Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
dak900
Jugador del Barça

2012.01.16. 00:53:49

Kercsó írta:felesleges ecsetelnie itt bárkinek is a dolgokat.
most segített a Madridnak a bíró.
viszont, nehogy már elfelejtsük azt, hogy mennyit segített a Barcának...és nem holmi bajnoki meccsen, hanem sokkal nagyobb téttel bíró mérkőzéseken.

csak, hogy pár példát említsünk

nem akarok én most itt háborút szítani.
csak vegyük már észre, hogy amiről ti beszéltek az egy bajnokság, ahol 38 meccs alapján dől el, hogy ki a bajnok. amit viszont eddig kaptatok az egy "leheletnyivel" több
A bajnokságban legyen igazad...38 meccs, ott tényleg nem kéne a bírókra fognunk... :wink: A videóhoz annyit...Chelsea ellen hazai pályán minimum 1, ha nem 2 tizit nem kaptunk meg (Henry lerántása egyértelmű+Ballack kezezése vitatható), kérdem én, ha 1 esetleg 2-0-ról várjuk a visszavágót, akkor nem ráértünk volna adogatni a labdát Londonban? Nem kellett volna bevállalni az a sok 1vs 1 szitut... :roll: Másik az Arsenal elleni 2-1...a bíró a londoni első meccsen tévesen lesnek befújta 1 gólunkat+nem állította ki Songot...ezek után 13 emberrel is játszhatott volna az Arsenal Barcelonában, mert mi álltunk volna továbbjutásra... :wink: Az Inter elleni a legjobb talán...úgy kaptunk ki 3-1-re, hogy 1 lesgólt megadtak+1 egyértelmű tizit nem kaptunk meg (Alves és Sneijder esete), szóval 2-2 nél kinek is kellett volna támadni Barcelonában? :lol: Amúgy a barcelonai meccsen szerintem Motta kiállítása tényleg vitatható volt, viszont ha beleszámítjuk Bojan meg nem adott gólját( mondjuk azt 1 bíró sem adta volna meg, mert csak szuperlassításnál látszott, hogy Touré nem kezelt), akkor kinek a javára is tévedett többet? :evil: Amúgy a Reál elleni dolgokról már nem is akarok beszélni, mert ott többen is mehettek volna idő előtt zuhanyozni a Reálból (bár Pepe egyböli kiállítása kicsit túlzás volt)! SZÓVAL MI ÉRTELME VAN IDE BELINKELNI 1 ILYEN VIDEÓT?
AKKOR A PÁRHARCOK MÁSIK MECCSEIRŐL IS KÉRNÉNK 1 ÖSSZEÁLLÍTÁST...köszönöm! :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára dak900 2012.01.16. 00:57:32-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.16. 00:39:35

Kercsó írta:

csak vegyük már észre, hogy amiről ti beszéltek az egy bajnokság, ahol 38 meccs alapján dől el, hogy ki a bajnok. amit viszont eddig kaptatok az egy "leheletnyivel" több
Ez shutterisland kedvenc videója :lol:
Mindenki tudja, hogy ide-oda segít a bíró, most ez a legfrissebb élmény, nyilván ez jobban benne van mindenki memóriájában!De mindenkorra elmondható, hogy annyit tévedtek ellenünk mit segítettek nekünk, ahogy a Chelseaa lenne a Camp-ban kaphattunk volna mi is 11est!
Dolgoznunk kell tovább és ledolgozni a hátrányt, s van annyi hátra bőven, hogy erre minden sanszunk meg is van!

Amúgy nem jó ajánlólevél, így bemutatkozni a fórumon, hogy egyből szerintem elég "támadólag" lépsz fel egy kis közösség ellen!
Kép
Kép
Kép
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2012.01.16. 00:35:45

A Bírok is emberek!!ahogy a játékosok ziccert hibáznak rosszul helyezkednek stb stb úgy a bírok is hibáznak!!Hol előnyödre hol hátrányodra, de a végén úgy is az nyer aki megérdemli!!!!Kivétel az 1meccses párharcok!!ott bármi lehet!!de egy bajnokságot nem lehet érdemtelenül megnyerni!!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Kercsó
Barça C
Kapcsolat:

2012.01.16. 00:21:04

felesleges ecsetelnie itt bárkinek is a dolgokat.
most segített a Madridnak a bíró.
viszont, nehogy már elfelejtsük azt, hogy mennyit segített a Barcának...és nem holmi bajnoki meccsen, hanem sokkal nagyobb téttel bíró mérkőzéseken.

