Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első gól most is talált volt, viszont a második egy gyönyörűen végigvitt kontrarecrea írta:Idegenben lefocizták őket, a Juve meg talált két gólt akkor. Tipikus Pep-féle kiesés
Ott sem ültek rá egyébként, de hány ilyen eset van? Végig kontroll alatt tartották a meccset idegenben, most meg ügyesen a védelmük összehozott két gólt.csababarca írta:Ezért nem kell idegenben sem ráülni a két gólos előnyre sem egy odavágón, pláne olaszok ellen.
Innen ez piszok nehéz a bayernnek, szinte lehetetlen.
Pep igazan befoghatta volna a szajat... A City meg a Bayern szezonjat is tonkre tette...Bob_Marley írta:0:2, az igen.....
2. Félidőben fordítanak a németek.szekelygyula írta:Teljes a fejetlenség a németek védelmében. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége.Bob_Marley írta:Na vezet a Juventus. Gyakorlatilag 2:0ról ráadásul idegenbeli 2:0-ról ha kiesnek akkor Pep lehet tényleg le is mond....
Neuer meg a többiek szépen összehozták.
Teljes a fejetlenség a németek védelmében. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége.Bob_Marley írta:Na vezet a Juventus. Gyakorlatilag 2:0ról ráadásul idegenbeli 2:0-ról ha kiesnek akkor Pep lehet tényleg le is mond....
Neuer meg a többiek szépen összehozták.
Ugyanezt gondolom én is.Jobb lett volna nélkülünk.Meg ha jo eséllyel el el is intézzük őket.rhuni írta:Nem, mert perez már idejében elintézte a benficát.csak azért örülök, hogy a matracosok mentek tovább, mert ha a PSV bent marad az ziher, hogy a Real kapta volna őket.![]()
Amúgy meg igazán kieshettek volna, az egy dolog hogy nekünk rohadtul nem hiányozna a matrac, de olyan nagyon másnak se mert bárki ellen kellemetlenek.
Igaz. És remélem, hogy marad még, mert - ha a játékukat különösebben nem is kedvelem - de ez az elán, ez a küzdőszellem baromi jól néz ki.TripleH írta:De edző sincs még 1 ilyen, aki így irányítsa szurkolókat, hogy hangosabban. Ezért am nagy pacsi Simeonénak, mert sokkal inkább ezt lássam mint LvG unott képét.kanty írta:Az Atleti-szurkolótábor ismét hatalmas volt, Európában az egyik legjobb brigád.
Megszenvedtek, de ennek ellenére nem akarom őket a nyolc között. Persze - nagy valószínűséggel - hoznánk a párharcot, de nem szeretem, ha ellenük toljuk.
Ott van még a Benfica, najó meg a Wolfsburgmess2009 írta:csak azért örülök, hogy a matracosok mentek tovább, mert ha a PSV bent marad az ziher, hogy a Real kapta volna őket.
Nem, mert perez már idejében elintézte a benficát.csak azért örülök, hogy a matracosok mentek tovább, mert ha a PSV bent marad az ziher, hogy a Real kapta volna őket.
De edző sincs még 1 ilyen, aki így irányítsa szurkolókat, hogy hangosabban. Ezért am nagy pacsi Simeonénak, mert sokkal inkább ezt lássam mint LvG unott képét.kanty írta:Az Atleti-szurkolótábor ismét hatalmas volt, Európában az egyik legjobb brigád.
Megszenvedtek, de ennek ellenére nem akarom őket a nyolc között. Persze - nagy valószínűséggel - hoznánk a párharcot, de nem szeretem, ha ellenük toljuk.
Volt az 10 is.visca el barca írta:volt izgalom![]()
amúgy milyen érdekes, írta itt vki, hogy úgy kell lőni a tizit, hogy laposan, sarokra, mert a kapus ívben repül és nincs esélye leérni, most volt vagy 6 ilyen és tényleg
21 évesen, egy Bl negyeddöntőbe jutás a lábában, no pressure kidBob_Marley írta:Rövid volt.![]()
Saúlnál éreztem hogy ott remeg a léc, olyan feje volt mint aki odasétálás közben hatszor becsinált. De valahogy beesett. De a többiek elég nyugodtan sétálgattak oda és tették el.
Összességében azért csak sikerült továbbszenvednie az Atleticonak.