Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.04. 18:33:29

Komplettebb, akkor szoktak ezzel jönni, mikor Messi fejjátékáról van szó. De azért megnéznék egy statisztikát, hogy kinek van több fejes gólja minden tétmeccset figyelembe véve. 8)
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.06.04. 18:15:45

Én is olvastam, és nekem is egyből az jutott eszembe, hogy Ronci most berág Marcelora, meg José is padoztatni fogja ez miatt... :lol: PErsze csak tréfálok, de érdemes megfigyelni, hogy csak portugálok mondják mindig ezt a Ronaldonak járna az aranylabda, ő komplettebb mint Messi stb. dumákat. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.06.04. 17:49:22

Katalány írta:
sjd írta: Ettől függetlenül szép gesztus, de ezek utána nem mernék Pelé közelébe menni a helyében :D
Az hagyján, de képzeljétek el Jose fejét .
Madridban legalább 1 hónapig minden edzés után 1 órát fog kukoricán térdepelni :lol:
Ronaldo fejét is képzeljétek el :lol:
Katalány
Barça B

2012.06.04. 17:43:57

sjd írta: Ettől függetlenül szép gesztus, de ezek utána nem mernék Pelé közelébe menni a helyében :D
Az hagyján, de képzeljétek el Jose fejét .
Madridban legalább 1 hónapig minden edzés után 1 órát fog kukoricán térdepelni :lol:
"Fins aviat" - Guardiola 2011.05.05.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.04. 17:33:01

"Meglátjuk, mi lesz, tudjuk-e majd tartani."

Van egy tippem, hogy mi lesz a B terv arra az esetre, ha nem tudja tartani...

Ettől függetlenül szép gesztus, de ezek utána nem mernék Pelé közelébe menni a helyében :D (meg lehet, h Neymar sem vette jó néven)
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.04. 17:23:38

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ja-2136843

Marcelo megmondja a tutit!
Jó, nyilván szubjektív. Csak meglepődtem, mert általában csapattársak egymást szokták éltetni.
Balinho
Entrenador del Barça

2012.06.03. 14:43:45

ferninho írta:én csak ennyit szólnék ehhez a sztorihoz...

http://madridista.hu/web/index.php?site ... so&id=8774

érdemes végigolvasni...
Szép történet, tényleg.

A Ronaldo sztori meg teljesben: http://www.goal.com/en/news/1549/rest-o ... r-old-girl

Ez alapján a fater nem volt ott az elutasításkor. Abban meg nem lehetünk biztosak, hogy 10 éves fejjel felméri ép ésszel a kiscsaj, hogy miért nem kapott aláírást. Bőven benne van a történetben, hogy másik 20 társával együtt nem kapott, mert CR edzésre sietett/nem látta őket stb. Persze ha csak 10%-a igaz a sztorinak az már k*rva gáz, de azért úgy érzem, hogy torzítva vannak a hangsúlyok kicsit ezen a történeten.

Mindazonáltal egy-egy megható v. hányingerkeltő sztori alapjában nem befolyásolja az emberek véleményét róla. A véleményem generálisan nem változik meg róla egy ilyen miatt, mert annak az alapja az elmúlt 8-10 év közszereplése. Nyilván nem maga a sátán földi helytartója, de egy pökhendi, tiszteletlen, önelégült figura. Az ő viselkedésének és egójának egyenes következménye a győzelmi kényszer. A vereséget és a sikert sem viseli jól, de hát ez már inkább ilyen öngerjesztő folyamat, de azért sajnálni hadd ne kelljen már!
Legkisebbtobi
Barça B

