ferninho írta:gy jól látja a dolgokat.
Benzema ugye nem járkál gyakran vissza, mert ő a csatár legelöl.
CR-t hagyjuk is.
Di Maria meg fel-le rohangál, vele nincs is baj ilyen téren.
és akkor berakunk egy Özilt a kezdőbe, aki idén csak szenved... ezért nem is értettem ezt a 4-2-3-1-t....
a védelemmel nem volt nagy baj, az viszont látszik, hogy kéne egy jobbhátvéd, csak hát nincs túl sok jó a piacon...
Marca írt egy Gremio játékosról, Mario Fernandesről, de szerintem úgyse lesz belőle semmi.
youtube-on van róla egy rakat videó.
a középpálya már gázosabb.
most van egy Xabi Alonsonk, akivel a Barca ellen nem megyünk semmire, egyszerűen az ő stílusával nem vagyunk beljebb, a Barca ellen pont nem jó ez... de aztán lehet, hogy csak én látom így... persze kell ő oda, hogy összefogja csapatot, de na.
van egy Coentraonk, akivel nem lenne az ég világon semmi baj, csak meccsenként van 25 posztja...
és akkor van még egy Lass, rosszabb esetben Khedira...
4-3-3 kéne játszani ellenetek csak ez úgy nehéz, hogy egész idénybe más formációba játszunk...
középpályával kéne valamit kezdeni, mert az nagyon nem jó így...
Szia! Barca fan vagyok, de nekem is az a véleményem, hogy jól alakultak számunkra a dolgok, hogy ezt szerencsének nevezzem-e, nem tudom?
Ebből is látszik, a focihoz is, mint minden máshoz az életben van, amikor szerencse szükséges. Ettől függetlenül a Bernabeuban több veszélyes pillanatra számítottam a Madridtól. Az ajándék gólon kívül én csak a fejesre mondom azt, hogy igazi egyenlítési, gólszerzési lehetőség volt, a Cunci által lelátóra küldött labda nálam nem volt tiszta gólhelyzet, helyzet volt, de nem olyan, amitől falba verem a fejem, ha Mi hagyjuk ki.
Benzemával kapcsolatban egyetértek Veled, szerintem nagyon jó, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt meccsről meccsre.
Ami még idekívánkozik, úgy érzem, pszichésen jobban állunk, ez is gátat szabhat a helyzetkihasználásnak, Ronika például szinte minden klasszikuson egy nulla, nem véletlen a Real szurkolók lesújtó véleménye.
Amivel felülkerekedhetnétek az a motiváció, de ez okozhatja a görcsösséget is az eddigi eredmények tükrében. Remélem érthető voltam.