Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Hétvégén a Sienaval játszik a Juventus és most már kezdhet Krasic, Quagliarella, Elia és Vidal is. Szerintem sanszos, hogy nyer a Juve. Ezzel ellentétben az Inter BL meccset játszik, ráadásul a Roma lesz az ellenfele hétvégén. Esélyes, hogy pontok fognak elhullaniGame90 írta:Vajon meddig?![]()
![]()

nem akarok károgó varjú lenni, de eddig nagyon úgy néz ki, h túl nagy falat le-nek az ASR így elsőre, a barca-fakó után. nem tudom, h a vezetők meddig fogják védeni, ha esetleg ezek a rosszabb eredmények továbbra is megmaradnak... és mennyit bírnak a szurkolók? mert azért ekkora játékosmozgás után, amit a roma a nyáron bemutatott, nem biztos, h el lehet sütni egy "ebbenazévbenmégcsakkisérletezgetünk" dumát, pláne, h a vidékiek a nyugdíjas bevásárlásaikkal majdhogynem "szárnyalnak". mondjuk az mindenki előtt nyilvánvaló kellett, h legyen, h a barca évtizedes stílusát nem lehet egyik pillanatról a másikra lejátszani egy eddig teljesen más kotta szerint játszó csapatnál...Fecooo írta:első félidő: nagyon langyos volt a játék, alig volt mozgás, helyzetek 1-2 volt max, aztán a félidő második felében felpörögtek az események, voltak már szépen helyzetek is, labdabirtoklási fölény is. mint említettem Osvaldo nagyon béna volt, nem egy ígéretes lehetőség halt el miatta, Pjanic meg kitartóan tüzelt kapura, de a Cagliari kapusa szépen védett. Bojan teljesen kiszorult a jobb szélre, akkor volt többet játékban, mikor átment a félidő végén a bal oldalra, ott José Angel nagyon élt, a csapat egyik legjobbja volt mind védekezésben, mint támadásépítésben. a félidő végén volt az ellenfélnek egy kapufája, de összességében esetlegesek voltak a Cagliari támadásai.
második félidő: a fölény továbbra is megvolt, José Angel egyre bátrabb lett, Pjanic viszont egyre pontatlanabb. kezdett kiegyenlítődni a labdabirtoklás, ekkor LE lehozta Bojant, beküldte Boriellot, aki azonnal helyzetbe került, Osvaldo viszont továbbra is homály maradt... Heinze nem merészkedett sokszor előre, ő amolyan Piqué-Abidal hibrid játékot hozott, nem volt vele gond, ahogy Burdissoval sem. aztán megtörtént a baj, José Angel odafejelte a labdát Bruno Conti fiának, aki kilőtte a bal alsó sarkot... a bűnbakot ki is szórták utána.
összességében: maga a játék az kimondottan biztató volt, labdabiztos passzolgatás, súlypontáthelyezések, egészen jó szélsőbekk-teljesítmények és ami még hatalmas pozitívum: Totti nagyszerűen osztogatott!
én mindenképpen bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, látszik a csapaton a tudatos koncepció, ezért mindenképpen dicséretet érdemel LE, hiszek bennük! csak legyen meg a türelem vele szemben!
Forza Roma!
Remélem maradnak is elől végig, de SZERINTEM idén még nem nyerik meg. Bár ezt a gyatra bajnokságot (nem a Juvét akarom bántani, évek óta ez a véleményem erről az izéről,amit seria a-nak neveznek, hol vannak a 6-7 évvel ezelőtti szinthez képest?) akár még be is húzhatják már idén is. Legyen úgy!L.Messi 10 írta:Juventus-Parma 4-1
Gól:Lichtsteiner, Pepe, Vidal, Marchisio és Giovinco.
Erről van itt szóViszont kiállították De Cegliet, jövőhéten jöhet a világklasszis Grosso....

Vajon meddig?L.Messi 10 írta:Adta az Isten! Palermo-Inter 4-3! Imáim meghallgattattak!És most hogy helyén van az összes csapat a tabellát illetően, Forza Juve! La Vecchia Signora!

