Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Továbbra is mondom, nagyon jó taktika a mártírkodás, nektek szurkolóknak már sikerült is maximálisan átvennetek ezt az attitűdöt, de a meccseket még mindig a pályán játsszák, és arról, hogy ott nem nyertek, csakis ti tehettek, még ha kényelmesebb is mást belemagyarázni.h3x0r írta:Ronaldo (facebook): "This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."
Ne is mondd, nekem, mint mindkét oldalon jelenlévőnek ez pláne feltűnő, unalmas, néha már a kétségbeesésbe kerget, de komolyan.zola8787 írta:Olyan unalmas, hogy folyamatosan ez megy: csúnya Barca csaltak, csúnya Real csaltak, les volt, nem volt les, gól volt, nem volt gól, szemetek vagytok, nem is vagyunk azok, ti vagytok azok -.-
Blatter a FIFA elnoke, es minden egyes nyilvanos megjelenesen a FIFA-t is kepviseli.miihii írta:Blatter a FIFA véleményét mondta el vagy a sajátját? Sztem nem a FIFA elveit...
Ronaldo a portugal valogatott kapitanya es a Real Madrid csatara. Ha Ronaldo elmegy egy korhazba beteg gyerekeket latogatni, akkor a klubbjat es a valogatottjat is kepviseli.miihii írta: A klubjáról és a hazájáról melyik sorokban beszél?
Ezzel valaszoltal is az elso kerdesedre. (erre:"Blatter a FIFA véleményét mondta el vagy a sajátját?")miihii írta:Am annyi szent, h nem épp egy szerencsés megnyilvánulás ebben a formában Sepp-től, az ő pozíciójában. Elvárható lenne a diplomatikusabb reakció, de ez most így sikerült. Ettől még egy vélemény volt csak és a sajátja...
Tökéletes reakció.h3x0r írta:Ronaldo (facebook): "This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."
azért nyomatják ezt a média ellenuk van dolgot mert frusztráltak és kell valami amin levezethetik a dühüket. jól írta lentebb valaki, van odaát egy-két hangadó akik szerint a média felelősége h ilyen gyengék. még tényleg véletlenül sem az h van egy megalomániás elnökük, aki pont teliberakja h az uj edző kiket szeretne igazolni, ő dönt és kész. e mellett egy-két évente edző meg teljes garnitura csere. mi ellenunk is csak azért kaptak ki, mert a barca már összeszokott ők meg még nem, épülgetnek. igaz, hogy carvajalt meg bale leszámítva évek óta együtt volt a brigád de nem számítcsababarca írta:Miért érdekli őket,hogy egy vénember kinek drukkol?
Az zavar leginkább, hogy némelyik ember annyira elveti a sulykot, mintha az élete függne tőleNem akarlak elkeseríteni, de ez amíg a világ a világ így fog menni.
Hülyeség persze, de ez van.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez amíg a világ a világ így fog menni.zola8787 írta:
Olyan unalmas, hogy folyamatosan ez megy: csúnya Barca csaltak, csúnya Real csaltak, les volt, nem volt les, gól volt, nem volt gól, szemetek vagytok, nem is vagyunk azok, ti vagytok azok -.-
Azert masoltam be ide es kerdeztelek meg titeket, mert kivancsi voltak, hogy szerintetek elfogadhato-e az, hogy az egesz futball intezmenyenek egyik vezetoje nyilvanosan kigunyol egy jatekost. Raadasul a vilag egyik legjobbjat. Szinte biztos voltam benne, hogy a legtobben azt fogjak mondani, hogy ezzel nincs semmi problema, csak elmondta a velemenyet. Ha csak elmondta volna diplomatikusan a velemenyet, azzal nem is lett volna semmi gond, de ez minden csak nem diplomatikus velemenynyilvanitas.Stalkyard írta:Ami meg szintén nevetséges, de remekül jellemez titeket, az pont a te hozzáállásod, kedves h3x0r. Berakod a nyilatkozatot ide, várva, hogy majd bólogatva vállon vereget mindenki, hogy jajj te szegény. Aztán mikor páran nem úgy reagálnak, ahogy várod ( szerintem teljesen érthetően) ők egyből állatnak minősülnek, mész is jelenteni a sötét oldalra, hogy ilyet mertek csinálni.... míg aki egyetért, az f.szagyerek, neki legalább van esze, stb.
