2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez shutterisland kedvenc videójaKercsó írta:
csak, hogy pár példát említsünk
nem akarok én most itt háborút szítani.
csak vegyük már észre, hogy amiről ti beszéltek az egy bajnokság, ahol 38 meccs alapján dől el, hogy ki a bajnok. amit viszont eddig kaptatok az egy "leheletnyivel" több
Barcaman1993 írta:Az első bekezdésed egyáltalán nem értem, a másodikhoz annyit hozzá fűznék, hogy hiába verjük meg őket 2x, ha még így is több pontot szednek össze.margarin írta:Tegnap fura mérkőzést láttunk a Madrid részéről,de semmiképpen nem a bírok miatt nyertek.
Szó se róla, volt szerencséjük aztán néhány rossz döntés a sporik részéről,de mindezek ellenére nagyot küzdöttek és szerintem megérdemelten nyertek.
Sokat fejlődtek tavaly óta,ám még mindig jobbak vagyunk náluk és a classicok ezt bizonyítani fogják!
Az első bekezdésed egyáltalán nem értem, a másodikhoz annyit hozzá fűznék, hogy hiába verjük meg őket 2x, ha még így is több pontot szednek össze.margarin írta:Tegnap fura mérkőzést láttunk a Madrid részéről,de semmiképpen nem a bírok miatt nyertek.
Szó se róla, volt szerencséjük aztán néhány rossz döntés a sporik részéről,de mindezek ellenére nagyot küzdöttek és szerintem megérdemelten nyertek.
Sokat fejlődtek tavaly óta,ám még mindig jobbak vagyunk náluk és a classicok ezt bizonyítani fogják!
Egyrészt ha jól tudom a Klasszikus is a bajnokság része, másrészt az általam taglalt 3 meccset láttad (Getafe-Barcelona, Espanyol-Barcelona, Mallorca-Real Madrid), akkor nagyon nehéz nem észrevenni azokat a bírói tévedéseket, amik végső soron a Realt segítették, vagy épp minket sújtottak. Hadd ne kelljen fölsorolnom, mert mindenki tudja. Ha ezeket a pontokat szépen összeadogatjuk, vagy épp kivonjuk, akkor nálam már nem a Real Madrid vezeti a bajnokságot. Egyébként a Real a kiscsapatok ellen mindig jobb volt, mint a Barca. 3 éve a 2. Klasszikus előtt 5 ponttal mentünk 1 megnyert hazai klasszikus után, majd ugye a Reált 2x ütöttük és 3 pont difi volt, majd tavaly amikor talán a 2 csapat ugyanannyit gyűjtött, ha a klasszikust nem számoljuk. Ebben van némi igazság. De ismétlem némi.ferninho írta:ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...
ezt teljes mértékben jól látod, lehet saját magamat is idegesíteném...socio66 írta: ezzel nincs is baj,én is írok nagyon ritkán a ti fórumotokba, viszont a stílusod engem mindig is idegesített.
szinte minden mondatodban ott van a szarkazmus,a bújtatott támadás, ellentétben mondjuk daffy-val,aki véleményszerűen ír,amivel még ha nem is értek egyet,de nem kelt ellenszenvet a te írásaiddal ellentétben.
ezzel nincs is baj,én is írok nagyon ritkán a ti fórumotokba, viszont a stílusod engem mindig is idegesített.ferninho írta: talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...
amúgy ennek a topiknak nem lenne semmi értelme a madridisták nélkül, mert arra ott van a La Liga - Spanyol Bajnokság & a Válogatott topik...
szóval ezért kell ide írni
You don't say?ferninho írta: talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...
amúgy ennek a topiknak nem lenne semmi értelme a madridisták nélkül, mert arra ott van a La Liga - Spanyol Bajnokság & a Válogatott topik...
szóval ezért kell ide írni
ezt már én is felvetettem ötletként nemrég.daffy írta:ha tényleg 50%,akkor az elég ahhoz,hogy ne a másikra kelljen mutogatni. már régóta fújom a videóbírót és tényleg nem tudom,hogy mi kell hozzá(kezdve a 2002es vb-től). egy teniszes sasszem kéne,meg egy plusz bíró,aki ül a pálya mellett a monitornál. ennyi,nagyon nem akadályozná a folyamatos játékot.S.Agüero írta: mi is hibásak vagyunk, mert ráülünk az 1-0-ra, de azért 50%-ban a bírók is hibásak a sok elveszített pontért.
ha tényleg 50%,akkor az elég ahhoz,hogy ne a másikra kelljen mutogatni. már régóta fújom a videóbírót és tényleg nem tudom,hogy mi kell hozzá(kezdve a 2002es vb-től). egy teniszes sasszem kéne,meg egy plusz bíró,aki ül a pálya mellett a monitornál. ennyi,nagyon nem akadályozná a folyamatos játékot.S.Agüero írta: mi is hibásak vagyunk, mert ráülünk az 1-0-ra, de azért 50%-ban a bírók is hibásak a sok elveszített pontért.
ott is volt bírói segédletAhogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
és végülis a Clasicó az nem számít?ferninho írta:ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...Barcaman1993 írta:
vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből.
ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...Barcaman1993 írta:vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből.P.U.Y.O.L. írta: Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
az nem számít, mert most BIZTOS, hogy nem nyertünk volna...Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...Egyedül azt nem tudom felfogni, hogy Real Madrid meccs alatt, a Madridnak kedvező bíráskodás esetén, miért kell ideírni? Szíved joga, meg a te döntésed, csak szerintem olaj a tűzre. Ráadásul nem tudom hova tenni.
Kicsit visszatetsző a nagyképűséged, főleg úgy hogy fogalmad sincs arról, hogy a másik mennyit konyít a dologhoz, ez nagyon off lenne, esetleg pü-ben megírom ha érdekel, bár gondolom nem.ferninho írta: a kapus egy olyan poszt, amiről kb senkinek fingja sincs, csak eljátssza mindenki a nagyokost...kivéve aki maga is az...
ez egy teljesen más, külön dimenzió a pályán.
ezért nem is szeretnék veled erről tovább vitázni, semmi értelme.
vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből. Ha tényleg jobbak lennének és úgy húzzák be a bajnokságot, akkor OKÉ, megérdemlik. De addig amíg így vannak előttünk én addig nem fogok csöndben ücsörögni és azt nézni, hogy a bírók milyen módon aszisztálnak a Real bajnokságához.P.U.Y.O.L. írta:Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről. Nem tudom, hogy miért kell ennyit foglalkozni egy Madrid meccsel. Attól jobb lesz valami? Bízni kell abban, hogy buknak és a saját meccseinkkel kell foglalkozni...honda25 írta:Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.
Már nem csak spanyolban gyenge a játékvezetés, sajnos...
Nem tudom, hogy kinek a lelkivilágát rakja rendbe, ha még 50-en leírják, hogy mik voltak a bírói tévedések. Attól még 5 (8 ) pont a hátrányunk és a következő fordulóig biztos, hogy annyi is marad.
Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről. Nem tudom, hogy miért kell ennyit foglalkozni egy Madrid meccsel. Attól jobb lesz valami? Bízni kell abban, hogy buknak és a saját meccseinkkel kell foglalkozni...honda25 írta:Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.
Már nem csak spanyolban gyenge a játékvezetés, sajnos...
Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.Barcaman1993 írta:Igen csak ha a bírók normálisan fújnák a meccseket, akkor most nem a Real vezetné a bajnokságot (ráadásul 8-3? ponttal), hanem mi. Hiába mondja itt pár ember, hogy nem kell bírózni, de igenis kell! A Real semmivel nem játszott jobban, mint amikor gyíkok vagyunk, 1 normálisan kidolgozott helyzetük se igazán volt az első gól leszámítva. Csak tudnám, hogy akkor bírók minek vannak ott, ha nem látnak semmit? Sem a bíró, sem a partjelző, sem a 4. játékvezető nem látta, hogy nem volt les a 2. Mallorca gól. Most ez dettó nekünk a múlt hétre. Ennyi erővel én is ott állhatnék többet nem tévednék, mint ők. Nem kell védeni a bírókat, mert másodperc tört része alatt stb. Ez a munkájuk, amiért nem kevés pénzt tesznek zsebre. És ez a hulla gyönge játékvezetés spanyol honban már lassan "divattá" válik...zola8787 írta:2-1-re nyert a Real. Kész, ennyi, nem kell belemagyarázni semmit. Ha a bírók így látták a szitukat, akkor így van és kész. Nem fog megváltozni a végeredmény, így marad. Nekünk nem szabad botlani és a legfontosabb, hogy 1-0 után nem szabad leereszteni és várni hátha az ölünkbe pottyan még 1 gól. Minél több meccset meg kell nyerni és lesz esélyünk a címvédésre. De győzelmet nem kell megmagyarázni és kész.
1et sajnálok, hogy a Real elvitte a mixemet![]()
lluisllach89 írta:Caparros: "A győzelemért játszottunk a második félidőben. Nagyon nehéz volt tartani a nyomást, amit az egész mérkőzésen gyakoroltak ránk. Megnéztük a visszajátszást és Víctor nem volt lesen. Hihetetlen volt, ne is kérdezzenek róla. Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."
Mennyire igaza van az öregnek