2012.06.03. 14:32:58

Kash írta:
Mert a Barcások mind tisztán látnak... Rolling Eyes
Persze ettől még tényleg az isz szomorú, amit ők reagáltak...
Hogy ha te magad is azt mondod, hogy szomorú ahogy reagáltak, akkor minek szólsz le? ráadásul ilyen hülyeséggel.
Persze hogy vannak a világon olyan Barca szurkolók, akik pont ugyan olyan sötéten látják a dolgokat, mint egyes realosok.
Én arra PRÓBÁLTAM rávilágitani, hogy még ezek után is védik őt, és olyanokat irnak hogy: "Kap a kislány ettől még nagyobb pofonokat". Nem egy 20 évesről beszélünk ember! Egy 10 éves kislánynak igenis ez a sorscsapás, ha az egyik kedvence nem irja alá a pólóját, attól függetlenül, hogy Barcás. Ittvan Cesc példája, dedikált egy Realos Özil mezt...
Te is sötéten látod a dolgokat... :shock:

Amúgy meg ez megint egy újságírói f.szság... senki nem tudja bizonyítani hogy ez igaz... meg erre verni magad, hogy a [auto_cenzúra] beküldött az újságírókhoz egy ilyen történetet.. 8)
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.03. 14:27:05

Kash írta:...
Persze értelek!
Csak nem szeretem mikor úgy tüntetik fel, h mintha csak máshol lennének ilyenek.
Viszont örülök, ha te is látod.
Igazából azért írtam, mert előtted-utánad szólók kiborítanak már néha...
Tehát NEM neked céloztam ezt, félre ne értsed. Abban reménykedem,h mások szemét sikerül ezzel felnyitni.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.03. 14:23:34

Mert a Barcások mind tisztán látnak... Rolling Eyes
Persze ettől még tényleg az isz szomorú, amit ők reagáltak...
Hogy ha te magad is azt mondod, hogy szomorú ahogy reagáltak, akkor minek szólsz le? ráadásul ilyen hülyeséggel.
Persze hogy vannak a világon olyan Barca szurkolók, akik pont ugyan olyan sötéten látják a dolgokat, mint egyes realosok.
Én arra PRÓBÁLTAM rávilágitani, hogy még ezek után is védik őt, és olyanokat irnak hogy: "Kap a kislány ettől még nagyobb pofonokat". Nem egy 20 évesről beszélünk ember! Egy 10 éves kislánynak igenis ez a sorscsapás, ha az egyik kedvence nem irja alá a pólóját, attól függetlenül, hogy Barcás. Ittvan Cesc példája, dedikált egy Realos Özil mezt...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.03. 13:51:57

Kash írta: Érdemes volt olvasni egyes helyeken ezt a cikket amit linkeltél, annyi vak Real szurkoló van ezen a világon, hogy az kész.
Mert a Barcások mind tisztán látnak... :roll:
Persze ettől még tényleg az isz szomorú, amit ők reagáltak...tényleg nem értem, h egyes szurkolok (klubbtól független) hova gondolják a csapatukat v épp annak az ellenfelét...ez már tényleg a primitívség egyik előkelőbb fokozata...
Mellesleg, ha igaz a történet az tényleg nem vet vmi jó fényt Cére...de azért én nem veszem ezt annyira komolyan, azért ezt nem tudom elhinni róla. Lehet arrogáns, nagyképű, de nem hinném, h ezt tényleg megcsinálná...

szerk.: ferninho! Tényleg szép történet! Azt viszont ne reméld, itt sokan elfogják olvasni... mert tudod itt mindenki tisztán lát a cikk nélkül is :wink:
Mellesleg ez egy fontos tény mellette: lehet, h nem szimpatikus (én magam sem szeretem), de amíg valaki törődik a másikkal, legyen az akár egy kisebb gesztus, az rossz ember nem lehet! Mert nem ez az első, h olvastam CR jótékonykodásáról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2012.06.03. 14:24:23-kor.
ferninho
Madridista

2012.06.03. 13:50:33

én csak ennyit szólnék ehhez a sztorihoz...

http://madridista.hu/web/index.php?site ... so&id=8774

érdemes végigolvasni...
madridista
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.03. 13:24:22

Barcaman1993 írta:
Most nem azért, de olyan emberektől, akik Mourinhonak, Pepenek, Ramosnak, Arbeloanak, Marcelona, Ronaldonak -és még sorolhatnám- szorítanak, azoktól mit vársz?
Az nem lehet ugye, h valaki azelőtt lett Real drukker, ami előtt ezek a játékosok oda mentek volna. Vagy, akkor más kedvencet kellett volna keresniük azoknak a drukkereknek?
Ronaldo bunkó volt, pont. Nem kell ezt annyit ragozni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.03. 13:11:39

szóval olyat csinál nem is egyet, ami fáj jópár percig(sőt...), de azért lábakat nem tör.
Ez már nevetséges. Mintha Pepe-n múlott volna egyszer is hogy törik-e az ellenfél lába/gerince/keze vagy sem.

