Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2011.12.13. 07:11:18

ferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.12.13. 05:04:09

Szerintem Benzema mostanság igen jó formában játszik. Kezd arra a játékosra hajazni, akit annyira beharangoztak korábban. De szerintem Suarez komplettebb játékos a franciánál.
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.13. 02:51:27

Drigo írta:
ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?
Jaaaaj olyanok vagytok... persze hogy az nem szerencse.
Az hogy hibázik a kapusunk és pont odarúgja a támadó elé a labdát, aztán az hogy Busit kétszer is telibe rúgják és mégis Benzemázoz pattan a labda ilyen olyan úton abban semmi, de tényleg semmi szerencse nincsen. Ez mind nem szerencse kérdése ők ilyen nagy tudásúak. Mert ha Busin pattan meg 2 szer a labda és kerül Benzema elé az teljesen más mintha Marciról pattan a kapu felé. Mégis mit nem lehet ezen érteni?? MÍÍÍ?
Olyan tudatlanok vagytok komolyan mondom. ÁÁÁhhh...

Guti meg jól megaszonta... azért ő se semmi.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.13. 01:50:49

„Nem arról van szó, hogy Messi jobb, csupán azt gondolom, hogy egy szinttel feljebb van.
Guti sziporka :lol: Okosabb a törököknél sem lett. :lol:
alberto
Barça B

2011.12.13. 00:20:20

[/quote] És ahhoz képest, hogy az "ég világon semmit nem mutattak", CR-nek két ziccere is volt, volt egy Kaká lövés, amire Valdes védett stb.
Amit meg konstans "üres feltételezgetés"-nek értelmeztek, az csak annak a leírása, hogy mennyire minimális dolgokon múlt ez a győzelem[/quote]

Ez tényleg igaz, de ha már úgy számítjuk, hogy "ha a real belőtte volna a helyzeteit", akkor ugyanúgy vegyük figyelembe Messi helyzetét az első gól után és szabadrúgását a 2. félidőben és Alexis lövését éles szögből. Persze, tényleg kevésen múlik egy ilyen meccs, de nekünk is voltak helyzeteink a gólon kívül.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.13. 00:14:50

Őszintén egyáltalán nem vágom mit láttok Benzemában...még 3-4 éve rásütötték a Lyonnál, hogy mekkora eszement focista lesz,már az,stb. Hát már ott sem bizonyította ezt olyan folyamatosan,és a Realban sem hozza a top 10 szintjét szerintem.

Nem írom,h láttam minden Pool meccset mióta ott van Suarez,mert nem igaz,de Benzemáról nem igen tudok elképzelni olyan szólókat és megoldásokat,amelyeket Suarez véghezvisz, ő képes 2-3 embert átvágni, majd befejezni. Benzemáról minden előbb jutna az eszembe.

Sokkal komplettebbnek tartom az Urut, nem mellékesen pedig nagyobb varázsló is.

Nah mind1, csak remélni tudom,h nem köt ki fehérben semmikor sem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.13. 00:09:45

Ott volt Karimkának a lehetőség a Francia válogatottból kiemelkednie, nem igen tette meg ezt MÉG SOSEM, ellenben Suarez ugye enyhe sikereket ért el...és ebben ő volt az egyik főszereplő. Ozsi
ebben maximálisan igazad van, de a francia válogatottnál sincsenek rendben a dolgok, mint például az argentinoknál. (ugye messi...)

az pedig tagadhatatlan, hogy amit suarez és forlán letettek a vébén és aztán ugye a copát is behúzták, az hatalmas eredmény.

az én véleményem annyi, hogy szerintem benzema és suarez teljesítménye (gól,golpasszok) között nem igazán lenne számottevő különbség sem a realban, sem a poolban.

higuain az más, higuaint valahogy nem tartom olyan jónak, mint az alábbi két játékos.
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.13. 00:02:18

ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.12. 23:53:56

ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
míg nálunk nem nagyon hibázott a gólnál senki...
az igaz, de aztán e mellé még 2x is odapattant a labda elétek.
úgy kombóban nem kis mák kellett ahhoz a gólhoz azért. :lol:

más : oké, hogy suarez viszi a poolt, de szerintem onnan benzema is kiemelkedne. lehet higuain is, azért akik spanyol honból mennek a pl-be, mostanában elég jók. (mata,silva,aguero,toure,torres(poolban..) )

ezzel együtt suarez is adná a spanyol bajnokságban.
de benzemánál nem biztos, hogy jobb lenne.

