Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is úgy gondolom, hogy kijönnek és bedarálják őket.mess2009 írta:az, hogy kihúzták a félidőt kapott gól nélkül mindenképpen dícsérendő, de nem hiszem, hogy ez elég lehet a végéig, kezdenek fáradni de ami rosszabb, nem tudják megtartani a labdát elég ideig és így egyre nő a nyomás hátul.
persze a Madrid sem valami éles, hiányzik Bale lendülete és szerintem Daniló sem elég aktív mégis ugy gondolom behúzzák a másodikban.
Nem úgy mondtam, mintha elvárnám tőlük, csak azt hogy benne van mint mondjuk nekünk a Vallecasba vagy a Power8ba. Azért a 2 évvel ezelötti kiesésük nem volt semmi, hogy képesek voltak arra hogy csont utolsóként kizúgjanak, miközben az ELben teljesen simán elmeneteltek az elödöntőig, ahol asszem csak 11-es párbajban estek ki a későbbi győztes Sevillával szemben.Bob_Marley írta:Valóban soha nem volt könnyű, de most jöttek fel a második ligából (nem az mint régen, hogy stabil középcsapat, meg Uefa kupa menetelő, KEK menetelő csapat)és hazai pályán bűn rosszak idén. Ez már nem az Assuncao, Ricardo Olveira féle csapat. Nagyon meglepne ha pontot szereznének.Nero. írta:Sose volt könnyű a Betis pálya, szerintem benne van az X.
Sztem meg nem tudja megkülönböztetni, más magyarázat nincs arra miért ilyen idióta.Bob_Marley írta:Jó a mezválasztás, totál képen alig lehet látni.Még jó hogy a bíró megtudja különböztetni és az a lényeg.
20 meccsen lőttek 30 gólt, ez másfeles átlag, 6. legtöbb gól a bajnokságban, úgy hogy sokan már 21. meccset játszottak le. E mellett ott van a Real és mi, akik bőven kiemelkednek ezen a téren. 1 kapott góljukra jut 3,75 rúgott, nekünk "csak" 3,25, a Realnak "csak" 3. A hatékonyságuk elképesztő, és tavaly előtt is meddig mondogattuk, hogy majd kipukkannak meg hasonlók... Akkor egyébként 0,68 gólt kaptak meccsenként, most 0,4-t, bár még játszanak a Reallal és velünk is.noname írta: Láttál egy Atma meccset is idén?![]()
Egyáltalán nem megy jól a játék nekik. Kimondottan akadozik a gép. Látszik h Simeone min akar változtatni, de nem egyszerű beépíteni az újakat. Igen, kevés gólt kapnak, de tudod mennyit lőttek? 30-at. Kb mint az átlag középcsapat a bajnokságban. Az az ő érdemük h be tudják húzni a sok necces meccset, de meggyőzőnek még véletlenül se lehet őket mondani.
Bajnoki évükben is mindig 1-el nyertek.Az az ő érdemük h be tudják húzni a sok necces meccset, de meggyőzőnek még véletlenül se lehet őket mondani.
Láttál egy Atma meccset is idén?visca el barca írta:20 meccsen 8 gólt kaptak. ez is csak a véletlen meg, az összeszokatlanság hiánya. ugyanmárnoname írta:Amúgy én is úgy gondolom h az Atmát jó eséllyel alaposan helyretesszük. Idén ők egy fiatal, sok helyen összeszokatlan vagy foghíjas kerettel, átalakuló taktika mellett alaposan túlteljesítenek, amolyan igazi nagycsapat módjára. Láttam pár meccsüket és semmi extra. Már nincs meg az a nagy mennyiségű meló, mint régebben, hanem egyre jobban hagyatkoznak fiatal egyéniségekre. Szoros meccsen emiatt elverik a kicsiket, de semmi extra nincs a játékukban.
20 meccsen 8 gólt kaptak. ez is csak a véletlen meg, az összeszokatlanság hiánya. ugyanmárnoname írta:Amúgy én is úgy gondolom h az Atmát jó eséllyel alaposan helyretesszük. Idén ők egy fiatal, sok helyen összeszokatlan vagy foghíjas kerettel, átalakuló taktika mellett alaposan túlteljesítenek, amolyan igazi nagycsapat módjára. Láttam pár meccsüket és semmi extra. Már nincs meg az a nagy mennyiségű meló, mint régebben, hanem egyre jobban hagyatkoznak fiatal egyéniségekre. Szoros meccsen emiatt elverik a kicsiket, de semmi extra nincs a játékukban.
Valóban soha nem volt könnyű, de most jöttek fel a második ligából (nem az mint régen, hogy stabil középcsapat, meg Uefa kupa menetelő, KEK menetelő csapat)és hazai pályán bűn rosszak idén. Ez már nem az Assuncao, Ricardo Olveira féle csapat. Nagyon meglepne ha pontot szereznének.Nero. írta:Sose volt könnyű a Betis pálya, szerintem benne van az X.
Túl sok extra szerintem eddig sem volt náluk, még a bajnoki évükben sem, inkább Simeone motivátori ereje volt a legnagyobb fegyverük. Ami ugye várható volt, hogy hosszabb távon kevés lesz, viszont egy-egy meccsen még most is jók akár ellenünk, akár a Real ellen.noname írta:Amúgy én is úgy gondolom h az Atmát jó eséllyel alaposan helyretesszük. Idén ők egy fiatal, sok helyen összeszokatlan vagy foghíjas kerettel, átalakuló taktika mellett alaposan túlteljesítenek, amolyan igazi nagycsapat módjára. Láttam pár meccsüket és semmi extra. Már nincs meg az a nagy mennyiségű meló, mint régebben, hanem egyre jobban hagyatkoznak fiatal egyéniségekre. Szoros meccsen emiatt elverik a kicsiket, de semmi extra nincs a játékukban.
Pedig ők győzni akartak, de ha neked jó az x, hát jóKovbal88 írta:Kedves Betis!
Kérlek szépen Titeket, hogy ma játszatok döntetlent a Real Madrid ellen. Azt, hogy egy unalmas nulla-nullát vagy egy izgalmas három-hármat hoztok össze, az nekem édesmindegy. Csak tessék szépen otthon tartani legalább egy pontocskát. Jól fog az jönni a végelszámolásnál.
Sok sikert.
Baráti üdvözlettel: Balázs