Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
socio66

2013.10.29. 19:46:14

h3x0r írta:Ronaldo (facebook): "This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."
Továbbra is mondom, nagyon jó taktika a mártírkodás, nektek szurkolóknak már sikerült is maximálisan átvennetek ezt az attitűdöt, de a meccseket még mindig a pályán játsszák, és arról, hogy ott nem nyertek, csakis ti tehettek, még ha kényelmesebb is mást belemagyarázni.
Ronaldo-nak a bl-elődöntőben kellett volna bizonyítania, nem a közösségi oldalon, és akkor nyugodtan várhatná a díjátadókat.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.29. 19:32:35

zola8787 írta:Olyan unalmas, hogy folyamatosan ez megy: csúnya Barca csaltak, csúnya Real csaltak, les volt, nem volt les, gól volt, nem volt gól, szemetek vagytok, nem is vagyunk azok, ti vagytok azok -.-
Ne is mondd, nekem, mint mindkét oldalon jelenlévőnek ez pláne feltűnő, unalmas, néha már a kétségbeesésbe kerget, de komolyan.

Ezennel pedig megfogadom, hogy nem olvasok többet erről a Ronaldo-Blatter-sztoriról, nem akarom még jobban felidegesíteni magam...
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 19:31:44

miihii írta:Blatter a FIFA véleményét mondta el vagy a sajátját? Sztem nem a FIFA elveit...
Blatter a FIFA elnoke, es minden egyes nyilvanos megjelenesen a FIFA-t is kepviseli.
miihii írta: A klubjáról és a hazájáról melyik sorokban beszél?
Ronaldo a portugal valogatott kapitanya es a Real Madrid csatara. Ha Ronaldo elmegy egy korhazba beteg gyerekeket latogatni, akkor a klubbjat es a valogatottjat is kepviseli.
(egyebkent a Portugal Labdarugo Szovetseg elnoke is kuldott egy levelet a FIFA-nak)
miihii írta:Am annyi szent, h nem épp egy szerencsés megnyilvánulás ebben a formában Sepp-től, az ő pozíciójában. Elvárható lenne a diplomatikusabb reakció, de ez most így sikerült. Ettől még egy vélemény volt csak és a sajátja...
Ezzel valaszoltal is az elso kerdesedre. (erre:"Blatter a FIFA véleményét mondta el vagy a sajátját?")
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013.10.29. 19:32:37-kor.
Kép
miihii
KHAL

2013.10.29. 19:18:58

h3x0r írta:Ronaldo (facebook): "This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."
Tökéletes reakció.
Tökéletesen jellemző ez odaát, h egy véleményre alapozva egy mindenre kiterjedő mártíromságot szül meg.

Blatter a FIFA véleményét mondta el vagy a sajátját? Sztem nem a FIFA elveit...
A klubjáról és a hazájáról melyik sorokban beszél?
És a vége a csoda maga, a megtestesült angyal, a mártírság mintaképe. Amikor kifütyülték itt-ott (biztos azok is a FIFA alkalmazottai voltak :D ), akkor hol volt ez a megdöbbentő önuralom, a szerénység és a jókívánságok, amivel kvázi odatartja a másik orcáját is és bizonyítja úriemberségét ebben a gaz világban, ahol őt támadja mindenki alaptalanul?

Sajnáljuk a Roncit nap van (megint)... :mrgreen:

Am annyi szent, h nem épp egy szerencsés megnyilvánulás ebben a formában Sepp-től, az ő pozíciójában. Elvárható lenne a diplomatikusabb reakció, de ez most így sikerült. Ettől még egy vélemény volt csak és a sajátja...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.29. 19:02:00

csababarca írta:Miért érdekli őket,hogy egy vénember kinek drukkol?
azért nyomatják ezt a média ellenuk van dolgot mert frusztráltak és kell valami amin levezethetik a dühüket. jól írta lentebb valaki, van odaát egy-két hangadó akik szerint a média felelősége h ilyen gyengék. még tényleg véletlenül sem az h van egy megalomániás elnökük, aki pont teliberakja h az uj edző kiket szeretne igazolni, ő dönt és kész. e mellett egy-két évente edző meg teljes garnitura csere. mi ellenunk is csak azért kaptak ki, mert a barca már összeszokott ők meg még nem, épülgetnek. igaz, hogy carvajalt meg bale leszámítva évek óta együtt volt a brigád de nem számít
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 18:41:38

Ronaldo (facebook): "This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2013.10.29. 18:41:11

Nem akarlak elkeseríteni, de ez amíg a világ a világ így fog menni.
Hülyeség persze, de ez van.
Az zavar leginkább, hogy némelyik ember annyira elveti a sulykot, mintha az élete függne tőle :D Na nem baj, irigylem őket, hogy ez a legnagyobb problémájuk.

