Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
senkialfonz40
Capitá del Barça

2011.12.13. 10:09:26

ferninho írta:gy jól látja a dolgokat.
Benzema ugye nem járkál gyakran vissza, mert ő a csatár legelöl.
CR-t hagyjuk is.
Di Maria meg fel-le rohangál, vele nincs is baj ilyen téren.
és akkor berakunk egy Özilt a kezdőbe, aki idén csak szenved... ezért nem is értettem ezt a 4-2-3-1-t....
a védelemmel nem volt nagy baj, az viszont látszik, hogy kéne egy jobbhátvéd, csak hát nincs túl sok jó a piacon...
Marca írt egy Gremio játékosról, Mario Fernandesről, de szerintem úgyse lesz belőle semmi.
youtube-on van róla egy rakat videó.

a középpálya már gázosabb.
most van egy Xabi Alonsonk, akivel a Barca ellen nem megyünk semmire, egyszerűen az ő stílusával nem vagyunk beljebb, a Barca ellen pont nem jó ez... de aztán lehet, hogy csak én látom így... persze kell ő oda, hogy összefogja csapatot, de na.
van egy Coentraonk, akivel nem lenne az ég világon semmi baj, csak meccsenként van 25 posztja...
és akkor van még egy Lass, rosszabb esetben Khedira...

4-3-3 kéne játszani ellenetek csak ez úgy nehéz, hogy egész idénybe más formációba játszunk...

középpályával kéne valamit kezdeni, mert az nagyon nem jó így...
Szia! Barca fan vagyok, de nekem is az a véleményem, hogy jól alakultak számunkra a dolgok, hogy ezt szerencsének nevezzem-e, nem tudom?
Ebből is látszik, a focihoz is, mint minden máshoz az életben van, amikor szerencse szükséges. Ettől függetlenül a Bernabeuban több veszélyes pillanatra számítottam a Madridtól. Az ajándék gólon kívül én csak a fejesre mondom azt, hogy igazi egyenlítési, gólszerzési lehetőség volt, a Cunci által lelátóra küldött labda nálam nem volt tiszta gólhelyzet, helyzet volt, de nem olyan, amitől falba verem a fejem, ha Mi hagyjuk ki.

Benzemával kapcsolatban egyetértek Veled, szerintem nagyon jó, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt meccsről meccsre.

Ami még idekívánkozik, úgy érzem, pszichésen jobban állunk, ez is gátat szabhat a helyzetkihasználásnak, Ronika például szinte minden klasszikuson egy nulla, nem véletlen a Real szurkolók lesújtó véleménye.
Amivel felülkerekedhetnétek az a motiváció, de ez okozhatja a görcsösséget is az eddigi eredmények tükrében. Remélem érthető voltam.
ferninho
Madridista

2011.12.13. 09:28:12

gy jól látja a dolgokat.
Benzema ugye nem járkál gyakran vissza, mert ő a csatár legelöl.
CR-t hagyjuk is.
Di Maria meg fel-le rohangál, vele nincs is baj ilyen téren.
és akkor berakunk egy Özilt a kezdőbe, aki idén csak szenved... ezért nem is értettem ezt a 4-2-3-1-t....
a védelemmel nem volt nagy baj, az viszont látszik, hogy kéne egy jobbhátvéd, csak hát nincs túl sok jó a piacon...
Marca írt egy Gremio játékosról, Mario Fernandesről, de szerintem úgyse lesz belőle semmi.
youtube-on van róla egy rakat videó.

a középpálya már gázosabb.
most van egy Xabi Alonsonk, akivel a Barca ellen nem megyünk semmire, egyszerűen az ő stílusával nem vagyunk beljebb, a Barca ellen pont nem jó ez... de aztán lehet, hogy csak én látom így... persze kell ő oda, hogy összefogja csapatot, de na.
van egy Coentraonk, akivel nem lenne az ég világon semmi baj, csak meccsenként van 25 posztja...
és akkor van még egy Lass, rosszabb esetben Khedira...