Ott volt Karimkának a lehetőség a Francia válogatottból kiemelkednie, nem igen tette meg ezt MÉG SOSEM, ellenben Suarez ugye enyhe sikereket ért el...és ebben ő volt az egyik főszereplő. Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.12. 23:52:27

ferninho írta:
Varatrix írta:
Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.

Madridi szerencse - Barcelonai 1-1
de hagyjuk is a témát.
Most vagy nagyon nem nézted a meccset,vagy direkt hecceled a népet.

nem az volt a szerencse benne,h Valdes hibázott,hanem az,hogy kétszer pattant úgy utána Busquetsről,hogy először lövőhelyzet lett,majd az a lövés pattant úgy Benzema elé,hogy arról SENKI SEMMIT NEM TEHETETT,ÉS ÓRIÁSI SZERENCSE VOLT.

Istenem...
Kép
ferninho
Madridista

2011.12.12. 23:47:30

Varatrix írta:
ferninho írta:és a második gólotok meg....
Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.

de hagyjuk is a témát.

Benzema meg nagyon sokat fejlődött, mezőnyjátékával sose volt baj, de végre a ziccereit is berúgja.
nagyon megy most neki.
madridista
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.12. 23:31:09

madridronie írta:
Azért még akad pár (igaz kevés) olyan játékos,aki nem a Barcában játszik,és erősítést jelenten előre nektek, ilyen pl Suarez, de nagyon remélem,hogy sohasem köt ott ki. Sanchez nyári érkezése miatt itt sem fog, pedig az a tag még nagyon beleillene a Barcába, igaz szerencsére Alexis is na meg nem semmi amit melózott ő is azért,hogy idejöhessen.
Suarez valóban nem rossz játékos, de mind Higuaínt, mind Benzemat (főleg Karimot) bőven jobb játékosnak tartom.
Ezzel erőteljesen vitatkoznék, Benzema eddig közel sem bizonyított annyit mint Suarez,sőt...pedig neki is ott van a lehetőség a Reálban. Suarez viszi a Poolt,válogatottban is nagyon jó volt. Benzema egyik helyen sem nyújt klasszis szintet szerintem. Higuain nagy csapat ellen szintén nudli, kisebb csapatok ellen megszórja magát,de nem egy nagy egyéniség a tag.

Szerintem Suarez mindkettőt veri.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2011.12.12. 20:49:42

Cali írta:Itt van a legjobb minőségű és leghosszabb összefoglaló a hétvégi Clasico-ról, pluszba a kedvenc kommentátorjaimmal! ;)
Tartom és emelek. :)

Közel 30 perc, 720p, angol kommentátorokkal. Persze pár jó rész így is hiányzik.
papek89
Jugador d'estrella

2011.12.12. 20:26:49

Már most nem azért, nem akarok megbántani senkit se, de vannak olyanok, akik úgy beszélnek itt a meccsről, mintha a gólokon kívül csak real helyzetek lettek volna, nekünk meg csak annyi helyzetünk volt, mint amennyi gólt rúgtunk. Hát én nem úgy emlékszem rá. A real gól után Messi ziccere pl. Akkor már hamarabb lehetett volna 1:1. Azt senki se mondja, érdekes.. Meg azon kívül hány volt még. Simán benne lehetett volna egy nagyobb zakó is a realnak.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.12. 20:20:48

Nem is kapott érte sárgát :D
Előtte amikor Sánchez lábát kirúgta Pepe, azért nem kapott sárgát, Messi ezért szépen elküldte az anyjába bírót, ezért kapott sárgát, így utólag megkegyelmezett neki a bíró.
Viszont Diarra hol cselgáncsozott, hol tanárian szerelt.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.12.12. 20:19:11

ferninho írta:és a második gólotok meg....

A mecs 2-0 ide!
Mert remélem ti sem gondoljátok hogy Benzema gólja egy gyönyörűen megkopmponált támadás volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2011.12.12. 20:22:57-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.12. 20:18:00

ferninho írta:
csababarca írta:Ebből a lassított videóból látszik,hogy Messi hozzá se ért Xabi Alonsohoz, sőt,már rég lent volt a lába,mikor elé lépett Xabi.
Szóval még szabadrúgást se kellett volna ez alapján adni.
szóval a akasztásért nem jár szabad...
ma is tanultam valamit... :lol:
sárgát sehogy se ért, de azért na...
jó, a jobb combjával találkozott xabi alonso lába, jogos volt akkor a szabad. én nem azt figyeltem elsődlegesen...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2011.12.12. 20:14:22

csababarca írta:Ebből a lassított videóból látszik,hogy Messi hozzá se ért Xabi Alonsohoz, sőt,már rég lent volt a lába,mikor elé lépett Xabi.
szóval a akasztásért nem jár szabad...
ma is tanultam valamit... :lol:
sárgát sehogy se ért, de azért na...

a meccshez grat.
CR sajnos a döntő pillanatokban hibázott... kétszer is...
és a második gólotok meg...
na mindegy, jobbak voltak, megérdemeltétek.
ebben csak az a szomorú, hogy így is meglehetett volna a meccs.
madridista
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.12. 20:06:55

Oké, hogy nem volt olyan durva a meccs mint a tavasszal, de ebben a videóban is látszik, hogy Ramos nyújtott páros lábbal ment Messire. Meg Coentrao is előadta minimum 2x ezt a megmozdulást.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.12. 19:59:36

Ebből a lassított videóból látszik,hogy Messi hozzá se ért Xabi Alonsohoz, sőt,már rég lent volt a lába,mikor elé lépett Xabi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.12. 19:55:53

0:30-nál Pepéből azért előjött a favágó! :D De a szombati játékéra a korábbiakhoz képest ilyen szempontból nem panaszkodhatunk! És ez általánosan igaz a Realra is!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.12. 19:54:47

ramos pároslábas becsuszasa volt a legmeghatobb :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.12. 19:51:48

Sanama írta: Hát az én szerintem reflex. Mármint a szem becsukás.
Persze ez benne van az emberben. Csak eszembe jutott hogy mindig mondta fater, hogy nem szabad becsukni a szemünket, erre a világ legjobb kapusa is becsukja, és ugyan úgy véd. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.12. 19:49:21

MessiFan írta:
Isteni! Ez a csapat azért tudott nyerni, mert az első gól után konkrétan úgy vették, mintha csak újra kezdték volna a meccset, csak sokkal nagyobb téttel és kockázattal.
Csinálok magamnak egy Puyolos siget mert ezt az embert sosem fogjuk elfelejteni 8)
0:54-nél Casillas csukott szemmel véd. Pedig amikor én kapus voltam mindig lecsesztek... "félsz a labdától?"
Hát az én szerintem reflex. Mármint a szem becsukás.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.12. 19:41:47

Isteni! Ez a csapat azért tudott nyerni, mert az első gól után konkrétan úgy vették, mintha csak újra kezdték volna a meccset, csak sokkal nagyobb téttel és kockázattal.
Csinálok magamnak egy Puyolos siget mert ezt az embert sosem fogjuk elfelejteni 8)
0:54-nél Casillas csukott szemmel véd. Pedig amikor én kapus voltam mindig lecsesztek... "félsz a labdától?"
Válasz küldése