2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A bajnokságban legyen igazad...38 meccs, ott tényleg nem kéne a bírókra fognunk...Kercsó írta:felesleges ecsetelnie itt bárkinek is a dolgokat.
most segített a Madridnak a bíró.
viszont, nehogy már elfelejtsük azt, hogy mennyit segített a Barcának...és nem holmi bajnoki meccsen, hanem sokkal nagyobb téttel bíró mérkőzéseken.
csak, hogy pár példát említsünk
nem akarok én most itt háborút szítani.
csak vegyük már észre, hogy amiről ti beszéltek az egy bajnokság, ahol 38 meccs alapján dől el, hogy ki a bajnok. amit viszont eddig kaptatok az egy "leheletnyivel" több
Ez shutterisland kedvenc videójaKercsó írta:
csak, hogy pár példát említsünk
nem akarok én most itt háborút szítani.
csak vegyük már észre, hogy amiről ti beszéltek az egy bajnokság, ahol 38 meccs alapján dől el, hogy ki a bajnok. amit viszont eddig kaptatok az egy "leheletnyivel" több
Barcaman1993 írta:Az első bekezdésed egyáltalán nem értem, a másodikhoz annyit hozzá fűznék, hogy hiába verjük meg őket 2x, ha még így is több pontot szednek össze.margarin írta:Tegnap fura mérkőzést láttunk a Madrid részéről,de semmiképpen nem a bírok miatt nyertek.
Szó se róla, volt szerencséjük aztán néhány rossz döntés a sporik részéről,de mindezek ellenére nagyot küzdöttek és szerintem megérdemelten nyertek.
Sokat fejlődtek tavaly óta,ám még mindig jobbak vagyunk náluk és a classicok ezt bizonyítani fogják!
Az első bekezdésed egyáltalán nem értem, a másodikhoz annyit hozzá fűznék, hogy hiába verjük meg őket 2x, ha még így is több pontot szednek össze.margarin írta:Tegnap fura mérkőzést láttunk a Madrid részéről,de semmiképpen nem a bírok miatt nyertek.
Szó se róla, volt szerencséjük aztán néhány rossz döntés a sporik részéről,de mindezek ellenére nagyot küzdöttek és szerintem megérdemelten nyertek.
Sokat fejlődtek tavaly óta,ám még mindig jobbak vagyunk náluk és a classicok ezt bizonyítani fogják!
Egyrészt ha jól tudom a Klasszikus is a bajnokság része, másrészt az általam taglalt 3 meccset láttad (Getafe-Barcelona, Espanyol-Barcelona, Mallorca-Real Madrid), akkor nagyon nehéz nem észrevenni azokat a bírói tévedéseket, amik végső soron a Realt segítették, vagy épp minket sújtottak. Hadd ne kelljen fölsorolnom, mert mindenki tudja. Ha ezeket a pontokat szépen összeadogatjuk, vagy épp kivonjuk, akkor nálam már nem a Real Madrid vezeti a bajnokságot. Egyébként a Real a kiscsapatok ellen mindig jobb volt, mint a Barca. 3 éve a 2. Klasszikus előtt 5 ponttal mentünk 1 megnyert hazai klasszikus után, majd ugye a Reált 2x ütöttük és 3 pont difi volt, majd tavaly amikor talán a 2 csapat ugyanannyit gyűjtött, ha a klasszikust nem számoljuk. Ebben van némi igazság. De ismétlem némi.ferninho írta:ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...
ezt teljes mértékben jól látod, lehet saját magamat is idegesíteném...socio66 írta: ezzel nincs is baj,én is írok nagyon ritkán a ti fórumotokba, viszont a stílusod engem mindig is idegesített.
szinte minden mondatodban ott van a szarkazmus,a bújtatott támadás, ellentétben mondjuk daffy-val,aki véleményszerűen ír,amivel még ha nem is értek egyet,de nem kelt ellenszenvet a te írásaiddal ellentétben.
ezzel nincs is baj,én is írok nagyon ritkán a ti fórumotokba, viszont a stílusod engem mindig is idegesített.ferninho írta: talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...
amúgy ennek a topiknak nem lenne semmi értelme a madridisták nélkül, mert arra ott van a La Liga - Spanyol Bajnokság & a Válogatott topik...
szóval ezért kell ide írni
You don't say?ferninho írta: talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...
amúgy ennek a topiknak nem lenne semmi értelme a madridisták nélkül, mert arra ott van a La Liga - Spanyol Bajnokság & a Válogatott topik...
szóval ezért kell ide írni
ezt már én is felvetettem ötletként nemrég.daffy írta:ha tényleg 50%,akkor az elég ahhoz,hogy ne a másikra kelljen mutogatni. már régóta fújom a videóbírót és tényleg nem tudom,hogy mi kell hozzá(kezdve a 2002es vb-től). egy teniszes sasszem kéne,meg egy plusz bíró,aki ül a pálya mellett a monitornál. ennyi,nagyon nem akadályozná a folyamatos játékot.S.Agüero írta: mi is hibásak vagyunk, mert ráülünk az 1-0-ra, de azért 50%-ban a bírók is hibásak a sok elveszített pontért.
