Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
Charlie
Öreg Harcos

2013.02.16. 12:30:47

22meccsen kapott 7 gól, hogy is mondjam...
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.02.16. 12:16:23

A Bayern félgőzzel játszva is nyert a Wolfsburg otthonában. Rossz ránézni a tabellára, 18 pontos bajor előny. :roll:

Ma Dortmund-Frankfurt. Mivel Lewandowski eltiltását tölti és rajta kívül csak Schieber áll rendelkezésre, bekerült a keretbe Bajner Bálint! nem hinném, hogy lehetőséget kap, de már az is nagy szó, hogy az ifis támadók közül benne bíznak a leginkább.
Idén már csak a BL hely lehet a cél a Ligában, ami persze a minimum elvárás. Egy győzelemmel jó lenne leszakítani a Frankfurtot. Kérdés mennyire fáradt a csapat, a Sahtar elleni nagy iramú meccs után.

Stieber ebben az idényben már nem léphet pályára. :? Varga viszont megint szerepet kaphat, ahogy természetesen Szalai is.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
albicelesteX
A Vadász

2013.02.10. 17:56:27

Szalai ismét betalált...Remélem megtartja ezt a formát és nem igazol majd rosszul,ha úgy dönt, hogy megy.Egyébként nézegetem a góljait,majdnem mind ilyen "Inzaghi"-s gól...Lesipuskás találatok,ami nem baj,de olyan igazi szép egyéni megoldást én még nem láttam tőle.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.02.10. 15:37:39

Nem tudtam megnézni a Dortmund meccset, de nem is akarom tudni, hogy sikerült otthon 4 gólt beszedni. :roll: Ezen a ponton már tényleg ki lehet jelenteni, hogy a bajoroké a salátástál.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

salas9
Entrenador del Barça

2013.02.09. 16:18:27

A szerkeszt gombot használd légyszíves a duplák helyett, mert ezekkel könnyen ki lehet pontozódni és nem az elsőt törlöm csak ma. m.
TZS írta:Elég felfokozott maradt a hangulat, benne van a játékban újabb piros lap is, Van Der Vaart-ot dobálják a nézők... Izgalmas folytatásra van kilátás.
Reméljük nem lesz több piros. A mérkőzés irama viszont elég jó. A Dortmund a múlt héten Leverkusenben is komoly meccset nyomatott.

Ui.: Jó az avád :D
Kép
TZS
Capitá del Barça

2013.02.09. 16:14:15

Elég felfokozott maradt a hangulat, benne van a játékban újabb piros lap is, Van Der Vaart-ot dobálják a nézők...
Izgalmas folytatásra van kilátás.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.09. 15:59:37

Elég komoly kis meccset játszik a Dortmund és a Hamburg. Jelenleg 1-2, és 1-0-ról fordított a Hamburg. Son akkora gólt rúgott, hogy helo szia :shock: :lol:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.02.04. 13:13:52

Barcaman14 írta:Off: Mivel más nem nagyon ír ide, így kénytelen vagyok zsinórban 3-at írni, nem tudom ez mennyire "törvénybe" ütköző, legfeljebb törlésre kerül. :)
Na, hogy ne legyél ilyen magányos:

Én még a Bayern meccsnek láttam az első félidejét, és ami feltűnt (már nem először egyébként), hogy Lahm szerintem igencsak megkopott. Sokszor olyanokat csinált, hogy Alves is megirigyelné. Vagy csak én látom így?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
zola8787
Director del Fútbol

2013.02.04. 13:07:12

Varga pedig győzelemmel debütált a Fürthben, a Schalke otthonában 2-1-re tudtak nyerni. Állítólag egész jól játszott, összefogta a középpályát és sokat volt játékban. Bemutatkozásnak nem rossz.
Nagyon durva, hogy első meccsén máris a kezdőbe kapott helyett. Úgy hallottam, hogy se cserélték, ez se semmi.
Összefoglalót láttam, kitűnt a fehér kopasz fejével :D
Stieber is jól tolja ott :)

Nem tudom Varga melyiken a jobb, a kp-n, vagy a jobb hátvéd poszton (válogatott), mindkét helyen megállja a helyét. Hatalmas kincs a magyar válogatottnak.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.02.04. 12:16:48

Off: Mivel más nem nagyon ír ide, így kénytelen vagyok zsinórban 3-at írni, nem tudom ez mennyire "törvénybe" ütköző, legfeljebb törlésre kerül. :)

Leverkusen-Dortmund 2:3!

