Gálának én sem nevezném, de közelebb volt hozzá mint a szerencse-lufihozMikaos írta:úgy érted: "gálázik" ?shutterisland írta:hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik![]()
Az utóbbi meccseiken nagyon durva különbség volt az eredményekben, amely különbség a pályán vagy alig létezett, vagy egyáltalán nem is volt jelen. Ezért úgy döntöttem, hogy a mai meccsüket nem is nézem meg, mert ez a legbosszantóbb, amikor egy nagy csapat csak így tud nyerni. Ha valamely csapat rosszul játszik (és pláne a nevével összhangba nem hozható módon teszi azt), az érjen el max. 1 döntetlent...vagy kapjon ki
Persze, ez nem kívánságműsor, úgyhogy egészen addig kell ezt "élveznünk", amíg ki nem durran a szerencse-lufi valamikor.

A Rayo ellen bosszantó volt, hogy végülis "gála" lett a dologból, pláne a mini-hullámvölgy után, olyan szép kezdéssel. Aztán a legjobbkor jön mindenre a GYORS válasz, a Rayo ellen is, meg most 2-1-nél is.
Egy adok-kapok alakul ki, amiben a dominancia nem teljesül ki, de azért pár levellel feljebb áll az egyik fél, és vmelyik sztár villan egyet. Szerintem szórakoztató volt, bár játék terén messze elmarad a tavalyi formájától a Real.
Ha egy NORMÁLISAN beálló csapat, mocskos futballal, egyszer cél-orientáltan játszana, akkor max 1-2 góllal kapna ki, mert nem tudják feltörni a felállt védelmet, bár most könnyebb nekik egy jó formában lévő Kakával, bár Özil gethás mostanság.
A Rayo is ráfázott, amikor érezte hogy meglehet a gól, a Betis is, amikor nincsen mindenki 20 méterre a kaputól, akkor átívelik, és lerohanják az ellent.
Bezzeg a a Racing, na meg a 20. perctől a Levante hozta amit kell.