Nem láttam sajna a meccset de látom az nso-n 0-2...Kicsit elkeserít,mert nem tudom mennyire lesznek türelmesek mind a szurkolók,mind a vezetőség Enrique-vel.Egy pár mondatban leírnád,a meglátásaid a csapatról?Van remény?Fecooo írta:nem látod a meccset, de azért lehúzod Bojant...![]()
egyébként José Angelt dicsérni akartam, de a gólnál kib. nagy hibát vétett...![]()
magáról a meccsről: LE21 koncepciója látszik, az más kérdés, h Osvaldo totálisan idegen test a csapatban, Pjanic viszont nagyot játszott. Bojan nem tudom mit keres a jobb szélen, de ott esélye sem volt megint a védők ellen, volt 1-2 ígéretes beadása, melyeket egy normális csatár gólra váltott volna, de Osvaldo egyelőre semmi! a kicsinek Boriello-val kellene együtt játszania...
a helyzetek megvannak, csak kimaradnak, aztán az ellenfél ezt kegyetlenül megtorolja, ismerős szitu... jó lesz ez, csak gyakorolni kell!
amúgy meg ez a "rühellem a Romát, ezért nem nézem a meccsüket" érdekes felfogás, mert ugyan ki nem állhatom a Madridot, mégis nézem a meccsüket az első 1-2 gólig...

Az elsőhöz annyit, hogy nem azt mondtam, hogy rosszul játszik, hanem hogy nem hiszem, hogy sok esélye lesz az olasz védők ellen. A másodikhoz meg annyit, hogy elkap a hányinger ha meglátom a roma mezét, már csak azért se nézem a meccset. Nekem pontosan elég, hogy 3pontos hátrányba került a Juventushoz képest a roma.Fecooo írta:nem látod a meccset, de azért lehúzod Bojant...![]()
amúgy meg ez a "rühellem a Romát, ezért nem nézem a meccsüket" érdekes felfogás, mert ugyan ki nem állhatom a Madridot, mégis nézem a meccsüket az első 1-2 gólig...

Nagyon egyszerű, rühellem a Roma-tshutterisland írta:
megkérdezhetem, miért ? mármint az elvik ok.![]()
amúgy én gépezek, közben megy a háttérben, krkic nevét nem sokszor hallottam.

megkérdezhetem, miért ? mármint az elvik ok.L.Messi 10 írta:Elvi okokból nem nézem, de eddig igencsak lehúzzák. Mondjuk mielőtt lefújták az első félidőt volt egy Cagliari kapufa... Csak adná Isten, hogy a következő befelé pattanjon...sjd írta:Roma meccset érdemes nézni? Jól játszanak?
Elvi okokból nem nézem, de eddig igencsak lehúzzák. Mondjuk mielőtt lefújták az első félidőt volt egy Cagliari kapufa... Csak adná Isten, hogy a következő befelé pattanjon...sjd írta:Roma meccset érdemes nézni? Jól játszanak?

Pont most akartam belinkelni az összefoglalótmessibarca írta: Nem láttam a meccset, de ez alapján az összefoglaló alapján sztem jól.Szép gólok ,főleg az első és a 4. .
http://www.hatharom.hu/article/8c25d8-n ... ujat-video

Nem láttam a meccset, de ez alapján az összefoglaló alapján sztem jól.Szép gólok ,főleg az első és a 4. .Barcaman14 írta:Kezdésnek nem rossz. Egyébként jól is játszott a Juve?L.Messi 10 írta:Juventus-Parma 4-1
Erről van itt szóViszont kiállították De Cegliet, jövőhéten jöhet a világklasszis Grosso....

http://www.rojadirecta.me/goto/planetag ... gspot.com/messibingyo írta:Valaki linket tud aaz as roma cagliari meccsre???

Volt 1-2 hiba, de összességben jól. Pirlo szenzációsan osztogatott, az iramra és a játékra, na meg a hangulatra nem lehet kifogás.Barcaman14 írta:Kezdésnek nem rossz. Egyébként jól is játszott a Juve?L.Messi 10 írta:Juventus-Parma 4-1

Kezdésnek nem rossz. Egyébként jól is játszott a Juve?L.Messi 10 írta:Juventus-Parma 4-1

Igaz.Barcaman14 írta:
Pirlo már a Juvéban van! De teljesen egyetértek!
Pirlo már a Juvéban van! De teljesen egyetértek!kanty írta: Igazából egy jó irányító kellene ebbe a Milanba, egy olyan Kaká fajta. Persze a milános Kakára gondolok, aki kicsit felpörgetni a játékot. Mert se van Bommel, se Gattuso, se Pirlo már nincs abban a korban, h egy ilyen csapat játékát megszabja.