Különben meg nem értem a real szurkolókat, hogy lehet pont nekik drukkolni... :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2013.10.29. 18:41:51-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.29. 18:18:19

zola8787 írta:
Olyan unalmas, hogy folyamatosan ez megy: csúnya Barca csaltak, csúnya Real csaltak, les volt, nem volt les, gól volt, nem volt gól, szemetek vagytok, nem is vagyunk azok, ti vagytok azok -.-
Nem akarlak elkeseríteni, de ez amíg a világ a világ így fog menni.
Hülyeség persze, de ez van.
(hisz mindenki tudja, h csak a Real a szemét és csaló :mrgreen: )
zola8787
Director del Fútbol

2013.10.29. 17:58:32

Na jó, szólok Walter White-nak, hogy induljon és mártsa egy kádnyi sósavba a real és barca káromlókat :D

Olyan unalmas, hogy folyamatosan ez megy: csúnya Barca csaltak, csúnya Real csaltak, les volt, nem volt les, gól volt, nem volt gól, szemetek vagytok, nem is vagyunk azok, ti vagytok azok -.-
Zolee23
Capitá del Barça

2013.10.29. 17:55:21

az a probléma, hogy nem egy vénemberrel van szó, hanem a fifa elnökéről. ha egy no name senki megszólal, az a lőtéri kutyát nem érdekli.

a madridisták mondjuk eléggé kivannak az élettől, kemény hogy egy-egy hírtől miket levergődnek.
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 17:51:05

Stalkyard írta:Ami meg szintén nevetséges, de remekül jellemez titeket, az pont a te hozzáállásod, kedves h3x0r. Berakod a nyilatkozatot ide, várva, hogy majd bólogatva vállon vereget mindenki, hogy jajj te szegény. Aztán mikor páran nem úgy reagálnak, ahogy várod ( szerintem teljesen érthetően) ők egyből állatnak minősülnek, mész is jelenteni a sötét oldalra, hogy ilyet mertek csinálni.... míg aki egyetért, az f.szagyerek, neki legalább van esze, stb.
Azert masoltam be ide es kerdeztelek meg titeket, mert kivancsi voltak, hogy szerintetek elfogadhato-e az, hogy az egesz futball intezmenyenek egyik vezetoje nyilvanosan kigunyol egy jatekost. Raadasul a vilag egyik legjobbjat. Szinte biztos voltam benne, hogy a legtobben azt fogjak mondani, hogy ezzel nincs semmi problema, csak elmondta a velemenyet. Ha csak elmondta volna diplomatikusan a velemenyet, azzal nem is lett volna semmi gond, de ez minden csak nem diplomatikus velemenynyilvanitas.
Kivancsi vagyok, hogy ha Busquets-rol kerdeztek volna es elkezdett volna a foldot hemperegeni es az arcat fogni, akkor is ugyan ez lenne a velemenyetek. Legyen szo Ronaldorol, Messirol, Ibrahimovicrol, Suarezrol vagy barki masrol, ugyan ez lenne a velemenyem, egyszeruen ilyet nem tehet. Ha te, a haverod vagy akar en csinalnek ilyet, senki se foglalkozna vele, esetleg azt mondanak, hogy nem vicces vagy rohognenek egy jot rajta. Viszont vannak dolgok amiket egy atlag ember megtehet, viszont egy ilyen magas szinten levo nem. Es ezt neki is pontosan kene tudnia.
Stalkyard írta:Szóval menő a marha leereszkedő stílusod, úgy jössz ide, mintha az állatkertből próbálnál majmokat keresni, akik legalább nem ürítenek maguk alá, csak éppen eléggé hiteltelen onnan, ahonnan te jössz. Tudod van egy mondás, a bagolyról, meg a verébről...
SZ Á N A L M A S
Nem hiszem, hogy barkit is direkt vagy indirekt modon lemajmoztam volna, azt viszont teljes mertekben elismerem, hogy elitelem azokat akik ezt az egeszet elfogadjak. De azert jo latni, hogy te pont ezt gondolod arrol a helyrol ahonnan jovok.
En erre mondanam azt, hogy SZ Á N A L M A S
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.29. 17:44:13

Jujj tényleg mi megy odaát. :oops:
Szegények, sajnálom őket.
Mindenre ugranak, egyből, eltúlozva,kifordítva, ferdítve mindent,hogy az nekik jó legyen.

