Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.04. 20:06:40

Mezner2 írta:Tudom,hogy a futballban nincs ha, de HA :lol: Bale nem lenne,akkor ez a Spurs valahol a 12.-15.hely között küszködne,elképesztő mennyire nullkreativítás van ott rajta kívül majd mindenkiben,ő az egyetlen aki megmeri húzni,rá meri lőni,stb... (aztán lehet,hogy csak pont mindig rossz meccsüket láttam,kb. 6-7-t idén..)
Azért kicsit túlzol ezzel a 12-15. hellyel, de alapvetően igazad van, elképesztő, mennyire egyemberes csapat lettünk ezzel, hogy AVB kialakította Bale-nek azt az új szerepkört. Ami persze nem baj, amíg ennyi zseniális dolgot művel a fiú, de láthattuk, mire megyünk akárki ellen, amikor sérült...
Amúgy másokban is van kreativitás, ha most nem is mutatkozott meg annyira, Lennon, Holtby, Sig, Dembélé, csak így elsőre. :)
A csatárainkba sajnos már kevesebb szorult, ráadásul ők (Defoe és Adebayor) mindketten pocsék szezont futnak, ezért örülnék a nyáron Benteke érkezésének, amiről mellesleg már a SkySports is cikkezett.

Napi Bale: http://www.youtube.com/watch?v=HXfTZt5sAu0
=D> Messi.
Közeleg egy újabb mérföldkő: Gareth Bale scores his 20th PL goal of the season. Only Jürgen Klinsmann and Teddy Sheringham (both 21) have scored more PL goals in a season for Tottenham in the PL era.
Lesz itt 21, 22, sőt.

A meccsről még annyit, hogy
- Dembélé megsérült...
- egyébként bűnrosszul játszottunk, hat lövésünkből egy találta el a kaput (Bale!)...
- Huddlestone, Walker és Vertonghen tetszett, a többiek nem annyira, Bale is gyenge volt magához képest a gólján kívül
Viszont ennek a győzelemnek nagyon pozitív hatása lehet a jövőre nézve, remélhetőleg rengeteg energiát szabadít fel a srácokban, amire szükség is lesz a nagy versenyfutásban.
COYS!

Közben úgy tűnik, a Senal is nyerni fog Walcott góljával, de azért hajrá, QPR, hátha Townsend még beköszön egyszer.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.04. 18:16:59

Tudom,hogy a futballban nincs ha, de HA :lol: Bale nem lenne,akkor ez a Spurs valahol a 12.-15.hely között küszködne,elképesztő mennyire nullkreativítás van ott rajta kívül majd mindenkiben,ő az egyetlen aki megmeri húzni,rá meri lőni,stb... (aztán lehet,hogy csak pont mindig rossz meccsüket láttam,kb. 6-7-t idén..)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.29. 20:30:36

VILLA: Guzan, Lowton, Vlaar, Baker, Bennett, Westwood, Delph, Sylla, Weimann, Agbonlahor, Benteke.
SUNDERLAND: Mignolet, O’Shea, Cuellar, Rose, Bardsley, N’Diaye, Larsson, Gardner, Sessegnon, Johnson, Graham.
2-3.
Game90 írta:1. Michu Hazard helyére.
2. Ja, van rá kb. 1% esélyünk... :D Ha majd a Sky Sports vagy Jamie Sanderson lehozza, szólj :P
3. Sima 9 ponttal csak óvatosan, most az Arsenal-ról beszélünk... :? :mrgreen:
4. De a Chelsea-ben és a Spurs-ben is benne van, hogy hibázik, ezen a londoni rangadón nagyon sok fog múlni.
1. Ide most nem lehet mást mondani, csak azt, hogy... Deal. :mrgreen:
2. Most hozta le Wenger hivatalos házi napilapja.
3. Ja, tényleg. Majd a QPR-től kicummant a Senal 5-1-re... :lol:
4. És még annál is több. Ha Bale hozza a formáját, nyerünk.

(OFF: Mi ez az aláírás, mármint ami nem Bearden? :mrgreen:)
PCsabi
aka Game90

2013.04.29. 20:17:18

Gareth Tello írta: Jó kis együttes, mondjuk Michu vagy Fellaini még befért volna valahova. :)

Game, amúgy a rendkívül hiteles és színvonalas Daily Star szerint az Arsenal vissza szeretné csábítani Fabregast a nyáron.
Gondolom, nem szomorkodnál, ha összejönne az üzlet. :D

ARSENAL: QPR (A), Wigan (H), Newcastle (A).
Ez szerintem sajnos nagyon sima kilenc pont.