Ezt remélem te sem gondolod komolyan
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.03. 13:09:04

Kash írta: Érdemes volt olvasni egyes helyeken ezt a cikket amit linkeltél, annyi vak Real szurkoló van ezen a világon, hogy az kész.
Valaki azt mondta, hogy a lány kap még ennél nagyobb pofonokat is, Ronaldo MEGTEHETI.
Hát agyam eldobom! :evil:
Most nem azért, de olyan emberektől, akik Mourinhonak, Pepenek, Ramosnak, Arbeloanak, Marcelona, Ronaldonak -és még sorolhatnám- szorítanak, azoktól mit vársz?

Azt mondják, hogy ez a Pepe egy kenyérre kenhető srác. Hát én nem tudom. Én azért már elég sokat fociztam és EGYETLEN EGY meccs volt, amikor szándékosan szét akartam rúgni az ellenfelet, de akkor is meg volt rá az okom. Egyébként eszembe se jut ilyet csinálni. Nála ez az arány fordított nálam. Egyszer akart tisztán játszani, akkor is Casquero feldobta magát. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.03. 13:00:52

Barcaman1993 írta:
Mindent elárul erről az emberről és a megítéléséről, hogy "Messi, Messi" skandallum fogadták Portugáliában. Gáz ez az ember.

"Jóképű vagyok, gazdag vagyok, tehetséges vagyok."
Meg ugye, mikor kérdezték a rigmusokról, azt mondta:
"Aki nekem Messi nevét skandálja, az egy elmebeteg"
Érdemes volt olvasni egyes helyeken ezt a cikket amit linkeltél, annyi vak Real szurkoló van ezen a világon, hogy az kész.
Valaki azt mondta, hogy a lány kap még ennél nagyobb pofonokat is, Ronaldo MEGTEHETI.
Hát agyam eldobom! :evil:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.03. 12:52:03

Mindent elárul erről az emberről és a megítéléséről, hogy "Messi, Messi" skandallum fogadták Portugáliában. Gáz ez az ember.

"Jóképű vagyok, gazdag vagyok, tehetséges vagyok."
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.06.03. 12:47:37

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.01. 15:14:09

legalább valaki a közelében rászólna a tudatlanra,hogy ne nyilatkozzon már ilyet,mert közröhej tárgya lesz.
neken a 2 évvel ezelőtti lyon meccs a legemlékezetesebb tőle,amikor gyomron rúgott,könyökölt,nyakon rúgott valakit,és talán 1 sárgával,de lehet lap nélkül hozta le a meccset.
érdemes látni a fejét MINDEN szerelési kisérleténél,teljesen el van borulva.
95%ban nem rajta múlik,hogy okoz e sérülést,szóval inkább maradna csendben. :roll: :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kurdt
Megmentő :)

2012.06.01. 15:13:49

Barcaman1993 írta:
ferninho írta: Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.
Mi? Csak az utóbbi időből:
1. az említett Messi kéz
2. Alves sípcsontja, mégha nem is találta el, de valószínűleg baráti kedvességből ment nyújtott lábbal és talppal felé
3. vagy ez a rengeteg mocskos taposása. Rayo elleni meccs, vagy a Barca elleni kupadöntő.

