Azt nem írtam, h mi pihentek vagyunk, csak mi pl. megtehettük tegnap, h pihentettük Xavit, Mascht, Villat, végre nem utaztuk körbe a Földet, ill. tavaly is többet rotálhattunk, idén meg pláne.Barcaman1993 írta:Ha jól emlékszem napra pontosan ugyanakkor kezdték el a felkészülést, mint mi. Ráadásul az Eb-n a Barcelona játékosok jóval többet játszottak, mint a madridisták. Elég ha a spanyol válogatottra gondolunk, de Benzema, Coentrao CR is előbb fejezte be az EB-t. Az olimpián is csak 1 játékosuk volt érdekelt, míg nálunk 3. Az előző szezonunk is jóval hosszabb volt a +3 nemzetközi kupameccsel és a +3 hazai kupameccsel. Ez nem lehet magyarázat.recrea írta:Kicsit elaltatták magukat a fővárosban, a nyár végéig veregették egymás vállát, h mennyire ügyesek voltak a tavalyi 100 ponttal...most kezdenek ébredezni a csipkerózsika álomból. A játékosaik alig pihentek, szerintem max. 2 hetet, ami édeskevés, a kispadjuk rövid.
Nem mondanám, h jóval többet játszottak volna a Barcások, de nem is erre fognám a madridiak kézifékes indulását. Remélem nem gondolták azt, h most 15-öt vernek ránk, meg 110 pontot szereznek a bajnokságban. Szerintem Mou rámegy a BL-re, ha sikerül, akkor elköszön.
Egyébként nagyon nehezen tudom elképzelni, h Özil vagy Xabi padozzon Mounál, akárhogy játszanak, mindig kezdenek, igaz, nem nagyon van alternatívájuk.