Nem hiszem, hogy barkit is direkt vagy indirekt modon lemajmoztam volna, azt viszont teljes mertekben elismerem, hogy elitelem azokat akik ezt az egeszet elfogadjak. De azert jo latni, hogy te pont ezt gondolod arrol a helyrol ahonnan jovok.Stalkyard írta:Szóval menő a marha leereszkedő stílusod, úgy jössz ide, mintha az állatkertből próbálnál majmokat keresni, akik legalább nem ürítenek maguk alá, csak éppen eléggé hiteltelen onnan, ahonnan te jössz. Tudod van egy mondás, a bagolyról, meg a verébről...
SZ Á N A L M A S
Érdekes, de én az ilyen hírek mellett teljesen elsuhanok és van egy olyan érzésem, hogy a szurkolók nagyon nagy többsége is, mert a kutyát nem érdekli. A Real szurkolók meg imádnak az ilyen semmiségekből is drámát csinálni. Vagy legalábbis gondolom, mert ezt a hírt nem Barcelona szurkoló vetette fel, az is biztos.socio66 írta: Ha az jólesik, amikor a 20. század legjobb csapatának titulálnak titeket, vagy amikor feneketlen pénztárcával kilóra megvesztek bárkit, akkor fogadjátok el, hogy adott esetben negatív irányban is kiemelten kezeli a klubot a média.
Azert jo, hogy a FIFA elnoke ismeri a vilag top jatekosait: Leonardo Messi, Ibramovic.zika írta:Szerintem ennek a véleménynyilvánításnak a komolyságát jelzi, hogy Blatter papa Leonard-ozza Messit. Eddig se tartottam sokra, ezután se fogom, az tuti. Valószínűleg jobban érdeklik a Katarból befolyó pénzek, mint a hétvégi Clásico.
Az összeesküvés elméleteit szeretők előfordulhat, hogy ezt gondolják, de ép eszűek aligha.Gareth Tello írta:Csak éppen nem kellene nyilvánosan kifejteni ezeket a nézeteit, mert egyrészt magát és a FIFA-t teszi nevetségessé, másrészt meg olyan spekulációk alapkövét rakja le, hogy Messi csak miatta nyert 56372 aranylabdát, satöbbi.
A véleményével semmi bajom, ő így gondolja, oké, semmi probléma. Csak éppen nem kellene nyilvánosan kifejteni ezeket a nézeteit, mert egyrészt magát és a FIFA-t teszi nevetségessé, másrészt meg olyan spekulációk alapkövét rakja le, hogy Messi csak miatta nyert 56372 aranylabdát, satöbbi.h3x0r írta:Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Az Independent napvilágra hozott egy felvételt amelyen Joseph Blatter (a FIFA elnöke) beszél Messiről és Cristianoról: “Leo egy jó fiú. Minden szülő álma. Nagyon rendes ember. Nagyon gyors, kiválóan játszik, mint ha csak táncolna. A másik (Cristianora célozva) olyan, mint egy katonai parancsnok (eközben heves gesztusokkal imitál egy katonát). Az egyikük többet költ arra, hogy jól álljon a haja… Nem mondhatom meg ki a jobb, az Aranylabdára esélyeseket kedden hozzuk nyilvánosságra (ma) és majd az illetékesek döntenek, de örülnék ha én lennék a főnökük. Én Messit preferálom.”
es itt van hozza a video is
Harombol egy. Nem is olyan rossz arany.bence-barca írta:Mondanám, h ezt nem teheti meg a Fifa elnöke, de akkor egyből lehurrognának itt, h miért ne tehetné, a saját véleménye blabla.h3x0r írta:Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Úgyhogy azt mondom, egyszerűen nem illik ezt egy ilyen magas rangú tisztséggel a kezében.
Persze az teljesen más lett vna, ha csak annyit mondd, h "én Messi játékát jobban szeretem, őt preferálom a 2 közül, szerintem jobb játékos mint Ronaldo." Politikailag sokkal korrektebb lett volna.
Mondanám, h ezt nem teheti meg a Fifa elnöke, de akkor egyből lehurrognának itt, h miért ne tehetné, a saját véleménye blabla.h3x0r írta:Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?