Egészen elképesztő iramú és színvonalú meccs volt. Öröm volt nézni! Simán vetekedett egy PL rangadóval, sőt! A Dortmund ugyan magához képest meglepően pontatlanul játszott, végül is sikerült behúzni valahogy, bár a Leverkusen nagyon kapaszkodott. Így már a 2. helyen a Borussia, de a Bayern sajnos nem nagyon akar botlani. :?

Varga pedig győzelemmel debütált a Fürthben, a Schalke otthonában 2-1-re tudtak nyerni. Állítólag egész jól játszott, összefogta a középpályát és sokat volt játékban. Bemutatkozásnak nem rossz.
Kép

Barcaman14
Director del Fútbol

2013.01.26. 09:51:46

A Dortmund elég lazán kezdte a tavaszi idényt. Előbb egy ötös Brémában, most pedig 3-0 a Nürnberg ellen. Jelenleg 9 ponttal megy a Bayern és reméljük ez így is marad. Bízom benne, hogy a Stuttgart megszorongatja őket és legalább egy x-re jók lesznek a svábok.
A tegnapi könnyű győzelem volt, de a játék azért nem volt olyan gördülékeny. Subotic hiánya azért meglátszik hátul, még ha kapott gólok tekintetében nem is, de Santana-t elég bizonytalannak éreztem.
Kép

Barcaman14
Director del Fútbol

2013.01.20. 10:42:37

salas9 írta:Így 20 perc után elég simának tűnik. 0-2 Reus és Götze :wink:
Elég sima is lett a vége. 0-5! Ezzel a Dortmund már 8 meccs óta veretlen idegenben. Kár lenne elkiabálni, de a BL hely szinte biztosan meglesz idén is. A bajnoki cím pedig már szinte biztosan elúszott, nehezen bírta ősszel a kettős terhelést a csapat.

Szalaiék csak x-re voltak jók a Freiburg ellen. Fontos lett volna a győzelem, az EL helyért megy a harc. Persze egyelőre még a BL hely is meglehet matematikailag, de a realitás az Európa Liga.
Kép

salas9
Entrenador del Barça

2013.01.19. 18:53:56

Gareth Tello írta:Ja, és délután Werder-Dortmund.
Így 20 perc után elég simának tűnik. 0-2 Reus és Götze :wink:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.19. 13:11:30

Barcaman14 írta:Gól gazdag meccsel indult a tavaszi idény, a Bundesligához méltóan. Schalke-Hannover 5-4.

És Huszti duplával:
http://www.pixter.hu/video?id=39469
http://www.pixter.hu/video?id=39468

Ezzel már 7 gólnál jár. Még szerencse, hogy nincs szükségünk rá a válogatottban. :roll:

Diouf gólja sem volt csúnya:
http://www.youtube.com/watch?v=_9Gxf7seCAc

Amilyen jól kezdett a Schalke, úgy rontotta el az esélyeit az őszi szezon végén nyújtott produkcióval. A salátástál idén is elúszott, már "csak" a BL helyért küzdenek.
Most néztem én is. :P
7 gól mellett 7 gólpassza is van Husztinak, ezzel a kanadai táblázat második helyén áll Müller mögött.
Szalai is az élmezőnyben van a 9 góljával, valamint a 2 gólpasszával. :)

Amúgy a nyártól spursös Holtby is nagyot játszott: 1 gól, 2 gólpassz. 8)

Ja, és délután Werder-Dortmund.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.01.19. 11:19:39

Gól gazdag meccsel indult a tavaszi idény, a Bundesligához méltóan. Schalke-Hannover 5-4.