„Jó estét, jó szurkolást!”.
cyrax
Jugador del Barça

2012.01.15. 23:57:05

ferninho: ha nem számítjuk ezt, meg ha nem nézzük azt....most direkt szítod itt a tüzet? Láthatóan a bírok most inkább a Barcát sújtják és a Realt segítik. Pár apró nüansz, vagy korrektebb játékvezetés, és máris nem 5 pont lenne az előnyötök. Érdekes nem?
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.15. 23:50:56

Én nem láttam a Real meccsét, csak a haveromtól hallottam (ő fanatikus realos), hogy veszett sz@r meccs volt, kevés helyzettel.
Én csak az öszefoglalót láttam, ahol Nyíl megjegyezte, hogy CR egyetlen említésre méltó megmozdulása az a kapufa volt.

Ma a Barca csak magának köszönheti a két bekapott gólt.
A Betis odatette magát az elején, de a két bekapott gól megtörte.
Volt utána nagy Barca roham, lehetett volna 30 perc után 4-0 is.
Ekkor a fiúk valamiért leálltak. Talán úgy érezték ez meg van?
Hát nem lett meg. Csak az egyenlítő gól után ébredtek fel, és kezdtek el hajtani. Ha nem állnak le az első félidőben, és kitömik a Betist, akkor a második félidőt kényelmesen végigkocoghatták volna.

Nem tudom mi van a fiúkkal, de mostanság kezdenek lélektelenül focizni.
Talán jóllaktak? Nem tudom. De miért kellett várni 2-2ig, hogy megint focizni kezdjenek?
Bosszantó nagyon.

Két gyenge formát mutató csapat fog találkozni a calssicon.
Kiváncsi leszek, hogy mi fog történni.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
margarin
Jugador del Barça

2012.01.15. 21:27:38

Barcaman1993 írta:
margarin írta:Tegnap fura mérkőzést láttunk a Madrid részéről,de semmiképpen nem a bírok miatt nyertek.
Szó se róla, volt szerencséjük aztán néhány rossz döntés a sporik részéről,de mindezek ellenére nagyot küzdöttek és szerintem megérdemelten nyertek.

Sokat fejlődtek tavaly óta,ám még mindig jobbak vagyunk náluk és a classicok ezt bizonyítani fogják!
Az első bekezdésed egyáltalán nem értem, a másodikhoz annyit hozzá fűznék, hogy hiába verjük meg őket 2x, ha még így is több pontot szednek össze.

Többektől olvastam hogy így a bíró úgy a bíró!

Valóban segített nekik a bíró,de nem ezért nyertek,hanem mert jól küzdöttek és sokkal jobb csapat mint az ellenfél.

Fognak még ők pontokat hullajtani és nem csak ellenünk.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.15. 21:25:31

Az előfordulhat, hogy kb. 500 jegyet kapnak csak a szerdai meccsre a barca szurkolók?:O
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.15. 21:23:29

margarin írta:Tegnap fura mérkőzést láttunk a Madrid részéről,de semmiképpen nem a bírok miatt nyertek.
Szó se róla, volt szerencséjük aztán néhány rossz döntés a sporik részéről,de mindezek ellenére nagyot küzdöttek és szerintem megérdemelten nyertek.

Sokat fejlődtek tavaly óta,ám még mindig jobbak vagyunk náluk és a classicok ezt bizonyítani fogják!
Az első bekezdésed egyáltalán nem értem, a másodikhoz annyit hozzá fűznék, hogy hiába verjük meg őket 2x, ha még így is több pontot szednek össze.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
margarin
Jugador del Barça

2012.01.15. 21:07:51

Tegnap fura mérkőzést láttunk a Madrid részéről,de semmiképpen nem a bírok miatt nyertek.