CHELSEA: ManUnited (A), Spurs (H), Aston Villa (A), Everton (H).
Ez a legnehezebb sorsolás, a United megtréfálhatja a kékeket, mi is remélhetőleg, a Villa idegenben nem könnyű ellenfél, és az Everton is erős.

SPURS: Southampton (H), Chelsea (A), Stoke (A), Sunderland (H).
Itt nincs mese, a három S-t muszáj verni, bár a Stoke idegenben nem lesz sétagalopp, és a Di Canio-féle Sunderland is marha erős.
1. Michu Hazard helyére.
2. Ja, van rá kb. 1% esélyünk... :D Ha majd a Sky Sports vagy Jamie Sanderson lehozza, szólj :P
3. Sima 9 ponttal csak óvatosan, most az Arsenal-ról beszélünk... :? :mrgreen:
4. De a Chelsea-ben és a Spurs-ben is benne van, hogy hibázik, ezen a londoni rangadón nagyon sok fog múlni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.29. 15:35:36

Bale az Év Játékosa és az Év Fiatal Játékosa is! 8)
Tökéletesen megérdemelte, grat hozzá. Bár gondolom, a BL-helyezés jobban érdekli, mint az Év Játékosa-díj.

Az Év Csapata:
Kép
Jó kis együttes, mondjuk Michu vagy Fellaini még befért volna valahova. :)

Game, amúgy a rendkívül hiteles és színvonalas Daily Star szerint az Arsenal vissza szeretné csábítani Fabregast a nyáron.
Gondolom, nem szomorkodnál, ha összejönne az üzlet. :D
Game90 írta:Chelsea - Spurs meccset most már jó lenne, ha pótolnák, mert addig össze-vissza van minden, mindenesetre ha hozzuk a maradék 3 meccsünket, akkor nem lehet baj (QPR-nak már mindegy, a kiesőjelölt Wigan-nel szerintem megszenvedünk, a Castle meg most kapott egy hatost a Suárez nélküli 'Pool-tól).
Chelsea-Spurs május 8-án lesz amúgy.

ARSENAL: QPR (A), Wigan (H), Newcastle (A).
Ez szerintem sajnos nagyon sima kilenc pont.

CHELSEA: ManUnited (A), Spurs (H), Aston Villa (A), Everton (H).
Ez a legnehezebb sorsolás, a United megtréfálhatja a kékeket, mi is remélhetőleg, a Villa idegenben nem könnyű ellenfél, és az Everton is erős.

SPURS: Southampton (H), Chelsea (A), Stoke (A), Sunderland (H).
Itt nincs mese, a három S-t muszáj verni, bár a Stoke idegenben nem lesz sétagalopp, és a Di Canio-féle Sunderland is marha erős.

Nem érzem magunkat esélyesnek egyáltalán, de láthattuk már, hogy mire képes a csapat, ha van Bale.
COYS!
PCsabi
aka Game90

2013.04.29. 15:16:53

ozsimiki írta:Csabiékat,azaz Arsenal fanokat kérdezném,hogy beáldoznák e ők személy szerint a jövő évi BL szereplést,ha végre változások történnek a csapat irányítását,felfogását tekintve? Én a helyükben simán.

máshogy fogalmazva: ha köv szezonban nem lenne Bl,de letennék az alapjait egy kupákra is esélyes csapatnak ősztől,az úgy deal lenne,nemde?
Egyértelmű, igen.

De te is tudod, hogy erre kb. mennyi esély van :)

Arsenal - ManUnited 1-1: meccs előtt aláírtam volna az 1 pontot, de látva a meccset, kicsit csalódott vagyok, mert ez a United gyakorlatilag nem akart semmit sem, csak túl akartak lenni a 90 percen, miközben nekünk nagyon jól jött volna a 3 pont a BL-hely miatt, bár nem mindig láttam a srácokon, hogy nagyon küzdöttek volna érte. Amúgy kicsit meglepődtem, hogy SAF-ék ellen megadtak egy lesgólt. Sagna meg egy idióta, elpasszolta magát, majd felrúgta RvP-t, 11-es, bravó.

