hank1ee írta:Nem néztem a meccset végül, 2 rossz stream után nem volt kedvem keresgélni. Viszont van egy játékos a Ligue1-ban, aki nagyon megtetszett videók és statok alapján, Lacazette... Róla tudnátok mondani pár szót? Ahogy észrevettem, remekül bánik a labdával, a védők rémálma és brutálisan hatékony a kapu előtt. Nem kizárt, hogy megnéznék pár Lyon meccset miatta, tényleg akkora spíler, amilyennek gondolom?
Nem igazán, mivel nem nézek Lyon meccseket. OM meccseket szoktam nézni, de azt sem mondanám, h rendszeresen, bár decemberben mondjuk sikerült általában nézni őket. Amúgy a meccs első félideje jó vt (külső szemmel), hajtottak a csapatok és meglepő vt látni, h nem vt totojázás egyből gyors kontrákat tudtak vezetni a csapatok, hamar az ellenfél tizenhatosa előtt teremtek, ha nem is midnig lett helyzet a vége. A második félidőben már kisebb vt iram, helyzet is kevesebb és ráadásul egy nyomoronc gól.
Lacazette egyébként téll jó formában van nagyon, Lyon nélküle nem állna ilyen jól. Kíváncsi vagyok, ha tartja ezt a formáját hol köt ki nyáron!