2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És gondolom erre kötelezettségük sincs, hogy nyilvánosságra hozzák ! Bár szerintem az, hogy most 99 vagy 91 volt majdnem mindegy, nagyon soknak tűnik érte, de bőven vannak olyan képességei amivel megszolgálhatja az árát, a kérdés csak az, hogy ezek a képességek mennyire kompatibilisek az új RM játékával, a spanyol focival, és tán legfőbbképp CR-rel, mert iszonyat mód hasonlít a két játékos sok szempontból, és az gondolom nektek sem kérdés, hogy két Ronaldot nem bír el egy csapat sem, valamelyiküknek visszább kell lépnie (ami a hierarchiát illeti) és akármelyik is lesz az az nem fog jót tenni neki (pláne, hogy Gareth CR poszton érzi magát a legjobban) érdekes lesz ez a szezon, na!ferninho írta:hát a Real Madrid TVben 91 millió euróról volt szó, illetve Ernesto Bronzetti, aki eléggé jól informálódott mindenről és elég befolyásos emberke ezt nyilatkozta:Mezner2 írta: A lebutított CR akkor most mennyiért ment? Van rekord, vagy nincs ?nem lehet hivatalosan tudni, az a helyzet...Ernesto Bronzetti: "A Real Madrid 91,2 millió eurót fizetett Bale-ért. Cristiano Ronaldo szerződéshosszabbítását napokon belül bejelenti a klub."
hát a Real Madrid TVben 91 millió euróról volt szó, illetve Ernesto Bronzetti, aki eléggé jól informálódott mindenről és elég befolyásos emberke ezt nyilatkozta:Mezner2 írta: A lebutított CR akkor most mennyiért ment? Van rekord, vagy nincs ?
nem lehet hivatalosan tudni, az a helyzet...Ernesto Bronzetti: "A Real Madrid 91,2 millió eurót fizetett Bale-ért. Cristiano Ronaldo szerződéshosszabbítását napokon belül bejelenti a klub."
490Ft-tal kevesebbért, mint amennyit én ma egy Gyrosra költöttemSanama írta:Kaká mennyiért ment vissza a Milanba?
.
Ezt hányszor fogod még leírni, miután belátod, hogy az összes többi adatod már csak csűrés-csavarás?Tudom, 100 pont az 100 pont,
és jön a csattanóMezner2 írta: jobb szezont a bajnokságban még soha, senki nem futott
nem akarok túlzottan belemenni, de ti úgy lettetek bajnokok 100 ponttal, hogy egyszer se vertétek meg a Realt, illetve a gólkülönbségeket nektek 115-40 volt, míg a Realnak anno 121-32, ez 14 gól jobb volt mint a tiétek.azonosat is csak egyszer![]()
Judit_21 írta:Tavaly pl. nem tudom volt-e olyan, hogy legyőztetek bennünket (persze a bajnokságot nyertétek, de azt inkább mi rontottuk el az elején
ha nem is akarod megérteni amit írtam, úgyis reménytelen....akár közgazd. doktorikat is össz lehetne fércelni annyit olvashatsz itt a pénzügyi tranzakciókról amit a Madrid ekőadott csak ebben az átigazolási szezonban, engem nem ez érdekel. azért 1:0 oda mert mi a SAJÁT ELVÁRÁSAINKAT nem tudtuk megoldani! aki nem látja hogy a Barca védelme minőségért kiált az be veheti Tata (a sajtónak szánt) kényszerű válveregetését, hogy minden rendben van.... én biztosan nem fogom. a gyenge keretre vonatkozó utalásom a napnál világosabb, nem hinném hogy magyarázatra szorul, különösen nem úgy hogy a Dortmundra hivatkozol,(ahol a keret nagyon is rendben van) de talán egyetlen Német csapat sem lenne jó példa ott ugyanis profi módon menedzselik a csapatokat. a Madrid keretét ők maguk értékelték(jól vagy rosszul ez még a jövő titka) nem én és ehhez adtak és vettek embereket szeritem klasszissal jobban mint a Barca , de ezt is kitárgyalták itt a fórumon oda-vissza.Barcaman1993 írta:Belegondoltál abba, hogy a többi csapat miért nem vásárol meg mindenkit aranyárakon? Ha rájöttél, akkor szólj!mess2009 írta:én egy dolog miatt nagyon is irígylem a Madridot: a mai európai élvonalban lehet rossz csapat kiváló játékosok halmazából, de lehetetlen jó csapatot(úgyértem top!) csinálni alkalmatlan vagy gyenge állományból! a Madrid menedzsmentje a maga részéről megtette amit kellett, a többit persze még össz kell rakni de legalább van esélyük!! ma még ugyan tehetünk csodát de nekem az az érzésem ezen a téren 1:0 a Madridnak.
Nyilvánvaló a válasz, de úgy látszik, hogy egyeseknek nem ugrik be. Gyenge keretből nem lehet jó csapatot csinálni? Dortmund honnan jutott el hova? A Real játékoskeretét meg gyengének nevezni, hát elég alábecsülő.
ez tök egyértelmű akár beismerik akár nem. perez farokméregetős megalomániája ez, semmi több.Chino írta:Visszatérve Bale-re. Szerintem ti se tagadhatjátok, hogy nem igazán sportszakmai szempont volt a leigazolása. Legalábbis Ancelotti nyilatkozataiból nem ezt lehetett kivenni. Kellett egy nagy durranás akármilyen áron, és már csak presztízsből is válasz Neymarra.
