Chino írta:A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik. Ennek ellenére nem lehet egy kalap alá venni őket.
ez mondjuk tényleg így volt, csak a múltban ragadtak, mert kábé tíz éve. azt a galaktikus realt elég sokan utálták a sok pénze, az arrogancia, az összevásárlások és a vélt
tolások miatt. csak ezt a szerepet már jó néhány éve átvettük tőlük. mi vagyunk a célpont jelenleg. már nem a szimpatikus katalán csapat vagyunk, akik próbálunk góliát mellett érvényesülni és meg-megcibáljuk a bajuszát, hanem a szemét nagy csapat, akit tolnak, meg uefalona, meg színészkednek és fújj, divat.
Chino írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én azért annyira nem látom, hogy a Madrid egy teljesen új úton haladna tovább. Igazoltak néhány játékost, de talán Isco az egyedüli akit a kezdőbe. Az alapcsapat maradt, a felállással együtt. Jött Illarramendi is Xabi pótlására, egy az egyben, valami változás lesz, de nem olyan gyökeres.
az már maga egy új irány, hogy fiatalokkal, spanyolokkal és saját nevelésűekkel oldják meg a kiegészítő szerepeket. régebben erre mindig igazoltak valami felesleges légióst euromilliókért. az meg, hogy a 4231ből átálltak 433ra hiába tűnik kicsi változásnak sokat mutat. több labdatartás, építkezés, kevesebb bekk és kontra. az isco, modric, xabi középpálya nem sokkal kevésbé kreatív mint az ini, xavi, busquets. nekem tetszik a játékospolitikájuk és tetszik, hogy végre nem egy balhés edző van ott, mert igazából már nem sok játékosuk maradt, akit úgy igazán utálok (arbeloa, pepe, cé meg néha xabi és dimaria idegesít).
bale meg nyilván nem ér annyit, és nevetséges áron menne, de azért a bale, cé, benzema támadótrió beszaratós lenne az biztos. erőben és gyorsaságban is megvernének minket kontráknál.