2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csbal írta:Na, ennyit arrol h a szakertok megmondtak h a real siman bedaralja a juvet, es 2-3 gollal nyernek, idegenben(!). Csak egyet felejtettek el. Azt, h itt mar nem makkal vannak itt a csapatok, ebben a szakaszban. Ezt az eredmenyt vartam. Abszolut nem csodalkoznek h ha a juve tovabbjutna. Ez az eredmeny jobb a madridnak, de benne van a gol a juveban, idegenben is. Az meg h ha james kapufaja bemegy, akkor nincs mirol beszelni, eleg nagy marhasag, mert ha tevez az elejen a bal szelrol nem viaszahuzza es guritja vissza annak aki elott 3an alltak, hanem beadja a kozepen uresben erkezo tarsnak, akkor is eldolt volna a parharc, es ha a jobb szelen nem a lovest valasztja, es talal oldalhalot, hanem szinten bead, akkor mar 2-vel ment volna a juventus. De a ha sosem jatszik, igy egyik esetet sem kell nezni. na most johetnek a mai meccsre a szakertoi joslasok, h ma a bayern hany gollal nyer a camp nou-ban, mert ugye guardiola beteve ismeri a csapatot. Ezek nagyon tetszenek. Maksa hirado...
Ez tényleg szemétség, pedig mindig azt mondom, hogy profik, simán ki kell tudják pihenni magukat, azért az a 2 nap nagyon sok. Simán úgy kellene megoldani, hogy egy nap játszák a bl meccseket, mondjuk 18:45-kor, a másikat meg 2 órával utána. (Ez viszont azért nem lenne a legjobb, mert mi van ha az első meccsen hosszabbítás van :/). De persze tudjuk, hogy a pénz többet számít, mint a focisták 100 %-os játszatásuk.mahitoo írta:És a lényeg: megint mi játszunk 7 nap alatt 2 BL meg egy bajnoki meccset, míg a Real ezt 9 nap alatt teszi meg, ráadásul ők hazai pályán játsszák a visszavágót, mi meg idegenben. Szezon végén ezek rohadtul nem elhanyagolható tényezők. Ha nekik kellett volna a Juve-Valencia-Juve meccseket lezavarni 7 nap alatt, nem kéne odaát címekről beszélgetni. Hozzátartozik, hogy nekünk nem a Valencia van a 2 BL meccs között, és hogy idén a Madrid nem szerencsés a sérülésekkel. De fordítva kit szokott ez zavarni? Na majd meglátjuk, várom a holnapot.
Utóbbi idők leggyengébb Realja volt szerintem, elképzelés és néhol igazi tűz nélkül. Nekem nagy meglepetés volt a meccs képe, sokkal többet vártam volna tőlük. Ha azt hozzák pl. amit ellenünk a clásicón ahol szintén kikaptak pedig 2-1-re akkor ma szinte biztosan nem nyer a Juve.kristop írta:tényleg jó meccs volt, a real meg meglepően gyenge. de az is mutatja a két csapat közti alapvető különbséget, hogy a realtól talán senkit se lehet kiemelni pozitívan, mindenki rosszul játszott, a juventusból pedig több kiemelkedő teljesítmény is volt és így is csak 2-1 lett.
Azért azt nem kell elfelejteni,hogy az olaszok ha valamihez, akkor az eredmény tartásához értenekvisca el barca írta:igen, ez az eredmény max annyira jó, hogy lehet reménykedni 1 hétig
Hát akkor mi lett volna 10 ember ellen...Marco írta:Carvajalnak semmi helye nem volt a pályán, már az Atletico ellen ki kellett volna őt szórni. Egyébként tényleg jó meccs volt. Kár, egy kis szerencsével még jobban kijöhettek volna a meccsből az olaszok, de ez sem rossz eredmény. Kíváncsi leszek a visszavágóra.
Ne rakjál tippmixet mostanában!visca el barca írta:sima 1-2, 1-3 lesz a vége, a visszavágó meg tétnélküli lesz
Egyetértek. egy idegenbeli 1-1 tökéletes lenne nekik..szekelygyula írta:Jó meccs volt. Szerintem simán benne van, hogy a juve innen tovább megy idegenben. Ha úgy játszanak mint ma akkor simán lesz idegenben lőtt gól, védekezni meg nagyon tudnak.
Ezt mondom én is:)P.U.Y.O.L. írta:A bajnokság szempontjából nagyon jól jött, hogy nem tudta lesimázni a Juvét a Real. A Valencia elleni kezdő 11-re kíváncsi leszek...
Sosem lehet tudni, Dortmundban is azt mondták a 2-1-es odavágó után és 0-3-ra elkenték őket.Balinho írta:Hát töri a Juve hátát a háló... Ha ki is húzzák, Madridban aligha bírják a nyomást
Már az is valami, ha legalább izzadnia kell a Realnak a visszavágón.Balinho írta:Hát töri a Juve hátát a háló... Ha ki is húzzák, Madridban aligha bírják a nyomást
Már nem utolsó emberes szabály van, hanem "gólhelyzetben lévő". Kifelé tolta, nem piros, de hogy sárga se... Persze a reklamáló Vidal megkapta.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem ez szirogúbb bíróknál pirosat is megért volna...De hogy sárgát se kapjon érte...Vakmacska írta:hentes pepe ezért simán kaphatott volna egy sárgát, nem?
SZERK: Amúgy Carvajal miértnem kapott pirosat? utolso ember..