Chelsea - Spurs meccset most már jó lenne, ha pótolnák, mert addig össze-vissza van minden, mindenesetre ha hozzuk a maradék 3 meccsünket, akkor nem lehet baj* (QPR-nak már mindegy, a kiesőjelölt Wigan-nel szerintem megszenvedünk, a Castle meg most kapott egy hatost a Suárez nélküli 'Pool-tól).

*vagyis lehet, ha a Spurs veri a Chelsea-t, utána meg mindkét csapat nyeri a hátralévő meccseit.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.28. 19:03:40

Barcaman1993 írta:Komolyan, hogy én minek nézek ilyen meccseket. Minél több PL. meccset nézek, ezek annál unalmasabbak. 2 "ekkora" csapat és helyzetet is alig látni az egész meccsen...
Volt olyan támadás,hogy 3nál többet passzolt vmelyik csapat??? Hihetetlen mélyen van az angol foci technikailag,és ezen még a sok latin légiós sem tud markánsan változtatni,nem véletlen,hogy olyan játékosok akik a La Ligában tök átlagok voltak (technikailag mindenképp) ott kiemelkedő spíllereknek számítanak !
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.28. 19:00:59

Komolyan, hogy én minek nézek ilyen meccseket. Minél több PL. meccset nézek, ezek annál unalmasabbak. 2 "ekkora" csapat és helyzetet is alig látni az egész meccsen...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.28. 17:30:39

Csabiékat,azaz Arsenal fanokat kérdezném,hogy beáldoznák e ők személy szerint a jövő évi BL szereplést,ha végre változások történnek a csapat irányítását,felfogását tekintve? Én a helyükben simán.

máshogy fogalmazva: ha köv szezonban nem lenne Bl,de letennék az alapjait egy kupákra is esélyes csapatnak ősztől,az úgy deal lenne,nemde?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zola8787
Director del Fútbol

2013.04.28. 17:03:19

Ja, RvP fogadtatására meg kíváncsi leszek.
Hallhattuk :lol: Nem szeretik :D

És az 1. gól előtt Van Persie adta el az előnyt :D:D

Les, de nem érdekel, hajrá Arsenal :)
PCsabi
aka Game90

2013.04.28. 16:23:29

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Walcott, Podolski.
Subs: Mannone, Vermaelen, Jenkinson, Monreal, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Gervinho.

United: De Gea, Rafael, Evans, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Jones, Nani, Rooney, van Persie.
Subs: Lindegaard, Anderson, Giggs, Chicharito, Cleverley, Kagawa, Buttner.

Remélem Podolski sokat lesz középen. Amúgy muszáj minimum 1 pontot szereznünk. Ja, RvP fogadtatására meg kíváncsi leszek.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.28. 15:01:20

Game90 írta:Suárez 10 meccses eltiltást kapott, amiért megharapta Ivanovic-ot.

Amúgy kösz' Wigan.
1. Luis Suarez has now been banned 25 matches for biting (7 Ajax) - alleged racism (8 LFC) - biting (10 LFC).
Sturridge-nek egyelőre nem okoz problémát a kutya helyettesítése.

2. ...
Nem érdemeltünk döntetlent, ha Huddlestone kapufájából gól lesz, nyerünk... :?
Kezd elúszni az a BL-hely... Már csak abban bízom, hogy a United ma megcsap titeket, mi meg elverjük a Cselszkit.
Ja, a Swansea is elcsenhetne pár pontot a kékektől.

Más:
PL assists since 2010/11: Silva 29 assists, Nani 26, RVP/Rooney/Mata 25, Walcott 24.
PCsabi
aka Game90

2013.04.27. 18:26:12

Gareth Tello írta: Adebayor?
Jól van, ezek szerint akkor van Giroud-nál szerencsétlenebb csatár is... :mrgreen:

Suárez 10 meccses eltiltást kapott, amiért megharapta Ivanovic-ot.

