visca el barca írta:tegnap a juve 100%-on, a real meg kb 30%-on pörgött. nem hinném, hogy a visszavágó is ilyen ütemben zajlana... bár ki tudja.. reménykedni lehet

Ezt én is így gondolom, kb. mint a Porto-Bayern meccs. Most nem számít akkora mészárlása a visszavágón, mint amekkorát a Bayern követett el, de egy 2-3 gólos, magabiztos Real győzelemre igen. Persze lehet, hogy nem így lesz, hisz ebben a BL sorozatban igazi bombameglepetés még nem volt, pedig általában szokott lenni.
Nekem egyébként mindegy kimegy tovább, a Juventust nem sokkal szívlelem jobban a Realnál, és azért mégiscsak pazar lenne, ha összejönne az El Clasico a döntőben. Most azért elég jó rá az esély, még így is, hogy a Real hátrányba került, ránk meg egy néhány kulcsjátékosát nélkülöző, de még mindig nagyon erős Bayern áll. Két éve már az odavágók első néhány percéből érződött, hogy nem jön össze a Klasszikus a döntőben.
A Realnál én azt látom a legnagyobb hibáknak, hogy Bale testidegenként mozog ebben a csapatban
Ezzel viszont maximálisan egyet értek, nem is értem, miért erőltetik, azokon a meccseken, melyeken nem volt, sokkal gördülékenyebb volt a Real támadójátéka. CR-re is mondják, hogy a csapatjáték kárára megy, és ebben is lehet igazság, de ő a góljaival azért bőven ellensúlyozza ezt, Bale viszont, ketten együtt pedig mindenképpen sokan vannak a pályán.
Attól még az lehet, hogy ennyit tudott kiadni magából a Real, nem pedig ennyit akart. Nyilván nem azt akarták, hogy 1-1 legyen vagy kikapjanak. Láthatóan szenvedtek.
Én sem gondolom, hogy tudatosan voltak ennyire gyengék, egyszerűen nem voltak ott a fejben toppon, talán kicsit le is becsülték az ellenfélt. De fel tudják szívni magukat a visszavágóra.
A Klasszikuson is megszenvedtünk velük, pedig mi csúcsformában voltunk, ők meg nagyon szenvedtek előtte. Talán most hibázott Ancelotti, de a BL meccsekre amikor nagyon kell azért elég jól összeszokta rakni a csapatát.