19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.15. 20:56:27

ferninho írta:ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...
Egyrészt ha jól tudom a Klasszikus is a bajnokság része, másrészt az általam taglalt 3 meccset láttad (Getafe-Barcelona, Espanyol-Barcelona, Mallorca-Real Madrid), akkor nagyon nehéz nem észrevenni azokat a bírói tévedéseket, amik végső soron a Realt segítették, vagy épp minket sújtottak. Hadd ne kelljen fölsorolnom, mert mindenki tudja. Ha ezeket a pontokat szépen összeadogatjuk, vagy épp kivonjuk, akkor nálam már nem a Real Madrid vezeti a bajnokságot. Egyébként a Real a kiscsapatok ellen mindig jobb volt, mint a Barca. 3 éve a 2. Klasszikus előtt 5 ponttal mentünk 1 megnyert hazai klasszikus után, majd ugye a Reált 2x ütöttük és 3 pont difi volt, majd tavaly amikor talán a 2 csapat ugyanannyit gyűjtött, ha a klasszikust nem számoljuk. Ebben van némi igazság. De ismétlem némi.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ferninho
Madridista

2012.01.15. 17:25:46

socio66 írta: ezzel nincs is baj,én is írok nagyon ritkán a ti fórumotokba, viszont a stílusod engem mindig is idegesített.
szinte minden mondatodban ott van a szarkazmus,a bújtatott támadás, ellentétben mondjuk daffy-val,aki véleményszerűen ír,amivel még ha nem is értek egyet,de nem kelt ellenszenvet a te írásaiddal ellentétben.
ezt teljes mértékben jól látod, lehet saját magamat is idegesíteném... :lol:
madridista
socio66

2012.01.15. 17:18:10

ferninho írta: talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...
amúgy ennek a topiknak nem lenne semmi értelme a madridisták nélkül, mert arra ott van a La Liga - Spanyol Bajnokság & a Válogatott topik...
szóval ezért kell ide írni :D
ezzel nincs is baj,én is írok nagyon ritkán a ti fórumotokba, viszont a stílusod engem mindig is idegesített.
szinte minden mondatodban ott van a szarkazmus,a bújtatott támadás, ellentétben mondjuk daffy-val,aki véleményszerűen ír,amivel még ha nem is értek egyet,de nem kelt ellenszenvet a te írásaiddal ellentétben.
meg hát az alapszituáció most az,hogy az elmúlt két fordulóban a bírók tevékenysége pontokban mérhetően károsított minket,ilyenkor nyilván a kutyát nem fogod meggyőzni hogy volt még kettő téves ítélet ellenetek is.
amikor mi az elmúlt években megkaptuk pár meccsen a fújást,ott is voltak szinte kivétel nélkül előtte minket károsító döntések,mégis ki foglalkozott velük? senki.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.15. 17:04:43

ferninho írta: talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...
amúgy ennek a topiknak nem lenne semmi értelme a madridisták nélkül, mert arra ott van a La Liga - Spanyol Bajnokság & a Válogatott topik...
You don't say?

Akkor alig várom hogy kapjunk egy kamutizit mondjuk szerdán, és írogatok a túloldalra, megpróbálok majd így érvelni én is :mrgreen:

Amúgy mi lesz a várható kezdő? Ha Lass a jobb bekk akkor ki lesz a kp-n? Illetve a legfontosabb: Di María játszani fog? Milyen állapotban van?

Meg láttam Barcások közül sokan leírták Ronaldot hogy milyen formában van. Lehet hogy leblokkolt múltkor ellenünk, de benne mindig benne van a gól, ráadásul amilyen védelmünk van mostanában egyáltalán nem vagyok nyugodt.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.15. 16:57:40

daffy írta:
S.Agüero írta: mi is hibásak vagyunk, mert ráülünk az 1-0-ra, de azért 50%-ban a bírók is hibásak a sok elveszített pontért.
ha tényleg 50%,akkor az elég ahhoz,hogy ne a másikra kelljen mutogatni. már régóta fújom a videóbírót és tényleg nem tudom,hogy mi kell hozzá(kezdve a 2002es vb-től). egy teniszes sasszem kéne,meg egy plusz bíró,aki ül a pálya mellett a monitornál. ennyi,nagyon nem akadályozná a folyamatos játékot.
ezt már én is felvetettem ötletként nemrég.
én is adom, h kellene egy videóbíró...
úgy mint az NFL-ben vagy a teniszben. :) :wink:
daffy
Madridista