És még sorolhatnám...
Még tavaly a Lyon ellen lerúgta az egyik csávó veséjét, a másikat meg fejbe rúgta... :D
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.01. 15:02:36

socio66 írta:
ferninho írta:
minden egyes baromságánál máglyára küldené a szurkolóitok nyolcvan százaléka, idén is a kéztaposós történet után emlékszem mindenki ki volt akadva közületek, még aláírásokban is ott volt hogy húzzon el pepe.
olyankor ti is belátjátok, aztán mindig jön néhány hét, hónap 'jófiúság' és máris el van felejtve a múlt, mert hát ő nem okozott még sérülést, nem rosszabb, mint más védő..
unalmas már, ti is tudjátok hogy agyilag kevés, lehet reménykedni hogy 'megjavul', de ez is csak a következő elborulásáig tart.
rég el kellett volna küldeni a fenébe.
Így van, gyengék az idegei, ez a nagy baj vele. Ha jól emlékszem, már az első szezonjával összeverekedett egy fiatal csapatársával, Balboával. De ugye emlékezhetünk, h idén Xabi Alonsonak is simán odarúgott, aki ugye szintén csapatársa, és csak segíteni ment oda!
Ettől függetlenül én nem küldeném el, mert kiváló képességű játékos. Egy jó pszichológus kéne neki, meg kell tanulnia fékeznie az indulatait, és akkor sokra viheti. Mert szvsz a képességeit elnézve az egyik legjobb a posztján.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.01. 14:21:27

ferninho írta: Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.
Mi? Csak az utóbbi időből:
1. az említett Messi kéz
2. Alves sípcsontja, mégha nem is találta el, de valószínűleg baráti kedvességből ment nyújtott lábbal és talppal felé
3. vagy ez a rengeteg mocskos taposása. Rayo elleni meccs, vagy a Barca elleni kupadöntő.

És még sorolhatnám...
Chino
Llegenda del Barça

2012.06.01. 14:18:45

Nem is ezzel van igazán a gond, hanem miért nyilatkozik ilyet, amikor mindenki tudja, hogy miket szokott csinálni, ráadásul ez a minden komoly következményekkel jár duma. Messi kéztaposásért semmit nem kapott, a casquero-esetet is viszonylag olcsón megúszta és nem igazán emlékszem, hosszabb eltiltására vagy pénzbüntetésre (lehet, hogy mégis volt rám lehet cáfolni), pedig nem egyszer rászolgált volna. És ezt nem elfogultságból, vagy ellenszenv miatt gondolom.
Forca Barca!!!!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.01. 14:02:44

Tény hogy van annyi esze, hogy nem akar senkinek sérülést okozni, de miért nem veszi észre magát, hogy karrierje során rengeteg olyan veszélyes mozdulata volt eddig, amiből lazán lehetett volna, vagy esetleg lett (passz) sérülés. Elhiszem hogy ő csak végzi a dolgát, mert tényleg vannak hibátlan meccsei, de nem egy példa van arra, hogy könnyen elszáll az agya és akkor nem kíméli az ellenfelet.
Nem akarok az érdemeiből levonni, de ezek miatt én még a pálya közelébe se engedném sokszor.
És most nem a Getafe ellenire gondolok, hanem az ő játékán egyértelműen látszik az hogy ő akar a tápláléklánc csúcsán lenni. Ő minden egyes ütközésnél vagy szerelésnél azt akarja bizonyítani hogy ő az erősebb és még véletlenül se akarják rávezetni a labdát. Ebben van némi logika, de megoldhatná úgy is hogy szabályosan szerel mindenkit, és ezért nem mernek a közelébe menni.
socio66

2012.06.01. 13:15:21

[quote="ferninho"][/quote]
minden egyes baromságánál máglyára küldené a szurkolóitok nyolcvan százaléka, idén is a kéztaposós történet után emlékszem mindenki ki volt akadva közületek, még aláírásokban is ott volt hogy húzzon el pepe.
olyankor ti is belátjátok, aztán mindig jön néhány hét, hónap 'jófiúság' és máris el van felejtve a múlt, mert hát ő nem okozott még sérülést, nem rosszabb, mint más védő..
unalmas már, ti is tudjátok hogy agyilag kevés, lehet reménykedni hogy 'megjavul', de ez is csak a következő elborulásáig tart.
rég el kellett volna küldeni a fenébe.
Válasz küldése