Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Sajnos várható voltab1daL írta:Dortmund: megerősítették Lewandowski távozását!
Reméljük nem lesz több piros. A mérkőzés irama viszont elég jó. A Dortmund a múlt héten Leverkusenben is komoly meccset nyomatott.TZS írta:Elég felfokozott maradt a hangulat, benne van a játékban újabb piros lap is, Van Der Vaart-ot dobálják a nézők... Izgalmas folytatásra van kilátás.
Na, hogy ne legyél ilyen magányos:Barcaman14 írta:Off: Mivel más nem nagyon ír ide, így kénytelen vagyok zsinórban 3-at írni, nem tudom ez mennyire "törvénybe" ütköző, legfeljebb törlésre kerül.![]()
Nagyon durva, hogy első meccsén máris a kezdőbe kapott helyett. Úgy hallottam, hogy se cserélték, ez se semmi.Varga pedig győzelemmel debütált a Fürthben, a Schalke otthonában 2-1-re tudtak nyerni. Állítólag egész jól játszott, összefogta a középpályát és sokat volt játékban. Bemutatkozásnak nem rossz.
Elég sima is lett a vége. 0-5! Ezzel a Dortmund már 8 meccs óta veretlen idegenben. Kár lenne elkiabálni, de a BL hely szinte biztosan meglesz idén is. A bajnoki cím pedig már szinte biztosan elúszott, nehezen bírta ősszel a kettős terhelést a csapat.salas9 írta:Így 20 perc után elég simának tűnik. 0-2 Reus és Götze
Most néztem én is.Barcaman14 írta:Gól gazdag meccsel indult a tavaszi idény, a Bundesligához méltóan. Schalke-Hannover 5-4.
És Huszti duplával:
http://www.pixter.hu/video?id=39469
http://www.pixter.hu/video?id=39468
Ezzel már 7 gólnál jár. Még szerencse, hogy nincs szükségünk rá a válogatottban.![]()
Diouf gólja sem volt csúnya:
http://www.youtube.com/watch?v=_9Gxf7seCAc
Amilyen jól kezdett a Schalke, úgy rontotta el az esélyeit az őszi szezon végén nyújtott produkcióval. A salátástál idén is elúszott, már "csak" a BL helyért küzdenek.
Gondolom az Eurosport 2, mint idénBritishKnight írta:Szerintem Pep jól döntött
Sok sikert.
off: Melyik magyar csatorna adja jövőre a német bajnokságot?
Egyszerű, mert németek és még a foci se tetszik, amit játszanak, de Pep tehet arról majd hogy legalább kicsit a kedvéért szeressem őket. Dortmundnál jobban el tudtam volna képzelni, mert a Dortmundiak focija sztem nagyon látványos és a segítségével nagyon sokat elérhettek volna. Man Citynél van jópár játékos, akiket szeretek, ahogy a Chealsenél is, de mivel angliába visszatér Mou sztem ezért se ment oda. Nálam a németek és Osztzrákok nagyon kemény bizonyítással rúghatnak labdába. Ha bizonyítanak a szívem értük dobog. Hiszen az osztrák síugrókat is szerettem és Schumi Vettel örök kedvenc. Ha egyszer belopják magukat a szívembe, akkor utána már mindegy mit tesznek ott maradnak örökre:DBarcaman1993 írta:Bár azért engem érdekelne, hogy a Bayern miért unszimpatikusabb, mint mondjuk a Chelsea, vagy a City? Nem vagyok Bayern fan, sőt, de ha még kéne neveznem csapatot a szimpatikussági listán a Barcán kívül, ők az élmezőnyben lennének.garjud írta:Sziasztok!
Miért kellett Pepnek pont a Bayernhez menni. A világon egyetlen csapat, akinek még egy pillanatig se tudok szorítani annyira utálom őket, erre pont oda megy edzőnek. Ment volna inkább a Chealsehez vagy MU City vagy akárhova máshova
Bár azért engem érdekelne, hogy a Bayern miért unszimpatikusabb, mint mondjuk a Chelsea, vagy a City? Nem vagyok Bayern fan, sőt, de ha még kéne neveznem csapatot a szimpatikussági listán a Barcán kívül, ők az élmezőnyben lennének.garjud írta:Sziasztok!
Miért kellett Pepnek pont a Bayernhez menni. A világon egyetlen csapat, akinek még egy pillanatig se tudok szorítani annyira utálom őket, erre pont oda megy edzőnek. Ment volna inkább a Chealsehez vagy MU City vagy akárhova máshova