2012.01.15. 16:55:11

S.Agüero írta: mi is hibásak vagyunk, mert ráülünk az 1-0-ra, de azért 50%-ban a bírók is hibásak a sok elveszített pontért.
ha tényleg 50%,akkor az elég ahhoz,hogy ne a másikra kelljen mutogatni. már régóta fújom a videóbírót és tényleg nem tudom,hogy mi kell hozzá(kezdve a 2002es vb-től). egy teniszes sasszem kéne,meg egy plusz bíró,aki ül a pálya mellett a monitornál. ennyi,nagyon nem akadályozná a folyamatos játékot.
Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
ott is volt bírói segédlet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.01.15. 16:59:14-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.15. 16:51:50

ferninho írta:
Barcaman1993 írta:
vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből.
ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...
és végülis a Clasicó az nem számít? :twisted: :D

mi is hibásak vagyunk, mert ráülünk az 1-0-ra, de azért 50%-ban a bírók is hibásak a sok elveszített pontért.

példaként fel tudom hozni a Valencia-i meccset(Messinek 2 tizenegyest nem adtak meg), vagy esetlegesen az Espanyol ellenit(2 lest fújtak be, amiből helyzet kerekedhetett volna ki+1 tizenegyes Pedro-nak a végén). :roll: :wink:

:)
ferninho
Madridista

2012.01.15. 16:46:53

Barcaman1993 írta:
P.U.Y.O.L. írta: Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből.
ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...
Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
az nem számít, mert most BIZTOS, hogy nem nyertünk volna...
Egyedül azt nem tudom felfogni, hogy Real Madrid meccs alatt, a Madridnak kedvező bíráskodás esetén, miért kell ideírni? Szíved joga, meg a te döntésed, csak szerintem olaj a tűzre. Ráadásul nem tudom hova tenni.
talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.01.15. 16:54:49-kor.
madridista
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.15. 16:39:58

ferninho írta: a kapus egy olyan poszt, amiről kb senkinek fingja sincs, csak eljátssza mindenki a nagyokost...kivéve aki maga is az...
ez egy teljesen más, külön dimenzió a pályán.
ezért nem is szeretnék veled erről tovább vitázni, semmi értelme.
Kicsit visszatetsző a nagyképűséged, főleg úgy hogy fogalmad sincs arról, hogy a másik mennyit konyít a dologhoz, ez nagyon off lenne, esetleg pü-ben megírom ha érdekel, bár gondolom nem.

Szóval nem kell eleve fogalmatlannak hinni a másikat, másrészt meg olyan hű de szakmai dolgot nem írtál le, hidd el, tudom :wink:

A többi része korrekt, normális gondolkodásra vall. Itt tényleg van két verzió, én nem is akarlak meggyőzni, nem vagyok rászorulva.

Egyedül azt nem tudom felfogni, hogy Real Madrid meccs alatt, a Madridnak kedvező bíráskodás esetén, miért kell ideírni? Szíved joga, meg a te döntésed, csak szerintem olaj a tűzre. Ráadásul nem tudom hova tenni.

További jó fórumozást.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Chino
Llegenda del Barça

2012.01.15. 16:34:45

Elég bosszantó ami mostanában történik a barca ill. real meccseken a bíró asszisztálásával, de attól semmi nem lesz jobb, ha 10 oldalon keresztül ezen hőzöngünk. Leginkább azt nem szerettem a madridistákban, hogy folyamatosan bíróztak José után szabadon.
Nem kell felvenni ezt a stílust, lehet hogy befolyásolja a bírókat Zsozé fröcsögése, de nem tehettünk ez ellen semmit.
Például én nem szeretném, ha videobíró lenne, elvenne valamit a foci varázsából, még akkor sem ha ez ekkora tévedésekhez.

Azért egy pozitívum van a tegnapi meccsben, talán a madridistáknak azon része, akik habzó szájjal bíróznak, kettős mércéznek, uefaznak stb. talán visszavesznek kicsit, habár egy-két elvakult barca-gyűlölőtől nem várható el.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.15. 16:15:14

P.U.Y.O.L. írta:
honda25 írta:Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.
Már nem csak spanyolban gyenge a játékvezetés, sajnos...
Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről. Nem tudom, hogy miért kell ennyit foglalkozni egy Madrid meccsel. Attól jobb lesz valami? Bízni kell abban, hogy buknak és a saját meccseinkkel kell foglalkozni...

