sejtésem, hogy a szezon végén a Lazio lesz a bajnok, szóval ezen a meccsen is természetesen római győzelmet várok! Forza Lazio!
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.09. 16:42:01

Igaz, h a középpálya eléggé öreg a Milannál, de ettől függetlenül egy kis szerencsével viszonylag messze is juthatnak a Bl-ben, akár egy elődöntő is összejöhet.

Persze úgy könnyű beszélni, h a Barca jelenleg mindenkit szanaszét ver. Na meg ott van a Real és a MU, ezek kb. kiemelkednek, de a többi csapatnál semmivel sem gyengébb a Milan. A Cityvel kár összehasonlítani, az angolok európai szinten még semmit se bizonyítottak. Oké, h bombaerős a keret, de ezek a játékosok együtt még a Bajnokok Ligájában nem szerepeltek.

Nem tudom, h milyen nyilatkozatról van szó, de szerintem egészséges önbizalom kell. A Milan az egyik legsikeresebb és leggazdagabb történelemmel rendelkező klub, közhely, de nekik mindenki ellen van esélyük. Plusz még ők az olasz bajnokok, jó, h a Seria A színvonala elég sokat gyengült, de azért mégis csak ők nyerték a bajnokságot. Persze én sem látok sok esélyt arra, h egy Barcát legyőzzenek.

Igazából egy jó irányító kellene ebbe a Milanba, egy olyan Kaká fajta. Persze a milános Kakára gondolok, aki kicsit felpörgetni a játékot. Mert se van Bommel, se Gattuso, se Pirlo már nincs abban a korban, h egy ilyen csapat játékát megszabja. Elől ott van Ibra, aki a legjobb korban van, a pályán egy zseni. Pato még fiatal, úgy érzem, h benne ennél azért több van. Robinho kicsit fásult és mentális gondjai is vannak, de azért egy-egy villanásra még képes. Boateng se rossz és Cassano is Robinho féle. Hátul pedig szerintem elég jól állnak.
Azt nehezen tudom elképzelni, h a bajnokságot ne ők nyerjék és ahogy már az elején is írtam, egy kis szerencsével a Bl-ben is viszonylag messze juthatnak.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kurdt
Megmentő :)

2011.09.09. 15:06:59

Bestbarca írta:Valaki magyarázza már el nekem,hogy mire veri magát az AC Milan...?
Milan keretében mindössze 6 olyan játékos van, akit igazán jónak tartok/szeretek: Amelia, Taiwo, Pato, Ibrahimović, Emanuelson (bár a Milanba még nem láttam játszani), T. Silva
A többi mind lutri, vagy öreg vagy egyszerűen gyenge játékos, vagy egyéb szempontból problémás (Cassano, Robinho)

messideco írta:Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...
Nyilván Del Piero nem is veri az asztalt minden nap a vezetőségnél, hogy emeljék meg a fizetését. Valószínűnek tartom, hogy ő megelégszik ezzel az egy millával, továbbá azt is, hogy ha akarná, első szóra megemelnék a fizetését...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.09.09. 14:47:57

Valaki magyarázza már el nekem,hogy mire veri magát az AC Milan...?Megjegyzem tradícionálisan az egyik kedvenc csapatom,de ettől még nem értem...Jó okés talán a harmat gyenge Seria A ban ők az esélyesek,bár erre sem vennék mérget...De európai szinten sztem viccek...Kiöregedett sztárokkal vannak tele,

csatársorban meg egy szebb napokat is látott Robinhoval,Pato meg hát néha jó az tény,de néha vicc,lásd Copa America,hát szal szégyen,hogy ő a Brazil 9es...Ibra meg néha zseniális azt tény,de lassú,és egyre lassabb lesz,szal ha levédekezik középpályán,akkor lekaratézza az ellenfelet,azt kifelé szabadrúgás...

Középpályán öregek plusz Flaminival,vagy Aquilanival meg hát nem sokra fognak menni a nagy ellenfelek ellen...Van Bommel,meg kb beszed minden meccsen egy pirosat...Seedorf,Gattuso,két régi nagy ász,kedvenc,dehát ez ma már kevés,egy fürge középpálya ellen...

Védelemben ott van Thiago Silva,tényleg ász,Zambrotta is jó,bár öreg szintén,ahogy Nesta is látott már szebb napokat,Mexes meg,hát nem tudom...

Azt kb ennyik,kifújt...Most az hogy a Barca meg a Real simán halomraveri őket,az még egy dolog,mert kb mindenkit meg tudna veri ez a két csapat,nomeg a MU aki még egy szint...De sztem a City is megrakná őket,az "enyhén" mozgékony középpályájával,csatársorával,a Chelsea szintén,sőt sztem egy Bayern vagy egy Dortmund is baj lehet...És igazából még van ezen kívül is sztem...

Akkor mire fel ez a nagy szöveg,hogy van esélyük ellenünk a Camp Nouban is(Robinho),meg hogy csak a Barca van elöttük,mindeki más nem...

Okés mit mondjanak,dehát na...Akkor inkább halgassanak,vagy ha ezt komolyan gondolják akkor majd jön nekik a fejmosás,nem is olyan sokára... :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Válasz küldése