Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért kicsit túlzol ezzel a 12-15. hellyel, de alapvetően igazad van, elképesztő, mennyire egyemberes csapat lettünk ezzel, hogy AVB kialakította Bale-nek azt az új szerepkört. Ami persze nem baj, amíg ennyi zseniális dolgot művel a fiú, de láthattuk, mire megyünk akárki ellen, amikor sérült...Mezner2 írta:Tudom,hogy a futballban nincs ha, de HABale nem lenne,akkor ez a Spurs valahol a 12.-15.hely között küszködne,elképesztő mennyire nullkreativítás van ott rajta kívül majd mindenkiben,ő az egyetlen aki megmeri húzni,rá meri lőni,stb... (aztán lehet,hogy csak pont mindig rossz meccsüket láttam,kb. 6-7-t idén..)
1. Ide most nem lehet mást mondani, csak azt, hogy... Deal.Game90 írta:1. Michu Hazard helyére.
2. Ja, van rá kb. 1% esélyünk...Ha majd a Sky Sports vagy Jamie Sanderson lehozza, szólj
![]()
3. Sima 9 ponttal csak óvatosan, most az Arsenal-ról beszélünk...![]()
![]()
4. De a Chelsea-ben és a Spurs-ben is benne van, hogy hibázik, ezen a londoni rangadón nagyon sok fog múlni.
1. Michu Hazard helyére.Gareth Tello írta: Jó kis együttes, mondjuk Michu vagy Fellaini még befért volna valahova.
Game, amúgy a rendkívül hiteles és színvonalas Daily Star szerint az Arsenal vissza szeretné csábítani Fabregast a nyáron.
Gondolom, nem szomorkodnál, ha összejönne az üzlet.
ARSENAL: QPR (A), Wigan (H), Newcastle (A).
Ez szerintem sajnos nagyon sima kilenc pont.
CHELSEA: ManUnited (A), Spurs (H), Aston Villa (A), Everton (H).
Ez a legnehezebb sorsolás, a United megtréfálhatja a kékeket, mi is remélhetőleg, a Villa idegenben nem könnyű ellenfél, és az Everton is erős.
SPURS: Southampton (H), Chelsea (A), Stoke (A), Sunderland (H).
Itt nincs mese, a három S-t muszáj verni, bár a Stoke idegenben nem lesz sétagalopp, és a Di Canio-féle Sunderland is marha erős.
Chelsea-Spurs május 8-án lesz amúgy.Game90 írta:Chelsea - Spurs meccset most már jó lenne, ha pótolnák, mert addig össze-vissza van minden, mindenesetre ha hozzuk a maradék 3 meccsünket, akkor nem lehet baj (QPR-nak már mindegy, a kiesőjelölt Wigan-nel szerintem megszenvedünk, a Castle meg most kapott egy hatost a Suárez nélküli 'Pool-tól).
Egyértelmű, igen.ozsimiki írta:Csabiékat,azaz Arsenal fanokat kérdezném,hogy beáldoznák e ők személy szerint a jövő évi BL szereplést,ha végre változások történnek a csapat irányítását,felfogását tekintve? Én a helyükben simán.
máshogy fogalmazva: ha köv szezonban nem lenne Bl,de letennék az alapjait egy kupákra is esélyes csapatnak ősztől,az úgy deal lenne,nemde?
Volt olyan támadás,hogy 3nál többet passzolt vmelyik csapat??? Hihetetlen mélyen van az angol foci technikailag,és ezen még a sok latin légiós sem tud markánsan változtatni,nem véletlen,hogy olyan játékosok akik a La Ligában tök átlagok voltak (technikailag mindenképp) ott kiemelkedő spíllereknek számítanak !Barcaman1993 írta:Komolyan, hogy én minek nézek ilyen meccseket. Minél több PL. meccset nézek, ezek annál unalmasabbak. 2 "ekkora" csapat és helyzetet is alig látni az egész meccsen...
HallhattukJa, RvP fogadtatására meg kíváncsi leszek.
1. Luis Suarez has now been banned 25 matches for biting (7 Ajax) - alleged racism (8 LFC) - biting (10 LFC).Game90 írta:Suárez 10 meccses eltiltást kapott, amiért megharapta Ivanovic-ot.
Amúgy kösz' Wigan.
Jól van, ezek szerint akkor van Giroud-nál szerencsétlenebb csatár is...Gareth Tello írta: Adebayor?
Adebayor?Game90 írta:Amúgy elképzelem, hogy Giroud mit csinált volna ugyanebben a szituációban:
1. Nem tudta volna levenni a labdát.
2. Simán leszerelte volna a védő, mert csetlik-botlik a labdával.
3. 5 méterrel a kapu mellé lőtte volna.
És utána fél percig grimaszolt volna.
Tavaly még nálunk lőtt hasonló gólt Song gólpassza után az Everton ellen...S.Agüero írta:Csúnya gólt akasztott Pörszi. Ilyeneket én lőttem fénykoromban.![]()
http://youtu.be/D2TUSVBG3tQ
A midben ?S.Agüero írta:Ilyeneket én lőttem fénykoromban.![]()
1. Deal.Game90 írta:Tippeltem egy kicsit, szerintem az Arsenal 8, a Chelsea 9, a Spurs 11 pontot fog szerezni a hátralévő meccseiken, szóval a végén Spurs 72 pont, Arsenal és Chelsea 71-71.
Amúgy ezt az utolsó senkiházi Suárez-t remélem valaki úgy megveri végre, hogy több hónapig nem tud majd lábra állni. (És most csak Rósa Dénest tudnám idézni: "Már, bocsánat.")
Még meg kell szoknom ezt az új ava-sig kombót.Game90 írta:Ja, Giroud-t kiszórták a meccs végén, a következő 3 meccsen nem lesz, hip hip hurrá! Itt lenne a remek alkalom, hogy Podolski kezdjen középen, de gondolom úgyis Walcott/Gervinho szerencsétlenkedését kell majd nézni...
Hazard ott létét én sem értem.matador írta:Baromira örülök, hogy Carrick végre megkapja azt a megbecsülést, amit megérdemel. Egészen zseniális szezont fut, messze a legjobb középpályás idén, ott a helye a listán, habár nyilván nem ő fogja megnyerni.
Én is a Bale, Suárez, RvP hármasban gondolkozok, de utóbbinál látom a legkisebb esélyt.
Hazard viszont mi az istent keres ott?Jó játékos, voltak kiváló meccsei, de összességében messze volt attól, hogy felkerüljön a listára. Pláne, hogy Fellaini, Michu vagy Baines nincs itt.