Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én voltam az.epping írta: Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 110e969459" target="_blank ... ffa3616311
Nyilván nem dőlnek a kardjaikba a Madrid játékosok és drukkerek, de a zakó az zakó meg van az érték tekintélye (presztizs) is.epping írta:Akkor mar tenyleg nagy baj van, ha ez ekkora oromot okoz.visca el barca írta:pont tesznek rá, hogy egy barátságos meccsen, ahol gondolom nem is hajtották ki a belüket, kikaptak...
Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 110e969459" target="_blank ... ffa3616311
Akkor mar tenyleg nagy baj van, ha ez ekkora oromot okoz.visca el barca írta:pont tesznek rá, hogy egy barátságos meccsen, ahol gondolom nem is hajtották ki a belüket, kikaptak...
Szerintem ezzel a vereseggel a RM jart jol, talan kicsit felrazta a jatekosokat. Ev vege fele mar kezdtek lelketlenul jatszani... Viszont ez lehet egy jokor jott "pofon", es meg a gyozelmisorozat sem szakadt meg - mar ha ez szempont - leven felkeszulesi meccs volt.mess2009 írta:buli meccs ide - buli meccs oda : végre valakik elkapták a Realt! (Milan) az külön öröm, hogy roncika egója ugyancsak sérült, mert dühös képpel rohangált...
Még egy jó kapus visszavonul és megvan a tökéletes 11PCsabi írta:Players who retired in 2014:
Henry, Giggs, Zanetti, Juninho, Seedorf, Puyol, Del Piero, Veron, Rivaldo, Abidal.
Azon az Adryan gyereken fél órát nevettemLeon írta:Na ki lesz a nyertes?![]()
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... at-2383207" target="_blank
Itt.bence-barca írta: Lacazette egyébként téll jó formában van nagyon, Lyon nélküle nem állna ilyen jól. Kíváncsi vagyok, ha tartja ezt a formáját hol köt ki nyáron!
Nem igazán, mivel nem nézek Lyon meccseket. OM meccseket szoktam nézni, de azt sem mondanám, h rendszeresen, bár decemberben mondjuk sikerült általában nézni őket. Amúgy a meccs első félideje jó vt (külső szemmel), hajtottak a csapatok és meglepő vt látni, h nem vt totojázás egyből gyors kontrákat tudtak vezetni a csapatok, hamar az ellenfél tizenhatosa előtt teremtek, ha nem is midnig lett helyzet a vége. A második félidőben már kisebb vt iram, helyzet is kevesebb és ráadásul egy nyomoronc gól.hank1ee írta:Nem néztem a meccset végül, 2 rossz stream után nem volt kedvem keresgélni. Viszont van egy játékos a Ligue1-ban, aki nagyon megtetszett videók és statok alapján, Lacazette... Róla tudnátok mondani pár szót? Ahogy észrevettem, remekül bánik a labdával, a védők rémálma és brutálisan hatékony a kapu előtt. Nem kizárt, hogy megnéznék pár Lyon meccset miatta, tényleg akkora spíler, amilyennek gondolom?
Azok 10 ponttal továbbjutottak az Európa Ligában a csoportjukból, tehát nem rossz kis csapat. Mondjuk tavaly a Betis is negyeddöntőig húzta, itt meg kb. 20 ponttal zuhantak.visca el barca írta:végre, ideje volt.
a psg 17 veretlenül megvívott bajnoki meccs után guingampban eltaknyolt, 1-0. este le kell gyűrni a monacót, nincs mese (nem, nem fogjuk, ilyenkor miért is jönne össze valami...)
amugy a guingamp se egy nokedli csapat, 18 meccs, 0 döntetlen
Plusz eddig is utálta mindenki ezeket a szezon kezdeti barátságos meccseket, mert általában 1 héttel rajt előtt szoktak lenni, erre most még kitalálják, hogy téttel is bírnak..defender3 írta:Nagyon jó lesz majd, jönnek a fáradásos sérülések, amik a legnehezebben gyógyulnak.
Nagyon jó lesz majd, jönnek a fáradásos sérülések, amik a legnehezebben gyógyulnak.palesz77 írta:Nehogy legyen már olyan nyár, amikor a játékosok pihennek is egy kicsit, facsarjuk ki őket még jobban..
Sajnálni én semmiképp nem fogom őket, hogy 1 hónap helyett csak 2 hetet lehetnek Ibizán, de ezt jó eséllyel a klubok fogják megsínyleni. A játékosnak és edzőnek a válogatottaknál pont jól jönnek ezek a tét nélküli meccsek, ott nincs nyomás, így viszont lesz. De többet kereshetnek és többet nyerhetnek, csak a terhelés mértéke nem mindegy.palesz77 írta:Nehogy legyen már olyan nyár, amikor a játékosok pihennek is egy kicsit, facsarjuk ki őket még jobban..