Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jók vagyunk, 1-1 lett végül.lui1698 írta:Igaz, az én tippemhez még 6 gól hibádzik, de kit érdekel?Gareth Tello írta:amit tippeltünk luival, eddig stimmel.![]()
Nem egy látványos meccs, Bob imádná.
Igaz, az én tippemhez még 6 gól hibádzik, de kit érdekel?Gareth Tello írta:amit tippeltünk luival, eddig stimmel.
Félidőben 0-0, szóval a döntetlen, amit tippeltünk luival, eddig stimmel.visca el barca írta:sztem nem lesz sem jó, sem nagy meccs. sima, akár 2-3 gólos bájern győzelmet várok. már csak tippmix miatt is![]()
gomez 2x belebotlik a labdába, 2-0 lesz.
A Bayern 8, a BVB tíz meccs óta veretlen, szóval döntetlen lesz szerintem is.lui1698 írta:Ma 18:30-tól Bayern-BVB.
Idén már több meccsét is láttam a Bayern-nek, már nem az tapló csapat aki pár éve volt, jó focit játszanak és magabiztosan vezetik a bajnokságot.
BVB meg igaz, hogy idén gyengébben szerepel, de szerintem nagyon sok embernek alapból szimpatikus, ők is szépen tolják, szóval én egy jó kis meccset várok a mi meccsünk felvezetéseként.
Egy 3-3-mal kiegyeznék.
Huszti meg a gólpasszlistát vezeti, úgyhogy jók vagyunk.Messa írta:Szalai tripla a Hoffenheim ellen !
Ezzel vezeti a bundesliga góllövőlistáját Mandzukiccsal holtversenyben 7 góllal. Ez igen.
Mandzukic szerintem talán ha egy hajszállal hasznosabb Gomeznél, ami a csapatmunkát illeti. Egy ugyanolyan gólvágó, de nem több, mondjuk egyelőre Gomezhez hasonlóan ő is szépen termel.Gareth Tello írta:Mandzukic úgy tűnik, jó vétel volt a bajoroknak az 5 góljával.
még 1-2 forduló és az újságok máris lehozzák,hogy a real szeretné a formán kívüli özil helyére,esetleg a milan...Game90 írta:Elmebeteg ez a Huszti, most is 1 gól, 2 gólpassz.
Itt a gólja, klasszis megoldás:
http://www.youtube.com/watch?v=tOakeGFIt1w
Amúgy vezeti a kanadai táblázatot, 3 gól, 7 gólpassz, mögötte T. Müller 4 gól, 4 gólpassz.
Nem 6 gólpaszz? volt neki egyszer a 4 aztán a Werdernek 1 és most is 1Primitive írta:Huszti meg az aranylabdára hajt?20 perc alatt 1 gólpassz és 1 gól! Immáron 5 gólpassza ás 3 gólja van a bajnokságban... Megsüvegelendő. Érthetetlen, hogy mi a francnak ment el keletre...
(nyílván a pénz)!
Akkor bocsánat. Én csak videót néztem, ott annyi van bevágva, hogy a gólöröm után ad neki a bíró 1 sárgát, mutatja, hogy mezlevétel miatt, és küldi is ki pirossal.Fecooo írta:"a meccs hőse túláradó gólöröméért, mezlevételért és a kerítésre való felmászásért villámgyorsan két sárga lapot kapott – így nem kerülhette el a pirosat sem..." (nso)Sanama írta: túlzott gólöröm? Mezlevételért kapott 1 sárgát, mint mindenki más. Az, hogy az a második volt, nem a bíró a hibás.
Dani, sztem jól írta Krisztián a beszámolót olvasva
de lehet, h az eneso ferdített...
"a meccs hőse túláradó gólöröméért, mezlevételért és a kerítésre való felmászásért villámgyorsan két sárga lapot kapott – így nem kerülhette el a pirosat sem..." (nso)Sanama írta: túlzott gólöröm? Mezlevételért kapott 1 sárgát, mint mindenki más. Az, hogy az a második volt, nem a bíró a hibás.
túlzott gólöröm? Mezlevételért kapott 1 sárgát, mint mindenki más. Az, hogy az a második volt, nem a bíró a hibás.fcbarca0827 írta:Majd túlzott gólörömért kiállították.bence-barca írta:Huszti nagyot alkotott!
3-2 re nyertek Werder ellen, első gólt ő lőtte, másodiknál gólpassz. Aztán Werder visszahzota 2-2re, de 90+ percben Huszti ollozós góllal megszerezte a győztes találatot!
Szép volt!Mindenesetre hatalmas gratula neki.
Gyenge formában nyomja mióta visszatért a Hannoverhez.
Majd túlzott gólörömért kiállították.bence-barca írta:Huszti nagyot alkotott!
3-2 re nyertek Werder ellen, első gólt ő lőtte, másodiknál gólpassz. Aztán Werder visszahzota 2-2re, de 90+ percben Huszti ollozós góllal megszerezte a győztes találatot!
Szép volt!