ha tényleg 50%,akkor az elég ahhoz,hogy ne a másikra kelljen mutogatni. már régóta fújom a videóbírót és tényleg nem tudom,hogy mi kell hozzá(kezdve a 2002es vb-től). egy teniszes sasszem kéne,meg egy plusz bíró,aki ül a pálya mellett a monitornál. ennyi,nagyon nem akadályozná a folyamatos játékot.S.Agüero írta: mi is hibásak vagyunk, mert ráülünk az 1-0-ra, de azért 50%-ban a bírók is hibásak a sok elveszített pontért.
ott is volt bírói segédletAhogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
és végülis a Clasicó az nem számít?ferninho írta:ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...Barcaman1993 írta:
vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből.
ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...Barcaman1993 írta:vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből.P.U.Y.O.L. írta: Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
az nem számít, mert most BIZTOS, hogy nem nyertünk volna...Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...Egyedül azt nem tudom felfogni, hogy Real Madrid meccs alatt, a Madridnak kedvező bíráskodás esetén, miért kell ideírni? Szíved joga, meg a te döntésed, csak szerintem olaj a tűzre. Ráadásul nem tudom hova tenni.
Kicsit visszatetsző a nagyképűséged, főleg úgy hogy fogalmad sincs arról, hogy a másik mennyit konyít a dologhoz, ez nagyon off lenne, esetleg pü-ben megírom ha érdekel, bár gondolom nem.ferninho írta: a kapus egy olyan poszt, amiről kb senkinek fingja sincs, csak eljátssza mindenki a nagyokost...kivéve aki maga is az...
ez egy teljesen más, külön dimenzió a pályán.
ezért nem is szeretnék veled erről tovább vitázni, semmi értelme.
vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből. Ha tényleg jobbak lennének és úgy húzzák be a bajnokságot, akkor OKÉ, megérdemlik. De addig amíg így vannak előttünk én addig nem fogok csöndben ücsörögni és azt nézni, hogy a bírók milyen módon aszisztálnak a Real bajnokságához.P.U.Y.O.L. írta:Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről. Nem tudom, hogy miért kell ennyit foglalkozni egy Madrid meccsel. Attól jobb lesz valami? Bízni kell abban, hogy buknak és a saját meccseinkkel kell foglalkozni...honda25 írta:Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.
Már nem csak spanyolban gyenge a játékvezetés, sajnos...
Nem tudom, hogy kinek a lelkivilágát rakja rendbe, ha még 50-en leírják, hogy mik voltak a bírói tévedések. Attól még 5 (8 ) pont a hátrányunk és a következő fordulóig biztos, hogy annyi is marad.
Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről. Nem tudom, hogy miért kell ennyit foglalkozni egy Madrid meccsel. Attól jobb lesz valami? Bízni kell abban, hogy buknak és a saját meccseinkkel kell foglalkozni...honda25 írta:Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.
Már nem csak spanyolban gyenge a játékvezetés, sajnos...
Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.Barcaman1993 írta:Igen csak ha a bírók normálisan fújnák a meccseket, akkor most nem a Real vezetné a bajnokságot (ráadásul 8-3? ponttal), hanem mi. Hiába mondja itt pár ember, hogy nem kell bírózni, de igenis kell! A Real semmivel nem játszott jobban, mint amikor gyíkok vagyunk, 1 normálisan kidolgozott helyzetük se igazán volt az első gól leszámítva. Csak tudnám, hogy akkor bírók minek vannak ott, ha nem látnak semmit? Sem a bíró, sem a partjelző, sem a 4. játékvezető nem látta, hogy nem volt les a 2. Mallorca gól. Most ez dettó nekünk a múlt hétre. Ennyi erővel én is ott állhatnék többet nem tévednék, mint ők. Nem kell védeni a bírókat, mert másodperc tört része alatt stb. Ez a munkájuk, amiért nem kevés pénzt tesznek zsebre. És ez a hulla gyönge játékvezetés spanyol honban már lassan "divattá" válik...zola8787 írta:2-1-re nyert a Real. Kész, ennyi, nem kell belemagyarázni semmit. Ha a bírók így látták a szitukat, akkor így van és kész. Nem fog megváltozni a végeredmény, így marad. Nekünk nem szabad botlani és a legfontosabb, hogy 1-0 után nem szabad leereszteni és várni hátha az ölünkbe pottyan még 1 gól. Minél több meccset meg kell nyerni és lesz esélyünk a címvédésre. De győzelmet nem kell megmagyarázni és kész.
1et sajnálok, hogy a Real elvitte a mixemet![]()
lluisllach89 írta:Caparros: "A győzelemért játszottunk a második félidőben. Nagyon nehéz volt tartani a nyomást, amit az egész mérkőzésen gyakoroltak ránk. Megnéztük a visszajátszást és Víctor nem volt lesen. Hihetetlen volt, ne is kérdezzenek róla. Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."
Mennyire igaza van az öregnek