4-3-3 kéne játszani ellenetek csak ez úgy nehéz, hogy egész idénybe más formációba játszunk...

középpályával kéne valamit kezdeni, mert az nagyon nem jó így...
madridista
gy
Jugador del Barça

2011.12.13. 09:05:53

madridronie írta:
Amit nem is vitatok! Ugyanakkor azt is tény, hogy a jelenlegi támadószekciónkat alkotó játékosoktól sokkal jobbat ilyen átlag életkor mellett szinte lehetetlen lenne most összehozni! Mert akik tényleges minőségi javulást hozhatnának még azok mind a Barcában játszanak! :oops: Ennyi a történet! Arról már nem is beszélve, hogy az össze többi csapat a mi keretünk után ugyanúgy elbújhat szégyenébe a Man. Cityvel az élen (főleg minőségben)!
A probléma ott kezdődik, hogy az úgynevezett támadó szekciótok az védekezésben nettó emberhátrányt jelent, egy ilyen Benzema, Özil, Cunci hármas az semmit sem tesz hozzá hátra. Eredmény? Kell mögéjük néhány hentes és mészáros szakképesítéssel rendelkező középpályás, na ők meg előre játékban harmatosak mint a gerlefing. És amíg ez így marad, addig nekünk nagyon nagyon jó, mert nem sok sót fog megenni a Madrid a Barca ellen. Nálunk akárki a két szélső, jelentős védőmunkát letesznek az asztalra, és egyedül Messi van felmentve védekezésből (bár azért 1-2 labdát ő is szerez, és ez taktika is, hogy ő ne fárassza le magát).

Az a baja a Realnak, hogy tele van világklasszis, de monofunkciós emberekkel. A támadók jól támadnak, a VKP-k jól védekeznek. A baj az, hogy közben eltelt 10 év, ez ma már kevés... :)

Annyit még hozzá, hogy a világklasszis Özilt pl. nem véletlen hajtotta el Pep, pedig a prezi lezsírozta a transzfert... Ez jól mutatja miről beszélek. :wink:
samy85
Capitá del Barça

2011.12.13. 08:59:59

ferninho írta:a mi gólunkat megelőzte egy hiba.
a tieteket nem.
mi letámadtunk, labdát szereztünk és itt jött a "szerencse", Benzema meg berúgta mert Piqué fogta a kapufát.
nálatok meg Xavi meglőtte, köze nem lett volna a gólhoz, Marcelo beleér és éppen nem éri el Iker, mert bepattan a kapufáról.
sztem van a két gól között különbség, erre akartam csak utalni...
Benzemáról meg... üljetek le és nézettek meg pár Madrid meccset, zseniális ahogy mostanában játszik.
Lehet így is felfogni, ez is egy vélemény, ám akkor azt mondom hogy Ugyanannak a "szerencsének" nagy szerepe volt abban is, hogy "csak" 2 lett közte... :)
Alexander Mahone írta:ferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.

ő egy Madridista, és nem az a fajta aki azért jön, hogy csak mocskolódjon stb... az ilyet tisztelni mert sajnos kevés van... az hogy neki az a véleménye, az más dolog, a fórum pedig arra lett kitalálva, hogy megbeszéljük a személyes véleményeinket, mégha ütköznek is... itt a Barcelona szurkolók is sokszor teljesen más véleményen vannak... úgy mint Ferninho. azért mert Madrid szurkoló, még láthatja jól a dolgokat...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
csabimo
Capitá del Barça

2011.12.13. 08:53:10

Ferninho: Nem olvastad sehol sem h szerencsével nyert a Barca?? Akkor ajánlom neked Mou nyilatkozatát a madridistán :D....
Nekem az összes Reálos barátom szerencséről beszélt:S, de nem igazán érdekel, mert ha focizni tudnátok olyan jól mint kifogásokat keresni, akkor semmi gond nem lennne a Reálnál!!! h nem voltatok gyengébbek, vagy mi nem voltunk jobbak, meg elfújta a biró, meg szerencse, meg unicef, meg uefa, meg igaszságosabb lett volna inkább...stb-stb.stb..

