recrea írta:Rájár a rúd az úriemberekre, most Marcelo sérült meg 3 hétre, Baleről továbbra sincsenek hírek, ami feltűnően gyanús, Benzema viszont felépült, biztosan játszik ma (bármilyen állapotban van), ha ő sem, akkor az előbbi kettőt hozzávéve teljesen impotens a támadórészleg. A brazil játékát egyébként nagyon kedvelem, a stílusával már annál több problémám van.
Szerintem egy kövér 0-0 vagy 1-1 lesz a mai madridi derbi, a döntetlenben elég biztos vagyok, de gyakorlatilag teljesen mindegy ki nyer. Lélekben amúgy is feladta a bajnokságot mindkét csapat, maradt a BL, ahol mindketten (plusz mi) vélhetően a 8 között lesznek, onnan bármi lehet. Az Atma még mindig mocsok kellemetlen csapat, két meccsen nagyon nehéz őket legyőzni, azt se bánom, ha megkapják egymást a sampionban.
33 meccse vagyunk veretlenek, ha jól tudom, a Real tart valamilyen rekordot 34 veretlen meccsel, az Ancelotti vagy a Capello korszakból, nem emlékszem már.
Ti emlékeztek arra, h mikor nyert utoljára a Real a Nou Campban?
Én roppant módon örülnék egy döntetlennek, mert az azt jelentené, hogy a holnapi győzelmünkkel 10-11 pont lenne a két rivális lemaradása. Ettől függetlenül várnék még pár fordulót a "megnyert" bajnoki címünkkel mert ameddig 10+ forduló hátra van, könnyen válhat élessé a bajnokság.
A rekordot tekintve az sokkal régebbi, pontosabban szólva 1988-1989-es években volt a Real Madridnak egy 34 meccses veretlenségi rekordja. Ancelotti "csak" 31 meccset bírt.
Az a Real-győzelem pedig nem volt sajnos olyan régen. Nem tudom mióta szurkolsz a csapatnak, de a Real pont tegnap volt három éve, hogy győzött a Camp Nou-ban utoljára méghozzá egy kupavisszavágón, simán 3-1-re. Pedig az első meccset, ígéretesen 1-1-gyel fejeztük be...