2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
neked van vmi bajod velem? nem ez az első hozzászólásom amibe eléggé cinikusan kötsz bele...lluisllach89 írta:Ha kimarad vagy beleér a kapus akkor az már nem ziccer az elméleted szerint. Jól vanvisca el barca írta:nem tudom miért írjatok h xavi ziccert hibázott... azt abba a lövésbe casillas pont annyia ért bele h ne legyen gól (meg szöglet se...)
Ez teljesen igaz nem értem hogy nem lett abból szöglet. De az is igaz ,hogy Xavi ziccert hibázott mert Casillast eltalálta nem tudatos védés volt .(úgy értve hogy csak zárni próbálta a szöget de bekellett volna lőni)visca el barca írta:nem tudom miért írjatok h xavi ziccert hibázott... azt abba a lövésbe casillas pont annyia ért bele h ne legyen gól (meg szöglet se...)
Én sztem úgy értette,h nem hibázott,mert bement volna,cs Iker éppen annyit tudott hozzáérni,h nem legyen gól. Tehát végülis hibázott a ziccernél,mert nem ment be,de végülis nem hibázott,mert jól lőtte...lluisllach89 írta:Ha kimarad vagy beleér a kapus akkor az már nem ziccer az elméleted szerint. Jól vanvisca el barca írta:nem tudom miért írjatok h xavi ziccert hibázott... azt abba a lövésbe casillas pont annyia ért bele h ne legyen gól (meg szöglet se...)
Ha kimarad vagy beleér a kapus akkor az már nem ziccer az elméleted szerint. Jól vanvisca el barca írta:nem tudom miért írjatok h xavi ziccert hibázott... azt abba a lövésbe casillas pont annyia ért bele h ne legyen gól (meg szöglet se...)
Első gólnál pl. Puyol vastagon benne volt... Minek tartotta a labdát közvetlenül a gólvonalnál? El kellett volna rúgni kapásból, erre ehelyett tartotta a labdát... Úgyhogy nem egészen a Valdes sara volt a gól.sun001 írta:Ja és hát szegény VV, összesen nem csinált ennyi (2Db) hibát a szezonban, mint most, nem a nyakába akarom varni, csak sztem nem a Madrid zsenialitása miatt nyert tegnap, hanem nekünk az elképesztő hibáinkból, második gól előtt védelmi hiba, plusz VV kifutott de hova?
Gyakorlatilag ezzel meg is történt a meccs elemzése. Viszont ez nekem egyáltalán nem tetszik. Teljesen kétarcú volt a csapat a héten. Chelsea ellen, mintha vért ittak volna, tegnap meg feltett kezekkel mentek ki, flegmáztak, lötyögtek, nem koncentráltak, mintha nem is ott lettek volna.Deus írta:Gratulálok a Real Madridnak!
Ők jobban akarták a győzelmet, tehát jogos volt.
Egyenlő megítélés emberek.gyu75 írta:xavi és tello két ziccert baltázott el bár tello még egyet de abbol végulis gól lettSanama írta:Real szerintem Mou alatt élete meccsét játszotta védekezésben. Nincs mit mondani, csak gratulálni lehet nekik, a 3pontot is megérdemelték, csak úgy, mint a bajnokságot.
szóval ha azok bemennek akkor most Pep zseni hog berakta Tellot s azt írnád hogy ejde szétkaptuk a madridot . Ez nálam abszolút nem volt tokéletes védekezés , foleg hogy egy cca tízmecccses legényke kétszer bekoszonhetett volna
csak mák hogy nem egy pont a difi - az elso potya volt a két ziccert meg be kellett volna verni s ha azok bemennek akkor ...
ejjj csak most ne feltétles módban kellene itt írnom ...
a madrid a minimumbol ért el maximumot
xavi és tello két ziccert baltázott el bár tello még egyet de abbol végulis gól lettSanama írta:Real szerintem Mou alatt élete meccsét játszotta védekezésben. Nincs mit mondani, csak gratulálni lehet nekik, a 3pontot is megérdemelték, csak úgy, mint a bajnokságot.
Teljesen adom! Mind a szurkolók, mind a nyilatkozatokból úgy tűnik nekem, hogy a jelen század legjobb csapatának címe után bezsebeltünk az úremberek klubja elnevezést is.kanty írta:....
A buszokat Villáék festették le.Antifoci írta:AndrésGerardHernandez írta:Barcaman
Nem az örömről írtam, az nyilvánvaló, hanem a ramos-kezdte erőltetett integetésről (pápá nektek a bajnoki cím) a pepe-féle kapjátok be mozdulatra és a CR-féle szerény gólörömről bár ez utóbbi még elcsúszik nálam, hisz tudom, hogy egyébként ő egy nagyon szerény srác... mindegy is, hagyjuk, ezt csak neked írom vissza, nem akarom, hogy úgy jöjjön le, most a kudarc árnyékában én is elkezdem jobban szapulni őket. Szapultam eddig is, ha rászolgálnak, fogom ezután is.
Lehet hogy így volt csak ha kicsit vissza emlékszel, amikor rúgtatok egy ötöst akkor mindenki ezt mutogatta , még buszokon is ez volt, szóval sztm ebből a szempontból egyik csapat sem különb a másiknál.