Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.17. 15:43:08

hank1ee írta:Túlértékelt: Falcao (ezzel sokan nem fognak egyetérteni), Agüero
Alulértékelt: Lacazette, Kampl, Matuidi, Ander Herrera
falcao mondjuk érdekes téma, én is túlértékeltnek tartom ennek ellenére azért 2009 óta, majdnem megvan a meccs/gól mutatója.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.01.17. 15:14:18

Túlértékelt: Falcao (ezzel sokan nem fognak egyetérteni), Agüero
Alulértékelt: Lacazette, Kampl, Matuidi, Ander Herrera, Roberto Firmino
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2015.01.17. 17:09:22-kor.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Alcantara
Director del Fútbol

2015.01.16. 10:42:40

Túlértékelt: Bale, Cavani, Hulk,
Alulértékelt: Klose, Griezmann, Arda Turan,
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.15. 17:33:18

csababarca írta:
Rivaldo11 írta:Túlértékelt: Koke.
ezt adom nagyon. Figyeltem mostanában direkt többször is ráfókuszálva, de szinte "semmit" nem csinál. Robotol oké, de előrejátékban pl semmit nem produkál. Persze ebben az AtMa-ban nehéz is, de azért amekkora hype-t itt kap ezen a fórumon pl, mutathatna néha valami szépet, váratlant, vagy valami extrát,de még védekezésben sem jobb közepesnél.
Mondjuk ezzel félig vitába szállnék. Abban igazat adok nektek, hogy sosem lesz Xavi és Ini szint, hiányzik belőle az ösztönös zseni, szimplán egy kicsit nagyobb tudású jó munkásember a csávó. De az is túlzás, hogy semmit nem csinál előre játékban. Egy az, hogy ha tényleg figyelmesen nézted az Atletico meccseit, akkor gondolom feltűnt, hogy a meccs 90%-ában ő irányítja a többieket, hogy ki hova mozogjon stb, igazi vezér a pályán. A másik meg, hogy kiemelt mondatoddal leírtad a lényeget. Annyira semmilyen az Atma támadójátéka - a statikus Mandzukic érkezése óta meg aztán főleg -, hogy itt szinte lehetetlen alkotni valamit. Néha Griezmannt kiugratja, mert ő legalább mozog is üresbe, de amúgy ennyi a max amit hozni tud kb. Ez a csapat még egy fénykorában levő Xavinak is komoly kihívás lenne, nemhogy neki. Mellé jön az is, hogy szélső középpályást játszik folyton, ami nem is annyira a posztja - nekem úgy tűnik legalábbis, válogatottban hasznosabb kk-ként -, szóval így nehéz.

Szerintem Rakiticnél - a jelenlegi posztján - kicsit hasznosabb tudna lenni nekünk - sokkal jobban pörög a lábán a labda -, de nála tényleg nem sokkal jobb szint. De ez nyilván nem ér meg 60 milliót.. Szóval ebben igazat adok, hogy ilyen szempontból túl van Hypeolva, kicsit többre tartják, mint amennyire tehetséges - sok minden lehet majd, de az új Xavi kétlem. Viszont egy rendkívül hasznos középpályás simán lehet egy topklub számára is, a mezőnymunkája baromi nagy, 2 ember helyett is képes dolgozni kb. Most csak hasamra ütök, de egy Isco-Verratti-Koke középpálya például szerintem baromi jól működne, mindenkinek meglenne a szerepe, mindenki hozná amit tud - védelem megbontása, killer passzok, mezőnymunka -, és olyan emberek mellett, akik képesek azt a bizonyos pluszt megadni a csapatnak nem tűnne haszontalannak Koke sem. De egymaga tényleg nem lenne képes feldobni a játékunkat, úgyhogy nagyon remélem, hogy a vezetőség sem csak benne látja a megújulást a középpályán, mert az nagy bukta lenne..