"Egy légy rászállt egy Messi mezre, pedig a közelben két CR mez is volt, köztudott,hogy a legyek a fehérre mennek, ez a légy mégis legyőzve az ösztöneit, a Messis mezre szállt."
Szemét legyek,kiírtani mindet, NSO, média, uefa, Haiti Nőkért egyesület, Bicebóca tánczenekar, pfújj-pfújj, Barcás bérenc az összes.

Ilyen szinten állnak. Miért érdekli őket,hogy egy vénember kinek drukkol? Ebből ekkora cirkuszt kell csinálni, levél,stb...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.10.29. 16:52:22

Szerintem is iszonyat nevetséges, ami a túloldalt megy. Mondjuk ezt a magam részéről már évek óta így látom, úgyhogy már hozzászoktam.

Ami meg szintén nevetséges, de remekül jellemez titeket, az pont a te hozzáállásod, kedves h3x0r. Berakod a nyilatkozatot ide, várva, hogy majd bólogatva vállon vereget mindenki, hogy jajj te szegény. Aztán mikor páran nem úgy reagálnak, ahogy várod ( szerintem teljesen érthetően) ők egyből állatnak minősülnek, mész is jelenteni a sötét oldalra, hogy ilyet mertek csinálni.... míg aki egyetért, az f.szagyerek, neki legalább van esze, stb. Szóval menő a marha leereszkedő stílusod, úgy jössz ide, mintha az állatkertből próbálnál majmokat keresni, akik legalább nem ürítenek maguk alá, csak éppen eléggé hiteltelen onnan, ahonnan te jössz. Tudod van egy mondás, a bagolyról, meg a verébről...
SZ Á N A L M A S
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.29. 16:30:09

socio66 írta: Ha az jólesik, amikor a 20. század legjobb csapatának titulálnak titeket, vagy amikor feneketlen pénztárcával kilóra megvesztek bárkit, akkor fogadjátok el, hogy adott esetben negatív irányban is kiemelten kezeli a klubot a média.
Érdekes, de én az ilyen hírek mellett teljesen elsuhanok és van egy olyan érzésem, hogy a szurkolók nagyon nagy többsége is, mert a kutyát nem érdekli. A Real szurkolók meg imádnak az ilyen semmiségekből is drámát csinálni. Vagy legalábbis gondolom, mert ezt a hírt nem Barcelona szurkoló vetette fel, az is biztos.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
socio66

2013.10.29. 16:15:49

Szerintem el kellene már felejteni végre ezt az állandó önsajnálatot, és mártírkodást.
A meccsek továbbra is a pályán dőlnek el, nem az újságírók, nem a sporttévés szakértők, és nem is Blatterék játszanak.
Persze baromi kényelmes bemagyarázni egymásnak, hogy minden és mindenki ellenetek van, és a sikertelenség még véletlenül sem a rossz elnöki felfogásnak, az állandó személycseréknek, netán a jobb riválisnak köszönhető.
Ha az jólesik, amikor a 20. század legjobb csapatának titulálnak titeket, vagy amikor feneketlen pénztárcával kilóra megvesztek bárkit, akkor fogadjátok el, hogy adott esetben negatív irányban is kiemelten kezeli a klubot a média.
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 15:06:23

zika írta:Szerintem ennek a véleménynyilvánításnak a komolyságát jelzi, hogy Blatter papa Leonard-ozza Messit. Eddig se tartottam sokra, ezután se fogom, az tuti. Valószínűleg jobban érdeklik a Katarból befolyó pénzek, mint a hétvégi Clásico.
Azert jo, hogy a FIFA elnoke ismeri a vilag top jatekosait: Leonardo Messi, Ibramovic.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.29. 14:49:30

Gareth Tello írta:Csak éppen nem kellene nyilvánosan kifejteni ezeket a nézeteit, mert egyrészt magát és a FIFA-t teszi nevetségessé, másrészt meg olyan spekulációk alapkövét rakja le, hogy Messi csak miatta nyert 56372 aranylabdát, satöbbi.
Az összeesküvés elméleteit szeretők előfordulhat, hogy ezt gondolják, de ép eszűek aligha.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
zika
Barça C

