Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Most olvastam utána...visca el barca írta:navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Egy nagyon fontos szempontot kifelejtettél: mennyi mezt lehet eladni vele?Varatrix írta:Navassal jól járnának szerintem. Túl sok bemutatást nem igényel. Hamar beilleszkedne szerintem Madridba.
Navassal jól járnának szerintem. Túl sok bemutatást nem igényel. Hamar beilleszkedne szerintem Madridba.bali 15 írta:Az AS szerint Jesus Navas jöhet a helyére.
Amúgy bocsi, még nem végleges a dolog!!
Amúgy tökmin1, csupán idő kérdése, hogy mikor megy el valahova.
Mert a szurkolók nagyon utálták...
Az AS szerint Jesus Navas jöhet a helyére.az h hiba volt e majd elválik, attól függően h kit hoznak helyette.
ez a baj a real madriddal. megvesznek minden egy szezont futott játékos, majd miután nem tripláznak évente 4x, mindenki nulla és el kell adni.bali 15 írta:Di MariaPSG
Csak én érzem úgy, hogy ez hiba volt?
Gyakran vannak buta megoldásai, de a védőinket szépen helyben tudja hagyni....
madridom.hu...Forrás?
Forrás?bali 15 írta:Di MariaPSG
Csak a BL meccsek után kötelező, bajnokikon nem.Capon írta:
Nem kötelező a sajtó rendelkezésére állni meccs után? Én úgy tudom.
Azon felül, h elképesztően gyerekes mélységekig süllyednek odaát, ez a 442 is kitesz magáért a Mourinho József meg Karanka Ajtony megnevezésekkelCapon írta:http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... -a-realnal
Nem kötelező a sajtó rendelkezésére állni meccs után? Én úgy tudom.
S.Agüero írta:Tudtommal még hátra van a XXI. századból majdnem 87 év.Gergely írta:Nem tudom lehetséges- e urak de ha mégis szeretném ha a fejlécbe kiraknátok , hogy a 21.század legsikeresebb csapata
Előre is köszönöm!
Ha a túl oldalt a múlt volt dicsőséges akkor itt a jelennel éljünk tovább....
Tudtommal még hátra van a XXI. századból majdnem 87 év.Gergely írta:Nem tudom lehetséges- e urak de ha mégis szeretném ha a fejlécbe kiraknátok , hogy a 21.század legsikeresebb csapata
Előre is köszönöm!
Ha a túl oldalt a múlt volt dicsőséges akkor itt a jelennel éljünk tovább....
valószínűleg annyi lenne a pályafutásának.ab1daL írta:Madridnak se lesz rossz szerelése jövőre.. http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 344356.jpg
AS szerint Isco iránt eléggé érdeklődik a Madrid. Nem örülnék, ha ott kötne ki...
Csak tudnám, hogy Mourinho mivel követett el súlyosabb tettet, mint Ronaldo. Szánalmas bagázs. Most akkor valamelyik 3. ligás csapat ellen nem játszik. Ekkora büntetést...lui1698 írta: Más:
Cristiano Ronaldo egy*, José Mourinho pedig két mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Király-kupa döntőjében begyűjtött piros lap miatt. A büntetéseket csak a kupában tölthetik le, így Mourinho leülhet az utolsó két bajnokin is a Real Madrid kispadjára. - madridom.hu
*Spanyol bírói testület.
Chelsea mezt fog viselni jövőre a Real?ab1daL írta:Madridnak se lesz rossz szerelése jövőre.. http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 344356.jpg