Természetesen gratulálok a Real Madridnak a tegnapi győzelemhez, s a vélhetően 32ik bajnoki címükhöz!
Mourinho lehet nem talált ki újat, viszont elhitette velük, hogy nyerhetnek, s ami a legfontosabb akarták a győzelmet!Amit már többször leírtam, hogy a szezon végén már rengeteg a nyögvenyelős meccs, s túltudtak lendülni a holtponton, s jól is játszva megérdemelt győzelmet arattak!
És Mourinho hétközi taktikája, hogy nem hajtotta szét a csapatát, s az idegenbeli gól után akkor visszavettek Münchenben bejött, s frissebbek voltak a fehérek!Persze 1 nappal is többet pihentek, de kifizetődő lett a RM tartalékolása erre a meccsre!
Mi pedig:
Rég nem élt meg ilyet az ember, ezért is talán nehezebb feldolgozni, én is roppant csalódott vagyok!Legfőképpen, hogy mindig is a Ligát tartom az idény legfontosabb kupájának, s -10ről kapaszkodtunk fel, s mikor minden eddiginél jobban kellett volna a győzelem, összeroppantunk!
Látom megy mindenhol a matek, hogy Pep mennyire hibás stb stb!
Pep megérdemli, hogy ő döntse el, hogy akar maradni vagy menni akar!Ő neki kell ezt látni, hogy mennyi maradt még a csapatban!
Én úgy gondolom, hogy erre az 1 meccsre levetítve látható, egyszerűen elfáradtunk!Londoni meccs is nagyon kivett, s persze Pep is tudta, hogy ott egy idegenbeli gól kellene, s hajtotta a csapatot!Se gól nem lett, s tegnap azt láttam, hogy 1-2 ember teljesen elvolt készülve az erejével!
Én amit felrónék Pepnek az Messi!Végigjátszatta egész szezonban, rengeteg olyan meccse volt mostanában is, ahol lézengett a pályán már, mert levegőt sem kapott, de azért rúgott 1-1 gólt s ezzel le lett tudva!
És maga Messi kordában tartása sem mindig jött össze!
Viszont az valóban baj, hogy idén ha belenyúlt jobban a csapatba jött 1-1 bukta azonnal!Sok volt a sérültünk idén, állandóan volt valami gigszer, s hajtani kellett az Iniesta-Xavi-Messi triót, mert nem jöttek nélkülük az eredmények!Úgyhogy azért Pep nehéz helyzetben van/volt!
Ez egyfajta kritika, viszont mint írtam is Pepnek idén rengeteg gonddal meg kellett birkóznia, szerencsétlen módon pont a legfontosabb meccsre roppant össze a csapat!
Nagyon jó meccset játszottunk velük, ők felkészültek belőlünk, Xavit-Iniestát kivették!Mi pedig azért próbálkoztunk, de jó volt a RM!
Persze még írhatom, hogy Tello-Thiago szerepeltetése is kérdéses döntés volt Peptől, itt is gondolom Sanchezt le kellett ültetni a padra, mert nem volt ereje!
Természetesen nem feledi az ember az elmúlt éveket, s pl amit daffy írt talán tegnap, hogy 80 perc alatt mekkorát változott a világ, s én is úgy gondolom nem kell óriási gyökeres változásokat eszközölni!
Remélhetőleg jobban befog illeszkedni Sanchez meg Fabregas is jövőre, mert mindkettő nagyon kellene, s persze előjön a motiváltság kérdése stb stb, ezt is csak pep tudja, s én teljesen megértem, hogy ha úgy érzi ennyi volt a tankban elmegy, egy új arc megint felpörgetheti a srácokat ha arra van szükség!
Összességében azért nem egy kiábrándító szezon ez, de sajnos a legfontosabb trófea elszállt, jövőre viszont lesz motiváció, hogy visszaszerezzük!Így mint írtam is nagy változásokra nincsen szükség, idén ez sajnos így jött ki, s itt a végén amit annyiszor írtam, hogy mennyit jelent 1-1 neccesebb meccset ki tudja behúzni, ki akarja jobban a RM felé billentette a mérleg nyelvét!És teljesen meg is érdemelték ennyi szűkös esztendőjük után, gratulálok nekik még egyszer, de mi is ott leszünk megint a nyakukon jövőre

És remélem vissza is szerezzük a ligát!