Verratti amúgy szintén megér egy misét, ha már felhoztam, azok az utolsó passzok.. Nem sokan vannak jelenleg akik jobbak ebben szerintem nála, kegyetlen jó szeme van, és mellé megvan a kellő technikája is. Irigylem a PSG drukkereket miatta.
csababarca írta:Lentebb írták Vidalt, mint túlértékelt, de ő legalább védekezés részét elég magas szinten megoldja
Mondjuk Vidal annyival jobb szerintem védekezésben, hogy kétszer akkora paraszt, és odacsúszik akkor is, amikor Koke már inkább nem.. Persze ez néha jól jön, de inkább nagyobb hentesnek mondanám csak.
S.Agüero írta:...
Matyi, pls.. :lol: Mi ez az avatar+sig kombó?? :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2015.01.15. 16:54:59

Barcából :

Túlértékelt : Tello, Alves
Alul értékelt : Piqué, Mascherano, Busquets, Rafinha, Bartra, Rakitic

Többit már elmondtátok. :)
PCsabi
aka Game90

2015.01.15. 16:48:31

Sagna, mint overrated? Évekig az egyik legjobb RB volt, a Barca-ban is szívesen láttam volna.

Overrated: Özil, Wilshere, Hulk, Mignolet, Fellaini, Pogba, Higuain, Lallana, Cavani, Lavezzi.

Underrated: Benzema, Modric, Pjanic, Azpilicueta.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.01.15. 16:47:33

Rivaldo11 írta:Túlértékelt: Koke.
ezt adom nagyon. Figyeltem mostanában direkt többször is ráfókuszálva, de szinte "semmit" nem csinál. Robotol oké, de előrejátékban pl semmit nem produkál. Persze ebben az AtMa-ban nehéz is, de azért amekkora hype-t itt kap ezen a fórumon pl, mutathatna néha valami szépet, váratlant, vagy valami extrát,de még védekezésben sem jobb közepesnél.

Amikor valaki őt követeli ide,mint Iniesta utódját, vagy Xaviét, olyankor a hajam szála az égnek áll. Nem mondom,hogy itt nem lehetne jobb, de semmivel nem szolgált rá eddig, ami alapján szóba kerülhetne az esetleges érkezése.

Lentebb írták Vidalt, mint túlértékelt, de ő legalább védekezés részét elég magas szinten megoldja,meg néha odaér a kapu elé is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.01.15. 16:34:46

Túlértékelt: Koke, Bale. a spanyolt az utóbbi időben majdhogynem top középpályásnak állították be, a walesit meg tán magyarázni sem kell. A túlértékelés csúcsa számomra azonban mindenkor Beckham marad. Sztárt, aranylabda 2. helyezettet "csináltak" az angolok egy jó rúgotechnikájú, szorgalmas, de totál középszerű futballistából.
Alulétékelt? Talán Arda az atleticoból, esetleg Klose, aki tán sosem kapta meg azt a fajta elismerést, amire rászolgált.
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.15. 15:50:02

túlértékelt: vidal meg pogba, de főleg a chilei. semmi megagiga kiemelkedő nincs benne. ráadásul egy ideggyenge játékos.. pogbabol még lehet valami nagy sztár, de ahhoz neki konstans teljesítmény kellene. túlértékelt még hámesz is, ügyes játékos, de nekem pl isco klasszisokkal jobban tetszik. nah meg özil. egy nagy tehetség, de igazából egy lusta disznó, aki nem tud egy meccset normalisan végigjátszani, ha meg igen, utána jön 20 amin viszont nulla.

alulértékeltet nem tudok mondani, talán az atletico belső kettőse, de én pl dzekot is egy rohadt jó játékosnak tartom, aztán bony miatt megy a süllyesztőbe...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.01.15. 15:49:32

Hát most hirtelenjében akik eszembe jutottak:
James
Bale (Angliában még nem, de spo i formája nagyon elmarad a várttól)
Balo és Pato - bár most már náluk is kezd ráébredni a közvélemény, de nekem már az elejétől fogva túlértékeltek voltak

Alulértékelt:
Na, itt hadd beszéljek kicsit haza, pontosabban második hazámhoz a Barca után. :D
OM-ben Ayew, Mandanda, anno Valbuena (bár nyáron ő döntése vt a Dinamo, mehetett volna jobb helyre is)... ők mind megállnák a helyüket magasabb szinten, vhogy (egyelőre?) mégis megragadtak. Persze annak örülök, h OMt erősítik így.
Modric
Zabaleta
Godín

Majd még úgyis eszembe jutnak, akkor írok még.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.01.15. 15:30:59

Túlértékelt: Ronaldo
Alulértékelt: Messi :twisted: :twisted:

Szóval, túlértékelt: Bale, Sagna, Balotelli (szívem szerint ideírnám RvP-t, de csak azért, mert valamiért ki nem állhatom :D)
Alulértékelt: Benzema. Többet így hirtelen nem is tudnék mondani, mert szerintem inkább sztárolva vannak játékosok, mint lehúzva. Talán tőlünk Rakiticet írnám még.

