Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
1. Luis Suarez has now been banned 25 matches for biting (7 Ajax) - alleged racism (8 LFC) - biting (10 LFC).Game90 írta:Suárez 10 meccses eltiltást kapott, amiért megharapta Ivanovic-ot.
Amúgy kösz' Wigan.
Jól van, ezek szerint akkor van Giroud-nál szerencsétlenebb csatár is...Gareth Tello írta: Adebayor?
Adebayor?Game90 írta:Amúgy elképzelem, hogy Giroud mit csinált volna ugyanebben a szituációban:
1. Nem tudta volna levenni a labdát.
2. Simán leszerelte volna a védő, mert csetlik-botlik a labdával.
3. 5 méterrel a kapu mellé lőtte volna.
És utána fél percig grimaszolt volna.
Tavaly még nálunk lőtt hasonló gólt Song gólpassza után az Everton ellen...S.Agüero írta:Csúnya gólt akasztott Pörszi. Ilyeneket én lőttem fénykoromban.![]()
http://youtu.be/D2TUSVBG3tQ

A midben ?S.Agüero írta:Ilyeneket én lőttem fénykoromban.![]()
1. Deal.Game90 írta:Tippeltem egy kicsit, szerintem az Arsenal 8, a Chelsea 9, a Spurs 11 pontot fog szerezni a hátralévő meccseiken, szóval a végén Spurs 72 pont, Arsenal és Chelsea 71-71.
Amúgy ezt az utolsó senkiházi Suárez-t remélem valaki úgy megveri végre, hogy több hónapig nem tud majd lábra állni. (És most csak Rósa Dénest tudnám idézni: "Már, bocsánat.")

Még meg kell szoknom ezt az új ava-sig kombót.Game90 írta:Ja, Giroud-t kiszórták a meccs végén, a következő 3 meccsen nem lesz, hip hip hurrá! Itt lenne a remek alkalom, hogy Podolski kezdjen középen, de gondolom úgyis Walcott/Gervinho szerencsétlenkedését kell majd nézni...
Hazard ott létét én sem értem.matador írta:Baromira örülök, hogy Carrick végre megkapja azt a megbecsülést, amit megérdemel. Egészen zseniális szezont fut, messze a legjobb középpályás idén, ott a helye a listán, habár nyilván nem ő fogja megnyerni.
Én is a Bale, Suárez, RvP hármasban gondolkozok, de utóbbinál látom a legkisebb esélyt.
Hazard viszont mi az istent keres ott?Jó játékos, voltak kiváló meccsei, de összességében messze volt attól, hogy felkerüljön a listára. Pláne, hogy Fellaini, Michu vagy Baines nincs itt.

1. Akkor elég fáradt lehettél, én nem tudom, mikor aludtam el utoljára olyan meccsen, amelyen szurkoltam is valakinek.Game90 írta:Rosszul gondolod, elég fáradtan estem haza, szóval a 30. perc környékén bealudtam...![]()
De azt olvastam, hogy Wilshere gyenge volt, viszont Ramsey megint a legjobb játékosunk volt.
Igazából a minimum, vagyis az 1 pont megvan (fogadásom is jött), nekünk a legjobb a sorsolásunk (szerintem a ManUnited ellen is jók lehetünk 1 pontra), illetve lesz még egy Chelsea - Tottenham meccs is.
Ja, kicsit off, nézegettem a La Liga statjait, Vela egész korrekt szezont fut, 13 gól, 8 assist. Jó ezt olvasni, nagy kedvencem a srác, kár, hogy nálunk nem tudott ennyire alkotni.
Rosszul gondolod, elég fáradtan estem haza, szóval a 30. perc környékén bealudtam...Gareth Tello írta: Belenéztem a meccsbe a második félidő elején, akkor a Senal nem játszott rosszul, de gondolom, Game jön majd az értékeléssel.![]()
EnnyiGareth Tello írta:Spurs-szempontból jól jönne egy londoni pontvesztés, szóval hajrá Kékek.
Csereként azért játszott 20 percet most is, lehet, hogy nem betonbiztos kezdő, de vegyük figyelembe, hogy még csak 19, van még ideje bőven, hogy bejátssza magát a Senalba.messideco írta:Ox ennyire nem fér be a Senalba? Pedig nagyon bírom a gyereket

Na igen, a Fulham elleni 0-1 nagyon betett, aztán jött egy iksz az Everton ellen, most meg nincs Bale, és jön a City...ozsimiki írta:Egészen elképesztő,h a Spurs milyen előnyt adott le ilyen simán,és már Bale sérülése előtt kezdődtek a gondok...hihetetlen,h Wenger mindig megússza.bár ez az ellenszurkereknek csak jó hosszú távon

Done, sorry, nálam nincsenek hasonló problémák, ezért rakosgattam eddig őket így a hsz-be.sjd írta:GT, ezeket a gif-eket nem tudnád egy KATT mögé vagy linkkel betenni?
Fél óráig eltart így, mire betölt az egész topik, ráadásul akkor sem játssza le őket rendesen, úgyhogy végül amúgy is meg kell nyitnom őket új lapon, ha meg akarom nézni valamelyiket.
Jó lesz a Sunderland Di Canióval, most a 15. helyen állnak, a top10 sem elérhetetlen talán.salas9 írta:Sajnos nem jött össze, di Canio csapata 3-0-ra nyerni tudott