És Huszti duplával:
http://www.pixter.hu/video?id=39469
http://www.pixter.hu/video?id=39468

Ezzel már 7 gólnál jár. Még szerencse, hogy nincs szükségünk rá a válogatottban. :roll:

Diouf gólja sem volt csúnya:
http://www.youtube.com/watch?v=_9Gxf7seCAc

Amilyen jól kezdett a Schalke, úgy rontotta el az esélyeit az őszi szezon végén nyújtott produkcióval. A salátástál idén is elúszott, már "csak" a BL helyért küzdenek.
Kép

garjud
Barça C

2013.01.16. 18:26:12

BritishKnight írta:Szerintem Pep jól döntött :)
Sok sikert.

off: Melyik magyar csatorna adja jövőre a német bajnokságot? :lol:
Gondolom az Eurosport 2, mint idén
Gara Judit
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.01.16. 18:24:29

Szerintem Pep jól döntött :)
Sok sikert.

off: Melyik magyar csatorna adja jövőre a német bajnokságot? :lol:
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
garjud
Barça C

2013.01.16. 18:21:12

Barcaman1993 írta:
garjud írta:Sziasztok!

Miért kellett Pepnek pont a Bayernhez menni. A világon egyetlen csapat, akinek még egy pillanatig se tudok szorítani annyira utálom őket, erre pont oda megy edzőnek. Ment volna inkább a Chealsehez vagy MU City vagy akárhova máshova
Bár azért engem érdekelne, hogy a Bayern miért unszimpatikusabb, mint mondjuk a Chelsea, vagy a City? Nem vagyok Bayern fan, sőt, de ha még kéne neveznem csapatot a szimpatikussági listán a Barcán kívül, ők az élmezőnyben lennének.
Egyszerű, mert németek és még a foci se tetszik, amit játszanak, de Pep tehet arról majd hogy legalább kicsit a kedvéért szeressem őket. Dortmundnál jobban el tudtam volna képzelni, mert a Dortmundiak focija sztem nagyon látványos és a segítségével nagyon sokat elérhettek volna. Man Citynél van jópár játékos, akiket szeretek, ahogy a Chealsenél is, de mivel angliába visszatér Mou sztem ezért se ment oda. Nálam a németek és Osztzrákok nagyon kemény bizonyítással rúghatnak labdába. Ha bizonyítanak a szívem értük dobog. Hiszen az osztrák síugrókat is szerettem és Schumi Vettel örök kedvenc. Ha egyszer belopják magukat a szívembe, akkor utána már mindegy mit tesznek ott maradnak örökre:D
Gara Judit
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.16. 18:12:20

garjud írta:Sziasztok!

Miért kellett Pepnek pont a Bayernhez menni. A világon egyetlen csapat, akinek még egy pillanatig se tudok szorítani annyira utálom őket, erre pont oda megy edzőnek. Ment volna inkább a Chealsehez vagy MU City vagy akárhova máshova
Bár azért engem érdekelne, hogy a Bayern miért unszimpatikusabb, mint mondjuk a Chelsea, vagy a City? Nem vagyok Bayern fan, sőt, de ha még kéne neveznem csapatot a szimpatikussági listán a Barcán kívül, ők az élmezőnyben lennének.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
garjud
Barça C

2013.01.16. 17:55:34

piton írta:Jó helyre ment,a német foci feljövőben van. Nagyon jó az utánpótlás, aki néz német meccseket, klub ill válogatott szinten, láthatja, h a játékuk egyre jobban hasonlít a spanyolokéra. Pep sem véletlenül választotta őket! Pénz, tehetség van, nem lesz gondja. :D
Az rendben, de én utálom a Bayern. Ha megy pl a Dortmundhoz vagy akárkihez nincs bajom, de őket annyira utálom, hogy még Pep ottléte miatt se fogom megszeretni. Ettől még remélem sikeres lesz, persze ahhoz a Barcát meg kell verniük, hogy triplázni tudjon.
Gara Judit
piton
Capitá del Barça

2013.01.16. 17:46:31

Jó helyre ment,a német foci feljövőben van. Nagyon jó az utánpótlás, aki néz német meccseket, klub ill válogatott szinten, láthatja, h a játékuk egyre jobban hasonlít a spanyolokéra. Pep sem véletlenül választotta őket! Pénz, tehetség van, nem lesz gondja. :D
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
garjud
Barça C

2013.01.16. 17:39:28

Sziasztok!

