Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha a két rangadó alatt Real es az Atletico elleni meccsünket érted akkor az csak egy mivel az Atleticot már oda-vissza megvertük.nzxtpo írta:Egy x-nek sokkal jobban örültem volna, ha holnap nyerünk, akkor 8 pontra lesz tőlünk az Atletico, 12-re a Real. Még így sem jelenteném ki, hogy kiszálltak a versenyből, de ekkora előny tökéletesen elég arra, hogy csak és kizárólag saját magunkkal foglalkozzunk, és a két rangadóra nyugodtan, de nem nagyképűen menjünk fel, játszva a szokásos játékunkat.

Én is sajnálom, bár várható volt hogy a kezdeti fellendülés után lényegében ugyanaz lesz mint volt, nem véletlen írtak az újságírók is nyílt levelet neki hogy ne vállalja el a szerepet.Az öreg Zizout azért kicsit sajnálom. Ez a történet már élből kudarcra volt ítélve, és ez már a kiscsapatok elleni gáglák során is látszott.
Pedig keresnek embert a cirkuszba.TripleH írta: Isco is mintha nem lenne saját önmaga, pedig állítom benne is jóval több van.

Jó játékos ő. csak a Real nem rá van kijátszva, ráadásul a VB-n speciel irányító volt a támadók mögött, a lövőtechnikája és inteligenciája miatt az is fekszik neki a legjobban, ráadásul ott nem kell annyi sprintet levágni mint szélen, de látod Isco is mintha nem lenne saját önmaga, pedig állítom benne is jóval több van.visca el barca írta:multkor valaki itt próbálta bizonygatni, hogy dzsémsz mekkora nagy játékos. remélem nézi a meccset!

Nyilván hogy elsődlegesen mindenki a mi fiainkért szorít.TripleH írta:Remek a kerete jelenleg a franciáknak, és szimpatikusabbak mint a németek, ha beérnek majd a portugálok játékosai van most jópár fiatal, akkor lehetnek tényezők, de idén én a franciáknak szurkolok (persze csak a hazaiak után).Bob_Marley írta: Na még egy francia szurkoló? Én is úgy érzem ez Pogba-Grizi EB-je lesz, ámen.

Remek a kerete jelenleg a franciáknak, és szimpatikusabbak mint a németek, ha beérnek majd a portugálok játékosai van most jópár fiatal, akkor lehetnek tényezők, de idén én a franciáknak szurkolok (persze csak a hazaiak után).Bob_Marley írta: Na még egy francia szurkoló? Én is úgy érzem ez Pogba-Grizi EB-je lesz, ámen.
És van mellé egy ilyen focistájuk hogy Griezmann.visca el barca írta:én lassan 25 éve nézek focit, de taktikailag ennyire fegyelmezett csapatot nem igazán láttam még. semmi értelmetlen passz, felrohangálás, össze-vissza helyezkedés, szóval tökéletes az egész (most az, hogy ez szép vagy hatékony-e, az más kérdés)Bob_Marley írta:Atletico nagyon egyben van, remek a meccs. Tanári ahogy mozognak a piroskékek. Koke nagyon jó. A Real próbálkozik becsülettel, de egész egyszerűen nincsen hely. Volt pár megindulásuk és egyből tagozódtak ketten labdásra egy sávba, belül Godínék meg ha bejön a labda akkor tisztáznak.
Ja meg Augusto is remek, Torres viszont hihetetlen lassúnak tűnik.
Na még egy francia szurkoló? Én is úgy érzem ez Pogba-Grizi EB-je lesz, ámen.TripleH írta:Hát Griezmann ezt nagyon szépen csinálta, remélem az EB-n ő lesz az egyik főszereplő.

én lassan 25 éve nézek focit, de taktikailag ennyire fegyelmezett csapatot nem igazán láttam még. semmi értelmetlen passz, felrohangálás, össze-vissza helyezkedés, szóval tökéletes az egész (most az, hogy ez szép vagy hatékony-e, az más kérdés)Bob_Marley írta:Atletico nagyon egyben van, remek a meccs. Tanári ahogy mozognak a piroskékek. Koke nagyon jó. A Real próbálkozik becsülettel, de egész egyszerűen nincsen hely. Volt pár megindulásuk és egyből tagozódtak ketten labdásra egy sávba, belül Godínék meg ha bejön a labda akkor tisztáznak.
Ja meg Augusto is remek, Torres viszont hihetetlen lassúnak tűnik.