Amúgy kösz' Wigan.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.23. 20:03:29

Először is hatalmas gratuláció a Unitednek, tökéletesen megérdemelten lett övék a bajnoki cím, valamint van Persie-nek a mesterhármasához és ahhoz a hihetetlen találathoz, ami szerintem minimum goal of the season.
Game90 írta:Amúgy elképzelem, hogy Giroud mit csinált volna ugyanebben a szituációban:
1. Nem tudta volna levenni a labdát.
2. Simán leszerelte volna a védő, mert csetlik-botlik a labdával.
3. 5 méterrel a kapu mellé lőtte volna.
És utána fél percig grimaszolt volna.
Adebayor?
2. Kapásból akarta volna ellőni, de óriási lukat rúgott volna.
3. Kapásból be akarta volna vágni a rövid alsóba, de véletlenül a hosszú felsőbe bombázta volna.
4. Lekönyökölte volna a védőt, aztán belőtte volna, de hiába, mert megkapta volna a pirosat.
5. Elbotlott volna a saját lábában, aztán tizenegyest reklamált volna.
6. Kapásból rátűzte volna, eltalálta volna a felső kapufát, a labda pedig onnan szép ívet leírva a saját kapujába szállt volna.
7. Kilőtte volna a stadionból, aztán a passz adójának reklamált volna, hogy adjon már pontosabb labdát.
8. Rá sem indult volna az indításra, gondolván, biztosan lesen áll.

Kagawa ügyes volt: http://footygifs.co.uk/img/kagawamiss.gif

Phil Jones???
http://www.101greatgoals.com/wp-content ... /jones.jpg
:lol: :lol: :lol:
PCsabi
aka Game90

2013.04.23. 16:35:43

S.Agüero írta:Csúnya gólt akasztott Pörszi. Ilyeneket én lőttem fénykoromban. :mrgreen:

http://youtu.be/D2TUSVBG3tQ
Tavaly még nálunk lőtt hasonló gólt Song gólpassza után az Everton ellen... :(

Amúgy elképzelem, hogy Giroud mit csinált volna ugyanebben a szituációban:
2. Simán leszerelte volna a védő, mert csetlik-botlik a labdával.
3. 5 méterrel a kapu mellé lőtte volna.
És utána fél percig grimaszolt volna.

Nagyon egyértelmű volt az idei bajnoki cím, teljesen megérdemelte a ManUnited.

Evra-t utálom, de most nagy arc volt :mrgreen: :
http://youtu.be/WF45aLXi5dI
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.23. 15:12:26

Azért nem sokan gondolták volna nyáron szerintem, hogy az idei PL-t ekkora különbséggel nyeri meg valaki. Gratula a Mu-nak, abszolút megérdemelt 1. hely!

A BL-ről pedig remélem a 3 csapat közül a Chelsea vagy a Spurs fog lemaradni. Én az Arsenal nélkül nem igazán tudom elképzelni a BL-t még ha nem is ők a legkomolyabb tényezők.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.22. 21:45:34

S.Agüero írta:Ilyeneket én lőttem fénykoromban. :mrgreen:
A midben ? :mrgreen:
Amúgy tényleg nem vt kis gól és ezzel a mai mesterhármasával úgy néz ki be is biztosítja a PL trófeát!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.22. 21:28:25

Csúnya gólt akasztott Pörszi. Ilyeneket én lőttem fénykoromban. :mrgreen:

http://youtu.be/D2TUSVBG3tQ
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.22. 08:31:19

Game90 írta:Tippeltem egy kicsit, szerintem az Arsenal 8, a Chelsea 9, a Spurs 11 pontot fog szerezni a hátralévő meccseiken, szóval a végén Spurs 72 pont, Arsenal és Chelsea 71-71.

Amúgy ezt az utolsó senkiházi Suárez-t remélem valaki úgy megveri végre, hogy több hónapig nem tud majd lábra állni. (És most csak Rósa Dénest tudnám idézni: "Már, bocsánat.")
1. Deal.
Amúgy erre simán van esély, ez a City elleni comeback és Bale visszatérése hatalmas energiákat mozgósíthat a csapatban.
2. Ahogy mondod, de legalábbis tiltsák el pár hónapra vagy évre...
http://i.minus.com/ise6P0Lc8bbF0.gif
http://www.101greatgoals.com/wp-content ... anovic.jpg
Mondjuk ez nem az első ilyen esete, 2010-ben már megharapta egyszer Bakkalt.

Torres:
http://www.eplindex.com/30631/torres-en ... lysis.html
PCsabi
aka Game90

2013.04.22. 00:28:39

Tippeltem egy kicsit, szerintem az Arsenal 8, a Chelsea 9, a Spurs 11 pontot fog szerezni a hátralévő meccseiken, szóval a végén Spurs 72 pont, Arsenal és Chelsea 71-71.

Amúgy ezt az utolsó senkiházi Suárez-t remélem valaki úgy megveri végre, hogy több hónapig nem tud majd lábra állni. (És most csak Rósa Dénest tudnám idézni: "Már, bocsánat.")