Gara Judit
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.14. 20:30:30

ES2-n kezdődik a Bayer-Mönchengladbach.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.12.12. 15:47:29

Gareth Tello írta:Bundesliga's Top Rated Youngsters
Az ex-castillás Carvajal is villog a Leverkusenben.
Müller 14 meccs, 9 gól, 7 gólpassz. Sosem szerettem igazán, nem is értettem, mit sztárolnak benne annyira, de azért ez nem rossz.
Müller averages an outstanding 3.1 shots and 2.3 key passes per game.
Nekem nagyon tetszett a játéka 2010-ben, amikor berobbant. Akkor remekelt a Bayernban és a válogatottban is. Aztán lehozott két pocsék szezont, azt hittem, hogy ezzel ki is fújt, idén tavasszal a BL-ben, és a VB-n is a hajamat téptem a szerencsétlenkedéséétől. De most végre talán visszatalál a helyes útra.
Barcaman14 írta:Azt hiszem eldőlt a bajnoki cím sorsa, hozzáteszem sajnos. :roll: A Bayernhez legközelebb a Leverkusen van 11 pontra, de nem érzem bennük, hogy ezt innen behozzák. A Dortmund már 14 pontra van. A BL-ben zseniális teljesítményt nyújtanak, de ez sokat kivesz belőlük, ami meglátszik a bajnokságban.
Még a Schalkéban bíztam, de ők is leeresztettek. A bajorok kerete bivaly erős, és úgy látszik idén senki nem tudja felvenni a versenyt velük.

Egyébként elképesztő, hogy milyen ütemben fejlődik a Német foci. 7 csapatuk is megérte a tavaszt nemzetközi porondon, a bajnokságuk a Spanyol és az Angol után már ott van a 3. helyen. Folyamatos telt házas, jó iramú, élvezhető meccsek. A válogatott is ott van a tűz közelében, bár még nem sikerült maradandót alkotni, de úgy érzem, hogy a brazíliai VB-n komoly esélyekkel indulnak, addig még jobban összeérnek, elképzelhető, hogy arannyal térnek haza.
Hasonlóan gondolom én is. A Bayern innen nem engedi már ki a kezéből a bajnoki címet, a Dortmundnak remélem azért a 2. hely meglesz.
A német foci fejlődése egy abszolút tudatos építkezés eredménye, egész Németországban kiváló utánpótlás nevelés folyik, remélem hamarosan a válogatott szinten is megjön a hőn áhított siker.
Egyébként úgy gondolom, hogy ha a bajnokságok erősségét nézzük, le fogják hagyni hamarosan az angolokat. A BL-ben két csapat maradt a PL-ből, az Arsenal, és MU. Az az Arsenal sajnos az egyik leggyengébb a 16-os mezőnyben, szerintem a következő körben kiesnek bárkit is kapjanak. De a MU sem túl acélos, már ők sem az a színvonalat képviselik, amit két éve. A németeknél maradt a Schalke, aki véleményem szerint hasonló szint az Arsenallal, a Dortmud, akit tartok olyan erősnek, mint a MU-t, és Bayern, akit jelenleg a Barca után a 2. legerősebb csapatnak tartok Európában. Az EL-ben is több vizet zavartak a németek az angoloknál az elmúlt években, és ez szvsz idén sem lesz másképp.
Emlékszem, a 2000-es évek közepén még az felmerült, hogy ha a német csapatok nem javulnak, elveszthetnek egy újabb BL helyet. Aztán mikor már feljövőben voltak, és kiderült, hogy az olaszok kárára ők indíthatnak négy csapatot, sokan itt fórumon felháborodtak. De az idő azt hiszem igazolta, egyértelműen jó döntés volt.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.11. 16:45:11

Bundesliga's Top Rated Youngsters
Az ex-castillás Carvajal is villog a Leverkusenben.
Müller 14 meccs, 9 gól, 7 gólpassz. Sosem szerettem igazán, nem is értettem, mit sztárolnak benne annyira, de azért ez nem rossz.
Müller averages an outstanding 3.1 shots and 2.3 key passes per game.
Válasz küldése