Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reméljük nem lesz több piros. A mérkőzés irama viszont elég jó. A Dortmund a múlt héten Leverkusenben is komoly meccset nyomatott.TZS írta:Elég felfokozott maradt a hangulat, benne van a játékban újabb piros lap is, Van Der Vaart-ot dobálják a nézők... Izgalmas folytatásra van kilátás.
Na, hogy ne legyél ilyen magányos:Barcaman14 írta:Off: Mivel más nem nagyon ír ide, így kénytelen vagyok zsinórban 3-at írni, nem tudom ez mennyire "törvénybe" ütköző, legfeljebb törlésre kerül.![]()
Nagyon durva, hogy első meccsén máris a kezdőbe kapott helyett. Úgy hallottam, hogy se cserélték, ez se semmi.Varga pedig győzelemmel debütált a Fürthben, a Schalke otthonában 2-1-re tudtak nyerni. Állítólag egész jól játszott, összefogta a középpályát és sokat volt játékban. Bemutatkozásnak nem rossz.
Elég sima is lett a vége. 0-5! Ezzel a Dortmund már 8 meccs óta veretlen idegenben. Kár lenne elkiabálni, de a BL hely szinte biztosan meglesz idén is. A bajnoki cím pedig már szinte biztosan elúszott, nehezen bírta ősszel a kettős terhelést a csapat.salas9 írta:Így 20 perc után elég simának tűnik. 0-2 Reus és Götze
Most néztem én is.Barcaman14 írta:Gól gazdag meccsel indult a tavaszi idény, a Bundesligához méltóan. Schalke-Hannover 5-4.
És Huszti duplával:
http://www.pixter.hu/video?id=39469
http://www.pixter.hu/video?id=39468
Ezzel már 7 gólnál jár. Még szerencse, hogy nincs szükségünk rá a válogatottban.![]()
Diouf gólja sem volt csúnya:
http://www.youtube.com/watch?v=_9Gxf7seCAc
Amilyen jól kezdett a Schalke, úgy rontotta el az esélyeit az őszi szezon végén nyújtott produkcióval. A salátástál idén is elúszott, már "csak" a BL helyért küzdenek.
Gondolom az Eurosport 2, mint idénBritishKnight írta:Szerintem Pep jól döntött
Sok sikert.
off: Melyik magyar csatorna adja jövőre a német bajnokságot?
Egyszerű, mert németek és még a foci se tetszik, amit játszanak, de Pep tehet arról majd hogy legalább kicsit a kedvéért szeressem őket. Dortmundnál jobban el tudtam volna képzelni, mert a Dortmundiak focija sztem nagyon látványos és a segítségével nagyon sokat elérhettek volna. Man Citynél van jópár játékos, akiket szeretek, ahogy a Chealsenél is, de mivel angliába visszatér Mou sztem ezért se ment oda. Nálam a németek és Osztzrákok nagyon kemény bizonyítással rúghatnak labdába. Ha bizonyítanak a szívem értük dobog. Hiszen az osztrák síugrókat is szerettem és Schumi Vettel örök kedvenc. Ha egyszer belopják magukat a szívembe, akkor utána már mindegy mit tesznek ott maradnak örökre:DBarcaman1993 írta:Bár azért engem érdekelne, hogy a Bayern miért unszimpatikusabb, mint mondjuk a Chelsea, vagy a City? Nem vagyok Bayern fan, sőt, de ha még kéne neveznem csapatot a szimpatikussági listán a Barcán kívül, ők az élmezőnyben lennének.garjud írta:Sziasztok!
Miért kellett Pepnek pont a Bayernhez menni. A világon egyetlen csapat, akinek még egy pillanatig se tudok szorítani annyira utálom őket, erre pont oda megy edzőnek. Ment volna inkább a Chealsehez vagy MU City vagy akárhova máshova
Bár azért engem érdekelne, hogy a Bayern miért unszimpatikusabb, mint mondjuk a Chelsea, vagy a City? Nem vagyok Bayern fan, sőt, de ha még kéne neveznem csapatot a szimpatikussági listán a Barcán kívül, ők az élmezőnyben lennének.garjud írta:Sziasztok!
Miért kellett Pepnek pont a Bayernhez menni. A világon egyetlen csapat, akinek még egy pillanatig se tudok szorítani annyira utálom őket, erre pont oda megy edzőnek. Ment volna inkább a Chealsehez vagy MU City vagy akárhova máshova
Az rendben, de én utálom a Bayern. Ha megy pl a Dortmundhoz vagy akárkihez nincs bajom, de őket annyira utálom, hogy még Pep ottléte miatt se fogom megszeretni. Ettől még remélem sikeres lesz, persze ahhoz a Barcát meg kell verniük, hogy triplázni tudjon.piton írta:Jó helyre ment,a német foci feljövőben van. Nagyon jó az utánpótlás, aki néz német meccseket, klub ill válogatott szinten, láthatja, h a játékuk egyre jobban hasonlít a spanyolokéra. Pep sem véletlenül választotta őket! Pénz, tehetség van, nem lesz gondja.
Nekem nagyon tetszett a játéka 2010-ben, amikor berobbant. Akkor remekelt a Bayernban és a válogatottban is. Aztán lehozott két pocsék szezont, azt hittem, hogy ezzel ki is fújt, idén tavasszal a BL-ben, és a VB-n is a hajamat téptem a szerencsétlenkedéséétől. De most végre talán visszatalál a helyes útra.Gareth Tello írta:Bundesliga's Top Rated Youngsters
Az ex-castillás Carvajal is villog a Leverkusenben.
Müller 14 meccs, 9 gól, 7 gólpassz. Sosem szerettem igazán, nem is értettem, mit sztárolnak benne annyira, de azért ez nem rossz.
Müller averages an outstanding 3.1 shots and 2.3 key passes per game.
Hasonlóan gondolom én is. A Bayern innen nem engedi már ki a kezéből a bajnoki címet, a Dortmundnak remélem azért a 2. hely meglesz.Barcaman14 írta:Azt hiszem eldőlt a bajnoki cím sorsa, hozzáteszem sajnos.A Bayernhez legközelebb a Leverkusen van 11 pontra, de nem érzem bennük, hogy ezt innen behozzák. A Dortmund már 14 pontra van. A BL-ben zseniális teljesítményt nyújtanak, de ez sokat kivesz belőlük, ami meglátszik a bajnokságban.
Még a Schalkéban bíztam, de ők is leeresztettek. A bajorok kerete bivaly erős, és úgy látszik idén senki nem tudja felvenni a versenyt velük.
Egyébként elképesztő, hogy milyen ütemben fejlődik a Német foci. 7 csapatuk is megérte a tavaszt nemzetközi porondon, a bajnokságuk a Spanyol és az Angol után már ott van a 3. helyen. Folyamatos telt házas, jó iramú, élvezhető meccsek. A válogatott is ott van a tűz közelében, bár még nem sikerült maradandót alkotni, de úgy érzem, hogy a brazíliai VB-n komoly esélyekkel indulnak, addig még jobban összeérnek, elképzelhető, hogy arannyal térnek haza.