Luis Suárez muerde a Ivanovic:
http://youtu.be/SVYyitXbeWQ

Luis Suarez' stats: 1 goal, 1 assist, 3 floor-rolls, 5 grins, 4 screams, 6 gestures to ref, 4 big teeth, 2 offsides, 1 handball, 1 bite.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.21. 23:35:07

Sajnos a Chelsea-és a Spurs még játszik egyszer egymással (Chelsea M.U.val is) Arsenal pedig "csak" a M.U.-val,így hiába állnak rosszabbul (vesztett pontokat tekintve Chelseanel 2vel,Spursnél 1el) a fenti párosnál, szerintem egyiket tuti be tudják majd előzni. Így a Bl meglesz.

Azért meglátjuk még...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.20. 19:25:06

Game90 írta:Ja, Giroud-t kiszórták a meccs végén, a következő 3 meccsen nem lesz, hip hip hurrá! Itt lenne a remek alkalom, hogy Podolski kezdjen középen, de gondolom úgyis Walcott/Gervinho szerencsétlenkedését kell majd nézni...
Még meg kell szoknom ezt az új ava-sig kombót. :lol:
Én amúgy Gervinhóra szavazok, jó lenne már látni a gyökérkedését. :twisted:
Amúgy Sidwellt megérdemelten állították ki: http://i.minus.com/iQZn8GzbJgHG0.gif

Jó gólszegény meccsek voltak, ha lehet ilyet mondani, eddig hét találkozón egyen született kettőnél több gól. :D
Nem is olyan nagy meglepetésre a Sunderland 1-0-ra megverte az Evertont, Sessegnon megint gólt lőtt, mondom én, hogy jók lesznek.
Di Canio szokásosan ünnepelt: http://farm9.staticflickr.com/8239/8664 ... 9f16_o.gif
:lol:

Holnap játszunk a Cityvel, nagyon kéne egy győzelem.

szerk.: Atyaisten, mit művelünk??? :shock: :shock: :shock: :D
PCsabi
aka Game90

2013.04.20. 18:37:01

Fulham - Arsenal 0-1

A 12. perctől emberelőnyben játszottunk, de egyszerűen szánalmas teljesítményt nyújtottunk, 0 pontot érdemeltünk volna. Igazából többet nem is szeretnék írni erről a meccsről, mert katasztrófa volt.

Ja, Giroud-t kiszórták a meccs végén, a következő 3 meccsen nem lesz, hip hip hurrá! Itt lenne a remek alkalom, hogy Podolski kezdjen középen, de gondolom úgyis Walcott/Gervinho szerencsétlenkedését kell majd nézni...

3 precious pts ☑ Big Fucking German on-target ☑ Koscielny assist + clean-sheet ☑ Rock solid defence ☑ Arteta's hair still perfect ☑
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.20. 09:52:14

matador írta:Baromira örülök, hogy Carrick végre megkapja azt a megbecsülést, amit megérdemel. Egészen zseniális szezont fut, messze a legjobb középpályás idén, ott a helye a listán, habár nyilván nem ő fogja megnyerni.

Én is a Bale, Suárez, RvP hármasban gondolkozok, de utóbbinál látom a legkisebb esélyt.

Hazard viszont mi az istent keres ott? :shock: Jó játékos, voltak kiváló meccsei, de összességében messze volt attól, hogy felkerüljön a listára. Pláne, hogy Fellaini, Michu vagy Baines nincs itt.
Hazard ott létét én sem értem.
Az én listám: Bale, Mata, Suárez/RvP
A spanyol nagyon nagy szezont fut, szerintem mindenképpen ott a helye az első háromban.
Kép
matador
Jugador d'estrella

2013.04.20. 09:45:15

Baromira örülök, hogy Carrick végre megkapja azt a megbecsülést, amit megérdemel. Egészen zseniális szezont fut, messze a legjobb középpályás idén, ott a helye a listán, habár nyilván nem ő fogja megnyerni.

Én is a Bale, Suárez, RvP hármasban gondolkozok, de utóbbinál látom a legkisebb esélyt.

Hazard viszont mi az istent keres ott? :shock: Jó játékos, voltak kiváló meccsei, de összességében messze volt attól, hogy felkerüljön a listára. Pláne, hogy Fellaini, Michu vagy Baines nincs itt.
Válasz küldése