Hát igen, pláne hogy Özil szerintem egy igencsak túlértékelt játékos, lassú, körülményes, teszetosza sokszor, és süt az emberről a nyegleség, egy métert nem tenne meg fölöslegesen.sjd írta: Azért azon már nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy az Arsenal, amelyik kis túlzással az elmúlt 10 évben 18 év feletti játékosért nem adott pénzt, letesz 50 milliót a Realnak.
Azért azon már nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy az Arsenal, amelyik kis túlzással az elmúlt 10 évben 18 év feletti játékosért nem adott pénzt, letesz 50 milliót a Realnak. Villáért akkor mennyit adtak volna? 35-öt? Rossell meg elpasszolta 2.1-ért az Atleticonak...lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Én nem hiszem el, komolyan ha a Real kirakott volna ezen a nyáron az út szélére egy zsák rohadt hagymát, jött volna egy sejk és 100 misiért elvitte volna tőlük.
Nem hivatalos, de sok helyen irnak rola. Nap vegere megtudjuk az igazsagot.lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Gento mezében fog szerepelni: “Nyilvánvalóan Gento egy legenda. 6 BEK-et nyert a Real Madriddal, és nagy kihívás az ő számával pályára lépni. Szeretnék a BL-ben játszani a csapat pedig szeretné a Tizediket megnyerni. Szeretnék ebben segíteni.”Barcaman1993 írta:Nem néztem utána a sajtótájékoztatónak, de ugye beszélt a 10.-ről?10 éve nem mennek máshogy neki a szezonnak.
Carvajal sajat nevelesu jatekos, akit azert adtak el 2 eves visszavasarlasi opioval egy nemet elso osztalyu klubbnak, hogy fejlodjon. A Bundesliga harmadik legjobb jobbhatvedje lett, jol teljesitett, ezert visszavette a klubb. Posztjan nem tartozik bele a top3-ba, de meg a top5-be se, viszont fiatal, az utobbi evben sokat fejlodott, minden eselye megvan hogy jo jatekos legyen. Ha sokat igazolunk az a baj, hogy miert nincsenek sajat nevelesu jatekosaink, ha sajat nevelesu jatekosainknak megadjuk a bizalmat, akkor meg az a baj, hogy miert nem vettunk a helyere valaki jobbat...Rivaldo11 írta:Olvasom, hogy tudatos, és átgondolt igazolásokat hajtott végre a madrid. Nos: Arbeloa helyére vettek egy Carvajalt, aki jeleneleg a mi második számú jobbhátvédünk mögött van a korosztályos rangsorban. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy Arbeloa egy szerencsétlen...nem tudom, ez mennyire átgondolt igazolás. Hozhattak volna mondjuk éppenséggel egy olyan bekket, aki egyértelműen jobb, mint a spanyol. Az átgondolt, és okos lépés lett volna. Ez így nem.
Igazoltunk egy fiatal, raadasul spanyol tehetseges jatekost, aki idovel klasszis lehet. Ezzel mi a problema? Ugyan az a helyzet mint amit kicsivel feljebb irtam. Ha klasszisokat veszunk az a baj, ha fiatal tehetsegeket, akkor meg az.Rivaldo11 írta: Isco: Tehetséges srác, mindene megvan ahhoz, hogy klasszis legyen...de még nem az. Garancia sincs arra, hogy pl. jobb lesz, mint az agyonszídott Özil.
Igy 3-4 valogatott meccs es par youtube video alapjan legalabb masfelszeres aron hoztuk el. Serulese miatt egyetlen percet se lattuk meg jatszani. En meg nem irnam le, boven lesz ideje bizonyitani.Rivaldo11 írta: Illaramendi ennyiért egy vicc, minden csak nem átgondolt, és okos lépés.
Igazoltunk egy tapasztalt edzot, Ancelottit, aki nem olyan balhes mint elodje.Rivaldo11 írta: Szóval...nem tudom, de nekem ez a madridi nyár nem tűnik annyira sikertörténetnek...
Mondjuk már a Bild, Transfermarkt, BBC, AS, Marca is egyöntetűen állítja, hogy már át is esett az orvosi vizsgálatokon és csak a hivatalos bejelentés van hátra.bence-barca írta:Egyelőre még csak az ágyús szurkolóknál hivatalos, amúgy meg még nem. Az az igzaság, írják, h nagyon közel, de az Arsenalnál már olvastul ezt párszor idén és láttuk milyen sokan jöttek eddig.lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Én nem hiszem el, komolyan ha a Real kirakott volna ezen a nyáron az út szélére egy zsák rohadt hagymát, jött volna egy sejk és 100 misiért elvitte volna tőlük.
Egyelőre még csak az ágyús szurkolóknál hivatalos, amúgy meg még nem. Az az igzaság, írják, h nagyon közel, de az Arsenalnál már olvastul ezt párszor idén és láttuk milyen sokan jöttek eddig.lui1698 írta:Özil-ért tényleg kitett 50-et az Arsenal?
Pl mi?
akkor légyszives holnp is írd be mennyire csodálod őket! ha classicon meg véletlenül nyerünk, remélem füled-farkad behúzod!csababarca írta: Sose drukkolnék nekik,soha. Bár ne jönne be amit hangoztatok,betlizzenek csak szépen,pottyanjanak ki a 8 között a BLből,legyen így. De én erősebbnek gondolom őket nálunk,nem is kicsivel, a keretük is minőségibb,mélyebb. Ráadásul a kp-t összerakták most,ami a nagy gyengeségük volt, mi meg homokba dugtuk a fejűnket,és nem erősítettük meg a brutálgyenge védelmünket.
Bocs hogy pesszimista vagyok,de ilyen nyár után képtelenség optimistának lenni.