2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyenlő megítélés emberek.gyu75 írta:xavi és tello két ziccert baltázott el bár tello még egyet de abbol végulis gól lettSanama írta:Real szerintem Mou alatt élete meccsét játszotta védekezésben. Nincs mit mondani, csak gratulálni lehet nekik, a 3pontot is megérdemelték, csak úgy, mint a bajnokságot.
szóval ha azok bemennek akkor most Pep zseni hog berakta Tellot s azt írnád hogy ejde szétkaptuk a madridot . Ez nálam abszolút nem volt tokéletes védekezés , foleg hogy egy cca tízmecccses legényke kétszer bekoszonhetett volna
csak mák hogy nem egy pont a difi - az elso potya volt a két ziccert meg be kellett volna verni s ha azok bemennek akkor ...
ejjj csak most ne feltétles módban kellene itt írnom ...
a madrid a minimumbol ért el maximumot
xavi és tello két ziccert baltázott el bár tello még egyet de abbol végulis gól lettSanama írta:Real szerintem Mou alatt élete meccsét játszotta védekezésben. Nincs mit mondani, csak gratulálni lehet nekik, a 3pontot is megérdemelték, csak úgy, mint a bajnokságot.
Teljesen adom! Mind a szurkolók, mind a nyilatkozatokból úgy tűnik nekem, hogy a jelen század legjobb csapatának címe után bezsebeltünk az úremberek klubja elnevezést is.kanty írta:....
A buszokat Villáék festették le.Antifoci írta:AndrésGerardHernandez írta:Barcaman
Nem az örömről írtam, az nyilvánvaló, hanem a ramos-kezdte erőltetett integetésről (pápá nektek a bajnoki cím) a pepe-féle kapjátok be mozdulatra és a CR-féle szerény gólörömről bár ez utóbbi még elcsúszik nálam, hisz tudom, hogy egyébként ő egy nagyon szerény srác... mindegy is, hagyjuk, ezt csak neked írom vissza, nem akarom, hogy úgy jöjjön le, most a kudarc árnyékában én is elkezdem jobban szapulni őket. Szapultam eddig is, ha rászolgálnak, fogom ezután is.
Lehet hogy így volt csak ha kicsit vissza emlékszel, amikor rúgtatok egy ötöst akkor mindenki ezt mutogatta , még buszokon is ez volt, szóval sztm ebből a szempontból egyik csapat sem különb a másiknál.
AndrésGerardHernandez írta:Barcaman
Nem az örömről írtam, az nyilvánvaló, hanem a ramos-kezdte erőltetett integetésről (pápá nektek a bajnoki cím) a pepe-féle kapjátok be mozdulatra és a CR-féle szerény gólörömről bár ez utóbbi még elcsúszik nálam, hisz tudom, hogy egyébként ő egy nagyon szerény srác... mindegy is, hagyjuk, ezt csak neked írom vissza, nem akarom, hogy úgy jöjjön le, most a kudarc árnyékában én is elkezdem jobban szapulni őket. Szapultam eddig is, ha rászolgálnak, fogom ezután is.
én is így gondolom: nem értem,hogy mi a jó ebben a mocskolódásban,ami a két csapat tábora közt (és ehhez még csatlakoznak általában a Chelsea,Manchester szurkolók is) zajlik. Nevetséges,hogy nem csak a 13évesek pocskondiázzák egymás kedvenceit,hanem felnőtt emberek isVaratrix írta:Gratula a Realnak jól játszottak. Én csak annyit fűznék ide hogy úgy írjon ide mindenki véleményt, hogy gondoljon bele mit látna szívesen a másik oldalon ellenkező esetben. Viseljük méltósággal a vereséget, és verjük agyon a Chelseat kedden.
Én azért ezt nem éreztem olyan vészesnek. Jó, hogy örülnek, mint az állat, ha az ősi rivális otthonában nyerik meg a bajnokságot, aki ellen már emberemlékezet óta nem nyertek, ráadásul tiszta focival. Az viszont rendkívül unszimpatikus volt tőlük, hogy (elvileg mi vagyunk azok) kiváló színművészetet mutattak be, ráadásul a bíró rendre benyalta mindet. Di Maria, Benzema, Ronaldo, Ramos, Pepe, Coentra. Kiválóan játszották el a nagyhalált, Azért nem volt semmi Conetraot tarkón- fülön rúgja Alves, annyira fájt neki az arca, hogy 2 percig a földön feküdt. Benzema is 1 percig csücsült a földön, majd hozzákerült a labda lenyomott 1 sprintet, majdnem gólt szereztek. És még sorolhatnám. A bíró is... Nagy hibái tényleg nem voltak, de, hogy a szögleteinknél nem egyszer 2 Real védő összefut, úgy hogy Barca játékos a környéken sincs, és rendre lefújja szabálytalanságnakAndrésGerardHernandez írta:
Azért a reál gondoskodott róla, hogy ismét megmutassák milyenek is valójában. Nem próbálkoztak súlyos testi sértésekkel a pályán (mert nem is volt rá szükségük), de a roppant szerény gólöröm lord zselétől, vagy a lefújást követő integetések, bemutogatások ismét mutatták a bizonyítványt. Ennyit erről, csak megjegyeztem.
szerintem ezt a kommentedet jobban tennéd, ha törölnéd.Xavi001 írta:Én olvastam egy oldalon,hogy a Barca kemény pénzeket kapott,hogy az esti meccset elveszítse.
Biztos igaz is...Ne dőljünk már be minden ilyen hülyeségnek...Xavi001 írta:Én olvastam egy oldalon,hogy a Barca kemény pénzeket kapott,hogy az esti meccset elveszítse.