2013.10.29. 14:47:03

Szerintem ennek a véleménynyilvánításnak a komolyságát jelzi, hogy Blatter papa Leonard-ozza Messit. Eddig se tartottam sokra, ezután se fogom, az tuti. Valószínűleg jobban érdeklik a Katarból befolyó pénzek, mint a hétvégi Clásico. Ronaldo kifigurázásáról meg annyit, hogy szerintem simán elképzelhető, hogy a nem éppen fantasztikus angolját próbálja meg megtámogatni a kis mutatvánnyal. Amúgy az egész hozzászólás jöhetett volna Nyilasitól, Mészölytől vagy Zomboritól akár. Pontosan az a naiv álláspont, amit még a nagymamám is mondana, ha megkérdezném a dologról.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.29. 14:44:41

ezeken annyira értelmetlen lovagolni h hihetetlen. ha most azt mondja h ronaldo a jobb, akkor a madridisták tapsolnak, h végre egy ember aki fel meri vállalni a véleményét blahblablah
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2013.10.29. 14:38:03

Igazából Blatter ezzel ugyan azt akarta mondani amit a madridistáktól is már számtalan alkalommal hallottam Cuncival kapcsolatban, hogy egy robot(katona) lett belőle.
Érzésem szerint nem akart gúnyt űzni belőle megmaradta a jó ízlés határain belül.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.29. 14:36:43

h3x0r írta:Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Az Independent napvilágra hozott egy felvételt amelyen Joseph Blatter (a FIFA elnöke) beszél Messiről és Cristianoról: “Leo egy jó fiú. Minden szülő álma. Nagyon rendes ember. Nagyon gyors, kiválóan játszik, mint ha csak táncolna. A másik (Cristianora célozva) olyan, mint egy katonai parancsnok (eközben heves gesztusokkal imitál egy katonát). Az egyikük többet költ arra, hogy jól álljon a haja… Nem mondhatom meg ki a jobb, az Aranylabdára esélyeseket kedden hozzuk nyilvánosságra (ma) és majd az illetékesek döntenek, de örülnék ha én lennék a főnökük. Én Messit preferálom.”
es itt van hozza a video is
A véleményével semmi bajom, ő így gondolja, oké, semmi probléma. Csak éppen nem kellene nyilvánosan kifejteni ezeket a nézeteit, mert egyrészt magát és a FIFA-t teszi nevetségessé, másrészt meg olyan spekulációk alapkövét rakja le, hogy Messi csak miatta nyert 56372 aranylabdát, satöbbi.

Erre a kérdésre az lett volna a korrekt válasz, hogy "nem tudok dönteni közöttük, mindkettőt fantasztikus játékosnak tartom". Ennyi. Még ha nem is ezt gondolja, azért vannak dolgok, amelyeket egy ilyen magas rangú embernek muszáj magában tartania.

(Ezek után szerintem világforradalom lesz, ha Messi nyeri a lasztit. :lol:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.29. 14:35:44

Jó fej az öreg! :mrgreen:
Legalább nem álszent mint itt is meg a világban is sokan! 8)
CR amúgy kiváló játékos de emellett egy díszb... is szóval jogos ha kifigurázzák néha.
Kíváncsi vagyok vajon mondjuk Pepéről mit mondana. :lol:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.10.29. 14:28:16

Az a része helytelen. De az, hogy esetleg ilyen nevezi, azt nem tartom magában annak.
Kép
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 14:24:18

bence-barca írta:
Mondanám, h ezt nem teheti meg a Fifa elnöke, de akkor egyből lehurrognának itt, h miért ne tehetné, a saját véleménye blabla.
Úgyhogy azt mondom, egyszerűen nem illik ezt egy ilyen magas rangú tisztséggel a kezében.
Persze az teljesen más lett vna, ha csak annyit mondd, h "én Messi játékát jobban szeretem, őt preferálom a 2 közül, szerintem jobb játékos mint Ronaldo." Politikailag sokkal korrektebb lett volna.
Harombol egy. Nem is olyan rossz arany.
Mondjuk szamomra meg mindig megdobbento, hogy barki szerint is normalis az, hogy a FIFA elnoke kifigurazza a vilag egyik legjobb jatekosat..
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.29. 14:11:51

Mondanám, h ezt nem teheti meg a Fifa elnöke, de akkor egyből lehurrognának itt, h miért ne tehetné, a saját véleménye blabla.
Úgyhogy azt mondom, egyszerűen nem illik ezt egy ilyen magas rangú tisztséggel a kezében.
Persze az teljesen más lett vna, ha csak annyit mondd, h "én Messi játékát jobban szeretem, őt preferálom a 2 közül, szerintem jobb játékos mint Ronaldo." Politikailag sokkal korrektebb lett volna.
Válasz küldése