Kissé megkavartál azzal, hogy a 'szakértő gondol', végül ezt figyelmen kivül hagytam és inkább "közvéleményt" mondanék.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.15. 15:20:37

Túlértékelt:
- Cavani
- Bale
- Pogba (kizárólag VB alapján mondom, de ott hatalmas csalódás volt nekem, 2 rossz megoldásra jutott 1 jó, és fejben gyengének tűnt. Juvéba gondolom valamivel jobb azért..)
+ Khedira (mi mondjuk szidjuk mint a bokrot, de a Chelsea és a München harcol majd érte elvileg a nyáron, most a Realban van, de én fel nem tudom fogni, hogy miért..)

Alul értékelt:
- Pepe (az utóbbi 2-3-4 évben kinőtte a henteléseit, és azóta marha jó védő lett)
- Godin (nincs az év csapatában, vicc)
- Modric (top középpályás jelenleg, aztán top30-ba se fért be ő se, vicc ez is)
Petr
Entrenador del Barça

2015.01.15. 15:00:48

Mégis egy focifórumon vagyunk, ezért kezdeményezek egy olyan konverzációt, mint ami a mozis topikban folyik az alul -és túlértékeltségről.
Ha mindenhova hármat kéne mondanom:
- túlértékelt: Wilshere, James R., Götze
- alulértékelt: Carvajal, Miranda, Coutinho -> többet tudnak annál, mint amit néhány szakértő gondol
messideco
Presidente del Barça

2015.01.10. 20:35:16

Gondolom a Parma lehetséges kiesése már nem is érdekel :lol: És a mennyeiben még szünet van, lesz még agyvérzésre esélye veb kollégának :D

ON: Bielsat hozzuk el edzőnek! :)
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.10. 20:21:47

lui1698 írta:PSG 0-2ről kapott egy négyest a Bastia-tól. Gondolom így a Marseille fanoknak külön fáj a tegnapi vereség.
persze, én speciel sztereoba szívok ezekkel :lol: hol barca, hol márszej...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2015.01.10. 20:02:28

PSG 0-2ről kapott egy négyest a Bastia-tól. Gondolom így a Marseille fanoknak külön fáj a tegnapi vereség.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.01.05. 11:07:32

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ta-2385815" target="_blank

Úgy látom, valóban el akarnak igazolni :mrgreen:
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.02. 13:38:52

ferninho írta:
A màsik meg, hogy az előző 2 "Év fórumozója" szívesen fórumozik nálunk, sőt GT konkrétan többet írt a madridomra, mint ide, ami csak jelent vmit...

Igen, GT madridista lett :mrgreen:
Nyilván mazochista :mrgreen: , de a hülyeséget félretéve, semmivel nincsen több jogod itten osztani az észt, mint közülünk bárkinek a másik fórumon. Itt a modik elviselik, ha nem trágár, a hozzászólásokat a másikoldalról is, ott, mint írod is, meg pont nem. Ebből is látszik mekkora nálunk a demokrácia. :mrgreen:
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Varatrix
Director del Fútbol

2015.01.01. 14:17:36

ferninho írta:ennél nagyobb homályt nem is írhattál volna bakker... ha vmiről fogalmad sincs miért kell róla okoskodni? Tudod mennyi Barcás jött már át megmondóembert játszani? Rohadt sok, csak amíg itt hetekig hagyják garázdálkodni az illetőket és hagyják, hogy folyamat vitàt generáljanak, addig nálunk egyből kiteszik véglegessel az idiótákat...

A màsik meg, hogy az előző 2 "Év fórumozója" szívesen fórumozik nálunk, sőt GT konkrétan többet írt a madridomra, mint ide, ami csak jelent vmit...