A meccsre visszakanyarodva: Kegyetlen gyenge volt ez OTTHON a Reáltól, ez az egy gólocska :D Letámadtatok??? LE!!! Ebből lett a gól??? Nem!! abból lett a gól hogy Valdest az égvilágon már senki nem támadta nem volt belekényszerítve h szabaduljon a labdától! Erre odagurítja Di mariának! Még1x leirom ha egy kapust megtámadnak akkor kivágja a labdát nem odagurítja az ellenfélnek A szokásos Valdes baki...

Lényeg a lényeg: Megfordítottuk, lőttünk 3 gólt...Ti pedig helyzetekig jutottatok...Ami elég kevés a nagy Madridtól akinek nagyon megy bárki ellen csak ellenünk nem, és ez a lényeg...nem a szerencse!!!!...
barca2010
Jugador d'estrella

2011.12.13. 08:46:28

A Real Madrid játékosai, mind egytől egyig sztárok, csak a Barcával ne kelljen játszani!!! Ez olyan, mind amikor azt mondják kis hazánkban, hogy nagyon jól felkészültünk a télre, csak a hó ne essen!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
ferninho
Madridista

2011.12.13. 08:21:02

na jóvan... bele se kellett volna kezdenem... már számtalanszor cselekedtem úgy, hogy megírtam egy hsz-t és el se küldtem inkább... most ez elmaradt...

a mi gólunkat megelőzte egy hiba.
a tieteket nem.
mi letámadtunk, labdát szereztünk és itt jött a "szerencse", Benzema meg berúgta mert Piqué fogta a kapufát.
nálatok meg Xavi meglőtte, köze nem lett volna a gólhoz, Marcelo beleér és éppen nem éri el Iker, mert bepattan a kapufáról.
sztem van a két gól között különbség, erre akartam csak utalni...
nálam van különbség a kettő között, nektek nincs, van ilyen és ezt a témát hagyjuk is, bocsánat, hogy belekezdtem.

mint írtam sokkal jobbak voltatok.
engem az zavart, hogy még így is belehetett volna húzni a meccset...
ferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.
akkor remélem kiélvezted az elmúlt hetet, mert ki voltam tiltva és a jövőben nem tervezek hasonlót :wink: aztán ki tudja :D
Ha attol boldogabbak a szurkoloi , h 1-3 ra csak szerencsebol kapott ki a Real, akkor oruljetek neki, hizzon a majatok. Tiszta szerencse volt az 1-3 , mert meg lehetett volna 1-2
hol írtam ilyet? meg úgy általában se olvastam nagyon ilyet...

Benzemáról meg... üljetek le és nézettek meg pár Madrid meccset, zseniális ahogy mostanában játszik.
madridista
Léfe
Entrenador del Barça

2011.12.13. 08:03:49

Ezt a szerencse doldot hagyni kéne már, mert ökörség. Ilyenek vannak. De a mi Xavi féle gólunk nem szerencse hanem tudás. Pont azért lötte ilyen pontosan Marcellóra, hogy becsapja a kapust. Bejött.
Fecó
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.12.13. 07:39:01

Ha attol boldogabbak a szurkoloi , h 1-3 ra csak szerencsebol kapott ki a Real, akkor oruljetek neki, hizzon a majatok. Tiszta szerencse volt az 1-3 , mert meg lehetett volna 1-2 :lol:
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2011.12.13. 07:11:18

ferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.12.13. 05:04:09

Szerintem Benzema mostanság igen jó formában játszik. Kezd arra a játékosra hajazni, akit annyira beharangoztak korábban. De szerintem Suarez komplettebb játékos a franciánál.
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.13. 02:51:27

Drigo írta:
ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?
Jaaaaj olyanok vagytok... persze hogy az nem szerencse.
Az hogy hibázik a kapusunk és pont odarúgja a támadó elé a labdát, aztán az hogy Busit kétszer is telibe rúgják és mégis Benzemázoz pattan a labda ilyen olyan úton abban semmi, de tényleg semmi szerencse nincsen. Ez mind nem szerencse kérdése ők ilyen nagy tudásúak. Mert ha Busin pattan meg 2 szer a labda és kerül Benzema elé az teljesen más mintha Marciról pattan a kapu felé. Mégis mit nem lehet ezen érteni?? MÍÍÍ?
Olyan tudatlanok vagytok komolyan mondom. ÁÁÁhhh...

