Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ennél nagyobb homályt nem is írhattál volna bakker... ha vmiről fogalmad sincs miért kell róla okoskodni? Tudod mennyi Barcás jött már át megmondóembert játszani? Rohadt sok, csak amíg itt hetekig hagyják garázdálkodni az illetőket és hagyják, hogy folyamat vitàt generáljanak, addig nálunk egyből kiteszik véglegessel az idiótákat...StickyFingaz írta:Én voltam az.epping írta: Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 110e969459" target="_blank ... ffa3616311
Amúgy meg ezt nem értem.A túloldal állandóan azt hangoztatja,hogy ők mennyire felsőbbrendűek,és eszük ágában sincs ide regisztrálni,mert itt szellemi fertő van.Mégis havonta átjön onnan ide egy veréb,provokál,és 1 hét alatt kibannoltatja magát.Míg a madridos oldalon van jópár Barcás akik már hónapok/évek óta tagja annak a közösségnek egy warn nélkül.Most akkor melyik tábor a degeneráltabb?
Én voltam az.epping írta: Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 110e969459" target="_blank ... ffa3616311
Nyilván nem dőlnek a kardjaikba a Madrid játékosok és drukkerek, de a zakó az zakó meg van az érték tekintélye (presztizs) is.epping írta:Akkor mar tenyleg nagy baj van, ha ez ekkora oromot okoz.visca el barca írta:pont tesznek rá, hogy egy barátságos meccsen, ahol gondolom nem is hajtották ki a belüket, kikaptak...
Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is.
Akkor mar tenyleg nagy baj van, ha ez ekkora oromot okoz.visca el barca írta:pont tesznek rá, hogy egy barátságos meccsen, ahol gondolom nem is hajtották ki a belüket, kikaptak...
Szerintem ezzel a vereseggel a RM jart jol, talan kicsit felrazta a jatekosokat. Ev vege fele mar kezdtek lelketlenul jatszani... Viszont ez lehet egy jokor jott "pofon", es meg a gyozelmisorozat sem szakadt meg - mar ha ez szempont - leven felkeszulesi meccs volt.mess2009 írta:buli meccs ide - buli meccs oda : végre valakik elkapták a Realt! (Milan) az külön öröm, hogy roncika egója ugyancsak sérült, mert dühös képpel rohangált...
Még egy jó kapus visszavonul és megvan a tökéletes 11PCsabi írta:Players who retired in 2014:
Henry, Giggs, Zanetti, Juninho, Seedorf, Puyol, Del Piero, Veron, Rivaldo, Abidal.
Azon az Adryan gyereken fél órát nevettemLeon írta:Na ki lesz a nyertes?![]()
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... at-2383207" target="_blank
Itt.bence-barca írta: Lacazette egyébként téll jó formában van nagyon, Lyon nélküle nem állna ilyen jól. Kíváncsi vagyok, ha tartja ezt a formáját hol köt ki nyáron!
Nem igazán, mivel nem nézek Lyon meccseket. OM meccseket szoktam nézni, de azt sem mondanám, h rendszeresen, bár decemberben mondjuk sikerült általában nézni őket. Amúgy a meccs első félideje jó vt (külső szemmel), hajtottak a csapatok és meglepő vt látni, h nem vt totojázás egyből gyors kontrákat tudtak vezetni a csapatok, hamar az ellenfél tizenhatosa előtt teremtek, ha nem is midnig lett helyzet a vége. A második félidőben már kisebb vt iram, helyzet is kevesebb és ráadásul egy nyomoronc gól.hank1ee írta:Nem néztem a meccset végül, 2 rossz stream után nem volt kedvem keresgélni. Viszont van egy játékos a Ligue1-ban, aki nagyon megtetszett videók és statok alapján, Lacazette... Róla tudnátok mondani pár szót? Ahogy észrevettem, remekül bánik a labdával, a védők rémálma és brutálisan hatékony a kapu előtt. Nem kizárt, hogy megnéznék pár Lyon meccset miatta, tényleg akkora spíler, amilyennek gondolom?
Azok 10 ponttal továbbjutottak az Európa Ligában a csoportjukból, tehát nem rossz kis csapat. Mondjuk tavaly a Betis is negyeddöntőig húzta, itt meg kb. 20 ponttal zuhantak.visca el barca írta:végre, ideje volt.
a psg 17 veretlenül megvívott bajnoki meccs után guingampban eltaknyolt, 1-0. este le kell gyűrni a monacót, nincs mese (nem, nem fogjuk, ilyenkor miért is jönne össze valami...)
amugy a guingamp se egy nokedli csapat, 18 meccs, 0 döntetlen
Plusz eddig is utálta mindenki ezeket a szezon kezdeti barátságos meccseket, mert általában 1 héttel rajt előtt szoktak lenni, erre most még kitalálják, hogy téttel is bírnak..defender3 írta:Nagyon jó lesz majd, jönnek a fáradásos sérülések, amik a legnehezebben gyógyulnak.
Nagyon jó lesz majd, jönnek a fáradásos sérülések, amik a legnehezebben gyógyulnak.palesz77 írta:Nehogy legyen már olyan nyár, amikor a játékosok pihennek is egy kicsit, facsarjuk ki őket még jobban..
Sajnálni én semmiképp nem fogom őket, hogy 1 hónap helyett csak 2 hetet lehetnek Ibizán, de ezt jó eséllyel a klubok fogják megsínyleni. A játékosnak és edzőnek a válogatottaknál pont jól jönnek ezek a tét nélküli meccsek, ott nincs nyomás, így viszont lesz. De többet kereshetnek és többet nyerhetnek, csak a terhelés mértéke nem mindegy.palesz77 írta:Nehogy legyen már olyan nyár, amikor a játékosok pihennek is egy kicsit, facsarjuk ki őket még jobban..