Nem tudom, hogy kinek a lelkivilágát rakja rendbe, ha még 50-en leírják, hogy mik voltak a bírói tévedések. Attól még 5 (8 ) pont a hátrányunk és a következő fordulóig biztos, hogy annyi is marad.
vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből. Ha tényleg jobbak lennének és úgy húzzák be a bajnokságot, akkor OKÉ, megérdemlik. De addig amíg így vannak előttünk én addig nem fogok csöndben ücsörögni és azt nézni, hogy a bírók milyen módon aszisztálnak a Real bajnokságához.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.15. 15:45:01

honda25 írta:Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.
Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről. Nem tudom, hogy miért kell ennyit foglalkozni egy Madrid meccsel. Attól jobb lesz valami? Bízni kell abban, hogy buknak és a saját meccseinkkel kell foglalkozni...

Nem tudom, hogy kinek a lelkivilágát rakja rendbe, ha még 50-en leírják, hogy mik voltak a bírói tévedések. Attól még 5 (8 ) pont a hátrányunk és a következő fordulóig biztos, hogy annyi is marad.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2012.01.15. 15:20:30

Azért jó látni h madrid mindig kap egy-két golt, és tud izzadni kiscspatok ellen is. Nincs veszve a bajnokság..
Egy döntetlent kell toljanak, behúzzuk az áprilisi clasicót és 0 pont különbséggel nyerjük a bajnokságot max :shock:
honda25
Jugador del Barça

2012.01.15. 14:55:34

Barcaman1993 írta:
zola8787 írta:2-1-re nyert a Real. Kész, ennyi, nem kell belemagyarázni semmit. Ha a bírók így látták a szitukat, akkor így van és kész. Nem fog megváltozni a végeredmény, így marad. Nekünk nem szabad botlani és a legfontosabb, hogy 1-0 után nem szabad leereszteni és várni hátha az ölünkbe pottyan még 1 gól. Minél több meccset meg kell nyerni és lesz esélyünk a címvédésre. De győzelmet nem kell megmagyarázni és kész.
1et sajnálok, hogy a Real elvitte a mixemet :( :D
Igen csak ha a bírók normálisan fújnák a meccseket, akkor most nem a Real vezetné a bajnokságot (ráadásul 8-3? ponttal), hanem mi. Hiába mondja itt pár ember, hogy nem kell bírózni, de igenis kell! A Real semmivel nem játszott jobban, mint amikor gyíkok vagyunk, 1 normálisan kidolgozott helyzetük se igazán volt az első gól leszámítva. Csak tudnám, hogy akkor bírók minek vannak ott, ha nem látnak semmit? Sem a bíró, sem a partjelző, sem a 4. játékvezető nem látta, hogy nem volt les a 2. Mallorca gól. Most ez dettó nekünk a múlt hétre. Ennyi erővel én is ott állhatnék többet nem tévednék, mint ők. Nem kell védeni a bírókat, mert másodperc tört része alatt stb. Ez a munkájuk, amiért nem kevés pénzt tesznek zsebre. És ez a hulla gyönge játékvezetés spanyol honban már lassan "divattá" válik...
Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.
Hajrá Barca! És a Honda!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.15. 14:54:42

lluisllach89 írta:Caparros: "A győzelemért játszottunk a második félidőben. Nagyon nehéz volt tartani a nyomást, amit az egész mérkőzésen gyakoroltak ránk. Megnéztük a visszajátszást és Víctor nem volt lesen. Hihetetlen volt, ne is kérdezzenek róla. Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."
Mennyire igaza van az öregnek :mrgreen:

akkor világméretű összeesküvésről lenne szó, és valahogy belekeveredne az egészbe a "média és a bírók a barcát nyomják" dogma is..

egyébként nem láttam a meccset, szerencsére, de annyi a lényeg,hogy a madrid megint be tudott húzni egy izzadságszagú meccset, mi meg ezeket nem tudjuk megtenni.
Most a körülményekről nem beszélek mert nem akarok vitákat kirobbantani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése