Valaki magyarázza már el nekem,hogy mire veri magát az AC Milan...?Megjegyzem tradícionálisan az egyik kedvenc csapatom,de ettől még nem értem...Jó okés talán a harmat gyenge Seria A ban ők az esélyesek,bár erre sem vennék mérget...De európai szinten sztem viccek...Kiöregedett sztárokkal vannak tele,
csatársorban meg egy szebb napokat is látott Robinhoval,Pato meg hát néha jó az tény,de néha vicc,lásd Copa America,hát szal szégyen,hogy ő a Brazil 9es...Ibra meg néha zseniális azt tény,de lassú,és egyre lassabb lesz,szal ha levédekezik középpályán,akkor lekaratézza az ellenfelet,azt kifelé szabadrúgás...
Középpályán öregek plusz Flaminival,vagy Aquilanival meg hát nem sokra fognak menni a nagy ellenfelek ellen...Van Bommel,meg kb beszed minden meccsen egy pirosat...Seedorf,Gattuso,két régi nagy ász,kedvenc,dehát ez ma már kevés,egy fürge középpálya ellen...
Védelemben ott van Thiago Silva,tényleg ász,Zambrotta is jó,bár öreg szintén,ahogy Nesta is látott már szebb napokat,Mexes meg,hát nem tudom...
Azt kb ennyik,kifújt...Most az hogy a Barca meg a Real simán halomraveri őket,az még egy dolog,mert kb mindenkit meg tudna veri ez a két csapat,nomeg a MU aki még egy szint...De sztem a City is megrakná őket,az "enyhén" mozgékony középpályájával,csatársorával,a Chelsea szintén,sőt sztem egy Bayern vagy egy Dortmund is baj lehet...És igazából még van ezen kívül is sztem...
Akkor mire fel ez a nagy szöveg,hogy van esélyük ellenünk a Camp Nouban is(Robinho),meg hogy csak a Barca van elöttük,mindeki más nem...
Okés mit mondjanak,dehát na...Akkor inkább halgassanak,vagy ha ezt komolyan gondolják akkor majd jön nekik a fejmosás,nem is olyan sokára...