Guti meg jól megaszonta... azért ő se semmi.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.13. 01:50:49

„Nem arról van szó, hogy Messi jobb, csupán azt gondolom, hogy egy szinttel feljebb van.
Guti sziporka :lol: Okosabb a törököknél sem lett. :lol:
alberto
Barça B

2011.12.13. 00:20:20

[/quote] És ahhoz képest, hogy az "ég világon semmit nem mutattak", CR-nek két ziccere is volt, volt egy Kaká lövés, amire Valdes védett stb.
Amit meg konstans "üres feltételezgetés"-nek értelmeztek, az csak annak a leírása, hogy mennyire minimális dolgokon múlt ez a győzelem[/quote]

Ez tényleg igaz, de ha már úgy számítjuk, hogy "ha a real belőtte volna a helyzeteit", akkor ugyanúgy vegyük figyelembe Messi helyzetét az első gól után és szabadrúgását a 2. félidőben és Alexis lövését éles szögből. Persze, tényleg kevésen múlik egy ilyen meccs, de nekünk is voltak helyzeteink a gólon kívül.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.13. 00:14:50

Őszintén egyáltalán nem vágom mit láttok Benzemában...még 3-4 éve rásütötték a Lyonnál, hogy mekkora eszement focista lesz,már az,stb. Hát már ott sem bizonyította ezt olyan folyamatosan,és a Realban sem hozza a top 10 szintjét szerintem.

Nem írom,h láttam minden Pool meccset mióta ott van Suarez,mert nem igaz,de Benzemáról nem igen tudok elképzelni olyan szólókat és megoldásokat,amelyeket Suarez véghezvisz, ő képes 2-3 embert átvágni, majd befejezni. Benzemáról minden előbb jutna az eszembe.

Sokkal komplettebbnek tartom az Urut, nem mellékesen pedig nagyobb varázsló is.

Nah mind1, csak remélni tudom,h nem köt ki fehérben semmikor sem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.13. 00:09:45

Ott volt Karimkának a lehetőség a Francia válogatottból kiemelkednie, nem igen tette meg ezt MÉG SOSEM, ellenben Suarez ugye enyhe sikereket ért el...és ebben ő volt az egyik főszereplő. Ozsi
ebben maximálisan igazad van, de a francia válogatottnál sincsenek rendben a dolgok, mint például az argentinoknál. (ugye messi...)

az pedig tagadhatatlan, hogy amit suarez és forlán letettek a vébén és aztán ugye a copát is behúzták, az hatalmas eredmény.

az én véleményem annyi, hogy szerintem benzema és suarez teljesítménye (gól,golpasszok) között nem igazán lenne számottevő különbség sem a realban, sem a poolban.

higuain az más, higuaint valahogy nem tartom olyan jónak, mint az alábbi két játékos.
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.13. 00:02:18

ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.12. 23:53:56

ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
míg nálunk nem nagyon hibázott a gólnál senki...
az igaz, de aztán e mellé még 2x is odapattant a labda elétek.
úgy kombóban nem kis mák kellett ahhoz a gólhoz azért. :lol:

más : oké, hogy suarez viszi a poolt, de szerintem onnan benzema is kiemelkedne. lehet higuain is, azért akik spanyol honból mennek a pl-be, mostanában elég jók. (mata,silva,aguero,toure,torres(poolban..) )

ezzel együtt suarez is adná a spanyol bajnokságban.
de benzemánál nem biztos, hogy jobb lenne.