No offenz, idióták nyilvánvalóan mindkét oldalon vannak, mindkét oldalon ott a szálka és a gerenda is a szemben. Sőt az utóbbi időben el is kezdtem kicsit kritikusabban figyelni szurkoló társaim véleményeit, és igen igaz hogy mis is gusztustalan dolgokat írunk, de nehogy bárki azt gondolja a Madrid szurkolók közül hogy nem ugyanezt csinálják azon az oldalon. A zsák meg az ő foltja...

Én személyesen egyre jobban kezdek kiábrándulni a fórumozásból, mert izzik a Barca vs Real topik mindkét oldalon és méregetik egymás falloszát. :roll:

Azt nézem hogy nem sok csapatnak van ilyen magyar fórumközössége mint a két spanyol gigászénak, de elképzelhetetlennek tartom hogy legyen még két ilyen ostoba oldal akik ennyire vérre menően ölnék egymást. Néha azt érzem mintha úgy győzködnénk egymást hogy: " tényleg haver tök igazad van holnaptól inkább Real drukker leszek!"

Bocs ha kicsit erős a stílus, de na!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.01. 14:10:33

ferninho írta:Mondjuk Guinness rekord lehet nem lesz a győzelmekből
mondjuk ez itt nem is érdekel senkit :D
Kép
ferninho
Madridista

2015.01.01. 12:21:30

Mondjuk Guinness rekord lehet nem lesz a győzelmekből, mert náluk lehet beleszámìt a barátságos meccs is, amit nem értek, de tétmeccses rekord lehet, de korai is erről beszélni egy Valencia meg Atletico előtt.
StickyFingaz írta:
epping írta: Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is. :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 110e969459" target="_blank ... ffa3616311
Én voltam az.

Amúgy meg ezt nem értem.A túloldal állandóan azt hangoztatja,hogy ők mennyire felsőbbrendűek,és eszük ágában sincs ide regisztrálni,mert itt szellemi fertő van.Mégis havonta átjön onnan ide egy veréb,provokál,és 1 hét alatt kibannoltatja magát.Míg a madridos oldalon van jópár Barcás akik már hónapok/évek óta tagja annak a közösségnek egy warn nélkül.Most akkor melyik tábor a degeneráltabb? :?:
ennél nagyobb homályt nem is írhattál volna bakker... ha vmiről fogalmad sincs miért kell róla okoskodni? Tudod mennyi Barcás jött már át megmondóembert játszani? Rohadt sok, csak amíg itt hetekig hagyják garázdálkodni az illetőket és hagyják, hogy folyamat vitàt generáljanak, addig nálunk egyből kiteszik véglegessel az idiótákat...

madridista
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.01.01. 11:45:54

epping írta: Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is. :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 110e969459" target="_blank ... ffa3616311
Én voltam az.

Amúgy meg ezt nem értem.A túloldal állandóan azt hangoztatja,hogy ők mennyire felsőbbrendűek,és eszük ágában sincs ide regisztrálni,mert itt szellemi fertő van.Mégis havonta átjön onnan ide egy veréb,provokál,és 1 hét alatt kibannoltatja magát.Míg a madridos oldalon van jópár Barcás akik már hónapok/évek óta tagja annak a közösségnek egy warn nélkül.Most akkor melyik tábor a degeneráltabb? :?:
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.01. 11:41:05

epping írta:
visca el barca írta:pont tesznek rá, hogy egy barátságos meccsen, ahol gondolom nem is hajtották ki a belüket, kikaptak...
Akkor mar tenyleg nagy baj van, ha ez ekkora oromot okoz. :)

Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is. :D

Nyilván nem dőlnek a kardjaikba a Madrid játékosok és drukkerek, de a zakó az zakó meg van az érték tekintélye (presztizs) is.
Remélem ez egy folyamat kezdete :mrgreen:
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
epping
Barça B

2015.01.01. 11:23:55

visca el barca írta:pont tesznek rá, hogy egy barátságos meccsen, ahol gondolom nem is hajtották ki a belüket, kikaptak...
Akkor mar tenyleg nagy baj van, ha ez ekkora oromot okoz. :)

Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is. :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... ffa3616311" target="_blank
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.01. 11:13:54

pont tesznek rá, hogy egy barátságos meccsen, ahol gondolom nem is hajtották ki a belüket, kikaptak...
Kép
Válasz küldése