Szia! Barca fan vagyok, de nekem is az a véleményem, hogy jól alakultak számunkra a dolgok, hogy ezt szerencsének nevezzem-e, nem tudom?ferninho írta:gy jól látja a dolgokat.
Benzema ugye nem járkál gyakran vissza, mert ő a csatár legelöl.
CR-t hagyjuk is.
Di Maria meg fel-le rohangál, vele nincs is baj ilyen téren.
és akkor berakunk egy Özilt a kezdőbe, aki idén csak szenved... ezért nem is értettem ezt a 4-2-3-1-t....
a védelemmel nem volt nagy baj, az viszont látszik, hogy kéne egy jobbhátvéd, csak hát nincs túl sok jó a piacon...
Marca írt egy Gremio játékosról, Mario Fernandesről, de szerintem úgyse lesz belőle semmi.
youtube-on van róla egy rakat videó.
a középpálya már gázosabb.
most van egy Xabi Alonsonk, akivel a Barca ellen nem megyünk semmire, egyszerűen az ő stílusával nem vagyunk beljebb, a Barca ellen pont nem jó ez... de aztán lehet, hogy csak én látom így... persze kell ő oda, hogy összefogja csapatot, de na.
van egy Coentraonk, akivel nem lenne az ég világon semmi baj, csak meccsenként van 25 posztja...
és akkor van még egy Lass, rosszabb esetben Khedira...
4-3-3 kéne játszani ellenetek csak ez úgy nehéz, hogy egész idénybe más formációba játszunk...
középpályával kéne valamit kezdeni, mert az nagyon nem jó így...
Ebből is látszik, a focihoz is, mint minden máshoz az életben van, amikor szerencse szükséges. Ettől függetlenül a Bernabeuban több veszélyes pillanatra számítottam a Madridtól. Az ajándék gólon kívül én csak a fejesre mondom azt, hogy igazi egyenlítési, gólszerzési lehetőség volt, a Cunci által lelátóra küldött labda nálam nem volt tiszta gólhelyzet, helyzet volt, de nem olyan, amitől falba verem a fejem, ha Mi hagyjuk ki.
Benzemával kapcsolatban egyetértek Veled, szerintem nagyon jó, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt meccsről meccsre.
Ami még idekívánkozik, úgy érzem, pszichésen jobban állunk, ez is gátat szabhat a helyzetkihasználásnak, Ronika például szinte minden klasszikuson egy nulla, nem véletlen a Real szurkolók lesújtó véleménye.
Amivel felülkerekedhetnétek az a motiváció, de ez okozhatja a görcsösséget is az eddigi eredmények tükrében. Remélem érthető voltam.