Egyik csapatnak sincs könnyű dolga, de ebben az intervallumban talán a Realnak van nehezebb dolga.Leon írta:A Barca és Real bő egy hónapja:
A Levantet én személy szerint nem tartom tényezőnek a Bernabeu-ban. Otthon bitang nehéz ellenfelek, de idegenben gyengék. Olyasmi mint az Osasuna vagy a Sociedad/Bilbao. Az Atma nagy kérdés. Attól is függ, mennyit vesz ki a Schalke a csapatból. Mondjuk én olyan 1:4-et tippelek, de talán-talán nem sz@rnak be és játszhattok egy szoros meccset. Az Atma pedig a Calderónban mindig kemény, főleg idén. A kupából én nem indulnék ki. Ezt mi tudjuk a legjobban. A Levante a bajnokságban iszonyatosan megszenvedtetett minket, döntetlen is lett a vége. Közvetlenül utána pedig félgőzzel léptünk át rajtuk 9:2-vel, ahogy a Sociedadnak sem volt sok esélye a kupában, a hétvégén pedig láthattuk mi történt. Szóval más meccs lesz, mint a kupában, bár bőven ti lesztek a favoritok. Utána pedig a Clasícót leszámítva a Sevilla lehet még húzós ellenfél idegenben.
Mi annyiból szerencsésebb helyzetben vagyunk, hogy már lejátszottuk a Bl-meccsünket és a Klassikusik nyerhetőbb meccsek vannak, azon kívül talán a városi derbi lesz húzósabb, habár ha ezzel a játékkal állunk ki, akárki elverhet minket.