Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vajon meddig?L.Messi 10 írta:Adta az Isten! Palermo-Inter 4-3! Imáim meghallgattattak!És most hogy helyén van az összes csapat a tabellát illetően, Forza Juve! La Vecchia Signora!
Nem láttam sajna a meccset de látom az nso-n 0-2...Kicsit elkeserít,mert nem tudom mennyire lesznek türelmesek mind a szurkolók,mind a vezetőség Enrique-vel.Egy pár mondatban leírnád,a meglátásaid a csapatról?Van remény?Fecooo írta:nem látod a meccset, de azért lehúzod Bojant...![]()
egyébként José Angelt dicsérni akartam, de a gólnál kib. nagy hibát vétett...![]()
magáról a meccsről: LE21 koncepciója látszik, az más kérdés, h Osvaldo totálisan idegen test a csapatban, Pjanic viszont nagyot játszott. Bojan nem tudom mit keres a jobb szélen, de ott esélye sem volt megint a védők ellen, volt 1-2 ígéretes beadása, melyeket egy normális csatár gólra váltott volna, de Osvaldo egyelőre semmi! a kicsinek Boriello-val kellene együtt játszania...
a helyzetek megvannak, csak kimaradnak, aztán az ellenfél ezt kegyetlenül megtorolja, ismerős szitu... jó lesz ez, csak gyakorolni kell!
amúgy meg ez a "rühellem a Romát, ezért nem nézem a meccsüket" érdekes felfogás, mert ugyan ki nem állhatom a Madridot, mégis nézem a meccsüket az első 1-2 gólig...
Az elsőhöz annyit, hogy nem azt mondtam, hogy rosszul játszik, hanem hogy nem hiszem, hogy sok esélye lesz az olasz védők ellen. A másodikhoz meg annyit, hogy elkap a hányinger ha meglátom a roma mezét, már csak azért se nézem a meccset. Nekem pontosan elég, hogy 3pontos hátrányba került a Juventushoz képest a roma.Fecooo írta:nem látod a meccset, de azért lehúzod Bojant...![]()
amúgy meg ez a "rühellem a Romát, ezért nem nézem a meccsüket" érdekes felfogás, mert ugyan ki nem állhatom a Madridot, mégis nézem a meccsüket az első 1-2 gólig...
Nagyon egyszerű, rühellem a Roma-tshutterisland írta:
megkérdezhetem, miért ? mármint az elvik ok.![]()
amúgy én gépezek, közben megy a háttérben, krkic nevét nem sokszor hallottam.
megkérdezhetem, miért ? mármint az elvik ok.L.Messi 10 írta:Elvi okokból nem nézem, de eddig igencsak lehúzzák. Mondjuk mielőtt lefújták az első félidőt volt egy Cagliari kapufa... Csak adná Isten, hogy a következő befelé pattanjon...sjd írta:Roma meccset érdemes nézni? Jól játszanak?
Elvi okokból nem nézem, de eddig igencsak lehúzzák. Mondjuk mielőtt lefújták az első félidőt volt egy Cagliari kapufa... Csak adná Isten, hogy a következő befelé pattanjon...sjd írta:Roma meccset érdemes nézni? Jól játszanak?
Pont most akartam belinkelni az összefoglalótmessibarca írta: Nem láttam a meccset, de ez alapján az összefoglaló alapján sztem jól.Szép gólok ,főleg az első és a 4. .
http://www.hatharom.hu/article/8c25d8-n ... ujat-video
Nem láttam a meccset, de ez alapján az összefoglaló alapján sztem jól.Szép gólok ,főleg az első és a 4. .Barcaman14 írta:Kezdésnek nem rossz. Egyébként jól is játszott a Juve?L.Messi 10 írta:Juventus-Parma 4-1
Gól:Lichtsteiner, Pepe, Vidal, Marchisio és Giovinco.
Erről van itt szóViszont kiállították De Cegliet, jövőhéten jöhet a világklasszis Grosso....
http://www.rojadirecta.me/goto/planetag ... gspot.com/messibingyo írta:Valaki linket tud aaz as roma cagliari meccsre???
Volt 1-2 hiba, de összességben jól. Pirlo szenzációsan osztogatott, az iramra és a játékra, na meg a hangulatra nem lehet kifogás.Barcaman14 írta:Kezdésnek nem rossz. Egyébként jól is játszott a Juve?L.Messi 10 írta:Juventus-Parma 4-1
Erről van itt szóViszont kiállították De Cegliet, jövőhéten jöhet a világklasszis Grosso....
Kezdésnek nem rossz. Egyébként jól is játszott a Juve?L.Messi 10 írta:Juventus-Parma 4-1
Igaz.Barcaman14 írta:
Pirlo már a Juvéban van! De teljesen egyetértek!
Pirlo már a Juvéban van! De teljesen egyetértek!kanty írta: Igazából egy jó irányító kellene ebbe a Milanba, egy olyan Kaká fajta. Persze a milános Kakára gondolok, aki kicsit felpörgetni a játékot. Mert se van Bommel, se Gattuso, se Pirlo már nincs abban a korban, h egy ilyen csapat játékát megszabja.
Milan keretében mindössze 6 olyan játékos van, akit igazán jónak tartok/szeretek: Amelia, Taiwo, Pato, Ibrahimović, Emanuelson (bár a Milanba még nem láttam játszani), T. SilvaBestbarca írta:Valaki magyarázza már el nekem,hogy mire veri magát az AC Milan...?
Nyilván Del Piero nem is veri az asztalt minden nap a vezetőségnél, hogy emeljék meg a fizetését. Valószínűnek tartom, hogy ő megelégszik ezzel az egy millával, továbbá azt is, hogy ha akarná, első szóra megemelnék a fizetését...messideco írta:Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...