Ott volt Karimkának a lehetőség a Francia válogatottból kiemelkednie, nem igen tette meg ezt MÉG SOSEM, ellenben Suarez ugye enyhe sikereket ért el...és ebben ő volt az egyik főszereplő. Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.12. 23:52:27

ferninho írta:
Varatrix írta:
Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.

Madridi szerencse - Barcelonai 1-1
de hagyjuk is a témát.
Most vagy nagyon nem nézted a meccset,vagy direkt hecceled a népet.

nem az volt a szerencse benne,h Valdes hibázott,hanem az,hogy kétszer pattant úgy utána Busquetsről,hogy először lövőhelyzet lett,majd az a lövés pattant úgy Benzema elé,hogy arról SENKI SEMMIT NEM TEHETETT,ÉS ÓRIÁSI SZERENCSE VOLT.

Istenem...
Kép
ferninho
Madridista

2011.12.12. 23:47:30

Varatrix írta:
ferninho írta:és a második gólotok meg....
Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.

de hagyjuk is a témát.

Benzema meg nagyon sokat fejlődött, mezőnyjátékával sose volt baj, de végre a ziccereit is berúgja.
nagyon megy most neki.
madridista
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.12. 23:31:09

madridronie írta:
Azért még akad pár (igaz kevés) olyan játékos,aki nem a Barcában játszik,és erősítést jelenten előre nektek, ilyen pl Suarez, de nagyon remélem,hogy sohasem köt ott ki. Sanchez nyári érkezése miatt itt sem fog, pedig az a tag még nagyon beleillene a Barcába, igaz szerencsére Alexis is na meg nem semmi amit melózott ő is azért,hogy idejöhessen.
Suarez valóban nem rossz játékos, de mind Higuaínt, mind Benzemat (főleg Karimot) bőven jobb játékosnak tartom.
Ezzel erőteljesen vitatkoznék, Benzema eddig közel sem bizonyított annyit mint Suarez,sőt...pedig neki is ott van a lehetőség a Reálban. Suarez viszi a Poolt,válogatottban is nagyon jó volt. Benzema egyik helyen sem nyújt klasszis szintet szerintem. Higuain nagy csapat ellen szintén nudli, kisebb csapatok ellen megszórja magát,de nem egy nagy egyéniség a tag.

Szerintem Suarez mindkettőt veri.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2011.12.12. 20:49:42

Cali írta:Itt van a legjobb minőségű és leghosszabb összefoglaló a hétvégi Clasico-ról, pluszba a kedvenc kommentátorjaimmal! ;)
Tartom és emelek. :)

Közel 30 perc, 720p, angol kommentátorokkal. Persze pár jó rész így is hiányzik.
papek89
Jugador d'estrella

2011.12.12. 20:26:49

Már most nem azért, nem akarok megbántani senkit se, de vannak olyanok, akik úgy beszélnek itt a meccsről, mintha a gólokon kívül csak real helyzetek lettek volna, nekünk meg csak annyi helyzetünk volt, mint amennyi gólt rúgtunk. Hát én nem úgy emlékszem rá. A real gól után Messi ziccere pl. Akkor már hamarabb lehetett volna 1:1. Azt senki se mondja, érdekes.. Meg azon kívül hány volt még. Simán benne lehetett volna egy nagyobb zakó is a realnak.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.12. 20:20:48

Nem is kapott érte sárgát :D
Előtte amikor Sánchez lábát kirúgta Pepe, azért nem kapott sárgát, Messi ezért szépen elküldte az anyjába bírót, ezért kapott sárgát, így utólag megkegyelmezett neki a bíró.
Viszont Diarra hol cselgáncsozott, hol tanárian szerelt.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.12.12. 20:19:11

ferninho írta:és a második gólotok meg....

A mecs 2-0 ide!
Mert remélem ti sem gondoljátok hogy Benzema gólja egy gyönyörűen megkopmponált támadás volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2011.12.12. 20:22:57-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Válasz küldése